|
|
Stranica: 1258/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 23 vel 2023, 23:41 |
|
|
storarare je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Tzv sds i pdp jesu gola ***. Glasali su protiv rada Tužilaštvo reaguje zbog Dodikobog negira ja đenosajda. Pa i oni negiraju đemosajt
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 00:21 |
|
|
Opet Srpska ruka ubija u Hrvatskoj nakon 30god.Poginula zena I muskarac u razminiravanju kod Gospica.23 ljudi od rata
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:21 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8275 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Ko je dopustio da muslimani grade ovoliki objekat u RS-u?? Direktor -- Berin Alagić. Sales Manager -- Amila Kamenaš Marketing Manager -- Sumeja Čakalović-Hadžimehanović https://www.biznisinfo.ba/nad-sarajevom ... ec-prodat/
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:26 |
|
|
Kako? Pa oni su nas ovdje ubjeđivali da je to njihov objekat s kojeg će da seire Sarajevo?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:34 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ko je dopustio da muslimani grade ovoliki objekat u RS-u?? Direktor -- Berin Alagić. Sales Manager -- Amila Kamenaš Marketing Manager -- Sumeja Čakalović-Hadžimehanović https://www.biznisinfo.ba/nad-sarajevom ... ec-prodat/Svako ko investira u RS je dobrodošao. A naročito ti divni ljudi koji grade ovako velelepni objekat iznad ćaršije.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:38 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8275 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Opština Istočni Stari grad. Taj načelnik sve proda arapima
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kako? Pa oni su nas ovdje ubjeđivali da je to njihov objekat s kojeg će da seire Sarajevo? Zašto lažeš Muslimane? post1519939.html?hilit=roof#p1519939Od početka se zna investitor. Sve što se gradi u RS je srpsko.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:43 |
|
|
U ratu muslimani nisu mogli gore na Zlatište. Sad će opet biti gomila bradonja gore ali drugačijih brada
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:43 |
|
|
Nebula je napisao/la: Opština Istočni Stari grad. Taj načelnik sve proda arapima Ja i? Pa mi sutra možemo spojiti opštinu Istočni Stari Grad sa Palama. Vi Muslimani... ne znam zaista čemu se nadate?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:45 |
|
|
Nebula je napisao/la: U ratu muslimani nisu mogli gore na Zlatište. Sad će opet biti gomila bradonja gore ali drugačijih brada Neće. Policija RS strogo nadgleda svako bradonju koji bi ušao u RS. Nemaju ni šta tražiti u RS, zato nas izbjegavaju ko Sarajlija čvarak.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vi Muslimani... ne znam zaista čemu se nadate? Ja sam ateista. A muslimani se vjerovatno nadaju da sljedeći put neće morati napadati na to brdo jer će na brdu već biti gomila muslimana. A važno je brdo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako? Pa oni su nas ovdje ubjeđivali da je to njihov objekat s kojeg će da seire Sarajevo? Zašto lažeš Muslimane? post1519939.html?hilit=roof#p1519939Od početka se zna investitor. Sve što se gradi u RS je srpsko. I šta s ovim imaju te dvije metalne bandere? Jel te sramota to pokazati? Što niste ko ljudi napravili krst nego negdje ukrali u fabrici cijevi i postavili. Žalosno.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:48 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vi Muslimani... ne znam zaista čemu se nadate? Ja sam ateista. A muslimani se vjerovatno nadaju da sljedeći put neće morati napadati na to brdo jer će na brdu već biti gomila muslimana. A važno je brdo Neće biti gomila Muslimana. To će sve kupiti Srbi. Muslimani ne sele u RS, sele iz RS. Preseljenje u RS ti je isto ko da preseliš u Hrvatsku. Podliježeš zakonima RS.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nebula je napisao/la: U ratu muslimani nisu mogli gore na Zlatište. Sad će opet biti gomila bradonja gore ali drugačijih brada Neće. Policija RS strogo nadgleda svako bradonju koji bi ušao u RS. Nemaju ni šta tražiti u RS, zato nas izbjegavaju ko Sarajlija čvarak. Šta nadgleda? Gdje je Sunnyland? Sve ti sjede bradonje i zamotane nindže. Moj rudonja. Makni nekad iz svoje avlije. Ubi te neznanje.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:49 |
|
|
Pa pravi se za Arape. Čuj Srbi da kupe
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nebula je napisao/la: Ja sam ateista. A muslimani se vjerovatno nadaju da sljedeći put neće morati napadati na to brdo jer će na brdu već biti gomila muslimana. A važno je brdo Neće biti gomila Muslimana. To će sve kupiti Srbi. Muslimani ne sele u RS, sele iz RS. Preseljenje u RS ti je isto ko da preseliš u Hrvatsku. Podliježeš zakonima RS. Pa ionako Bošnjaci kupuju sve u okolini Sarajeva. Nemaju Srbi para. Nije isto, ne bubaj. Eto isto u EU i iz entiteta u entitet.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:56 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neće. Policija RS strogo nadgleda svako bradonju koji bi ušao u RS. Nemaju ni šta tražiti u RS, zato nas izbjegavaju ko Sarajlija čvarak.
Šta nadgleda? Gdje je Sunnyland? Sve ti sjede bradonje i zamotane nindže. Moj rudonja. Makni nekad iz svoje avlije. Ubi te neznanje. Ne razumijemo se. Ja kad kažem Turci, Mudžahedini ili Vehabije mislim na Bošnjake. A naši dragi prijatelji koji prave Beograd na vodi ili od kojih ovih dana kupujemo dronove su naravno dobrodošli.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 15:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Šta nadgleda? Gdje je Sunnyland? Sve ti sjede bradonje i zamotane nindže. Moj rudonja. Makni nekad iz svoje avlije. Ubi te neznanje.
Ne razumijemo se. Ja kad kažem Turci, Mudžahedini ili Vehabije mislim na Bošnjake. A naši dragi prijatelji koji prave Beograd na vodi ili od kojih ovih dana kupujemo dronove su naravno dobrodošli. Pa eto Bošnjaci prave Vidikovac na Trebeviću. Šta sad?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 16:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne razumijemo se. Ja kad kažem Turci, Mudžahedini ili Vehabije mislim na Bošnjake. A naši dragi prijatelji koji prave Beograd na vodi ili od kojih ovih dana kupujemo dronove su naravno dobrodošli.
Pa eto Bošnjaci prave Vidikovac na Trebeviću. Šta sad? Ne prave Bošnjaci nego jedan Bošnjak. Divan čovjek koji svoje pare ulaže u srpsku državu. Da je bog dao da vas je više takvih. Bošnjaci se bave izgradnjom ilegalne džamije u Neumu. To im je sad glavni projekt.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 16:02 |
|
|
Kmeeee Haj kući. Dosta si halužio danas.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 16:06 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: I šta s ovim imaju te dvije metalne bandere? Jel te sramota to pokazati? Što niste ko ljudi napravili krst nego negdje ukrali u fabrici cijevi i postavili. Žalosno. Sjećam se kad je bilo to aktuelno, pitaju novinari neku babu u Lukavici da li će ići da se pomoli kod krsta a ona odgovara "ma bježi sine ko bi se usudio ići tamo kod njiha" Zna i baba da je ta strana Trebevića naša. Đaba neke imaginarne entitetske linije.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 16:16 |
|
|
Nebula je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I šta s ovim imaju te dvije metalne bandere? Jel te sramota to pokazati? Što niste ko ljudi napravili krst nego negdje ukrali u fabrici cijevi i postavili. Žalosno. Sjećam se kad je bilo to aktuelno, pitaju novinari neku babu u Lukavici da li će ići da se pomoli kod krsta a ona odgovara "ma bježi sine ko bi se usudio ići tamo kod njiha" Zna i baba da je ta strana Trebevića naša. Đaba neke imaginarne entitetske linije. Dobra baba Hajdučija je uvijek gledala da nešto na foru, tako i ove dvije cijevi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 16:25 |
|
|
Bitno je da vi vidite Srbiju sa Baščaršije. Biće tu još zgrada i crkva i krst i sve.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 16:35 |
|
|
To Srbija? Auu što se smanjila
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 vel 2023, 17:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Idu na Trebević kao na solilo . Ako bude stani pani ti objekti lako mogu da planu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|