|
|
Stranica: 318/380.
|
[ 9494 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 15:51 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Vaskrsnuo kardinal!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:09 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2336 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
|
Zašto je HHerceg poplavio?
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Flamel je napisao/la: Zašto je HHerceg poplavio? Rusofil a to je vidiš kažnjivo .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:33 |
|
|
HHerceg poplavio?! Stvarno? Aleluja! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emirahas
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:40 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: HHerceg poplavio?! Stvarno? Aleluja!  Vratit će se Rexi nabildan i sexi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Đe si Lapo?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:46 |
|
|
Vratio se iz gulaga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 16:47 |
|
|
Flamel je napisao/la: Zašto je HHerceg poplavio? Zbog nekontroliranog bijesa
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 17:00 |
|
|
|
I plav piše!? Neuništiv! K'o Pantelija. Sada će da se sveti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 17:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: I plav piše!? Neuništiv! K'o Pantelija. Sada će da se sveti. Zna on neke trikove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 17:17 |
|
|
storarare je napisao/la: Flamel je napisao/la: Zašto je HHerceg poplavio? Rusofil a to je vidiš kažnjivo . Tacno vidis kako se forum nastimava na oficijelnu liniju RH. NATO, EU. Sta ocekivati. Steta. Da mi je neko reko prije nekoliko godina da cu to ikad napisati, popljuvao bih kafom monitor, ali ni BBCa vise nema i to nije nikako dobro. To je pocelo od Ukrajine pa naovamo. Ne, nije stokholski sindrom kod mene, hocu samo FUN.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 17:41 |
|
|
storarare je napisao/la: Flamel je napisao/la: Zašto je HHerceg poplavio? Rusofil a to je vidiš kažnjivo . Nebuloze. Rusofili ovdje dnevno nabiju 80% više postova od protivnika takve politike. Na formu je kažnjivo vrijeđanje drugih forumaša. Tu i tamo moderaciji promakne, jer ti postovi ne budu prijavljeni. HHerceg je danas pokušao započeti svađu, dehumanizirati kolegu sa foruma, jer mu se nije svidio upis "Ajmo vjernici, malo teorija zavjera" . Pošto nisam nasjeo na njegov post, počeo je citirati drugu temu i usput vrijeđati. Valjda je mislio kako sam vjernik i da sam pokrenuo temu zato što misli da vjerujem u teorije zavjera Lijepo sam ga zamolio da uredi post, odbio je. Dakle do njega je. Sljedeća greška je trajni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 17:41 |
|
|
Haram je napisao/la: storarare je napisao/la: Rusofil a to je vidiš kažnjivo . Tacno vidis kako se forum nastimava na oficijelnu liniju RH. NATO, EU. Sta ocekivati. Steta. Da mi je neko reko prije nekoliko godina da cu to ikad napisati, popljuvao bih kafom monitor, ali ni BBCa vise nema i to nije nikako dobro. To je pocelo od Ukrajine pa naovamo. Ne, nije stokholski sindrom kod mene, hocu samo FUN. Ni Rike više nema a i on je bio rusofil . Banuju se samo rusofili .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 17:43 |
|
|
storarare je napisao/la: Haram je napisao/la: Tacno vidis kako se forum nastimava na oficijelnu liniju RH. NATO, EU. Sta ocekivati.
Steta.
Da mi je neko reko prije nekoliko godina da cu to ikad napisati, popljuvao bih kafom monitor, ali ni BBCa vise nema i to nije nikako dobro. To je pocelo od Ukrajine pa naovamo.
Ne, nije stokholski sindrom kod mene, hocu samo FUN.
Ni Rike više nema a i on je bio rusofil . Banuju se samo rusofili . Inflacija udarila po kućnom budžetu, konačno su digli guzicu i počeli nešto korisno u životu raditi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 18:40 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: HHerceg je danas pokušao započeti svađu, dehumanizirati kolegu sa foruma, jer mu se nije svidio upis "Ajmo vjernici, malo teorija zavjera" . Pošto nisam nasjeo na njegov post, počeo je citirati drugu temu i usput vrijeđati. Valjda je mislio kako sam vjernik i da sam pokrenuo temu zato što misli da vjerujem u teorije zavjera Lijepo sam ga zamolio da uredi post, odbio je. Dakle do njega je. Sljedeća greška je trajni. Činjenice nisu teorija zavjere niti će ikada bit. Ako se želiš igrat samo daj. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 18:48 |
|
|
|
Sad sam vas sanjo jebite se na kvadrat. Pravim malo pauzu od forums
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 19:06 |
|
|
|
Činjenice su kako si danas pokazao mentalnu slabost, poput kakvog derišta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 19:07 |
|
|
|
Ti si duplo stariji od mene pa si pristao na moju igru. Tko je tu gubitnik?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 19:08 |
|
|
|
Ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 20:36 |
|
|
Haram je napisao/la: Sad sam vas sanjo jebite se na kvadrat. Pravim malo pauzu od forums Koga i kako si sanjo  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 20:45 |
|
|
|
Sanjao je guzove sa mog avatara
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 04 sij 2023, 20:49 |
|
|
|
Sasvim razumljivo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1569 of 2558 - 61.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 10 sij 2023, 00:38 |
|
|
Dobio sam dva upozorenja od Robija za sledece upise: aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bosanac bi gurnuo RS u rat sa članicom NATO da bi sve ovo opet bila Bosna. Smećar obični.  Prava hrvatska argumentacija. Tako je i Plenki onomad: Srbija bi trebalo da povede racuna kako komunicira sa jednom clanicom nata i eu.  aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bosanac izgubio rat pa sere po forumu. Jebem li mu Bosnu.
Bosna je zenskog roda, a ti ipak preferiras muske. Probaj sa Granicarskom, on je dovoljno glup da ga mozes ubediti da je patriotizam ako legne s tobom.  Tu se vidi na koje upise sam odgovarao, ispisujuci svoje. Dakle, NV je pre mene pisao uvredljive upise koji nemaju veze s temom, i nije upozoren za unistavanje teme, dok sam ja koji sam odgovarao, kaznjen. Na stranu vristeca pristrasnost, ali pitam se kako ovo iz vase pozicije ima smisla? Ako zelite da se stvori utisak u narodu da je NV zaista to za sta se predstavlja, zar ne sabotirate sami tu predstavu o njemu svrstavajuci se na njegovu stranu cak i bez ikakvog truda da to svrstavanje ima neki legitimitet. Pa svakome ce biti sumnjiv. Drugo, nisam ocekivao da cete (RoMo i NV) toliko biti raspameceni mojim spremnim odgovorima, da se morate sluziti golom nepravednom silom, umesto intelektom. Cak ni ja samom sebi ne pridajem takav znacaj.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 10 sij 2023, 00:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dobio sam dva upozorenja od Robija za sledece upise: aleksije radicevic je napisao/la:  Prava hrvatska argumentacija. Tako je i Plenki onomad: Srbija bi trebalo da povede racuna kako komunicira sa jednom clanicom nata i eu.  aleksije radicevic je napisao/la: Bosna je zenskog roda, a ti ipak preferiras muske. Probaj sa Granicarskom, on je dovoljno glup da ga mozes ubediti da je patriotizam ako legne s tobom.  Tu se vidi na koje upise sam odgovarao, ispisujuci svoje. Dakle, NV je pre mene pisao uvredljive upise koji nemaju veze s temom, i nije upozoren za unistavanje teme, dok sam ja koji sam odgovarao, kaznjen. Na stranu vristeca pristrasnost, ali pitam se kako ovo iz vase pozicije ima smisla? Ako zelite da se stvori utisak u narodu da je NV zaista to za sta se predstavlja, zar ne sabotirate sami tu predstavu o njemu svrstavajuci se na njegovu stranu cak i bez ikakvog truda da to svrstavanje ima neki legitimitet. Pa svakome ce biti sumnjiv. Drugo, nisam ocekivao da cete (RoMo i NV) toliko biti raspameceni mojim spremnim odgovorima, da se morate sluziti golom nepravednom silom, umesto intelektom. Cak ni ja samom sebi ne pridajem takav znacaj. Trebaš zahvalit ljudima što ti iz nekog razloga ne žele poklonit plavu boju.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 10 sij 2023, 01:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dobio sam dva upozorenja od Robija za sledece upise:
Tu se vidi na koje upise sam odgovarao, ispisujuci svoje.
Dakle, NV je pre mene pisao uvredljive upise koji nemaju veze s temom, i nije upozoren za unistavanje teme, dok sam ja koji sam odgovarao, kaznjen.
Na stranu vristeca pristrasnost, ali pitam se kako ovo iz vase pozicije ima smisla? Ako zelite da se stvori utisak u narodu da je NV zaista to za sta se predstavlja, zar ne sabotirate sami tu predstavu o njemu svrstavajuci se na njegovu stranu cak i bez ikakvog truda da to svrstavanje ima neki legitimitet. Pa svakome ce biti sumnjiv. Drugo, nisam ocekivao da cete (RoMo i NV) toliko biti raspameceni mojim spremnim odgovorima, da se morate sluziti golom nepravednom silom, umesto intelektom. Cak ni ja samom sebi ne pridajem takav znacaj. Trebaš zahvalit ljudima što ti iz nekog razloga ne žele poklonit plavu boju. Iz uvida u aktuelnu praksu, mislim da ti treba da zahvalis ljudima sto ti iz vrlo konkretnog razloga ne daju plavu boju. Oni kaznjavaju unistavanje teme, a ti upravo to cinis ovoj temi. Ocekujem smislen odgovor na moja pitanja, a ti se ubacujes nepozvan sa svojim bezmislicama. S druge strane, mislim da te treba tolerisati, ipak tvoje sposobnosti su ogranicene. Jedva si u stanju da pogodis vrata kad izlazis napolje, a pogadjanje teme je vec visa matematika. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|