HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 stu 2024, 18:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4539 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu
PostPostano: 12 lip 2023, 17:00 

crni_bombarder je napisao/la:

A evo i one pascadi radi koje sam se nekidan ibretio.

I sta veli, your sex is political..

Upravo o tome prdim cijelo vrijeme. PlaceboPonuda sistema da na taj nacin upraznjavas svoje potrebe za "beeing political" dok se bogatuni i dalje bogate. Ovo nije ni lijevo - ni desno, ovo je the agenda.

´

Vrh

PostPostano: 12 lip 2023, 17:11 

ako necete gledati gej ******** na satu matematike, imacete skolu i u subotu

Vrh

PostPostano: 13 lip 2023, 20:50 

slika

nova taktika globo homo medija, nisu vise izolirani slucajevi mentalno poremecenih inzinjera, sad su i kriscani koji kolju

napadac je porijeklom iz Sirije, iz Hasake, u Turskoj je prevario neku svedsku budaletinu iz globo homo ekipe predstavljajuci se kao musliman iz Sirije koji je presao na krscanstvo, onda su se vjencali i tako je pokusao doci do Svedske medjutim razotkrili su ga rodjaci, kasnije se glupaca razvela od njega a on je inzinjerskim kanalima dosao do Francuske, u kojoj se predstavljao kao Abd El-Messih Hanoun, medjutim pravo ime mu je na slici... i u Francuskoj je pokusao da se predstavi kao konvertit u krscanstvo, izbacen iz crkve koju je pokusao lagati, i sada je izvrsio teroristicki napad u Francuskoj noseci kriz i uzvikujuci ime Isusovo... po svim pokazateljima, terorist iz ekipe spavajucih celija

Vrh

PostPostano: 13 lip 2023, 22:15 

Čudan je tip. Od švedske socijale i besplatnog stana pobjegao u francusku socijalnu pripizditinu. Mogao je i gore ubijati ljude ako mu do tog.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2023, 19:37 

Evo nesto za Diviziju kad se vrati. A nebi bilo ni drugima naodmet pogledati, barem onima koji znaju njemacki. Za one koji ne, ukratko:

Prilog njemackog NATO media Spiegel TV o tkzv. "nacistima koji koriste energetsku krizu u svoje svrhe". Prikazuju se ljudi koje je pozvala AfD - njemacka desnicarska stranka - na proteste za otvaranje NS2 u prilicno losem svjetlu. Kao i obicno intervjuisu se vazda najvece budale kakvih imas na svim skupovima. Takve medijske manipulacije su cesta stvar ali ne i tema tj. razlog zbog kojeg postavljam ovaj klip.

Od min. 09 idu snimci s protesta koje je organizovala tkzv. Querfront. Quer znaci "poprijeko", "ukoso" ali i "transverzalno". Na te proteste su pozvali ljevica i desnica. Dakle istinski ljevicari protestuju zajedno sa desnicarima. To je ono o cemu sam od samog pocetka na ovoj temi govorio. Ljevica nije, niti moze biti neprijatelj narodu, barem ne najvecem dijelu istoga. Naravno, ukoliko je to istinska i prava ljevica a ne neoliberalni pseudoljevicarski hibridi tj. sistemska ponuda koja treba da fungira kao zamjena za autenticno ljevicarstvo.

Da to nije tako, ovi silni desnicari nebi nasli zajednicki jezik sa tim ljudima i nebi protestovali ZAJEDNO protiv NATO-imperijalizma tj. sankcija zbog rata koji je izazvao Washington, ili ako cemo biti neutralni: zastupnickog rata izmedju Rusija i USA na ukrajinskoj teritoriji tj. na Evropskom kontinentu.

Moto Querfronta: "odvojeno marshirati, zajednicki udariti"

Dakle, ljevicarstvo nije gejparada. Ljevicarstvo nije transgenderizam. Ljevicarstvo nije teorija o 65 razlicitih spolova - koliko ih trenutno priznaje jedna hibridna NATO kolonija poput BRD. I tako dalje. (Da ne nabrajam bas svaku drustvenu devijaciju zadnjih tridesetak godina)

Al eto, vi isfuravajte i dalje vasu neaktraktivnu, primitivnu, djelimicno teokratsku i sitnosopstvenicku redneck ideologiju i umisljajte si da se pri tom borite protiv ZLA himself, iliti protiv kojekakve THE ljevice.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2023, 20:11 

Nije on iz Svedske pobjegao u Francusku, zapravo je iz Turske preko svedjanke i braka pokusao u Svedsku, tamo je i raskrinkan, nije uspio doci do Svedske.

Onda je kao migrant preko Balkana dospio u Francusku, pa je preko crkve pokusao u Svedsku, a na kraju je pocinio ovaj akt u Francuskoj.

Uopce ne sumnjam da ce ga mediji proglasiti nevinom zrtvom zelje da vidi Svedsku. Mozda mu i papire konacno srede.

Vrh

PostPostano: 16 lip 2023, 15:47 

Ovo se ne viđa svaki dan.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... t-15346463

Vrh

PostPostano: 19 lip 2023, 11:58 

Mislim da se bolje od ovoga idiotluk leftarda i Zapada ne moze vidjeti =))

Godine 2015. mnogi liberalni stanovnici Hamtramcka u saveznoj državi Michigan su radosno slavili jer je njihov grad privukao međunarodnu pažnju kao prvi grad u SAD s muslimanskom većinom u gradskom vijeću, no ove sedmice to vijeće je odučilo zabraniti LGBT obilježja na javnim zgradama.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/amer ... /230619046

Vrh

PostPostano: 19 lip 2023, 12:07 

Rekoh bas nekidan u nekom kontekstu, ako iko dohaka ovoj lgtbt zeleno agendi, to ce biti muslimanski migranti. Et, bas nam jucer sef nase austrijske tajne sluzbe (Omar Haijawi-Pircher, lik s duplim prezimenom hehe) predoci da su trojica omladinaca - djeca bolan - ko fol planirali napad na gejparadu u Becu. Vele, Austrijanci cecenskog, bosanskog porijekla (za treceg nisu rekli nista), od 14, 17 i 20 godina. Ko fol nasli im nesto po stanu..nasli noz i sjekiru..da nije tuzno bilo bi smijesno. I jos neka lezbejka popila batine u nekoj od beckih ulica, ali i to su bili nekakvi s "migratskom pozadinom".

Jedino dakle oni uz naciste svakoraznih kolora imaju taj potencijal.

E sad, za mene je to ko skok iz rijeke u more - hocu reci, ne znam sta mi je gore. Nazalost, istinska ljevica, ona prava ljevica, ljevica koja u centar paznje stavlja prava radnicke klase (mislim na sve koji rade za platu), ta ljevica nije dovoljno jaka da se suprostavi tim trendovima. Barem ne u SAD - to tamo gotovo da i ne postoji. Postoji nekakva blesava pseudo-antifa. Nesto..bezze.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2023, 12:16 

Haram je napisao/la:
Rekoh bas nekidan u nekom kontekstu, ako iko dohaka ovoj lgtbt zeleno agendi, to ce biti muslimanski migranti. Et, bas nam jucer sef nase austrijske tajne sluzbe (Omar Haijawi-Pircher, lik s duplim prezimenom hehe) predoci da su trojica omladinaca - djeca bolan - ko fol planirali napad na gejparadu u Becu. Vele, Austrijanci cecenskog, bosanskog porijekla (za treceg nisu rekli nista), od 14, 17 i 20 godina. Ko fol nasli im nesto po stanu..nasli noz i sjekiru..da nije tuzno bilo bi smijesno. I jos neka lezbejka popila batine u nekoj od beckih ulica, ali i to su bili nekakvi s "migratskom pozadinom".

E sad, za mene je to ko skok iz rijeke u more - hocu reci, ne znam sta mi je gore. Nazalost, istinska ljevica, ona prava ljevica, ljevica koja u centar paznje stavlja prava radnicke klase (mislim na sve koji rade za platu), ta ljevica nije dovoljno jaka da se suprostavi tim trendovima. Barem ne u SAD - to tamo gotovo da i ne postoji. Postoji nekakva blesava pseudo-antifa. Nesto..bezze.

Ja pod leftardima opcenito podrazumjevam ove retardirane ne mislim na istinsku ljevicu koja s njima ne bi trebala imati veze. Nazalost danas je to sve u 5 deka sto se kaze pa te normalne ljevice ni nema

Medjutim nikad mi nece biti jasna retardiranost upravo te LGBTKKK kulture koja se bori za prava imigranata, muslimana itd i onda kad ti isti imigranti muslimani nebitno demokratskim putem kazu sta oni zele onda kao neka razocaranost =))
Mislim jesu oni stvarno retardirani ili koji k

Vrh

PostPostano: 19 lip 2023, 12:27 

krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Ja pod leftardima opcenito podrazumjevam ove retardirane ne mislim na istinsku ljevicu koja s njima ne bi trebala imati veze. Nazalost danas je to sve u 5 deka sto se kaze pa te normalne ljevice ni nema

Medjutim nikad mi nece biti jasna retardiranost upravo te LGBTKKK kulture koja se bori za prava imigranata, muslimana itd i onda kad ti isti imigranti muslimani nebitno demokratskim putem kazu sta oni zele onda kao neka razocaranost =))

Ima jbg, vise sam puta ovde dokazivao da i takva ljevica postoji. Iako ne poricem da trenutno akcenat lezi na ovim devijacijama o kojima raspravljamo. I meni se gade u najmanju ruku u istoj mjeri ko i tebi, ako ne i vise jer sam emotivan tip.

To sto kazes u vezi te nelogicnosti. Bas sam jucer na slican komentar na onom svapskom forumu odgovorio: A sta je s desnicom? Desnica s jedne strane mrzi muslimanske migrante a s druge i lgbt & Co,, ali su ti muslimanski migranti takodjer protiv LGBT & Co. :D Koga se vise mrzi i zar nebi trebao neprijatelj moga neprijatelja biti moj prijatelj? :D

Kuzis..sve je to ludo. Ne govorim ja dzaba da se radi o PLACEBO PONUDAMA SISTEMA. Dok se stoka krvi oko svih tih drustvenopolitickih pitanja i sitnica bogatuni (citaj sistem, citaj, novac, mediji, politika) kupe kajmak.

Ali ljudi cesto ne vide dalje od svog nosa i veoma je tesko, barem vecini, da se malo uzdigne na neku makro razinu i stvari pogleda s visine. S visine je slika cesto mnogo jasnija. Jbg. da je bilo krajem 15. vijeka satelita mozda bi i Galileo prezivio i nebi bio ubijen jer bi svima bilo jasno da je planeta Zemlja ipak okrugla a ne ploca kao sto je to tvrdio Vatikan.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2023, 14:10 

Spanjolska vojska ponizila lijevu vladu Pedra Sáncheza

Španjolska antikršćanska vlada Pedra Sáncheza, pokušala je ove godine drastično smanjiti nazočnost vojske na poznatoj procesiji povodom Tijelova u Toledu.

Obično sudjeluje veliki kontingent vojnog osoblja iz različitih odjela lokalne vojne akademije. No, ove je godine Sánchez želio samo mali broj volontera.

Vojska je poslušala. Išla je dakle samo jedna skupina dragovoljaca, točnije, cijela akademija: šest satnija i dva bataljona. Nitko nije izostao. =))

slika

slika

Vrh

PostPostano: 20 lip 2023, 14:31 

Evo do čega dovodi nekontrolirano trpanje imigrantima i izbjeglicama na mikro razini.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... %2bprometa

Vrh

PostPostano: 20 lip 2023, 14:37 

krstjanin je napisao/la:
Haram je napisao/la:

E

Vrh

PostPostano: 20 lip 2023, 14:39 

Dutch01 je napisao/la:
Evo do čega dovodi nekontrolirani uvoz imigrantima i izbjeglicama na mikro razini.

Ups krstjanin me pretekao sa istom viješću.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2023, 14:47 

Pa to ja govorim, niste mi jasni. Što je bolje za desničara od sukoba duginih boja sa islamom? :D

Zaključak, u BiH treba podržavati aplfabet pokret i ljude, posebno u Sarajevu... :zubati

Liberalizam je sjebao komunjare a sad će i islamiste.

Vrh

PostPostano: 20 lip 2023, 16:05 

Dutch01 je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:
Evo do čega dovodi nekontrolirani uvoz imigrantima i izbjeglicama na mikro razini.

Ups krstjanin me pretekao sa istom viješću.

Sami pali sami se ubili. Nisu oni izabrani muslimanskom vecinom vec vecinom ostalih idiota koji ne misle glavom. To je ono bilo u inat Trumpu kao mi cemo pokazati da muslimani nisu teroristi i da se s njima moze zivjeti
Sad su im pokazali ti isti koje su izabrali

I nije to samo LGBT problemi su se kako navode pokazali odmah jer izabrani ne jebu ove koji su ih birali ni jedan posto. Ovo sa zastavom samo je otvorilo javnosti.
Dozvolili su recimo da se u dvoristima mogu klati kurbani. Zamisli to u americkom drustvu susjed ti kolje ovna u dvoristu nezamislivo bilo. A kad se kolje to je opci pokolj to nije ugodno vidjeti ni nama koji smo koliko toliko navikli na takve stvari, a neteli njima
Pola bajrama kasape to meso predkucom i onda jos nude. Da ti se zivot zgadi

slika
slika

Vrh

PostPostano: 20 lip 2023, 21:12 

MORE ZLOČINA Zadnji čavao u lijes najliberalnijeg grada na svijetu: ‘To je to, ovdje zakoni više ne postoje‘: https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... e-15347687

Nešto se događa sa Jutarnjim zadnjih dana. Prvo kritički nastrojen feljton u nekoliko nastavaka o posvajanjima iz Konga, sada ovo. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 lip 2023, 15:18 

- Kako strašno. Danas Bordeaux. To su napravili našoj zemlji. Francuzi, probudite se - napisao je na Twitteru bivši kandidat na predsjedničkim izborima i ekstremni desničar Eric Zemmour.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... u-15347937

Koji Francuzi pitam se. Pa lik je isto Francuz :neznam :kava

Vrh

PostPostano: 23 lip 2023, 00:32 

Citat:

The Truth About the Titanic - "I Don't Hire 50 Year Old White Guys" - Submarine CEO Hired For Inspiration Instead Of Skill

:klanjam

Mislim da će im u posljednjim trenucima biti utjeha što vlasnik bar nije zaposlio dosadne iskusne pedesetgodišnje bijele muškarce. Kakva bi to tek katastrofa bila.

Bitno da su uzbudljivi i puni inspiracije. :zivili

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 23 lip 2023, 00:39 

Koji su to kreteni...Baš čitam o tome.
Ali ne ide mi u glavu lakomislenost nastradalih, padaš na 4 km dubine u zašrafljenom bojleru pa šta bude.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2023, 07:31 

Reconquista je napisao/la:
Citat:

The Truth About the Titanic - "I Don't Hire 50 Year Old White Guys" - Submarine CEO Hired For Inspiration Instead Of Skill

:klanjam

Mislim da će im u posljednjim trenucima biti utjeha što vlasnik bar nije zaposlio dosadne iskusne pedesetgodišnje bijele muškarce. Kakva bi to tek katastrofa bila.

Bitno da su uzbudljivi i puni inspiracije. :zivili

Citat:
"I Don't Hire 50 Year Old White Guys" - Submarine CEO Hired For Inspiration Instead Of Skill

Diversity ubija. :palacgore1

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2023, 08:12 

Ovakvi idioti me uvjek podsjete na istinitost dobrih starih poslovica.

Nije bogat tko puno ima vec tko malo treba. I doista je to tako

Skupo putovanje za jeftinu smrt

Vrh

PostPostano: 23 lip 2023, 09:51 

krstjanin je napisao/la:
Ovakvi idioti me uvjek podsjete na istinitost dobrih starih poslovica.

Nije bogat tko puno ima vec tko malo treba. I doista je to tako

Skupo putovanje za jeftinu smrt

Taština i slava su nešto na što su ljudi često slabiji nego na sam novac . Nekima opet bude u životu dosadno i onda traže nešto za podizanje adrenalina.

Vrh

PostPostano: 23 lip 2023, 17:34 

Citat:
AI finds conservative women more attractive and happier in photos
slika

Conservative female politicians tend to appear happier and more attractive in pictures than liberal politicos, a new artificial intelligence study conducted in Denmark found.

Published in the Nature-owned journal Scientific Reports in March, the research found AI can predict a person’s political ideology with 61% accuracy by analyzing just one headshot.

The scientists inputted about 3,200 publicly submitted photos of political candidates who ran in the 2017 Danish municipal election into Microsoft Azure’s Face API tool to assess the person’s emotional state.

https://nypost.com/2023/06/20/ai-finds- ... in-photos/

Citat:
Conservative women are MORE attractive than liberals but left-wing men have a better poker face, according to study using artificial intelligence

Neural net was scary accurate (61%) at predicting political views from headshots

Conservative women are more attractive than left-wing females, according to a European study of thousands of faces.

Danish and Swedish researchers tested a deep-learning artificial intelligence, called a neural network, that can predict a person's political leanings the majority of the time, based solely on their headshot.

It found that right wing women more were attractive, based on a publicly available scoring system. The group found no such link in men, but did determine that the left-leaning men showed more neutral, less happy faces, suggesting perhaps better skill at guarding their emotions.

The true purpose of the researchers' study, however, was to show the alarming accuracy of off-the shelf AI, which can correctly guess a person's political views based on limited information, like a simple selfie, posted to social media everyday.

'Our results confirmed the threat to privacy posed by deep learning approaches,' the researchers wrote in their published findings for the Nature-owned journal Scientific Reports.

The researchers, a trio of psychologists and political scientists from Denmark and Sweden, selected 3,323 publicly submitted headshots of political candidates for analysis in a neural network capable of facial expression coding and classification.

The photos all came from candidates running in the 2017 Danish Municipal election, submitted by the candidates themselves to the Danish Broadcasting Cooperation.

For both men and women, the AI was correct at predicting the political leanings of a person, based on just one photo of their face, 61 percent of the time.

The results were even more accurate for men, 65 percent, before the team stripped their photo dataset of any visual imagery other than the man's face.

Given the low level of political polarization in Denmark and the lower political stakes in these municipal races, the researchers theorized that these candidates were the most likely to reflect the faces ordinary, everyday, politically partisan individuals.

Danish political scientists have called these local candidates, affectionately, the 'last amateurs in politics,' making them ideal surrogates to test how AI might succeed at guessing the average person's politics — from just a few photos online.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... -says.html

Nitko ne bi trebao ljevičariti AI izdanje.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4539 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: