HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 kol 2026, 21:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 98 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem
PostPostano: 31 sij 2011, 22:49 

evo šta će graDŽani ,okrenut sve na svoj mlin, kao Zlaja pobjedio ,naši izgubili,manijaci:

citiram : hercegovac_pravi

Ali otiću tamo za nekih petnestak dana kad Čović javno prihvati SDP platformu da vidim kakve su im reakcije. Mislim da će biti bijesa, mržnje spina...ukratko ludilo..

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=5300

večih bolesnika nema od ovih kvazi multietniČara , sa vehabijama bi lakše državu pravili nego s njima

Vrh

Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima da Lagumdžija mora s Čovićem
PostPostano: 31 sij 2011, 22:53 

Citat:
Nisu svi djeca (neke lično poznajem na moje zadovoljstvo moram priznati i.e nije srakazam). To su samo gnjide koje su isfrustriane svojom nemoći i bijedom i onda tu svoju nemoć pretaču u svijet virtue. Jednom riječju, svoju životnu inferiornost pretaču u kolektivne izlive mržnje prema "mrskim balijama", "islamistima", "Turcima" "obrezanim"...itd..itd..
Jel ti tamo pišeš svega ti? Ko još tamo piše od starih nikova? Jel se Raspudić i dalje "oĆitava" Šušnjar? Milović? Martina? Ona nekolicina Srba što se predstavljaju kao Hrvati? A jel "junuz đipalo" još uvjek tamo piše?
Jedina dva forumaša koji su išta vrijedili na tome fourmu i koji su upućeni u stvarna politička zbivanja su bili onaj HDZ-ovac iz ZG-a (onaj što svakom prijeti da će ga tući, ne mogu se sjetiti kao mu ide nick) i forumaš "mateb"..ovo ostalo je mentalno retardirano a svoje piskaranje zasnivaju na onoj "što je babi milo u snu joj se snilo".. ukratko naivna telad
Ali otiću tamo za nekih petnestak dana kad Čović javno prihvati SDP platformu da vidim kakve su im reakcije. Mislim da će biti bijesa, mržnje spina...ukratko ludilo..

ovo piše neki hercegovac_pravi sa sa-xa o nama...tko ga to zna, čini mi se da je lik Mostarac? :zubati

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 22:57 

dudu je napisao/la:

Jedina dva forumaša koji su išta vrijedili na tome fourmu i koji su upućeni u stvarna politička zbivanja su bili onaj HDZ-ovac iz ZG-a (onaj što svakom prijeti da će ga tući, ne mogu se sjetiti kao mu ide nick) i forumaš "mateb"..ovo ostalo je mentalno retardirano a svoje piskaranje zasnivaju na onoj "što je babi milo u snu joj se snilo".. ukratko naivna telad

Je li Capo i MateB, kako se osjećate kad vas ovakvi luđaci sa sa-x proglašavaju jedinim normalnim ovdje, je li to osjećate kao kompliment? :bih

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:00 

Bobovac je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Je li Capo i MateB, kako se osjećate kad vas ovakvi luđaci sa sa-x proglašavaju jedinim normalnim ovdje, je li to osjećate kao kompliment? :bih

Bome, mene bi to zabrinulo...

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:02 

dupli post :(

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:04 

Vidim da se na Sa-x, cak reci ponavljaju, da se indirektno odgovara... Momci, postali ste antipod frustriranim ekstremima sa Sarajevo-x, a to vam je usud. Prirodno i trevba tako da se pozicionirate.

Jedino vam fali ucesnik kalibra Bosnologa :laugh

Uskoro ce imati temu 'Poskok All About'

Inace... nema na cemu

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:04 

Glava je napisao/la:
Vidim da se na Sa-x, cak reci ponavljaju, da se indirektno odgovara... Momci, postali ste antipod frustriranim sa Sarajevo-x, a to vam je usud. Prirodno i trevba tako da se pozionirate.

Uskoro ce imati temu 'Poskok A;ll About'

Inace... nema na cemu

Ajmo pozvat Bosnologa na forum?

Sad kad smo krenuli sa zajebancijom da se bar dobro nasmijemo...

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:10 

pjosip je napisao/la:
Glava je napisao/la:
Vidim da se na Sa-x, cak reci ponavljaju, da se indirektno odgovara... Momci, postali ste antipod frustriranim sa Sarajevo-x, a to vam je usud. Prirodno i trevba tako da se pozionirate.

Uskoro ce imati temu 'Poskok A;ll About'

Inace... nema na cemu

Ajmo pozvat Bosnologa na forum?

Auuu, nemoj tako visoko pucati :laugh

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:17 

Glava je napisao/la:
pjosip je napisao/la:

Ja bi mu platio da dođe. Burek.

Gost komentator - Bosnolog.

Pogušili bi se.... Kome bi trebala trava poslije...

Vrh

PostPostano: 31 sij 2011, 23:25 

pjosip je napisao/la:
Glava je napisao/la:

Ja bi mu platio da dođe. Burek.

Gost komentator - Bosnolog.

Pogušili bi se.... Kome bi trebala trava poslije...

:smijeh

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 00:32 

Evo SDA se već očitovala.

slika

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 00:37 

Bobovac je napisao/la:
Evo SDA se već očitovala.

slika

Ja sam protiv ovoga.

Bacit će neke mrvice i reći "eto vam milostinje"!

Mi smo stvarno u zajebanom položaju. Ja nebih ništa tražio jer to znači da vjerujem u tu zemlju jer nešto očekujem od nje.

Ja bih šutio ko Purda u zeničkom zatvoru. Oni njemu da je pobio "nejač" a on - šuti. Oni da će ga Srbiji a on - šuti. Mi ne komuniciramo sa žgadijom.

Prijezir. To je sve za Zlaju, Sejdu i SDA milostinju.

Sikter!

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 00:51 

Dokad će se ova šeherska ekipa razbacivat brojkama a da istovremeno ne žele popis.

Evo ja tvrdim da je Bošnjaka i Hrvata podjednak broj u Federaciji i da trebaju imat 50:50 % vlast s Bošnjacima.

Rezultati izbora? Pa, SDP i SDA su i "hrvatske" stranke, prema tome ne može se tvrdit da Hrvata ima manje od Bošnjaka i "Ostalih"...

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 01:10 

HDZ je, po muslimanskim medijima, uveliko kao opcija u vlasti. Ovo je trenutni presek stanja. Idemo dalje

Ostalo je izjasnjavanje po pitanju Treceg, i novih naznaka u tom smislu

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 01:20 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Dokad će se ova šeherska ekipa razbacivat brojkama a da istovremeno ne žele popis.

Evo ja tvrdim da je Bošnjaka i Hrvata podjednak broj u Federaciji i da trebaju imat 50:50 % vlast s Bošnjacima.

Rezultati izbora? Pa, SDP i SDA su i "hrvatske" stranke, prema tome ne može se tvrdit da Hrvata ima manje od Bošnjaka i "Ostalih"...

realno ih je u Federaciji najmanje 3 puta više od Hrvata, u za nas najpovoljnijoj varijanti je odnos 3.1:1, a u najgoroj 3.7:1.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 01:29 

Ma znam ja to, ali, treba koristiti nepostojanje egzaktnih brojki kao kontraargumente, i praktički ismijat njihovo licitiranje brojkama...

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 01:37 

Ma znam ja to, ali, treba koristiti nepostojanje egzaktnih brojki kao kontraargumente, i praktički ismijat njihovo licitiranje brojkama...

naravno, ali nevjerojatno kako su oni "informirani" kad su Hrvati u pitanju, točno znaju i broj i postotak, čak i Galamdžija Zlajo, zapravo ne čak, on kao bosanski nacionalist to mora imati u malom prstu. :zubati no hoću reći da svi sve znaju o Hrvatima, kakvo je stanje u Jajcu, Mostaru, Stocu, Busovači itd., pogađaju skoro u promil, a kad su Bošnjaci u pitanju muk. zapravo još uvijek podlo puštaju u eter da ih ima oko 2 milijuna, to mišljenje prevladava, uvijek se spočitava kako je HDZ-ova politika "prepolovila" broj Hrvata, a nisam čuo nijednom da zbog SDA ili SDP-a nedostaje preko pola milijuna Muslimana u odnosu na vrijeme prije 20 godina. to je ta perfidna igra.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 01:41 

dudu je napisao/la:

naravno, ali nevjerojatno kako su oni "informirani" kad su Hrvati u pitanju, točno znaju i broj i postotak, čak i Galamdžija Zlajo, zapravo ne čak, on kao bosanski nacionalist to mora imati u malom prstu. :zubati no hoću reći da svi sve znaju o Hrvatima, kakvo je stanje u Jajcu, Mostaru, Stocu, Busovači itd., pogađaju skoro u promil, a kad su Bošnjaci u pitanju muk. zapravo još uvijek podlo puštaju u eter da ih ima oko 2 milijuna, to mišljenje prevladava, uvijek se spočitava kako je HDZ-ova politika "prepolovila" broj Hrvata, a nisam čuo nijednom da zbog SDA ili SDP-a nedostaje preko pola milijuna Muslimana u odnosu na vrijeme prije 20 godina. to je ta perfidna igra.

Posto vidim da si duboko zagazio u brojeve i demografiju, kakvu procenu imas broja Hrvata i Bosnjaka po kantonima? izvin'te ako je malo van teme

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 02:01 

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=377

Zvanicni Zagreb, i ono sto se plasira preko HRT-a je i dalje konfunzno i nekoherentno.

Prvo istaknu izjavu Radmanovica o neravnopravnosti Hrvata BiH, a onda pozovu ovog zvalavog Banca da sve to posere, da bi se ispostovala satro politicka korektnost i zastupljenost drugacijih stavova, oni u prvi plan istaknu evidentnog placenika sarajevski nacional-komunista, to vise ni sam ne krije, u 2 minuta termina uredno se poziva na "platformu", kao politicko jevandjelje zlajinih pionira. Treci predstavlja kao fintu Dodika, pravi se glupan kad se postavi pitanje broja glasova i legitimiteta.

Kao kontrateza se pojavi Tomac, koji podrzava Treci, ali krece sa nebuloznim kontrukcijama... "rekli su nikad nece priznati RS, to je danas neupitna cinjenica, rekli su nikad nece priznati rezultate etnickog ciscenja, oni su to prihvatili, rekli su dozvolice posebne odnose Hrvatske i Federacije, ne i Srbije i Srpske..."

Istoricar je, doktor nauka, nije priuceni mastiljar Oslobodjenja, sta ovo znaci :rolleyes Republika Srpska je priznata u Dayton Ohio, sve sa Clintonom, Shirakom i ostalim drzavnicima koji su aplaudirali, sa time su i priznati rezultati etnickog ciscenja, i ne Samo nesrba iz RS, nego i Srba iz Federacije, Hrvata iz Posavine i Srednje Bosne... sa tim dogovorom dozvoljeni su i specijalni odnosi Srbije i Srpske, koji se i provode od tad.

Jedan od plejade onih kojima je argumnetacija - grozno je to sto su radili Srbi, ali ako mogu oni, ajmo i mi entitet...inace da Srbi nemaju entitet, onda verovatno ne bi bio potreban ni Hrvatima :yawn

Takvi neka puste Srbe, umesto da se u prvi plan gura na sta lici savez i federacija sa Bosnjacima, ovde je i dalje trn u oku Srpska... ok, ali onda nemoj da se cude neki kad se pojave oni Srbi koji su za opciju da treba pustiti Hrvate i Bosnje da se medjusobno tuku, a za to vreme stojati sa strane i smeskati se dojucerasnjim ratnim saveznicima...jer ti saveznici da nije prekinuta ofanziva na Banja Luku, oterali bi sve Srbe preko Drine...

Ne moze ovako vise da se ponasa najuticajniji medij koji oslikava politiku hrvatske elite, tako maglovite poruke samo unose nered u ionako komplikovanu situaciju.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 03:09 

DzoniBG je napisao/la:
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=377

Zvanicni Zagreb, i ono sto se plasira preko HRT-a je i dalje konfunzno i nekoherentno.

Prvo istaknu izjavu Radmanovica o neravnopravnosti Hrvata BiH, a onda pozovu ovog zvalavog Banca da sve to posere, da bi se ispostovala satro politicka korektnost i zastupljenost drugacijih stavova, oni u prvi plan istaknu evidentnog placenika sarajevski nacional-komunista, to vise ni sam ne krije, u 2 minuta termina uredno se poziva na "platformu", kao politicko jevandjelje zlajinih pionira. Treci predstavlja kao fintu Dodika, pravi se glupan kad se postavi pitanje broja glasova i legitimiteta.

Kao kontrateza se pojavi Tomac, koji podrzava Treci, ali krece sa nebuloznim kontrukcijama... "rekli su nikad nece priznati RS, to je danas neupitna cinjenica, rekli su nikad nece priznati rezultate etnickog ciscenja, oni su to prihvatili, rekli su dozvolice posebne odnose Hrvatske i Federacije, ne i Srbije i Srpske..."

Istoricar je, doktor nauka, nije priuceni mastiljar Oslobodjenja, sta ovo znaci :rolleyes Republika Srpska je priznata u Dayton Ohio, sve sa Clintonom, Shirakom i ostalim drzavnicima koji su aplaudirali, sa time su i priznati rezultati etnickog ciscenja, i ne Samo nesrba iz RS, nego i Srba iz Federacije, Hrvata iz Posavine i Srednje Bosne... sa tim dogovorom dozvoljeni su i specijalni odnosi Srbije i Srpske, koji se i provode od tad.

Jedan od plejade onih kojima je argumnetacija - grozno je to sto su radili Srbi, ali ako mogu oni, ajmo i mi entitet...inace da Srbi nemaju entitet, onda verovatno ne bi bio potreban ni Hrvatima :yawn

Takvi neka puste Srbe, umesto da se u prvi plan gura na sta lici savez i federacija sa Bosnjacima, ovde je i dalje trn u oku Srpska... ok, ali onda nemoj da se cude neki kad se pojave oni Srbi koji su za opciju da treba pustiti Hrvate i Bosnje da se medjusobno tuku, a za to vreme stojati sa strane i smeskati se dojucerasnjim ratnim saveznicima...jer ti saveznici da nije prekinuta ofanziva na Banja Luku, oterali bi sve Srbe preko Drine...

Ne moze ovako vise da se ponasa najuticajniji medij koji oslikava politiku hrvatske elite, tako maglovite poruke samo unose nered u ionako komplikovanu situaciju.

u sridu.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 09:10 

HRT je posta glasilo HDZ-a. Jeste li primijetili neki veliki angažman HDZ-a po pitanju BH Hrvata u ovom razdoblju kad jedan Josipović, Pusićka i Tomac otvoreno pričaju o nužnosti poboljšanja položaja Hrvata? Ja nisam. To vam je i odgovor zašto HRT nastupa s tog položaja s kojeg nastupa. Jedino što je HDZ učinija po pitanju BH Hrvata otkad se sve ovo zakotrljalo je Jacino supotpisništvo zajedničke izjave s Josipovićem. Ništa drugo, a oni su navodna državotvorna stranka. STOKA. A HRT je samo slika onog što HDZ trenutno servira. Ako HDZ kaže - "o tom trenutno ne talasaj", HRT će to samo usput spomenuti.

Makar, ja bi se na vašem mistu veselija, bolja vrimena dolaze. HDZ nije lud i zna što mu osigurava 3 mandata u dijaspori - Herceg-Bosna. Mislin da Jaca čuva najjače "oružje podrške" upravo za kampanju, dakle očekujte njeno miljenje i plaženje po BH Hrvatima za koji misec. Iako, nakon svega, ako pobijede opet u dijaspori i to glasovima Herceg-Bosne onda ni vi baš niste normalni...

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 09:23 

DzoniBG je napisao/la:

Pa kad je Tomac reka da se njegove riči odnose isključivo na postdaytonsko vrime? Velike sile su uvik govorile da Srpsku nikad neće priznati, a Daytonom su je, čak ne samo priznale, nego i same ucrtale! Rekli su i da neće priznati rezultate etničkog čišćenja i da će vratiti ljude na njihova ognjišta, a vratili su jedino Srbe u Drvar, ostale ko jebe. Žmirili su na ubojstva Hrvata povratnika u Srednju Bosnu itd.

Nije Tomac budala i Tomca se ne triba diskreditirati nekom mržnjom prema Srbima. On je uvik bija ljevičar, ali je isto tako jedan od onih koji otvoreno priznaju svoje pogreške. Recimo, s Tuđmanom se dosta razilazija u razmišljanjima, pa i sukobljava, da bi nedavno, nakon pustih godina, izjavija kako je Franjo bija vizionar i da tek sad shvaća koliko je bija u pravu oko nekih stvari. Dakle, Tomac nije samodopadno laprdalo ka Čičak ili Banac.
Drugo, Tomac ima dobru retoriku za "hrvatsko tržište". Samo ostrašćeni poput Zrikija to ne znaju pripoznati. Tomac MZ prikazuje neprincipijelnom i na taj način daje do znanja da je i ona grješna i da njene riči nisu Sveto pismo. Što nas onda dovodi u poziciju - ako je MZ grješna i priznala je neke strahote za koje se klela da nikad neće, zašto bi mi svaku njenu rič uzimali ka Očenaš umisto da zaštitimo svoje Hrvate u BiH?! Nije to retorika "ako Srbi imaju što ne bi i mi" nego "ako su odobrili ono što su rekli da nikad neće zašto bi im mi slipo virovali?". I onda se tu ubaci malo Srba, etničkog čišćenja, Miloševića, Mladića, Karadžića i priča je zrela za opće prihvaćanje na "hrvatskom tržištu"...

Hrvati su, i desne i lijeve orijentacije, još uvik kivni na Srbe i to poprilično. Retorika koja uključuje bratstvo Hrvata i Srba još duuuugo neć proći. Zato je puno bolja ona koja ocrnjuje MZ i njene "ocjene" jer je te MZ, radi EU-a i ulaska u EU, Hrvatima lagano pun kurac više.

K tebi lete naših želja jata,
naša radost tvojoj se veseli,
naša tuga tvojoj pomoć želi.
Herceg-Bosno, - kol'jevko Hrvata

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 12:57 

dudu je napisao/la:

realno ih je u Federaciji najmanje 3 puta više od Hrvata, u za nas najpovoljnijoj varijanti je odnos 3.1:1, a u najgoroj 3.7:1.

Nebitno.
Retoromana je tek 1% od ukupnog broja stanovnika u Švicarskoj, sli su ipak, uz Njemce, Francuze i Talijane, konstitutivni narod.
Konstitutivnost i ravnopravnost se ne mjeri na deke i centimetre. Ili to imaš ili nemaš, treće ne postoji.
Zato, svakom tko nešto slično spomene-noga u d*pe.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Retoromani

Vrh

PostPostano: 01 vel 2011, 13:31 

Bog-i-Hrvati je napisao/la:

Pa kad je Tomac reka da se njegove riči odnose isključivo na postdaytonsko vrime? Velike sile su uvik govorile da Srpsku nikad neće priznati, a Daytonom su je, čak ne samo priznale, nego i same ucrtale! Rekli su i da neće priznati rezultate etničkog čišćenja i da će vratiti ljude na njihova ognjišta, a vratili su jedino Srbe u Drvar, ostale ko jebe. Žmirili su na ubojstva Hrvata povratnika u Srednju Bosnu itd.

Nije Tomac budala i Tomca se ne triba diskreditirati nekom mržnjom prema Srbima. On je uvik bija ljevičar, ali je isto tako jedan od onih koji otvoreno priznaju svoje pogreške. Recimo, s Tuđmanom se dosta razilazija u razmišljanjima, pa i sukobljava, da bi nedavno, nakon pustih godina, izjavija kako je Franjo bija vizionar i da tek sad shvaća koliko je bija u pravu oko nekih stvari. Dakle, Tomac nije samodopadno laprdalo ka Čičak ili Banac.
Drugo, Tomac ima dobru retoriku za "hrvatsko tržište". Samo ostrašćeni poput Zrikija to ne znaju pripoznati. Tomac MZ prikazuje neprincipijelnom i na taj način daje do znanja da je i ona grješna i da njene riči nisu Sveto pismo. Što nas onda dovodi u poziciju - ako je MZ grješna i priznala je neke strahote za koje se klela da nikad neće, zašto bi mi svaku njenu rič uzimali ka Očenaš umisto da zaštitimo svoje Hrvate u BiH?! Nije to retorika "ako Srbi imaju što ne bi i mi" nego "ako su odobrili ono što su rekli da nikad neće zašto bi im mi slipo virovali?". I onda se tu ubaci malo Srba, etničkog čišćenja, Miloševića, Mladića, Karadžića i priča je zrela za opće prihvaćanje na "hrvatskom tržištu"...

Hrvati su, i desne i lijeve orijentacije, još uvik kivni na Srbe i to poprilično. Retorika koja uključuje bratstvo Hrvata i Srba još duuuugo neć proći. Zato je puno bolja ona koja ocrnjuje MZ i njene "ocjene" jer je te MZ, radi EU-a i ulaska u EU, Hrvatima lagano pun kurac više.

Tomac pakuje pricu na nacin koji ce biti lako varljiv obicnim ljudima u HR, kao, eto ima neka babaroga u vidu MZ koja je lazljiva i prevrtljiva, obeca pa izdade, pa ajmo mi sad tu nesto da izbunarimo za nas.

Ne razumem ovu pricu o izneverenim obecanjima, ko je rekao da Srpsku nece priznati?! Nece je priznati kao nezavisnu drzavu, ali kao entitet u okviru BiH ona je priznata od pocetka, kao takva usla u ustav.Nastala je kako su i nastale sve drzave i entiteti u ratu, kao da smo do 90-te svi ziveli u milenijumskom miru i blagostanju, i jedino nama se dogodi rat... nece biti, ovde sa ratuje po pravilu nekoliko puta u 100 godina, Srbi su taj rat zapoceli, ali ga u BiH nisu izgubili, srpska vojska nije porazena, i ono sto joj je pripadalo po zavrsetku rata, to je i ostalo pod kontrolom.
Nije ni pobedila, jer je cilj bio da se to sve pripoji Srbiji, tako da je logican ishod ovo sto smo dobili, snazan entitet u okviru BiH.

Nije tajna da Srbi i Hrvati imaju jos mnogo nesporazuma i traumaticnih iskustava, ali mora da se izbaci iz javnog diskursa vecita potreba da se Srbima nesto prebacuje, cak tamo gde uopste to nije tema... to je bio i cilj mog posta, da ne treba HRT u jako osetljivom trenutku pozicioniranja Hrvata u BiH, i borbe sa bosnjackim unitaristima, da dovede prvo onog kenjkavog Banca, pa zatim Tomca, obojica ne vide dalje od RS, ubija ih cinjenica da ona postoji, a probleme svog naroda tamo gde su realni i veliki, a to je Federacija, dolaze samo kao nusprodukt postojanja Genocidne, jer da nje nema, ne bi imalo kome da se zavidi, i borba Hrvata za entitet bi bila skoro pa nepotrebna...

Lose su postavljeni potporni stubovi te politike, ako se na tome bude zidalo, stalno ce se nesto klatiti.

Vrh

Naslov: Re: Natječaj HB.org: Kako će FTV-a/Sa-x objasniti gledateljima d
PostPostano: 01 vel 2011, 13:35 

naravno da nije presudno za status u buducnosti, ali je to trenutno glavni razlog majorizacije Hrvata.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 98 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Fredericktown, iprodano i 112 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: