|
|
Stranica: 187/208.
|
[ 5186 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 18 sij 2023, 16:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 18 sij 2023, 16:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 18 sij 2023, 16:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 19 sij 2023, 14:53 |
|
|
Licemjercine odvratne se potpuno usutile u vezi unistavanja pipeline Nordstream 2. Tacno znaju ko je to uradio i opet sute, picketine. I zaboli ih *** za okolis iako je za isti steta ogromna - nekidan sam procitao neku analizu u vezi toga i sta taj gas sto se izlijeva u more znaci za prirodu. Bivsa ministrica odbrane - Verteidigungsministerin - BRD-a "Sta mislim o Nordstream 2? Nemam blage veze, nisam ni prvi dio gledala." Smetljari, dabogda im se kosti raspadale u hodu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 19 sij 2023, 21:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zaradili više u državni proračun nego 2021. Ako su istinite prognoze "zapadnih" analitičara da će se grabež za plinom i naftom nastaviti do 2028. onda mogu i čitavu Skandinaviju napasti i financirati rat.
Zajebali su Amerikance u naumu iako normalno i oni gube novac u tome. Ljudi to krivo doživljavaju jer ne prate pozorno. NATO sankcije sa limitom cijena nafte nisu napravili da Rusima oduzmu novac od prodaje već da ih prisile da pauziraju naftne bušotine. Kako čitam kad se jednom zaustavi (osim za kratkih popravki) ponovno pokretanje poslije je nenormalno skupo. Jeftinije bušiti nove rupe i graditi nova postrojenja na drugim mjestima. Rusi im za sad ne dozvoljavaju takvu igru. Zato daju jako ispod cijene i neće da se cijenkaju za svaku sitnicu. Bitno im da naftne bušotine nastave raditi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 19 sij 2023, 21:27 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Haram je napisao/la: Kao sto vidimo "sankcije funkcionisu" i rat u bivsoj Ukrajini samo sto nije stao. Stoltelberg je izjavio da "se nalazimo u odlucujucoj fazi rata". Prvo, fala mu sto je odvratni *** barem priznao da je NATO u ratu protiv Rusije, a drugo, nek mi se napusi kurcine zato sto me vraca u ono nemilo vrijeme, vrijeme korone kad su nam nasi izabrani majmuni svakog mjeseca prdili o "odlucujuce 2 sedmice", et samo jos malo da istrpimo. Citat: Inflation kletterte 2022 auf den höchsten Wert seit 1974
Verantwortlich für den Teuerungsschub im Vorjahr waren Preisanstiege bei Haushaltsenergie und Treibstoffen, die sukzessive auch auf andere Bereiche übergriffen Citat: Inflacija 2022. najveca od 1974. godine
Odgovorno za to je poskupljenje energenata koje prelazi i na mnoge druge oblasti Jedva cekam da svane i da se neko sjeti da kaze: Inflacija prouzrokovana sankcijama koje smo uveli RF-u. :) A ne "inflacija prouzrokovana ruskim napadackim ratom", i tako to. Znam, to se nece dogoditi zato sto je istina vazda kurava od koje stoka/narod bjezi ko shejtan od krsta, ali eto sta ces kad je to tako. Meni je jos uvijek relativno dobro. Dok god imam kinte da u februaru letim desetak dana u Dominikansku a ljeti obicno zavrsim nedje na Balkanu, nesto sitno se i ustedi iako nisam tip kucenika, tj. neko ko je vican stednji vec vise rasipnistvu i bacanju para - ko sto bi moj tata znao reci kad me ruzi i kritikuje, ali je samo pitanje vremena kad ce raji s niskim primanjima puci *** i kad ce se to pucanje kurca odraziti na izbore nekih novih majmuna. Uvijek nalaze novu spiku, samo da im narod još malo izdrži. Sad je “odlučna faza rata”
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 19 sij 2023, 21:31 |
|
|
Inače, u Rusiji litar benzina 0.7 $. No nije to interesantno već je s obzirom koliko ga imaju normalno. Već da je u Ukrajini jeftiniji nego skoro bilo gdje u Europi. 1.4 $. Pa vi plaćajte silne milijarde budaletinama.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 19 sij 2023, 23:09 |
|
|
Moguće da sankcije Dodiku počnu uvoditi članice EU-a pojedinačnohttps://www.youtube.com/watch?v=y4gxKcF1wao15,292 views, 18 Jan 2023
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 01:07 |
|
|
Ovaj MIR kao gay na american civil war reenactment. On pogodi svoje oko kad jede ćevape.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 03:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 17:08 |
|
|
Nama u biroima ugradili nove regulatore za klimu..
Sad mozes samo spustiti i povecati za 1 stepen. a ko fol nariktano na 19 stepeni..mrznemo se ko picketine na poslu. Barem ja je smo mi juznjaci ipak naviknuti na malo topliju klimu.
Sjeme im se zatrlo, joj kako ih samo mrzim.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 18:00 |
|
|
Ili hakuj regulator ili obuci džemper.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 18:15 |
|
|
Megatron je napisao/la: Ili hakuj regulator ili obuci džemper. U duksu obicno sjedim ali opet hladno. I vise je do principa, prisiljavaju te da ucestvujes u necemu u cemu iz milion razloga ne zelis ucestvovati. Kao sto nas prisiljavaju da uskoro jedemo insekte umjesto brasna ili sta vec sve ne.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 19:30 |
|
|
Donesi grejalicu i uključi.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 20:19 |
|
|
Ako ne pomaze jedan duks, ti obuca dva. Ja kada je napolju zima i snijeg do koljena, ja obucem dvije debele zimske jakne i kupam se.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 20:31 |
|
|
Haram je napisao/la: Megatron je napisao/la: Ili hakuj regulator ili obuci džemper. U duksu obicno sjedim ali opet hladno. I vise je do principa, prisiljavaju te da ucestvujes u necemu u cemu iz milion razloga ne zelis ucestvovati. Kao sto nas prisiljavaju da uskoro jedemo insekte umjesto brasna ili sta vec sve ne.Gledam jučer TV kad ono reporter ponosno krene, u Hrvatske trgovine stiglo brašno od kukaca. Mljeveni skakavci... Ja si mislim pa to ne bi kravi sipao za večeru. Čisto ludilo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 20:34 |
|
|
weasel je napisao/la: Haram je napisao/la: U duksu obicno sjedim ali opet hladno.
I vise je do principa, prisiljavaju te da ucestvujes u necemu u cemu iz milion razloga ne zelis ucestvovati.
Kao sto nas prisiljavaju da uskoro jedemo insekte umjesto brasna ili sta vec sve ne.
Gledam jučer TV kad ono reporter ponosno krene, u Hrvatske trgovine stiglo brašno od kukaca. Mljeveni skakavci... Ja si mislim pa to ne bi kravi sipao za večeru. Čisto ludilo. Srećom Balkanci su jako konzervativni u ishrani, zapadnjaci prihvataju svako *** koje im se ponudi ali ovde slabo ljudi jedu sve te razne suši, tofu, pad thai zajebancije, svako normalan će pre pojesti ćevape nego to pomodarsko ***.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 20:40 |
|
|
weasel je napisao/la: Haram je napisao/la: U duksu obicno sjedim ali opet hladno.
I vise je do principa, prisiljavaju te da ucestvujes u necemu u cemu iz milion razloga ne zelis ucestvovati.
Kao sto nas prisiljavaju da uskoro jedemo insekte umjesto brasna ili sta vec sve ne.
Gledam jučer TV kad ono reporter ponosno krene, u Hrvatske trgovine stiglo brašno od kukaca. Mljeveni skakavci... Ja si mislim pa to ne bi kravi sipao za večeru. Čisto ludilo. Zezaš se ili stvarno???
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 20:42 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: weasel je napisao/la: Gledam jučer TV kad ono reporter ponosno krene, u Hrvatske trgovine stiglo brašno od kukaca. Mljeveni skakavci... Ja si mislim pa to ne bi kravi sipao za večeru. Čisto ludilo. Zezaš se ili stvarno??? https://www.poslovni.hr/hrvatska/u-trgo ... ti-4372398Citat: Skakavac, crv brašnar i kućni zrikavac – možete li ih zamisliti u vašem tanjuru? Od idućeg tjedna u obliku brašna naći će se na policama trgovina diljem Hrvatske. Živa istina
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 20:45 |
|
|
Megatron je napisao/la: weasel je napisao/la: Gledam jučer TV kad ono reporter ponosno krene, u Hrvatske trgovine stiglo brašno od kukaca. Mljeveni skakavci... Ja si mislim pa to ne bi kravi sipao za večeru. Čisto ludilo. Srećom Balkanci su jako konzervativni u ishrani, zapadnjaci prihvataju svako *** koje im se ponudi ali ovde slabo ljudi jedu sve te razne suši, tofu, pad thai zajebancije, svako normalan će pre pojesti ćevape nego to pomodarsko ***. Pa ne mozes svaki dan da je's cevape, Megi! A lepo je probati razne stvari. Kuhinja je deo nacionalnih kultura, sto znaci da preko jela upoznajes druge kulture.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 21:01 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Microsoft otpušta 10.000 radnika, a Gugl 12.000. Ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 23:08 |
|
|
Ček, u Aziji jedu sve živo, ko kokoške, od cuka preko guštera i raznih buba i onda se to protura kao nešto što dolazi sa Zapada?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 23:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24066 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Rusko gospodarstvo ce pasti samo za 2,5 posto u 2022. Zilavi su jako. Na pocetku rata su zapadni analiticari predvidjali pad od 15 do 20 posto, sredinom godine je Zapad korigirao procjene na 10 posto, da bi sredinom 12. mjeseca 2022. godine zapadni ekonomisti predvidjali pad od 4,3 posto. Iznenadjenje za sve. https://www.euronews.com/2023/01/17/ukraine-crisis-putin-economy
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 23:27 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ček, u Aziji jedu sve živo, ko kokoške, od cuka preko guštera i raznih buba i onda se to protura kao nešto što dolazi sa Zapada? To je tamo posledica sirotinje i prenamnoženosti. Sve se koristi. Ovo sa zapada je bolest mozga.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 20 sij 2023, 23:30 |
|
|
lider30 je napisao/la: Rusko gospodarstvo ce pasti samo za 2,5 posto u 2022. Zilavi su jako. Na pocetku rata su zapadni analiticari predvidjali pad od 15 do 20 posto, sredinom godine je Zapad korigirao procjene na 10 posto, da bi sredinom 12. mjeseca 2022. godine zapadni ekonomisti predvidjali pad od 4,3 posto.
Iznenadjenje za sve. Kako ćeš ih sankcionirati kad jedino izvoze energente i oružje, a kupaca će za te stvari uvijek biti jer bez toga ne mogu ni najsiromašniji narodi i zemlje koji će uvijek naći novac za to. No Zapad i s njim usko povezane zemlje imaju jako gospodarstvo i tehnologiju i to će se sigurno odraziti na Rusiju. Ukratko smatram da nametnute sankcije neće dovesti do kolapsa ruskog gospodarstva, no da rusko gospodarstvo neće izaći neokrznuto iz tog. Naravno premalo je vremena prošlo da bi se mogao ocijeniti učinak nametnutih sankcija Rusiji.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|