|
|
Stranica: 70/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gazda
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 vel 2023, 18:21 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3643 Lokacija: Stolni grad
|
Ja nijednu seriju koja ima pun k sezona i epizoda nisam mogao završiti, Breaking bad je jedna jedina serija koju sam pogledao od početka do kraja ali i za to mi je trebalo godinu dana, a nerjetko i filmove nisam završavao tipa kum je najprecjenjenija glupost koju sam gledao i nisam mogao odgledati do kraja, a casa de papel i game of thrones su mi dvije najgluplje serije koje sam pokušao gledat.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 vel 2023, 22:17 |
|
|
joe enter je napisao/la: Pogledao prvu epizodu ove distopijske serije The Last Of Us , i nije loše samo opet mora ići onaj feministički tupavi momenat gde žene jebu kevu u opasnom nasilnom društvu pukog preživljavanja gde ih napadaju zle mutirane gljive i pečurke. Jedna coolerski svezana prkosno pregovara sa muškim banditima , druge dve su vođe otpora naravno snažne i odlučne do jaja , a treća je klinka od 13-14 godina koja svima kaže Fuck You i pokazuje srednji prst. A sa druge strane imamo feminističko kmečanje u serijama epohe o zlom patrijahatu gde su žene tretirane jako loše ili bile prosto seksualno roblje i predmeti za reprodukciju. Ali i tu upadaju u kontradiktornu glupost jer od nedavno prikazuju i žene iz prošlosti kao neustrašive ratnice i vođe. Glupače glupe.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Originals
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 vel 2023, 17:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 vel 2023, 19:41 |
|
|
Reconquista je napisao/la: joe enter je napisao/la: Pogledao prvu epizodu ove distopijske serije The Last Of Us , i nije loše samo opet mora ići onaj feministički tupavi momenat gde žene jebu kevu u opasnom nasilnom društvu pukog preživljavanja gde ih napadaju zle mutirane gljive i pečurke. Jedna coolerski svezana prkosno pregovara sa muškim banditima , druge dve su vođe otpora naravno snažne i odlučne do jaja , a treća je klinka od 13-14 godina koja svima kaže Fuck You i pokazuje srednji prst. A sa druge strane imamo feminističko kmečanje u serijama epohe o zlom patrijahatu gde su žene tretirane jako loše ili bile prosto seksualno roblje i predmeti za reprodukciju. Ali i tu upadaju u kontradiktornu glupost jer od nedavno prikazuju i žene iz prošlosti kao neustrašive ratnice i vođe. Glupače glupe. Ja sam šaro po youtube i mnogi ovih što rade "reactions" su suzu pustili zbog ove epizode i to iz razloga što ta ******** ljubavna priča eto daje NADU čovečanstvu koje uništavaju gljivići i pečurkovići. Nada? , došao uplašeni gej pred miniranu ogradu kuće drugog paranoidnog narcisoidnog i do zuba naouružanog geja , pojeli ručakotpevali pesmu i odmah zatim se pojebali , ostavši tako dugo zajedno zabarakadirani ne deleći ništa sa drugima jedući jagode , da bi 20 godina kasnije jedan gej se razboleo od raka i onda obojica izvršili samoubistvo. I to Amerima uliva nadu za čovečanstvo u gljivičnoj distopiji.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 vel 2023, 21:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja zapadno ne gledam ništa. Sve živo je woke. Ima li išta da valja a da nije pranje mozga? Supernatural,malo starija serija. Pogledaj prvu epizoda da shvatis o cemu je.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 vel 2023, 00:59 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Women, evo super serija.
Emily in Paris- Netflix
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 vel 2023, 18:24 |
|
|
Stiže 2 sezona , i kreće konačno malo akcije posle dosta serija
Ja volim domaći bum,bum,tras,tras , jer strani su nažalost svi woke , a pun mi qrac domaće puke "psihološke" socijale,jeftine komendije i onih tematski kvazi istorijskih preseravanja od pre 2.sv.rata.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 vel 2023, 00:30 |
|
|
Zaista su ujebali filmsku produkciju na zapadu, sve gore i gore stanje, vise nikoga ne cude ni one vijesti da ce novi James Bond biti crnkinja, zena, lezbejka vjerojatno ili tek nejasnog roda.
Dosta tih setija tu i tamo gledam, mislim pratio sam ili jos pratim, svaka je prepuna woke ideologije.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 vel 2023, 09:01 |
|
|
3. sezona the chosen trenutno
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 ožu 2023, 22:16 |
|
|
Južni Vetar 2.sezona je zasad vrlo dobra , večeras 3.epizoda bila i nisu izdali dinamiku što je jako važno kod ovakvog žanra.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 ožu 2023, 22:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25565 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
joe enter je napisao/la: Južni Vetar 2.sezona je zasad vrlo dobra , večeras 3.epizoda bila i nisu izdali dinamiku što je jako važno kod ovakvog žanra. Pa kako tek druga sezona? Ja sam mislio da je druga sezona ona sa Mikijem Manojlovićem? A prva sa Draganom Bjelogrlićem? Malo su ga zapetljali.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 ožu 2023, 22:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: joe enter je napisao/la: Južni Vetar 2.sezona je zasad vrlo dobra , večeras 3.epizoda bila i nisu izdali dinamiku što je jako važno kod ovakvog žanra. Pa kako tek druga sezona? Ja sam mislio da je druga sezona ona sa Mikijem Manojlovićem? A prva sa Draganom Bjelogrlićem? Malo su ga zapetljali. Pomešao si sa filmovima. Južni Vetar 1-film glumi Bjelogrlić , a Južni Vetar 1-serija glumi Miki , i onda on dalje nastavlja u Južni Vetar 2 i film i serija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 ožu 2023, 23:39 |
|
|
Odgledah seriju PAD po odličnoj knjizi Žarka Lauševića u kojoj on govori o svojem boravku u istražnom zatvori i suđenju za poznata ubojstva koja je počinio.
Moram reći da mi se nije baš previše svidjela. Istina, meni je bila prihvatljiva jer sam čitao knjigu i zanimao sam se za taj slučaj, ali teško da će se svidjeti nekomu tko nije upoznat sa detaljima Lauševićevog života.
Previše je tu nekakve metafizike i filozofiranja. Svakih 10 minuta se ponavlja jedna te ista scena (njegovog padanja) koja traje par minuta. Previše bezrazložnih izmjena u odnosu na knjigu. Npr iako se radnja dešava 1994. oni na tv gledaju kako JNA počinje napad na Dubrovnik i slične nelogičnosti. Onda onaj lik duh koji svugdje prati glavnog junaka??
Eksterijeri nisu toliko loši ali scene unutra su loše. Osobito ćelija istražniog zatvora gdje je gluma na razini kazališne. Previše patetike u čeliji, potpuno različito od knjige. Pritvorenici jedan Srbin, jedan Hrvat, jedan musliman, jedan Albanac... Čekaš kad počinje vic. Gluma uglavnom loša, drvena, kazališna.
Ali eto, za one koje zanima Lauš, može se pogledati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 ožu 2023, 10:05 |
|
|
Kad je počelo snimanje Pada odmah sam znao da neću gledati jer sam je upravo zamišljao kako si je i ti opisao. Ajd u redu film eeventualno snimiti o tome , ali seriju nikako.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 ožu 2023, 01:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: Pogledao sam 3.epizodu The Last Of Us i moram reći da prekidam jer pored prve feminističke epizode treća je doslovno posvećena ljubavi i seksu između dva bradata i maljava lika. Same seksualne scene i nisu toliki problem koliko je jeftin i izveštačen trud scenarista da naprave epsku kosmičko značajnu gej ljubavnu priču. A jel moguce da u sedmoj epizodi bildaju seksualnu tenziju između dvije djevojcice od 13-14 godina koje umalo da se poljube. Jebo majku
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 ožu 2023, 07:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: joe enter je napisao/la: Pogledao sam 3.epizodu The Last Of Us i moram reći da prekidam jer pored prve feminističke epizode treća je doslovno posvećena ljubavi i seksu između dva bradata i maljava lika. Same seksualne scene i nisu toliki problem koliko je jeftin i izveštačen trud scenarista da naprave epsku kosmičko značajnu gej ljubavnu priču. A jel moguce da u sedmoj epizodi bildaju seksualnu tenziju između dvije djevojcice od 13-14 godina koje umalo da se poljube. Jebo majku Baš si ti neki zatucani primitivac i pećinski čovjek kada ti to smeta. Poštuj svačije opredjeljenje fašisto!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 ožu 2023, 02:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 21 ožu 2023, 15:47 |
|
|
joe enter je napisao/la:
Stiže 2 sezona , i kreće konačno malo akcije posle dosta serija
Ja volim domaći bum,bum,tras,tras , jer strani su nažalost svi woke , a pun mi qrac domaće puke "psihološke" socijale,jeftine komendije i onih tematski kvazi istorijskih preseravanja od pre 2.sv.rata.
Jebote otkud Izudin Bajrović ovdje
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 tra 2023, 13:34 |
|
|
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 tra 2023, 08:39 |
|
|
Americka wooke sranja vec pomalo svima idu na zivce, neki se ne ustrucavaju to reci
Netflixova dokumentarna drama koja egipatsku kraljicu Kleopatru prikazuje kao crnu Afrikanku izazvala je kontroverze u Egiptu, piše BBC.
U Egiptu je to naišlo na osudu. Zahi Havas, ugledni egiptolog i bivši ministar za starine, tvrdi da se radi o izmišljotini.
"To je potpuna laž. Kleopatra je bila Grkinja, znači bjelkinja".
"Netflix pokušava izazvati konfuziju šireći laži da je ishodište egipatske civilizacije crno", kazao je.
Odvjetnik Mahmud al-Semary zatražio je da državni tužitelj poduzme "nužne zakonske mjere" i blokira pristup Netflixovim uslugama u Egiptu. Netflix je optužio za promoviranje afrocentrizma i zatiranje egipatskog identiteta.
Glumica Adele James kratko im je odgovorila na Twitteru: "Ako vam se ne sviđa podjela uloga, nemojte gledati".
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 tra 2023, 17:42 |
|
|
Mrs. Davishttps://www.imdb.com/title/tt14759574/Ljudi gledajte ovo ako hoćete biti zatečeni onim što gledate. Pogledao sam 4 epizode i doslovno ne znam jel komedija ili drama , jel zanimljivo ili dosadno , i jel ima smisla više ovaj svet. Ako se može opisati ikako onda je to da je serija na tragu pajtonovca Terry Gilliama. Uglavnom ,radnja je da časna sestra se bori protiv AI i traži holy grail. Serija može postati klasik i legendarna , ili totalni trash.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 svi 2023, 21:15 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Auuu dobra serija, kako mi je ovo promaklo.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 svi 2023, 19:34 |
|
|
Serija Nemirni , pogledao prvu epizodu i mogu reći da deluje obećavajuće.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 svi 2023, 18:51 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 lip 2023, 23:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Poučna i inspirativna priča:
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|