HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 sij 2025, 10:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1015 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Sljedeća

Srbija protiv kameruna
Gubi glat nema tu sta da se prica, Vucic na aparatima 57%  57%  [ 13 ]
Pobjedjuje i ostaje nada da ce vidit hrvatsku 43%  43%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 23
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat
PostPostano: 03 pro 2022, 01:21 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Bosonosorg je napisao/la:
Ako ništa, dadosmo najviše golova od svih u grupi :zubati :zubati :zubati
Od svih reprezentacija u grupnoj fazi, samo je Kostarika primila više golova (11), s Ganom i Katrom dijelite statistiku od 2 ili više primljenih golova u svakoj odigranoj utakmici.

Bušna odbrana i dobar napad

Za neutralne navijače bili smo ubedljivo najzanimljviija ekipa za gledanje, sad mrtva (doduše disciplinovana) Švica ide dalje koja će da odigra sa Portugalom najmrtviju utakmicu ikada gde će pobednik ili dobiti na penale posle 0:0 ili će jedna od ekipa pobediti sa 1:0.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 01:24 

Nisam gledao, ali bih navijao za Srbiju 80% vremena.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 01:34 

i opet srbadija o "sretnoj Hrvatskoj"

ucite od Hrvatske kako se igra nogomet, luzeri

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 01:35 

crni_bombarder je napisao/la:
i opet srbadija o "sretnoj Hrvatskoj"

ucite od Hrvatske kako se igra nogomet, luzeri

Ko je to rekao? :confused1

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 01:40 

bukvalno na prethodnoj stranici

samo ponavljate nebuloze srbijanskog zutog tiska, "sretna Hrvatska"

ali ako je vama lakse podnijeti sve, ponavljajte to u sebi mozda postane istina

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 01:56 

Nema Hrvatska ništa sa ovim, ovo su jednostavno loši igrači, loš tim, loše uigrani, umislili da su neke zvezde a ne umeju da hodaju, loš savez. Par pojedinaca koji nisu bili užasni ali sve u svemu qrčina. Hrvatska je više puta pokazala da ima puno bolju ekipu i da su ozbiljni na ovim prvenstvima za razliku od ovih splavaroša što jedni drugima jebu žene kurveštije iz rijaliti programa.

Večita himna fudbalske reprezentacije Srbije na svetskim prvenstvima

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 01:58 

Srbija se totalno raspala, gledao sam par utakmica u LN i kvalifikacijama gdje i lice na nesto, cim dodju na veliku scenu oni se raspadaju, obrana ne postoji, nema ni veze, napadaci nesto pokusavaju i najsmjesnije, nisu spremni uopce. Oni ne mogu trcati 90. minuta, hvataju ih grcevi oko 60. minute.

Stojkovic regularno je sam sebi pucao u nogu protiv Kameruna, zasto je njemu obrana izasla na 40 metara kad vodi 3:1 ne zna ni on sam. Pripremljenost igraca takodje njegova odgovornost.
Prevelika ocekivanja i premale mogucnosti, nije ni pocelo SP oni su vec mantrali o finalu, "jedinoj reprezentaciji koja moze srusiti Brazil", Djokovic vec kupio karte za finale, svaka druga javna licnost u Srbiji vec proglasila Stojkoviceve pulene za prvake svijeta. A tek sto su se napalili na Albance, bespotrebno, i opet ih Albanci preslisali i uzeli im prolaz.

Ova generacija je naglasena od strane srbijanskih medija i struke kao jedna od boljih, nisu pokazali skoro nista, obrana tragikomicna jedino Pavlovic obecava od ostalih tesko da ce biti ista, Tadic u godinama ne vidim novog tog kvaliteta. SMS kao i uvijek u reprezentaciji, beskoristan. Za ovz sadasnju obranu Srbije su Vidic, Kolarov, Ivanovic doktori.

Opcenito kvalitet igraca kojeg ima kod pojedinaca ne dolazi do izrazaja, dakle raspali se mentalno su na niskim granama oni uopce ne znaju igrati svjetsko prvenstvo. Ne znaju izgraditi kemiju, sve je nesto poludivlje od taktike preko spreme do ponasanja na terenu.

Inace je taj segment u svakoj momcadi mozda i najbitniji za ovakva natjecanja, tek tu vidim koliko je vazno ono sto Dalic radi ili sto su Talijani uvijek imali, ona njihova strategija govori tiho i nosi psa sa sobom. Uvijek donese rezultat.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:02 

tu vidim koliko je vazno ono sto Dalic radi ili sto su Talijani uvijek imali, ona njihova strategija govori tiho i nosi psa sa sobom. Uvijek donese rezultat.

Osim kada ispadnu u kvalifikacijama za svetsko dva puta

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:02 

Realno, boli ih ***, Europski su prvaci trenutno.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:04 

Srbi su me razočarali. Nisu polomili ni jednog Šiptarca.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:09 

Realno, boli ih ***, Europski su prvaci trenutno.

Još gore po njih, pa i u Srbiji bi se pokrili ušima i ćutali narednih 4 godine da nam dođu neki prosečni makedonci i tutnu gol u 92. minutu, a kamoli Italijani koji su navodno vrhunska ekipa.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:10 

Hagresor je napisao/la:

Iznenadio i Šaćiri što nije sa orlom proslavljao gol. Aj nešto i od njih.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:15 

Ja govorim o Talijanima na velikim natjecanjima, ne o kvalifikacijama. Nisu prosli, ispali su od Svicarske, pa sta da se radi. Inace Svicarska nije prosjecna ekipa kao Makedonija.

Da su Talijani tu, vjerujem da bi isli bar do polufinala. Ljudi znaju igrati velike turnire, na SP ili EP moras imati mentalnu stabilnost, iskustvo po mogucnosti a ako ga nema onda spremas momcad psihicki, pod uvjetom da imas karakterne igrace. Ovdje individualni kvalitet ne znaci previse, Srbija ima kvalitet kod dosta igraca ali to se ne vidi.

Karakter igraca i karakter momcadi, ne mozes na SP prosipati 3:1 prednost i igrati utakmice u kojima gubis pa vodis pa gubis. Ili izbornik koji psuje siptarske majke nakon gola, ajde nebitno sadrzaj psovke koliko reakcija. Nesto kao Bilic koji ulijece na teren protiv Turske a utakmica jos nije gotova. Izbornik mora biti kapetan broda, a ne najpijaniji mornar.

Talijani su momcad koja je iks prvenstava osvojila a da nije uopce imala najjacu ekipu i pojedince, to je karakter momcadi.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:17 

Novdan je napisao/la:
saskia je napisao/la:
Ja nemam problem s tim reći da u širem smislu se ovi krajevi mogu nazivati Balkanom :neznam

Ne znam što bi mi to pasalo ili smetalo

Ja isto nemam nikakvih problema da me netko nazove balkancem. Skroz u redu. Hrvatska je tromeđa Mediterana, Srednje Europe i Balkana.

No, ako ćemo biti iskreni, ni Srbija nije Balkan u užem smislu. Po meni pravi Balkan je onaj prostor koji je sve do 1912 bio OSMANSKI. To je dobar dio Bugarske, Grčke, to je Kosovo, Albanija, Makeodnija... Bugarska je recimo neusporedivo balkanskija država od Srbije. Govorimo o arhiteturi, urbanistici, glazbi, kulturi... Srbija uopće nije neki školski primjer balkanske države, samo ih mi u Hrvatskoj tako percipiramo jer nemamo granicu s npr. Makedonijom.

Ugl dosta s offtopicom

Trebali bi imati problema s tim.

Balkanci idu doma. Ili se nisu ni plasirali pa im je ostalo jedino da navijaju protiv drugih.

Hrvati idu dalje.

Jednim dijelom i zbog toga jer smo se barem u nogometnoj reprezentaciji riješili balkanštine.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:23 

Graničar18 je napisao/la:
saskia je napisao/la:

Mi najviše volimo da krenemo gubiti pa da sataremo protivnika, borci po krvi

Više bi reko da imate sreće.Evo npr.sad ste dobili Japance za dalje.A i juče protiv Belgije je moglo bit drugačije na kraju.

Ne shvaćate vi to najbolje. Moraš biti u prilici i dovoljno dobar da ti sreća pomaže.

Svi koji naprave rezultat imaju i sreće. Ali su dovoljno dobri da im taj jedan trenutak sreće znači da idu dalje.

Hrvatska nije imala sreće 2008. kad smo mogli do finala. Nije imala sreće 2016. kad nas je prvak Europe dobio na jednu kontru. Imala je sreće u Rusiji ali zato jer je bila dovoljno dobra da isprovocira sreću.

Vi ste danas imali dva poklona. Sreću. Pa vam nije pomoglo ni da izvučete bod. Pa idete doma.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:26 

Penali nisu nikakva sreca, to samo laici mogu nazivati srecom. Penale dobija mentalno jaca ekipa, i to je sve.

Balkan nije zemljopisni vec psiholoski pojam, mislim da nije ni Balkan problem koliko slavenski nacin razmisljanja. Negdje ili nekada je dobar negdje/nekada poguban, kako se uzme.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:35 

Ja govorim o Talijanima na velikim natjecanjima, ne o kvalifikacijama. Nisu prosli, ispali su od Svicarske, pa sta da se radi. Inace Svicarska nije prosjecna ekipa kao Makedonija.

Da su Talijani tu, vjerujem da bi isli bar do polufinala. Ljudi znaju igrati velike turnire, na SP ili EP moras imati mentalnu stabilnost, iskustvo po mogucnosti a ako ga nema onda spremas momcad psihicki, pod uvjetom da imas karakterne igrace. Ovdje individualni kvalitet ne znaci previse, Srbija ima kvalitet kod dosta igraca ali to se ne vidi.

Karakter igraca i karakter momcadi, ne mozes na SP prosipati 3:1 prednost i igrati utakmice u kojima gubis pa vodis pa gubis. Ili izbornik koji psuje siptarske majke nakon gola, ajde nebitno sadrzaj psovke koliko reakcija. Nesto kao Bilic koji ulijece na teren protiv Turske a utakmica jos nije gotova. Izbornik mora biti kapetan broda, a ne najpijaniji mornar.

Talijani su momcad koja je iks prvenstava osvojila a da nije uopce imala najjacu ekipu i pojedince, to je karakter momcadi.

Ne znam koliko si star, ali od kad ih ja pratum dva put ispali u grupi za svetsko i dva puta nisu uspeli da uopšte prođu. I to evropsko što su dobili govori o nekom kvalitetu koji očito nije konstantan.

Da im je mentalitet takav kao što tvrdiš ne bi imali problema da prođu na svetsko, makar kroz taj plej - of (gde du u najbitnijim utakmicama izgubili od Švedske i MKD)

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 02:37 

Ne znam koliko si star, ali od kad ih ja pratum dva put ispali u grupi za svetsko i dva puta nisu uspeli da uopšte prođu. I to evropsko što su dobili govori o nekom kvalitetu koji očito nije konstantan.

Da im je mentalitet takav kao što tvrdiš ne bi imali problema da prođu na svetsko, makar kroz taj plej - of (gde du u najbitnijim utakmicama izgubili od Švedske i MKD)

Naravno, znam da su pre tih ispadanja osvojili, ali to je bilo pre čitavih 16 (i po) godina.

Italijani su ekipa koja polako izlazi iz ranga Evropskog vrha. Više nisu pretnja nikome, kada dobiješ Italijane u grupi zahvaljuješ se bogu što ti nije dao Špance, Engleze, a možda čak i Hrvate.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 03:36 

Haram je napisao/la:
Vec austrijske dnevne novine "Heute" pisu o eklatu oko trenera srbije "Fickt eure albanischen Mütter!" Prevod: "Jebite si vase albanske majke!". Oni su to lose preveli a ne ja. Ja sam samo preveo ono sto su oni napisali na njemackom. Trebali su napisati "Ich ficke euch eure albanische Mutter!" (Posto siptar ne poznaju)

slika

https://www.heute.at/s/eklat-um-serbien ... -100242173

A becka cetvrt Ottakring vec gori - ulicne bitke. Polazim od toga da se radi o srpskim migrantima i albanskim migrantima koji su ilegalno presli granicu i sad se bore u Austriji za dzihad i socijalu. To su ovi sto se lako asimiliraju u nasu jedeo-krscansku, bijelacku civilizaciju. Islam im pojo mozake.

Nije to rekao, nemoj da kenjaš

Znas li ti citati uopste?

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 03:45 

Reconquista je napisao/la:
Novdan je napisao/la:

Ja isto nemam nikakvih problema da me netko nazove balkancem. Skroz u redu. Hrvatska je tromeđa Mediterana, Srednje Europe i Balkana.

No, ako ćemo biti iskreni, ni Srbija nije Balkan u užem smislu. Po meni pravi Balkan je onaj prostor koji je sve do 1912 bio OSMANSKI. To je dobar dio Bugarske, Grčke, to je Kosovo, Albanija, Makeodnija... Bugarska je recimo neusporedivo balkanskija država od Srbije. Govorimo o arhiteturi, urbanistici, glazbi, kulturi... Srbija uopće nije neki školski primjer balkanske države, samo ih mi u Hrvatskoj tako percipiramo jer nemamo granicu s npr. Makedonijom.

Ugl dosta s offtopicom

Balkanci idu doma. Ili se nisu ni plasirali pa im je ostalo jedino da navijaju protiv drugih.

Hrvati idu dalje.

Jednim dijelom i zbog toga jer smo se barem u nogometnoj reprezentaciji riješili balkanštine.

Balkanci smo i triba se time ponosit. Nismo nikakva kurceva mitlevropa niti zapad a niti smo dio latinogrcke sfere.

A imena poput ema, antonio, klara, oliver su cringe na Slavenima ka sta su Hrvati.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 05:57 

Velebit je napisao/la:
Reconquista je napisao/la:

Hrvati idu dalje.

Balkanci smo i triba se time ponosit. Nismo nikakva kurceva mitlevropa niti zapad a niti smo dio latinogrcke sfere.

A imena poput ema, antonio, klara, oliver su cringe na Slavenima ka sta su Hrvati.

Balkan je mentalno dio Male Azije turske, mi toga imamo ali ne dominantno.
Mi smo mješavina, srednja Europa na sjeveru hrvatske i Zapadni mediteran na jugu.
Balkanskog utjecaja ima, nažalost više nego što bi trebalo da ga bude ali ne prevladava.
Po huntingtonu smo zapad, europljani i zapadni kršćani.
Gdje si naso mjesat emu sa ovim ostalim imenima?
Njih koriste Hrvati stojećima.
Od 16 stoljeca Hrvati koriste imena kršćanskih svetaca više nego slavenska imena i dobro da je tako.
Srb rade slično sa Stefanima, Aleksandrima i sličnim grčkim neslavenskim pravoslavnim imenima.
Većina naroda radi tako.
Pa se današnji englezi zovu John a ne Wulfgar ili neko slično ime.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 08:45 

Nemoj da mračiš, popij svetlo.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 08:45 

Hagresor je napisao/la:

Iznenadio i Šaćiri što nije sa orlom proslavljao gol. Aj nešto i od njih.

To mu je sigurno izbornik naredio zbog 2018.

Jer teško da bi on tek tako prošao bez toga

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 08:50 

Doslovno kao Juga. Ja pratim SP od 82. u Španjolskoj. Ova Srbija je još puno bolja od Juge koja je tad igrala.

Nije nikad bio problem u imenima igrača nego u mentalitetu. Tako je i crncima, afrički mentalitet.

Isti je i u BiH, mada sam tu znao vidjet pozitive.

Tko igra za raju, i zanemaruje taktiku...

Vrh

PostPostano: 03 pro 2022, 08:54 

Mystic C je napisao/la:
Velika disproporcija između kvalitetnog napada i porozne odbrane. Bitno da Piksi ostane i odvede tim na Euro nakon 24 godine, nasušno treba kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima.

Bit će bolje drugi put.

Žao mi je što ste ispali.

It's probably me...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1015 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: