|
|
Stranica: 4/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 12 sij 2011, 10:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: gorann je napisao/la:
Na sa-x sam BANOVAN sa vise od 3o nickova....Vjerujte da sam isao u Bochum , Düsseldorf, Dortmund Oberhausen (Internett cafe)samo da ****** shvate da su samo jedan od naroda u BiH..
Za neupucene "Shvatite da su mi blokirali IP adresu a da ne odobravaju bilo koga sa mail "web.de"..i bilo bi mi drago da za sve Banovane otvorimo jednu temu pomoci da Zlajinim ****** za UVIJEK JEBEMO MATER...
Imaš od danas i ovdje trajni ban za kloniranje, lažno predstavljanje, laganje, trolanje, opće ludilo, i pokušaja raspirivanja sukoba na relaciji Bosna vs Hercegovina. Ko je? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 12 sij 2011, 13:01 |
|
|
|
Jao, principi, pa ovo je divno
Sada ce valjda i PeteUS, DzoniBG morati da budu sankcionisani zbog laznog predstavljanja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 12 sij 2011, 13:02 |
|
|
|
Na Sarajevo-x mrtvilo i dosada.... nema Bosnologa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 12 sij 2011, 13:49 |
|
|
Glava je napisao/la: Jao, principi, pa ovo je divno
Sada ce valjda i PeteUS, DzoniBG morati da budu sankcionisani zbog laznog predstavljanja
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 12 sij 2011, 14:45 |
|
|
|
Glavni server je u Banja Luci a vlasnici braća Šimići al nisu oni pjesnici iz Čapljine, oni su davno umrli
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 12 sij 2011, 14:48 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Glavni server je u Banja Luci a vlasnici braća Šimići al nisu oni pjesnici iz Čapljine, oni su davno umrli Dašta je: http://www.whoishostingthis.com/sarajevo-x.com
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 02 vel 2011, 23:31 |
|
|
Stanje na terenu je sljedeće: 601 stranica posvećena predsjedniku Srpske, gospodinu Miloradu. Svaka him ćast, nisu normalni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 00:32 |
|
|
Bosnolog je vec evergreen, al dajmo malo sansu drugim pashama...luckypot(bivsi dalton, vedeta foruma cije se konstrukcije citiraju) Citat: Što se tiče sile hrvatskih intelektualaca, sdp-ovaca i ostalih koji su otkrili ljubav za treći entitet, predvodjeni josipovićem koji skupa sa svojim savjetnicima misli da je "lukavi makijaveli u rukavicama" i s druge strane tadićem i ostalim, situacija je rješena: nemaju snage na terenu da ostvare bilo šta od onoga čime blefiraju. Na putu im stoji previše bošnjaka i dejton - to su dvije trajne činjenice u BiH, prva činjenica raste, druga činjenica je tvrda ko beton i više niko iskreno ne želi da mjenja, pogotvo ne bošnjaci jer ima narednu deceniju sigurno ne godi.
Maksuz selam josipoviću Citat: Ako ti ne odgovara iskrenost, obrati se josipovicu, pa onda vatikanu i njemačkoj - sigurno će ti pomoći.
Uostalom, ja sam mislio da su hrvati zainteresirani za ona 3 kantona gdje su 90 posto većina i svakodnevno pokazuju svima okoliko koliko su ljubitelji "zaštite malobrojnih", recimo stolac ? ili kad se ono malobrojno srušio stari most ničim izazvan? A šta bi s malobrojnošću kad se pravio heliodrom i dretelj?
Uostalom, da se puno ne raspravljamo - jel imaš šta da ponudiš u ovom političkom cjenkanju? Ako nemaš nikom ništa, nemoj mi samo bogati spominjati "stabilna bih po mjeri svih naroda" to me ne zanima, kao što me ne zanima ni "normalna bih". Ovaj je samo malo otvoreniji od ostalih, ovo je koncentrat sarajevske kuhinje, moze to da se razblazuje, maskira, fingira, ali kad ga ogolis, dobijes ustvari ovo, prirucnik "kako najlakse mrzeti i prezirati druge" Druze, zato sto te ne zanima "normalna BiH", zato ces svako jutro kad otvoris prozor i pogledas ka Trebevicu se setiti kako si 3.5 godine dobijao batine, i to upravo od onih koji su na mentalno istoj liniji sa tobom, nisi ih pobedio, oni su tebe osvojili, ne umes drugacije, samo si nemocniji, i zato ova prica dobija grotesknu notu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 02:53 |
|
|
|
Sarajevo će se ugušit u vlastitoj povraćotini.
Nišpa od svega. Uzaludan trud pjevači ezana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 12:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64542 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: Stanje na terenu je sljedeće: 601 stranica posvećena predsjedniku Srpske, gospodinu Miloradu. Svaka him ćast, nisu normalni  dobio je i Čović svoju temu. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=84022
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 12:38 |
|
|
pjosip je napisao/la: Sarajevo će se ugušit u vlastitoj povraćotini.
Nišpa od svega. Uzaludan trud pjevači ezana. Imam osjecaj da su najagresivniji net ratnici upravo ovi iz IstoĆnog... bilo da su jos tamo, bilo da su u Sa., Sveckoj itd... i svi su izgleda odreda glasaci SDP-a 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 12:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Stanje na terenu je sljedeće: 601 stranica posvećena predsjedniku Srpske, gospodinu Miloradu. Svaka him ćast, nisu normalni  dobio je i Čović svoju temu. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=84022 Napokon. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 12:42 |
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 05 vel 2011, 23:02 |
|
|
пффффхахахахаа Znači, i gospodin Dragan je došao na red. Čudno je da ga se nisu ranije sjetili jer priča o 3. entitetu je danas najaktuelnija od svih pol. tema, to im je sad trn u oku. Čik pogodite: Do dana formiranja hrv. fed. jedinice, tema o gospodinu Draganu će na SarajevoX forumu imati stranica: Koliko? Kaj vi mislite 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 15:26 |
|
|
|
na terenu ludilo, nervoza dobija na intenzitetu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 15:48 |
|
|
Bicko Socijalista je proteran u Banovice, ali ne posustaje, naprotiv, dize bune http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=84079Doduse, ne zna tacno ni protiv cega je, al moderno je to, ako mogu u Egiptu i Tunisu njegova braca po veri... ovo je prva sansa posle 68-me 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
votdfak_pg
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:32 |
|
|
|
milorad dodik je pravi lijek za ove bijesne mošnje
milorade dabogda živio još 100godina
_________________ šta je konjušari perecijanski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:44 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bicko Socijalista je proteran u Banovice, ali ne posustaje, naprotiv, dize bune http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=84079Doduse, ne zna tacno ni protiv cega je, al moderno je to, ako mogu u Egiptu i Tunisu njegova braca po veri... ovo je prva sansa posle 68-me  Pa i ovde su "braca" otvorile temu "Na ulice". Ako mogu u Egiptu mozete i vi, zajedno sa potporom 2 forumska clana iz BG 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:48 |
|
|
Irma je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Bicko Socijalista je proteran u Banovice, ali ne posustaje, naprotiv, dize bune http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=84079Doduse, ne zna tacno ni protiv cega je, al moderno je to, ako mogu u Egiptu i Tunisu njegova braca po veri... ovo je prva sansa posle 68-me  Pa i ovde su "braca" otvorile temu "Na ulice". Ako mogu u Egiptu mozete i vi, zajedno sa potporom 2 forumska clana iz BG  Ja sam otvorio temu i nemam braće. Ne sudi po svojoj rodbini i po tome što ih zovu "topla braća".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:50 |
|
|
|
Samim tim sto ste pokrenuli temu o temi na Sa-x ispadate pateticni do bola. Uostalom sta je cudno sto se prate potezi jednog BH politicara, a pogotovo kad taj isti radi protivdrzavne poteze?. Dodik nebi bio to sto jeste da nema BIH. Kako se u ovo sve uklapa ona vasa konstatacija da su Bosnjaci odustali od tzv rs, i da ih vise nije briga sta se tamo desava?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:52 |
|
|
Irma je napisao/la: Samim tim sto ste pokrenuli temu o temi na Sa-x ispadate pateticni do bola. Možda. Ali je zabavno gledati kako se cvrljite i gušite u vlastitoj povraćotini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:54 |
|
|
pjosip je napisao/la: Irma je napisao/la: Pa i ovde su "braca" otvorile temu "Na ulice". Ako mogu u Egiptu mozete i vi, zajedno sa potporom 2 forumska clana iz BG  Ja sam otvorio temu i nemam braće. Ne sudi po svojoj rodbini i po tome što ih zovu "topla braća". Moj post je bio upucen Dzoniju koji ismijava kada neko iz Sa poziva na proteste. Sta ti znaci to "topla braca"? O cemu ti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 16:55 |
|
|
Irma je napisao/la: Moj post je bio upucen Dzoniju koji ismijava kada neko iz Sa poziva na proteste. Sta ti znaci to "topla braca"? O cemu ti?
Pitaj svoju braću. Oni znaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 17:00 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Irma je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Možda.
Ali je zabavno gledati kako se cvrljite i gušite u vlastitoj povraćotini.
Mi se bar bunimo protiv povracotine zvana rs, dok vas boli kita za Posavinom. Kako se bunite? Tako sto vasi politicari kazu da je RS realnost?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Tema "Milorad Dodik" na Sarajevo-x Postano: 07 vel 2011, 17:02 |
|
|
Irma je napisao/la: pjosip je napisao/la: Ali je zabavno gledati kako se cvrljite i gušite u vlastitoj povraćotini.
Mi se bar bunimo protiv povracotine zvana rs, dok vas boli kita za Posavinom. Ne mogu mijenjati pogled na određenu temu nekom idiotu ali zato mogu zadovoljno čitati kako vas Srbi rastaču. Mi dvaput istu grešku nećemo napraviti a vi se - POŽDERITE!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|