Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10175 Lokacija: Banja Luka
Brazil je najveći favorit za osvajanje SP . Srpska ekipa je jaka , i niko se više ne raduje kada mu je žrijeb odredi za protivnika . Što odavno nije bilo . Preksutrašnja utakmica Srbija - Brazil nije u nokaut fazi . I to je to .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Junuz Djipalo je napisao/la:
OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Taj Brazil je baš precijenjena ekipa. Svakim danom mi se sve više čini da Srbija to uzima.
Da uokvirim ovo.
Moraš imat 16 odličnih igrača, to vidimo sad. Ne možeš sa 8 protiv najjačih.
5:1 za Bra.
Brazil je ko sveta zemlja jak i to zna sav fudbalski svijet , pa i moja malenkost . Dok su mi Marokanci nepoznanica , baš kao i Saudijska Arabija, Tunis , Senegal... Koliko su jaki vidjećemo sutra .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
A čuj, s igrom kao protiv Portugala, mogli bi se sigurno boriti, kad prođeš grupu, nijanse odlučuju. Naravno, minus balkanski mentalitet koji naša braća Hrvati što se tiče fudbalske reprezentacije nemaju. Još ako ti se žrijeb poklopi ko njima u Rusiji. Naravno, ovo je sve domen šbb škb, al kažem, Srbija ima kvalitet u ekipi da napravi ozbiljan rezultat, nevezano za meč sa Brazilom. Ključni meč za prolaz Srbiji je sa Švicom, jer tu ima svega udrobljenog, a pokazali ste da lako nasjedate na albanske provokacije.
I da smo pobijedili Kamerun , opet bi utakmica sa nazovi Švicom bila odlučujuća . Pošteno . Biće mnogo veselo, radovaće se Srbi, ako ih uzmemo i uđemo u šenaest najboljih ( osmina finala )...a ako izgubimo , jbga..tuga.
2. decembar
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.