|
|
Stranica: 31/36.
|
[ 900 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2023, 16:35 |
|
|
Uviđam da je i +90% naših cura totalno opranog mozga, sinoć opet sidimo sa par njih inače sve naše duvanjke porijeklom i svaka u fazonu fax / posao / karijera, putovanja provodi, samostalna oću živit svoj život bit uspješna radit šta me volja. I svaka razmišlja "tek mi je 22-3-5-7" umjesto da je to "već", misle da će postati nekome privlačnije sa 30 šta li? A i sad se skesale i obisile jer totalno neredno žive. Nevjerojatno nešto. Generacija opranih mozgova. Inače tako di god sidnem gledam i slušam isto. Moj zaključak je da svako društvo koje usvoji takve degenerične norme razmišljanja, ponašanja i muško ženskih odnosa jednostavno mora propasti jer od toga sve polazi, narušeni muško- ženski odnosi = narušen brak i obitelj kao temelj društva = nema djece = izumiranje. Također vidim i ovo, svaka je stupila u veze i seksualne odnose vrlo rano bez previše razmišljanja (opet povezano sa pranjem mozga i svime što se nameće preko interneta, tv-a, itd.) te su u svojim ranim 20ima iskorištene i psihički sjebane i onda ih to dodatno gura u ovom smjeru karijera bit samostalna radit šta me volja itd, muški su svinje iskoristili su me ne treba mi uopće muško ja mogu sve sama koji će mi k muško, eventualno puknit se sa strane neobavezno jer svakako sam iskorištena itd. Jednostavno vlada totalni raspad iole zdravih muško ženskih odnosa i gubitak svih zdravih vrijednosti, kažem kod nas u ko fol tradicionalnih sredinama a kamoli u velegradima na zapadu, tamo se nije čudit doslovno ničemu. Na ovakav način ne vidim kako se demografija ili išta može popraviti. Sad čekam pojedince da mi objasne kako postoji 5 - 10% normalnih. Postoji i šta s tim?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2023, 17:13 |
|
|
Planina je napisao/la: Uviđam da je i +90% naših cura totalno opranog mozga, sinoć opet sidimo sa par njih inače sve naše duvanjke porijeklom i svaka u fazonu fax / posao / karijera, putovanja provodi, samostalna oću živit svoj život bit uspješna radit šta me volja. I svaka razmišlja "tek mi je 22-3-5-7" umjesto da je to "već", misle da će postati nekome privlačnije sa 30 šta li? A i sad se skesale i obisile jer totalno neredno žive. Nevjerojatno nešto. Generacija opranih mozgova. Inače tako di god sidnem gledam i slušam isto. Moj zaključak je da svako društvo koje usvoji takve degenerične norme razmišljanja, ponašanja i muško ženskih odnosa jednostavno mora propasti jer od toga sve polazi, narušeni muško- ženski odnosi = narušen brak i obitelj kao temelj društva = nema djece = izumiranje. Također vidim i ovo, svaka je stupila u veze i seksualne odnose vrlo rano bez previše razmišljanja (opet povezano sa pranjem mozga i svime što se nameće preko interneta, tv-a, itd.) te su u svojim ranim 20ima iskorištene i psihički sjebane i onda ih to dodatno gura u ovom smjeru karijera bit samostalna radit šta me volja itd, muški su svinje iskoristili su me ne treba mi uopće muško ja mogu sve sama koji će mi k muško, eventualno puknit se sa strane neobavezno jer svakako sam iskorištena itd. Jednostavno vlada totalni raspad iole zdravih muško ženskih odnosa i gubitak svih zdravih vrijednosti, kažem kod nas u ko fol tradicionalnih sredinama a kamoli u velegradima na zapadu, tamo se nije čudit doslovno ničemu. Na ovakav način ne vidim kako se demografija ili išta može popraviti. Sad čekam pojedince da mi objasne kako postoji 5 - 10% normalnih. Postoji i šta s tim? I onda ih tamo pred kasne dvadesete uhvati ludilo i panika
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2023, 18:33 |
|
|
weasel je napisao/la: I onda ih tamo pred kasne dvadesete uhvati ludilo i panika ma već i ranije polude za muškima ko blesave i ako muško valja dovede to ured. ne baš svaku ludaču, ali većina kad se primi dobrog qrca i počne je pucati biologija može se istesati. samo to muški ne kuže ili su slabi. moraš ye dobro isprašit i onda ako neće brak, obitelj ,djecu..sprašit. 90% otkrije majčinske instinkte to što su malde ženske blesave nije ništa čudno, i muškarci su isto blesavi.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2023, 18:42 |
|
|
Auuuu Jeste li vi uopšte normalni? To ,,prašenje,, je danas dobro kažnjeno, hvala Bogu. Što ste prasili, prasili ste. Nema više potlačenih, besplatnih služavki i surogat majki. Nema. Neće ni biti. Preuzmite brigu o sebi, pokušajte naučiti živjeti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2023, 21:11 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Auuuu Jeste li vi uopšte normalni? To ,,prašenje,, je danas dobro kažnjeno, hvala Bogu. Što ste prasili, prasili ste. Nema više potlačenih, besplatnih služavki i surogat majki. Nema. Neće ni biti. Preuzmite brigu o sebi, pokušajte naučiti živjeti. što je seks kažnjiv? možda u tvom slučaju jeste kazna, ali što se zakona tiće još je legalan
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 sij 2023, 20:41 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 13 sij 2023, 21:57 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: I onda ih tamo pred kasne dvadesete uhvati ludilo i panika ma već i ranije polude za muškima ko blesave i ako muško valja dovede to ured. ne baš svaku ludaču, ali većina kad se primi dobrog qrca i počne je pucati biologija može se istesati.
samo to muški ne kuže ili su slabi. moraš ye dobro isprašit i onda ako neće brak, obitelj ,djecu..sprašit. 90% otkrije majčinske instinkte to što su malde ženske blesave nije ništa čudno, i muškarci su isto blesavi. Ili im se jednostavno gadi "tesati" polovnjaču koju su već tesala desetorica prije tebe, malo tko se loži na to da mu mater djeci bude polovnjača po kojoj su drugi skakali, pogotovo kad je istoj 30 godina i svakako nije miss universe, tako da se nije čuditi muškoj pasivnosti., Doduše eto, s vremenom i muški spuste kriterije, pogotovo prosječni, pa kažu i oni daj šta daš, bolje išta nego ništa, bolje ikakva nego nikakva, zatvori oči i ne gledaj u prošlost. Većina brakova tako i nastane, oboje spuste kriterije kada im postane jasno da im vrijeme ističe, ona zažmiri što je on obični lik, on zažmiri što ona blago rečeno nije nevina itd. Samo eto vidimo koliko traju ti brakovi. Evo ja sam dobar sa ovim pajdom koji će sad ženit ovu polovnjaču iz mog sela koju je "tesalo" pola krajine prije njega, on sritnjak vjerojatno ni ne zna ništa o ičemu, njemu je malo zaglumila, vjerojatno mu nije dala odma, rekla mu da joj je drugi bla bla klasika. Da zna pravu istinu ne bi je pogleda. A on dobar ko kruv, vjerojatno mu je i prva. To je tako jbg. Poderu je lokalni krkani i onda naiđe sritnjak sa strane koji je oženi. Kako kažu blaženo neznanje. Eto kad smo kod toga jedna od prednosti ruralnih krajeva i manjih lokalnih zajednica di svak svakog zna je ta što- svak svakog zna, sve se zna, i to je prednost kada vataš lokalnu žensku jer koliko toliko moš saznat na čemu si. Otiđi dalje nemaš pojma ni o čemu. Mada je to svugdi u 5 deka danas, predbračna čistoća itd. su strani pojmovi, moš samo saznat sa koliko ih je bila, internet instagram era je totalno poništila neke grad - selo razlike.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 14:53 |
|
|
Jesi ti neki moralist. Ako se gleda samo demografski rezultat, i polovnjača koja se skrasi i rodi djecu se broji. Imam takvih u komšiluku koje su dolazile pijane doma ujutro a sad su mirne i vode djecu a ima i onih koje su roditelji odgajali strogo po starinski pa su ostale stare cure, što nije čudno jer ne znaju uopće komunicirati s muškima.
Sigurno su i u 19. stoljeću oženili onu koja je dala na livadi a ne onu koja se skrivala. Precjenjuješ duhovne sposobnosti muškaraca.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 18:36 |
|
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: ma već i ranije polude za muškima ko blesave i ako muško valja dovede to ured. ne baš svaku ludaču, ali većina kad se primi dobrog qrca i počne je pucati biologija može se istesati.
samo to muški ne kuže ili su slabi. moraš ye dobro isprašit i onda ako neće brak, obitelj ,djecu..sprašit. 90% otkrije majčinske instinkte to što su malde ženske blesave nije ništa čudno, i muškarci su isto blesavi. Ili im se jednostavno gadi "tesati" polovnjaču koju su već tesala desetorica prije tebe, malo tko se loži na to da mu mater djeci bude polovnjača po kojoj su drugi skakali, pogotovo kad je istoj 30 godina i svakako nije miss universe, tako da se nije čuditi muškoj pasivnosti., Doduše eto, s vremenom i muški spuste kriterije, pogotovo prosječni, pa kažu i oni daj šta daš, bolje išta nego ništa, bolje ikakva nego nikakva, zatvori oči i ne gledaj u prošlost. Većina brakova tako i nastane, oboje spuste kriterije kada im postane jasno da im vrijeme ističe, ona zažmiri što je on obični lik, on zažmiri što ona blago rečeno nije nevina itd. Samo eto vidimo koliko traju ti brakovi. Evo ja sam dobar sa ovim pajdom koji će sad ženit ovu polovnjaču iz mog sela koju je "tesalo" pola krajine prije njega, on sritnjak vjerojatno ni ne zna ništa o ičemu, njemu je malo zaglumila, vjerojatno mu nije dala odma, rekla mu da joj je drugi bla bla klasika. Da zna pravu istinu ne bi je pogleda. A on dobar ko kruv, vjerojatno mu je i prva. To je tako jbg. Poderu je lokalni krkani i onda naiđe sritnjak sa strane koji je oženi. Kako kažu blaženo neznanje. Eto kad smo kod toga jedna od prednosti ruralnih krajeva i manjih lokalnih zajednica di svak svakog zna je ta što- svak svakog zna, sve se zna, i to je prednost kada vataš lokalnu žensku jer koliko toliko moš saznat na čemu si. Otiđi dalje nemaš pojma ni o čemu. Mada je to svugdi u 5 deka danas, predbračna čistoća itd. su strani pojmovi, moš samo saznat sa koliko ih je bila, internet instagram era je totalno poništila neke grad - selo razlike. kad već poznaješ situaciju, reci čovjeku na čemu je , možda ga spasiš od rospije. Bit će ti zahvalan poslje iako te možda sad pošalje u MP3. Doduše ne bih se složio baš da ne možeš poznavati kakva je cura, same se izlete na instagramu/ fejsu/ tik toku i ostalim pizdarijama. Otvoren profil, hrpa slika bez puno robe, i ostali znakovi instagramuše i svako s pol mozga zna da to nije za vodit doma. Rijetko koja je dovoljno inteligentna da svoje ponašanje danas sakrije na društvenim mrežama, to im padne na pamet tek kasnije kad prođe voz....
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 19:11 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Jesi ti neki moralist. Ako se gleda samo demografski rezultat, i polovnjača koja se skrasi i rodi djecu se broji. Imam takvih u komšiluku koje su dolazile pijane doma ujutro a sad su mirne i vode djecu a ima i onih koje su roditelji odgajali strogo po starinski pa su ostale stare cure, što nije čudno jer ne znaju uopće komunicirati s muškima.
Sigurno su i u 19. stoljeću oženili onu koja je dala na livadi a ne onu koja se skrivala. Precjenjuješ duhovne sposobnosti muškaraca. Pa i kažem na kraju da je kontracepcija glavni problem (ili sam to napisao na drugoj temi) jer bi prije tu malo slobodniju curu sprašilo na livadi i zatrudnila bi i morala se udat, dok danas takva jaše sa qrca na qrac bez ikakvih posljedica i ako se na kraju i uda to bude za nekog kojemu je isto zadnji voz ili nije baš u mogućnosti birat, uglavnom nije baš da su to u pravilu dugi i sretni brakovi sa većim brojem djece kao što ti insinuiraš. Čisto zbog bioloških ograničenja tu ne može biti većeg broja djece, nije isto ako žena rodi prvo dijete sa 17 i ako rodi prvo dijete sa 34 a često i kasnije. Jednostavno dob kad se danas započinje sa reprodukcijom se pomakla jako jako puno i taj neki plodni prozor se jako smanjio. Uglavnom kako će tu biti demografskog rezultata? Btw naravno da sve gledam i sa neke moralne strane, nismo životinje. Valjda.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 19:26 |
|
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la:
Ili im se jednostavno gadi "tesati" polovnjaču koju su već tesala desetorica prije tebe, malo tko se loži na to da mu mater djeci bude polovnjača po kojoj su drugi skakali, pogotovo kad je istoj 30 godina i svakako nije miss universe, tako da se nije čuditi muškoj pasivnosti.,
Doduše eto, s vremenom i muški spuste kriterije, pogotovo prosječni, pa kažu i oni daj šta daš, bolje išta nego ništa, bolje ikakva nego nikakva, zatvori oči i ne gledaj u prošlost. Većina brakova tako i nastane, oboje spuste kriterije kada im postane jasno da im vrijeme ističe, ona zažmiri što je on obični lik, on zažmiri što ona blago rečeno nije nevina itd. Samo eto vidimo koliko traju ti brakovi.
Evo ja sam dobar sa ovim pajdom koji će sad ženit ovu polovnjaču iz mog sela koju je "tesalo" pola krajine prije njega, on sritnjak vjerojatno ni ne zna ništa o ičemu, njemu je malo zaglumila, vjerojatno mu nije dala odma, rekla mu da joj je drugi bla bla klasika. Da zna pravu istinu ne bi je pogleda. A on dobar ko kruv, vjerojatno mu je i prva. To je tako jbg. Poderu je lokalni krkani i onda naiđe sritnjak sa strane koji je oženi. Kako kažu blaženo neznanje.
Eto kad smo kod toga jedna od prednosti ruralnih krajeva i manjih lokalnih zajednica di svak svakog zna je ta što- svak svakog zna, sve se zna, i to je prednost kada vataš lokalnu žensku jer koliko toliko moš saznat na čemu si. Otiđi dalje nemaš pojma ni o čemu. Mada je to svugdi u 5 deka danas, predbračna čistoća itd. su strani pojmovi, moš samo saznat sa koliko ih je bila, internet instagram era je totalno poništila neke grad - selo razlike.
kad već poznaješ situaciju, reci čovjeku na čemu je , možda ga spasiš od rospije. Bit će ti zahvalan poslje iako te možda sad pošalje u MP3. Doduše ne bih se složio baš da ne možeš poznavati kakva je cura, same se izlete na instagramu/ fejsu/ tik toku i ostalim pizdarijama. Otvoren profil, hrpa slika bez puno robe, i ostali znakovi instagramuše i svako s pol mozga zna da to nije za vodit doma. Rijetko koja je dovoljno inteligentna da svoje ponašanje danas sakrije na društvenim mrežama, to im padne na pamet tek kasnije kad prođe voz.... Dobri smo ovako kad se vidimo ali nisam mu sad kućni prijatelj, a i šta ću mu reć, ej pajdo moram ti reć cura tj. evo i žena ti se tesala okolo s kim je stigla? Ne mišam se u te stvari ali čisto kad vidiš kakva je situacija sa tim svim to je žalosno. Pa istina možeš prepoznati za dosta njih odmah na čemu si, ali isto tako za dosta njih ćeš se itekako iznenadit. Ne znam kakve su te tvoje Instagramuše ali ove moje malo koja ima profil po kojem ćeš odma zaključit da je fuksara, ove najgore se bave objavljivanjem svetih citata u pauzama između jahanja one stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 19:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25774 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
weasel je napisao/la: kad već poznaješ situaciju, reci čovjeku na čemu je , možda ga spasiš od rospije. Bit će ti zahvalan poslje iako te možda sad pošalje u MP3. Doduše ne bih se složio baš da ne možeš poznavati kakva je cura, same se izlete na instagramu/ fejsu/ tik toku i ostalim pizdarijama. Otvoren profil, hrpa slika bez puno robe, i ostali znakovi instagramuše i svako s pol mozga zna da to nije za vodit doma. Rijetko koja je dovoljno inteligentna da svoje ponašanje danas sakrije na društvenim mrežama, to im padne na pamet tek kasnije kad prođe voz.... Gdje će mu reći? Da ga lik do kraja života pamti po zlu. Vjerojatno i ženska. Moguće i njihove familije... Da mu je friend onda kakvo anoniMno pismo, kao iz starih romana. Samo ne bih se složio da se može preko društvenih mreža nešto saznati. Lukavo je to. To briše stare albume... Jedan moj prijatelj, zapravo nekadašnji školski drug, je bio u ozbiljnoj vezi sa jednom (opet) mojom poznanicom za koju sam znao da je prošla sito i rešeto, i sve poze i sve rase i nacije i sve djelesne otvore... Nisam ih ja ni viđao tada jer su bili u inozemstvu. I on ti jednom zaviri u mobitel, a kad tamo...razna videa i fotke... Malo dreke i lupe i ode on. Pitam ga ja par godina kasnije, pravim se Toša: - Jel života ti, jesi ti još sa onom? - Šta će mi kurva!!!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 19:59 |
|
|
Planina je napisao/la:
Dobri smo ovako kad se vidimo ali nisam mu sad kućni prijatelj, a i šta ću mu reć, ej pajdo moram ti reć cura tj. evo i žena ti se tesala okolo s kim je stigla? Ne mišam se u te stvari ali čisto kad vidiš kakva je situacija sa tim svim to je žalosno.
Pa istina možeš prepoznati za dosta njih odmah na čemu si, ali isto tako za dosta njih ćeš se itekako iznenadit. Ne znam kakve su te tvoje Instagramuše ali ove moje malo koja ima profil po kojem ćeš odma zaključit da je fuksara, ove najgore se bave objavljivanjem svetih citata u pauzama između jahanja one stvari. Pošteno, doduše ja da sam na mjestu tvog pajde definitivno bi htio da mi to kažu da ne uletim grlom u jagode. Treba generalno izbjegavati svake ekstreme, od vjerskih do društvenih i svakih drugih. Ne objavljuju one to same od sebe nego radi nećega, slično kako većina ludih feministkinja postane takvima radi neke traume iz prošlosti. Dobar putokaz je sam sadržaj koje lajkaju, stranice itd. iznenadio bi se koliko je u Hrvatskoj već raširena ta woke propaganda među mlađim ženama.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 20:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: weasel je napisao/la: kad već poznaješ situaciju, reci čovjeku na čemu je , možda ga spasiš od rospije. Bit će ti zahvalan poslje iako te možda sad pošalje u MP3. Doduše ne bih se složio baš da ne možeš poznavati kakva je cura, same se izlete na instagramu/ fejsu/ tik toku i ostalim pizdarijama. Otvoren profil, hrpa slika bez puno robe, i ostali znakovi instagramuše i svako s pol mozga zna da to nije za vodit doma. Rijetko koja je dovoljno inteligentna da svoje ponašanje danas sakrije na društvenim mrežama, to im padne na pamet tek kasnije kad prođe voz.... Gdje će mu reći? Da ga lik do kraja života pamti po zlu. Vjerojatno i ženska. Moguće i njihove familije... Da mu je friend onda kakvo anoniMno pismo, kao iz starih romana. Samo ne bih se složio da se može preko društvenih mreža nešto saznati. Lukavo je to. To briše stare albume... Jedan moj prijatelj, zapravo nekadašnji školski drug, je bio u ozbiljnoj vezi sa jednom (opet) mojom poznanicom za koju sam znao da je prošla sito i rešeto, i sve poze i sve rase i nacije i sve djelesne otvore... Nisam ih ja ni viđao tada jer su bili u inozemstvu. I on ti jednom zaviri u mobitel, a kad tamo...razna videa i fotke... Malo dreke i lupe i ode on. Pitam ga ja par godina kasnije, pravim se Toša: - Jel života ti, jesi ti još sa onom? - Šta će mi kurva!!!! Zamisli kad bi svi muškarci odjednom magično saznali full povijest svojih cura / žena. Eto tako do u detalj. Koliko bi ih ostalo skupa?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 20:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Planina jesi li ti incel?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 17 sij 2023, 23:31 |
|
|
Možda je rješenje za naše muške da ganjaju mlade časne sestre. To je jedina šansa da nekoj budu drugi.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 00:47 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Planina jesi li ti incel? Jesam, neće me nijedna kme kme. Samo pišem što vidim, sad ne znam kako je kod vas u Švedska.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 00:51 |
|
|
Planina je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Planina jesi li ti incel? Jesam, neće me nijedna kme kme. Samo pišem što vidim, sad ne znam kako je kod vas u Švedska.Novi Šveđani se ne zamaraju s udvaranjem.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 00:52 |
|
|
Harezm je napisao/la: Možda je rješenje za naše muške da ganjaju mlade časne sestre. To je jedina šansa da nekoj budu drugi. Ova ti je dobra, podsjetio si me na ovu curu koja je htjela u časne, koliko nam je tada bilo, biće negdi 17, uglavnom govorila je da bi htjela prije biti sa momkom da vidi kako je to pa da će onda vidjeti oće li u časne, jedino ako joj se baš jako puno svidi onda neće. Ne znam šta je bilo sa njom kasnije, sad me baš zaintrigiralo...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 09:20 |
|
|
Ako AI napravi neku aplikaciju da ženama na čelu piše broj recimo 75 ili 112 to će uništiti cijeli biznis.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 11:03 |
|
|
Planina je napisao/la: Harezm je napisao/la: Možda je rješenje za naše muške da ganjaju mlade časne sestre. To je jedina šansa da nekoj budu drugi. Ova ti je dobra, podsjetio si me na ovu curu koja je htjela u časne, koliko nam je tada bilo, biće negdi 17, uglavnom govorila je da bi htjela prije biti sa momkom da vidi kako je to pa da će onda vidjeti oće li u časne, jedino ako joj se baš jako puno svidi onda neće. Ne znam šta je bilo sa njom kasnije, sad me baš zaintrigiralo... Velika je odgovornost na momcima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 11:08 |
|
|
Uvijek posljednji u redu čekanja. Takva vam sudbina!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 11:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25774 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
"Curo Zoro, jesam li ti prvi? Jesi Dule, kad odbiješ nule!"
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 18 sij 2023, 12:20 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Planina je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Planina jesi li ti incel? Jesam, neće me nijedna kme kme. Samo pišem što vidim, sad ne znam kako je kod vas u Švedska. Ne znam, moramo pitati bbca. Možda još ko od cijenjenih forumaša znade.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 23 sij 2023, 21:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|