|
|
Stranica: 1354/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 11:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: U jesi ti krvoločan, nisam to znao.
Tebe ćemo uzeti za specijalne zadatke ako se zarati. Ono, zarobimo neprijatelja i on neće da oda važnu informaciju. Zovemo @listerstorma... Hahaha 
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 11:22 |
|
|
Prozivati nekog krvoločnim, a navijati za ruskog međeda, ne ide nikako.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 12:33 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
neman je napisao/la: jihadi julian uvijek pretjeruje u oba prvaca, nitko pametan ga ne prati. piše za bild koji uvijek sve napuhava. novina za polupismene. Legionnaire je napisao/la:

Sad je Jihadi postao ruski trol? Čovjek navija za Ukrajinu, ali saopštava i kad gube. Volio bih kad bih imali makar jednog na forumu takvog.
Ne drugar, niko kome je stalo do informacija ne prati War monitora, homoseksualca Dmitrija, Noela i ostale CIA botove.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 12:46 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Čovjek navija za Ukrajinu, ali saopštava i kad gube. Volio bih kad bih imali makar jednog na forumu takvog. Pa pored vas tolikih koji jedva čekate, još i drugi treba da saopštavaju ukrajinske loše vijesti. Legionnaire je napisao/la: Ne drugar, niko kome je stalo do informacija ne prati War monitora, homoseksualca Dmitrija, Noela i ostale CIA botove. E. Pratićemo lažljivog intelslavka, bombušku i žderomana...i onog dekija.
|
|
Vrh |
|
 |
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 13:36 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: neman je napisao/la: jihadi julian uvijek pretjeruje u oba prvaca, nitko pametan ga ne prati. piše za bild koji uvijek sve napuhava. novina za polupismene. Sad je Jihadi postao ruski trol? Čovjek navija za Ukrajinu, ali saopštava i kad gube. Volio bih kad bih imali makar jednog na forumu takvog. Ne drugar, niko kome je stalo do informacija ne prati War monitora, homoseksualca Dmitrija, Noela i ostale CIA botove. još jedan prorus koji nezna sa razumijevanjem čitati pročitaj još 1x put što sam napisao pa komentiraj ja sam jihadija još prošlog svibnja prestao pratiti 
|
|
Vrh |
|
 |
listerstorm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 15:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: listerstorm je napisao/la: Pozdravljavam ovakav završetak ruske okupatorske gamadi...zakopani kao stoka što u suštini i jesu...
U jesi ti krvoločan, nisam to znao. Tebe ćemo uzeti za specijalne zadatke ako se zarati. Ono, zarobimo neprijatelja i on neće da oda važnu informaciju. Zovemo @listerstorma... Netko tko navija za okupatore koji su napali drugu državu i koji ubijaju civile, kada izjavim da su poginuli okupatori dobili što su su zaslužili mene naziva krvoločnim i još se pokušava našalit na tu temu.
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 15:59 |
|
|
listerstorm je napisao/la: Netko tko navija za okupatore koji su napali drugu državu i koji ubijaju civile, kada izjavim da su poginuli okupatori dobili što su su zaslužili mene naziva krvoločnim i još se pokušava našalit na tu temu. Pričaš o okupaciji Iraka ili Afganistana? Ili možda istočne Sirije? 
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 16:32 |
|
|
Megatron je napisao/la: listerstorm je napisao/la: Netko tko navija za okupatore koji su napali drugu državu i koji ubijaju civile, kada izjavim da su poginuli okupatori dobili što su su zaslužili mene naziva krvoločnim i još se pokušava našalit na tu temu. Pričaš o okupaciji Iraka ili Afganistana? Ili možda istočne Sirije?  Fulio si, priča se o ruskoj agresiji na Ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 17:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26584 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
listerstorm je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
U jesi ti krvoločan, nisam to znao.
Tebe ćemo uzeti za specijalne zadatke ako se zarati. Ono, zarobimo neprijatelja i on neće da oda važnu informaciju. Zovemo @listerstorma...
Netko tko navija za okupatore koji su napali drugu državu i koji ubijaju civile, kada izjavim da su poginuli okupatori dobili što su su zaslužili mene naziva krvoločnim i još se pokušava našalit na tu temu. Ma nije bolan, Rusi oslobađaju Ukrajinu. Sve si to ti pomiješao u svojoj sadističkoj glavici.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 17:48 |
|
|
Lijepe vijesti iz Bakhmuta. Ili je vrijeme da ga počnemo zvati Artemovsk? Rusi zauzeli skoro cijelo središte grada, industrijsku zonu i sve administrativne zgrade. U rukama Ukrajinaca ostao još samo komadić na istočnom dijelu grada. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
listerstorm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 17:50 |
|
|
Meanwhile...NATO stigao na granice rusije... Patuljak Putin koji se toga najviše plašio, sada dijeli 1.340 km granice s najjačim vojnim savezom na svijetu. Danas je dan za slavlje... 
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 17:55 |
|
|
Nemojte molim vas uspoređivati državu Hrvatsku sa umjetnom boljševičkom tvorevinom, to je ruganje nama.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 17:57 |
|
|
listerstorm je napisao/la: Meanwhile...NATO stigao na granice rusije...
Ti nisi znao da je NATO od svog osnutka bio na granicama Rusije? Citat: Danas je dan za slavlje...  Eno u Bakhmutu se već slavi.
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 18:01 |
|
|
 Britanski ministar spoljnih poslova Kleverli sa ukrajinskim kolegom. Slika sve govori o njihovom odnosu, kao majka kad šalje dete u školu.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 18:09 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
neman je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Sad je Jihadi postao ruski trol? Čovjek navija za Ukrajinu, ali saopštava i kad gube. Volio bih kad bih imali makar jednog na forumu takvog.
Ne drugar, niko kome je stalo do informacija ne prati War monitora, homoseksualca Dmitrija, Noela i ostale CIA botove.
još jedan prorus koji nezna sa razumijevanjem čitati pročitaj još 1x put što sam napisao pa komentiraj ja sam jihadija još prošlog svibnja prestao pratiti  A ti ne znaš osnove gramatike, ne se ne piše sa glagolom, a nekad bi trebao i veliko slovo upotrijebiti. Dakle, prestao si da pratiš trunak razuma na zapadnoj strani, jer se ne osjećaš ugodno. Pa si zato ispao tako neupućen, ljudi ti se smijali zašto si sretan, a pao Lisičansk. Julian je jedan od rijetkih koji se drzne prikazati neugodne stvari za Ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
 |
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 18:15 |
|
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experimentNe znam jel treba objasniti što sam ovime htio reći
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
 |
listerstorm
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 18:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: listerstorm je napisao/la: Netko tko navija za okupatore koji su napali drugu državu i koji ubijaju civile, kada izjavim da su poginuli okupatori dobili što su su zaslužili mene naziva krvoločnim i još se pokušava našalit na tu temu.
Ma nije bolan, Rusi oslobađaju Ukrajinu. Sve si to ti pomiješao u svojoj sadističkoj glavici. Nije bolest sve što boli. Bobovac je napisao/la: listerstorm je napisao/la: Meanwhile...NATO stigao na granice rusije...
Ti nisi znao da je NATO od svog osnutka bio na granicama Rusije? Citat: Danas je dan za slavlje...  Eno u Bakhmutu se već slavi. Bio je, a sad su malo utvrdili gradivo i fino poduplali i zaokružili priču. Znam da je rusofilima ovo teško za procesirati, no činjenica je da 2. vojna sila svijeta u 8 mjeseci nije uspjela zauzeti gradić poput Bakhmuta, a strašna proljetna ofenziva rusije neslavno je propala. 
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 19:15 |
|
|
listerstorm je napisao/la: Znam da je rusofilima ovo teško za procesirati, no činjenica je da 2. vojna sila svijeta u 8 mjeseci nije uspjela zauzeti gradić poput Bakhmuta, a strašna proljetna ofenziva rusije neslavno je propala. Najveći i najmoćniji vojni i ekonomski savez u istoriji svemira se svim silama okomio na zemlju koja ima manji GDP od Italije, i godinu dana kasnije jedino što su postigli je mnogo veća inflacija kod sebe i lagana propast svog bankarskog sistema. 
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 19:25 |
|
|
Napredovanje u Artjomovsku se nastavlja.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 19:29 |
|
|
Sustinski, Rusi su navukli elitne ukropske postrojbe u "obranu Bahmuta" i sad ih tamo melju.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 19:57 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 20:09 |
|
|
Zapravo ruska priča je slična i sa ovom njemačkom pričom Citat: The rivers of blood which are being shed by the Red Army fighters do not make any difference to American capitalists. They are perfectly ready to “fight” to the last drop of blood of the last Red Army man (sarcasm)…The terrible losses, do not stop the Soviet command, being faithful to their bosses, that is, the English and American capitalists, they will fight to the last Red Army man. Zamijenite "Red Army" i "Soviet" sa "Ukranian", ništa više 
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 20:24 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Zapravo ruska priča je slična i sa ovom njemačkom pričom Citat: The rivers of blood which are being shed by the Red Army fighters do not make any difference to American capitalists. They are perfectly ready to “fight” to the last drop of blood of the last Red Army man (sarcasm)…The terrible losses, do not stop the Soviet command, being faithful to their bosses, that is, the English and American capitalists, they will fight to the last Red Army man. Zamijenite "Red Army" i "Soviet" sa "Ukranian", ništa više  Prvo, to nije smešno mamlaze jedan, Sovjetski Savez je izgubio 26 miliona ljudi u ratu, od toga 20 miliona Slovena, hrišćana. Mene bi bilo sramota da mi je to smešno, to je najveća tragedija u 20. veku. Drugo, u velikoj meri je i tačno, zbog loše taktike i guranja nespremnih ljudi u borbu, prolivene su reke krvi, a tragedija je što je bilo uzalud. Komunisti su štetočine bili uvek i svuda. Međutim, tvoja insinuacija da su ruski gubici veliki je potpuno nepotkrepljena činjenicama. Gde su snimci ogromnih grobalja po Rusiji kao što redovno viđamo iz Ukrajine? Da to postoji vrtelo bi se 24 sata po svim zapadnim medijima, ali ne postoji. Po neki grob tu i tamo, Wagnerovo groblje u Krasnodarskoj oblasti i to je to. BBC i CIA organizacija Mediazona do kraja marta izbrojali manje od 19 hiljada potvrđenih mrtvih sa ruske strane, sve zajedno uključujući regularnu vojsku, Wagner, Čečene, DNR i LNR, dobrovoljce. Neka ih je i duplo više, to je neuporedivo sa gubicima druge strane, a svakako je tragično jer sa druge strane isto Rusi ginu. Nije mi žao govnara hameričkih, neka svi izginu boli me kurac, ali žao mi je svakog mobilisanog čoveka iz Ukrajine koga režim zelenskog pošalje u rat da pogine ni krivog ni dužnog.
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 20:30 |
|
|
Megatron je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Zapravo ruska priča je slična i sa ovom njemačkom pričom Zamijenite "Red Army" i "Soviet" sa "Ukranian", ništa više  Prvo, to nije smešno mamlaze jedan, Sovjetski Savez je izgubio 26 miliona ljudi u ratu, od toga 20 miliona Slovena, hrišćana. Mene bi bilo sramota da mi je to smešno, to je najveća tragedija u 20. veku. Drugo, u velikoj meri je i tačno, zbog loše taktike i guranja nespremnih ljudi u borbu, prolivene su reke krvi, a tragedija je što je bilo uzalud. Komunisti su štetočine bili uvek i svuda. Međutim, tvoja insinuacija da su ruski gubici veliki je potpuno nepotkrepljena činjenicama. Gde su snimci ogromnih grobalja po Rusiji kao što redovno viđamo iz Ukrajine? Da to postoji vrtelo bi se 24 sata po svim zapadnim medijima, ali ne postoji. Po neki grob tu i tamo, Wagnerovo groblje u Krasnodarskoj oblasti i to je to. BBC i CIA organizacija Mediazona do kraja marta izbrojali manje od 19 hiljada potvrđenih mrtvih sa ruske strane, sve zajedno uključujući regularnu vojsku, Wagner, Čečene, DNR i LNR, dobrovoljce. Neka ih je i duplo više, to je neuporedivo sa gubicima druge strane, a svakako je tragično jer sa druge strane isto Rusi ginu. Nije mi žao govnara hameričkih, neka svi izginu boli me kurac, ali žao mi je svakog mobilisanog čoveka iz Ukrajine koga režim zelenskog pošalje u rat da pogine ni krivog ni dužnog. Kretenčino ona glupa, ne smijem se žrtvama ni ruskim ni ukrajinskim, ni onim iz WW2. Meni su pradjeda zaklale ustaše u WW2. Stvarno si smrdljivi šupčić sa takvim komentarom. Očekujem izvinjenje, inače se nosi u kurac. Već govorim kako funkcioniše propaganda, kako se pravdaju neuspjesi, jel. Nisam govorio o velikim ruskim gubicima u ovom ratu, već da lažu kako im je cilj mljevenje mesa.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 tra 2023, 20:59 |
|
|
Pa ukljuci mozak, sta da Rusi sutra recimo izadju na granice Donjecke oblasti, ako je po tebi poanta u teritoriju, Kijev ce se predati? NATO nece slati pomoc, milijarde, oruzje? Kijev priznaje poraz i nema vise rata?
Kako ne kuzis sta je poanta rata, i sta je strateski cilj. I jednih i drugih. U ovom ratu je teritorij u drugom planu, ovo nije rat za teritorij.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|