Pridružen/a: 19 stu 2010, 00:11 Postovi: 125 Lokacija: Banja Luka
Vecini ljudi izvorna muzika bude smijesna kad je prvi put cuju. Naravno, varaju se, iako licno jako rijetko slusam, odrastao sam uz zvuke violine, sargije i dvojnica. Mozda jedna od pjesama koja zasluzuje da bude medju desetak pjesmi nad pjesmama nasih krajeva je "Basco moja roditelja moga". Inace, ljetos sam bio na jednoj svadbi, svirali su neki momci mislim iz Usore, to je bilo strasno ! Inace sam i sam muzicar, ta dva momka sa sargijom i violinom su odsvirali neku improvizaciju, pa jebote to je virtuoznost. Svaka im cast.
_________________ S Verom u Boga Treci ili U smrt! :)
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
Brkati Zastavnik je napisao/la:
Vecini ljudi izvorna muzika bude smijesna kad je prvi put cuju. Naravno, varaju se, iako licno jako rijetko slusam, odrastao sam uz zvuke violine, sargije i dvojnica. Mozda jedna od pjesama koja zasluzuje da bude medju desetak pjesmi nad pjesmama nasih krajeva je "Basco moja roditelja moga". Inace, ljetos sam bio na jednoj svadbi, svirali su neki momci mislim iz Usore, to je bilo strasno ! Inace sam i sam muzicar, ta dva momka sa sargijom i violinom su odsvirali neku improvizaciju, pa jebote to je virtuoznost. Svaka im cast.
Ima na Usori puno svirača novije generacije. Kao što i sam kažeš, improvizacija čovječe, to je neviđeno. Pogotovo se divim violinistima. Pa inače ljudi (najčešće ženske) idu u glasbenu školu 10-ak godina pa da dobro sviraju violinu... a ovi naši gudu ko pravi
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.