|
|
Stranica: 295/458.
|
[ 11448 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 14:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 14:44 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vidi se ko laže. I osjeti. Kod nas kvalitet vazduha mjere ozbiljne institucije a ne NVO sa kineskim senzorima. Mi imamo Republiku a vi nemate. Imete nekakvu koloniju sa Njemačkim turistom kao maharadžom.
Imate vi qurac, vi ste fukara ozviljne institucije Ove godine duplo vraćanje duga u odnosu na prošlu. Dogodine opet duplo. Čitave dvije milijarde. Jebote, ovo ko oni aparati u kockarnici. Veća manja, a Mile uvijek fuli kartu Ne zabrinjava ga puno, stado će da plati.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 14:55 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Imate vi qurac, vi ste fukara ozviljne institucije Ove godine duplo vraćanje duga u odnosu na prošlu. Dogodine opet duplo. Čitave dvije milijarde. Jebote, ovo ko oni aparati u kockarnici. Veća manja, a Mile uvijek fuli kartu Ne zabrinjava ga puno, stado će da plati. E tako. Seri o srpskim parama, viri nam u džep tako ti je i prađed radijo. Nemoj o zagađenju usmrđeni i zagađeni Sarajlijo. Pogotovo ne spominja Banja Luku ili Zareb gdje vam treba dezinfekcija, sapun i parfem da bi se uopšte pojavili.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:05 |
|
|
BL 17 Celzijusa. Sunce nas kupa, povjetarac miluje. Neki omladinci prođoše u majicama kratkih rukava. Drugi univerzum u odnosu na prljavu, usmrđenu i memljivu mahalicu
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ove godine duplo vraćanje duga u odnosu na prošlu. Dogodine opet duplo. Čitave dvije milijarde. Jebote, ovo ko oni aparati u kockarnici. Veća manja, a Mile uvijek fuli kartu Ne zabrinjava ga puno, stado će da plati. E tako. Seri o srpskim parama, viri nam u džep tako ti je i prađed radijo. Nemoj o zagađenju usmrđeni i zagađeni Sarajlijo. Pogotovo ne spominja Banja Luku ili Zareb gdje vam treba dezinfekcija, sapun i parfem da bi se uopšte pojavili. Šta ti znaš šta je sapun. Usranih gaća hodaš a nekom nešto pričaš. Doduše, uskoro ćeš biti i bez gaća
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: E tako. Seri o srpskim parama, viri nam u džep tako ti je i prađed radijo. Nemoj o zagađenju usmrđeni i zagađeni Sarajlijo. Pogotovo ne spominja Banja Luku ili Zareb gdje vam treba dezinfekcija, sapun i parfem da bi se uopšte pojavili.
Šta ti znaš šta je sapun. Usranih gaća hodaš a nekom nešto pričaš. Doduše, uskoro ćeš biti i bez gaća Čovječe ti rukom brišeš guzicu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Šta ti znaš šta je sapun. Usranih gaća hodaš a nekom nešto pričaš. Doduše, uskoro ćeš biti i bez gaća Čovječe ti rukom brišeš guzicu. Netačno. Guzica se pere vodom i sapunom. Papirom se posuši. Ne raskecam ko ti papirom i onda gaće na guzici. Naprijed ti žuto pozadi smeđe
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:34 |
|
|
dobro je higijeničari, oladite malo
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:36 |
|
|
Zagreb je na bokjem geografskom položaju nego Sarajevo koje je okruženo planinama. Uz to, Hrvatska je uređenija zemlja sa strogijim zakonima. S toga, zaključak je da je Sarajevski zrak zagađeniji od Zagrebačkog. Idemo dalje.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:45 |
|
|
alh84001 je napisao/la:
Privitak/ci: |
Air quality.jpg [ 231.85 KiB | Pogledano 2875 put/a. ]
|
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:49 |
|
|
Isto kao na Jahorini
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:59 |
|
|
Niko krupno ko potture ne laže...
Privitak/ci: |
Air quality2.jpg [ 227.81 KiB | Pogledano 2278 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 15:59 |
|
|
Ma do večeras će ostati samo vakuum
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 16:46 |
|
|
Kad god sam bio na Jahorini, uvijek je bio onaj oštri planinski zrak. Što bi uopće tamo zagađivalo, ima li ikakve industrije? Kako god, ima i za to kamera https://www.jahorina.live/poljice-jahorina-web-kamera/Ne znam, meni izgleda čisto. Sad će Rutinerr reći haha nemaju snijega haha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 16:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad god sam bio na Jahorini, uvijek je bio onaj oštri planinski zrak. Što bi uopće tamo zagađivalo, ima li ikakve industrije? Kako god, ima i za to kamera https://www.jahorina.live/poljice-jahorina-web-kamera/Ne znam, meni izgleda čisto. Sad će Rutinerr reći haha nemaju snijega haha. Nije poenta zagađenja Jahorine, tu je nedvojbeno čist zrak. Nego što rudonja tvrdi da je ista čistoća zraka na Jahorini i Banjaluci. Priznaćeš, to je nonsens Na Jahorini je u po ljeta ljepota što se zraka čiste. Odem provozam se kad dojadi gradska žega.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 17:05 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kad god sam bio na Jahorini, uvijek je bio onaj oštri planinski zrak. Što bi uopće tamo zagađivalo, ima li ikakve industrije? Kako god, ima i za to kamera https://www.jahorina.live/poljice-jahorina-web-kamera/Ne znam, meni izgleda čisto. Sad će Rutinerr reći haha nemaju snijega haha. Nije poenta zagađenja Jahorine, tu je nedvojbeno čist zrak. Nego što rudonja tvrdi da je ista čistoća zraka na Jahorini i Banjaluci. Priznaćeš, to je nonsens Na Jahorini je u po ljeta ljepota što se zraka čiste. Odem provozam se kad dojadi gradska žega. Bože moj što je Muja bukvalan čovjek... Kako nisi tako bukvalan u džamiji nego lupiš akahueber (alah je najveći) umjesto da preciziraš - alah je 213cm visok ima 150 kila ili koliko već piše u kuranu.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 19:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Milutin
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 14:14 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Citat: GRAS osigurao jedan autobus za prevoz vjernika nakon Ponoćke u Katedrali https://raport.ba/gras-osigurao-jedan-autobus-za-prevoz-vjernika-nakon-ponocke-u-katedrali/Svi Hrvati Sarajeva stanu u jedan autobus. Ima ona izjava cini mi se,Koljevica ,iz 1992,ili bese 1993. Hrvati,u pamet se ,nadigrace vas saveznici,nece vas biti u gradovima sa tom politikom.Prevario se.ima Hrvata ali za bus u Sarajevu. I jos ima Hrvata koji veruju centralistima....
|
|
Vrh |
|
|
hilbert
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 14:26 |
|
|
Hrvata u Vrhbosni ima ca. 22.000. Iznenadjen sam da nas tamo ima i toliko. Koliki je udio Hrvata iz drugih krajeva BiH koji su tamo na radu? U zivotu sam upoznao samo dvojicu Hrvata iz VB. Jedan je iz Grbavice, drugi Ilidze. Davno su napustili i ne namjeravaju se vratiti, ali to je opci trend u tom gradu. Ne znam sto Bosnjaci toliko uzdizu tu kasabu i umisljaju si da su metropola, jer i sami jedva cekaju da zbrisu, pogotovo "urbana raja." Kukaju na Sandzaklije i ostale "papke", a sami su im predali grad.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 14:37 |
|
|
Milutin je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Ima ona izjava cini mi se,Koljevica ,iz 1992,ili bese 1993. Hrvati,u pamet se ,nadigrace vas saveznici,nece vas biti u gradovima sa tom politikom.Prevario se.ima Hrvata ali za bus u Sarajevu. I jos ima Hrvata koji veruju centralistima.... Hrvati su stekli kontrolu nad hercegovačkom prijestolnicom, u kojem su gradu prije rata bili većina?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 15:53 |
|
|
Druženje mališana
Djed Mraz stigao u Goražde: Velika zabava na otvorenom, podijeljeno 1.150 novogodišnjih paketića PROCES DEISLAMIZACIJE JE POČEO I NIŠTA GA NE MOŽE ZAUSTAVITIhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/djed-mraz-stigao-u-gorazde-velika-zabava-na-otvorenom-podijeljeno-1-150-novogodisnjih-paketica/221225045Yugoslaw je napisao/la: SDA na duplim aparatima. Sabitlegenda je napisao/la: Muftija gorazdanski u transu Katozlato2B je napisao/la: Oće li ovako biti za Bajram u Banjaluci ili Širokom. Znamo odgovor ali ćemo se praviti malo mutavi. Hantibajram je napisao/la: Koga boli kita za Bajramom, to nema veze s Europom. Depo2020 je napisao/la: Ramić i Zahiragić na haparatima. I to Sebijinim !!! E sad ga kosmički pravedno i lagano glabaju zbog "Hrvata" Edina Fejzića Bumerang se mulestincima vraća preko podmlatka.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 16:34 |
|
|
Došao ćetnićki Deda Mraz da posrbi bošnjačku djecu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 16:49 |
|
|
Braco, nije đed Mraz nikakav nas trijumf. To (bio) je nacin da se potisne Sveti Nikola.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 17:13 |
|
|
Ipak će biti da je Deda Mraz nakon 1945. potisnuo Božić Batu. Zato se za Sent Najdžela djeci u RS dijele paketići i to već 30 godina...pare, igračke i slatkiše u čizmicu i Bog te veselio.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 25 pro 2022, 17:29 |
|
|
Kod nas je djed Božićnjak.
Neka i kod vas bude Božić Bata, a ne deda Mraz.
Premalo pažnje dajete Božiću, a previše Novoj godini, običnom partyju kao i svakom drugom. Vjerojatno vam ostalo od komunizma, kao i Rusima.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|