|
|
Stranica: 14/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 12:52 |
|
|
Za živo čudo HDZ se oko ovog ne oglašava. Ministarka Obuljen koja redovito protura šund ovaj put brani odluku Pulskog gradonačelnika.
HDZ nešto skriva...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar18
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 12:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Za živo čudo HDZ se oko ovog ne oglašava. Ministarka Obuljen koja redovito protura šund ovaj put brani odluku Pulskog gradonačelnika.
HDZ nešto skriva... Spremaju se koncert ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 12:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Za živo čudo HDZ se oko ovog ne oglašava. Ministarka Obuljen koja redovito protura šund ovaj put brani odluku Pulskog gradonačelnika.
HDZ nešto skriva... Spremaju se koncert ? Ne znam što spremaju ali evo reci mi ima li logike da novine novosti obasipaju parama, a sad im je skroz okej zabrana cajkaša.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar18
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:01 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Spremaju se koncert ? Ne znam što spremaju ali evo reci mi ima li logike da novine novosti obasipaju parama, a sad im je skroz okej zabrana cajkaša. Ima logike da pupovčeve novine obasipaju lovom,jer im je on koalicijski partner još od senaderovog vremena.Znači već 20 godina.Punoljestvo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:04 |
|
|
Originals je napisao/la: Americka pop glazba je soft verzija narodnjaka, naravn oda jest, ali nije ni blizu toliko popularna kod nas, niti je našim masama to prihvatljivo. Originals je napisao/la: to nije vrsta glazbe kojm možeš istisnuti cajke. Cajke možeš izgurati samo domaćom zabavnom glazbom. znači moraš ljude zatrpati magazinima, grdovićima, mišom kovačom, joletom, šuputicom, pejakovićevem, stavorosom i sl. glazba za mase nikad aneće biti elitistiička. moraš imati domaći šund koji je za nijansu bolji od azijatskom smeća. i ta nijansa je bitna jer ona čini razliku između jedenja loše hrane i jedenja govana
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:07 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne znam što spremaju ali evo reci mi ima li logike da novine novosti obasipaju parama, a sad im je skroz okej zabrana cajkaša. Ima logike da pupovčeve novine obasipaju lovom,jer im je on koalicijski partner još od senaderovog vremena.Znači već 20 godina.Punoljestvo. ..ne nasjedaj la budalesine teorije u hr se manjine reguliraju zakonom i imaju punu slobodu ovaj kreten bi najradije da zbog rata Srbi hodaju u okovima.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) isto je i s Bošnjacima Romima jer je hdz nositelj demokracije a ne diskriminacije..svatice jednom a svatice i Srbi..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:10 |
|
|
saskia je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne valja. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Smeće i jedno i drugo, samo ne znam koja je razlika ovim pratrima po forumu je li piva Lidija ili Milunka lidija je napjevaljka i to nije vrhunska glazba ali je jos uvjek pismena glazda dok cajke nisu glazba nego pokušaj anticivilizacije da proizvede glazbu a samo stvara buku koja nema ni ritma ni usklađenosti,pjevac pjeva jedno,instrumenti nesta drugo sviraju, vokaliziranje je neko nenormalno stenjačko Potpuni seljakluk i bezvrijeđj!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Nije problem youtube nego klubovi/ kafići gdje mladi idu van. Zapadni hitovi imaju 100x više pregleda nego to iztočnjačko smeće, izađeš van to sranje trešti svugdje. Iz nekog razloga u noćnom životu dominira ta vrsta glazbe iako ju mladi čak i ne slušaju ni blizu toliko privatno. Kao kaže Dr. Mag ovo je oblik soft power nad Hrvatima, i to se treba popraviti. Ne može u Osijeku i u Puli treštati ista glazba kao u Beogradu.
Francuzi imaju zakon o minimalnom postotku glazbe na Francuskom istu stvar trebamo i mi napraviti.
A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) nestvarate vi gčlazbu nego su oba naroda smradovi a vi veci smrad od dva naroda pa imate smradovskiju glazbu!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:13 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne znam što spremaju ali evo reci mi ima li logike da novine novosti obasipaju parama, a sad im je skroz okej zabrana cajkaša. Ima logike da pupovčeve novine obasipaju lovom, jer im je on koalicijski partner još od senaderovog vremena.Znači već 20 godina.Punoljestvo. Pupovac je za 10x manje stvari od ovog prozivao javnost za srbofobiju i netoleranciju. Međutim sada šuti kao zaliven i nema komentara. A to da njemu ovo ne smeta, pa nema šanse. Ali šuti očito zato što veliki gazda u koaliciji ima neku višu računicu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:13 |
|
|
..Lidija je vrhunska pjevačica i zalosno je da je podlegla niskim strastima..mozda jer je prezgodna ko bi zna al za mene je pevaljka a zena piva vrhunski..steta..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ima li neka cajka ciju melodiju ili tekst niste ukrali od Turaka, Arapa, Bugara, Rumunja, Albanaca? Koliko sam skuzio to i jest svrha cajke.Ceca je prva imitirala neku perzijsku pjevaču,tako je to i nastalo :(
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
|
|
Podržavam zabranu cajkovitih. Sav taj turbo seljakljuk i još mnogo drugih stvari koje su posljednjih trideset godina unazadili generacije i svele ih na ,,narodu, hljeba i igara,, imaju i imace dugotrajan i neizvjestan oporavak.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Na partijima kojima dominira zapadna muzika se okuplja najveći nedomoljubni ološ. Pa bi po tom kriteriju trebalo kreniti od njih. Ovi koji glume gospodu i vole pratit zapadnjačke trendove prvi bi u slučaju rata ispalili iz Hrvatske. Haloo dečko? Dobro govori,ali to tako i treba. Pametni i trebaju bježat,jebale ih balkanske drzave koji ce one *** ikome pametnome.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:22 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Brane je napisao/la: Ja nebi zabranio, al nebi dao da se reklamiraju po gradu iz poštovanja prema braniteljima. Ti stvarno misliš da branitelji i njihova djeca ne idu na cajke? Ili samo misliš da se na cajke treba ići diskretno "iz poštovanja prema braniteljima"? NE Na cajke treba neici jer ti se nesviđaju ali ako ti se sviđaju onda idi,samo kazemo da su cajkani smradovi i seljacine zato im takvo smece i godi moždanim valovima,zalosno je koliko mi hrvati imamo smradova ali treba bit rean pa reci ono što jest. Hrvati su retardini balkanci iako hrvatstvo to nije.Cajke rzotkrivaju dkroatiziranost "hrvata".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:25 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ja ne znam u kojoj ste vi godini zapeli ali cajke vise niko ne slusa. Sad je u modi tzv balkaton, kopija regetona. Dakle, ljudima u Hrvatskoj samo treba objasniti da je to sad zvuk katoličke latinske amerike a ne orjenta, samo eto slučajno su se Sarajevo i Beograd opet isprofilisali kao lideri i bu bilo sve 5. i to su cajke
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:27 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ti stvarno misliš da branitelji i njihova djeca ne idu na cajke? Ili samo misliš da se na cajke treba ići diskretno "iz poštovanja prema braniteljima"? NE Na cajke treba neici jer ti se nesviđaju ali ako ti se sviđaju onda idi,samo kazemo da su cajkani smradovi i seljacine zato im takvo smece i godi moždanim valovima,zalosno je koliko mi hrvati imamo smradova ali treba bit rean pa reci ono što jest. Hrvati su retardini balkanci iako hrvatstvo to nije.Cajke rzotkrivaju dkroatiziranost "hrvata". Na forumu sve redom štovatelji lika i djela našeg uvaženog predsjednika dotura F. Tuđmana , a kad krene cajka odvrću žarulje kao šumadinci. Franjo bi ih sve poslao na preodgoj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:34 |
|
|
dudu je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Znači Colonia i Karma iz ranih dvijetisućitih, pokojni Oliver i biljka Mišo koji su bili jaki 1970-ih i 1980-ih.
Imamo li još koga za ponuditi? Ivo Robić i Tereza? Ma cijela estrada, dalmatinski zvuk, zagrebačka škola, slavonske, sve to je dominantno i moglo bi poklopiti pola planete. Jebena ABBA je uspjela, to je nešto kao Novi Fosili. E ovo je ta bioloska glupoca o kojoj pricam. Daj probaj oprat uši. Novi fosili su standardno pjevakanje + svirakanje ravno neki svadbeno salonskim bendovima dok ABBA proizvodi jako slozenu glazbu koja samo na prvu zvuci lagano. Onako smisljenonapisat melodiju koja e uklapa u veselu pjesmu ali da u pozadi opet čuješ,mol,nostalgiju,tugu pa to svi naši strucnjaci skupa nisu sposobni napisat!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Cajke jesu smeće. Međutim. Ako se pije. Ja bez toga ne mogu. Pa na šta čovjek da pije? Na Olivera? Pokoj mu duši ali taj nije za ničega nego za sprovoda. Ok recimo Thompson ima dobrih ali to je više za samo mušku ekipu kad se pije laganije i kad ide malo ozbiljnija priča. Ali kad je dernek sa ženskim društvom jednostavno mora ići cajka. Žao mi je ali tako je. Onaj istočnjački ritam je sve. Ne može ništa stvoriti atmosferu kao to. Ko se ne slaže za mene je zapadni derpe. Eto pa pjenite briga me. Ovo što je HHerceg rekao, među mlađim uzrastima, tko se ne oleši na cajke to su uglavnom još veći frikovi koji prvi nemaju veze sa nikakvim domoljubljem, metal frikovi i ostali čudnovati kljunaši sa željezom u nosu koji izlaze po nekim podrumima i od kojih vlastite matere biže. Jednostavno cajke nemaju alternativu kad je dernek i kad oćeš baš dobru atmosferu. Inače nasamo ih nikad ne slušam jer kao što rekoh to je smeće od muzike, slušam razne žanrove od electro do rocka ovisno jel treniram ili se vozim itd. Al kažem kad je program sa ekipom cajke jednostavno nemaju alternativu. Volim taj istočni ritam i ne mogu si pomoći. Vozdra. Baš to, od cajkaroša su gori ovi što kažu ne slušam domaće. To su obično smrdljivi sociopati ili nadroksani psihopati. Neslusam domace,to je jadno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:48 |
|
|
dudu je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ako se ne varam, od svih koncerata ili klubova, upravo se na narodnjačkim dogode neke kriminalne radnje u većem obimu (tučnjave, pucnjave...)
Možda prije 20 godina. Na cajke idu uređeni momci i cure koje imaju pare. Klošari su na drugim destinacijama, ne znam kojim doduše. Na cajke idu oni profili ljudi što nemaju šta jest a kupuju gucci majice i tuniraju golfove dvojke ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) U dalmaciji vlaje idu na cajke dok ovi gradski momci sto su im roditelji doktori,ucitelji i to slusaju rock ili tako nesta :) Barem za 91.godiste je bilo tako.Moji prijatelji iz jacih familija su bili rokeri,izbjegice su bili halidovci i ti smradovi,nažalost i thompsonovci(sramota me).
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Možda najjači momenat koji sam doživio prije par godina kad smo sjedili u jednoj kafani, harmonika uživo. Bio je jedan lik čija se prva žena zvala Azra, preminula je a on se oženio opet. I neko ko za inat naruči od Halida Sarajevo grade moj. I krene onaj dio".. lijepa Azro lijepa Azro, svud po svijetu tražim te". Nikad u životu nisam vidio veći izliv iskrenih emocija. Tako nesto ne mozes dozivjet da ti dođe komplet bečka filharmonija i svira na uho. Normalno da nemozes kad gospoda ima odgoj i kondicioniranje pa necmizdre na melodiju ko jadni anatolski cigani. U tome i jest poanta što su cajkanske populacije mentalno slabe,nemislece populacije,dok su zapadnjaci hladni razmišljajuci tipovi,mislilacki mentalitet.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:56 |
|
|
Evo ovaj pljuje i Nove Fosile.
Koliko god su Srbi samouvjereni i hvale svoje, toliko su Hrvati nesamouvjereni i pljuju svoje.
Uvik bilo, je i bit će.
Zato i jesmo u svim ovim situacijama. U prošlosti, sada, i u budućnosti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 13:58 |
|
|
Planina je napisao/la: Btw uopće nije stvar tih koncerata, ta muzika će se svakako slušati, ja napravim roštilj svi to puštaju, samo se redaju de daj ovu de daj onu. Oće li ta neka pevaljka bit u nekoj Areni ne mjenja ništa. Postoji jutub i sve ostalo. Tako i u turskoj kad upališ nešta,milion seljobera navali koda nikad ništa nisu vidili u zivotu.Prava ciganija! Nosaš li bijele carape? jesil iz hercegovine?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nesorta
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:02 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Smiješni ste mi, pustili ste da vas rudonje i sivonje prekodrinci ubjede kako ne postoji hrvatska muzička scena. Gibonni, Toni C., Josipa Lisac, Urban, Massimo, Doris, Oliver, Dvornik. Da li je kriza sa novim naraštajima? Kao i svugdje. To ne znači da se treba prešaltati na srbijanske plastične kreštalice koje kradu muziku i kaleme svoje low iq tekstove. Cece, Mece, Jece...de ba. Gore od toga su oni Miletovi jarani što voze na Pale preko ledina ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Urban i lisica su glazbenici a ovo ostalo su plagijatoricari i bezveznjakovici. Masimo nezna pjevat ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Kod nas covjek namora znat pjevat(dino dvornik,marijan ban,doris dragovic) samo mu treba veza z bit pjevac XD
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Croato je napisao/la: Najveće hitove je stvorio u zadnjih 10 godina. Ako te pitaju, Moje zlato, Fritula itd. Čuo sam tu prvu ove druge dvije, veze, pojma nemam. Al nije poenta u tome. Valjda je poenta strah hrvatske politike da će Hrvati postati ko Srbi ako budu slušali srpsku muziku. Apropo tome i mi bi trebali postati ko Dalmatinci ako slušamo Grašu, trebali bi ga zabraniti. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Pa i jesu ko i vi,isti ***.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|