|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 31 srp 2023, 03:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 31 srp 2023, 03:26 |
|
|
Ne daj se, Vlatko, ustaše skrivaju ustaške oznake na najskrovitijin mistiman. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 31 srp 2023, 13:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8086 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Trebalo bi zbog preglednosti foruma, njene obje teme spojiti u jednu.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 01 kol 2023, 13:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8086 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Ekskluzivni ulomci iz knjige Dine Bubičića: "Vlatka je usnama pokupila svaku moju kap"
...Scene seksa sa Vlatkom Pokos, koju je u knjizi nazvao Vladica Kokos, Dino je opisao do najsitnijih detalja, kako publika ne bi ostala zakinuta za sočne pojedinosti: "Povukla je moju majicu preko glave i ostao sam samo u trapericama. Počela me ljubiti, zavlačila jezik u moj pupak, lickala i grizla bradavice. Dugim noktima prolazila je po mojem vratu, grebući me kao maca koja se želi igrati. Nestašne prste uvlačila je u moje Fox bokserice sve dublje i dublje. Kvrga koja je sve više rasla među mojim nogama, sve ju je više uzbuđivala. Iskoristio sam priliku i skinuo joj bluzu, nije se bunila... Brzo je bila na koljenima".
"Osjetio sam kako ga uzima u ruke i kako polako nestaje u njezinim ustima. Pušila mi ga je dugo i savršeno, stalno je bio vlažan. Propinjao sam se da što dublje prodrem u njezina usta, a onda više nisam mogao izdržati. Zgrabio sam njezino tijelo Venere i zakrenuo ga. Prvo što sam osjetio, bio je opojni miris koji se širio iz mokrih gaćica. Nekoliko puta duboko sam udahnuo, dok je ona gutala i masirala moje tvrdo veliko meso. Prstima sam pomaknuo gaćice i njezina je maca zablistala preda mnom u svoj svojoj ljepoti. Poludio sam od strasti i želje. Predivna, potpuno glatka, već otvorena, željna pič... s isto tako glatkom guzom nalazila se pred mojim licem. Zario sam usne, jezik i prste u nju, bez imalo razmišljanja o tome što i kako radim, sav sam se prepustio i izgubio u labirintu njezinog tijela... Na kraju, kada sam počeo dolaziti do kraja po treći put, sama se maknula s njega, gurnula me na trosjed na kojem smo našu divnu igru počeli, uzela ga je u ruke i dovela do kraja, i usnama pokupila svaku moju kap...“, opisao je Bubičić u knjizi.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:20 |
|
|
http://www.hrsvijet.net/index.php/magaz ... hercegovciPušačica starih kuraca sponzoruša podrijetlom iz austrije sad živi u Irskoj priča o hrvatima u bih
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44070 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Tko o čemu kurva o poštenu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:27 |
|
|
|
kaže hrvati u bosni su do 19 stoljeća bili bosanci i hercegovci ahhahahaha jebala sebe starica jadna
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:28 |
|
|
|
relevantna ko stipe mesić i joža manolić a i stara ko oni . Prošlo svršeno vrime . Njihovo vrime je bilo od 95 do 2010
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:28 |
|
|
|
Al isto bi je potega i izbija političko sarajevo iz nje ehehehh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LeTdoS
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:31 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 18:42 Postovi: 800 Lokacija: cvit mediterana
|
|
Oduzet joj državljanstvo zbog laži u javnosti i rada protiv nacionalnih interesa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44070 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Srednji Prst je napisao/la: kaže hrvati u bosni su do 19 stoljeća bili bosanci i hercegovci ahhahahaha jebala sebe starica jadna Vi od neobrazovane sponzoruše očekujete da zna da 19. st. nije postojala nikakva Bosna i Hercegovina nego samo Turska.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pokosica konačno u Irskoj našla pošten posao. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 16:35 |
|
|
LeTdoS je napisao/la: Oduzet joj državljanstvo zbog laži u javnosti i rada protiv nacionalnih interesa Zabranit ulazak u Hrvatsku . Jednostavno .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 21:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63096 Lokacija: DAZP HQ
|
Srednji Prst je napisao/la: http://www.hrsvijet.net/index.php/magazin/42-skandalozno/61322-vlatka-pokos-hrvati-u-bih-su-se-do-19-stoljeca-deklarirali-kao-bosanci-i-hercegovci Pušačica starih kuraca sponzoruša podrijetlom iz austrije sad živi u Irskoj priča o hrvatima u bih Njoj je pravo prezime Vuković, mamino je Pokos. Vuković iz sela Sokolovac između Križevaca i Koprivnice gdje je bilo pun k Srba.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 22 kol 2025, 23:22 |
|
|
dudu je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: http://www.hrsvijet.net/index.php/magazin/42-skandalozno/61322-vlatka-pokos-hrvati-u-bih-su-se-do-19-stoljeca-deklarirali-kao-bosanci-i-hercegovci Pušačica starih kuraca sponzoruša podrijetlom iz austrije sad živi u Irskoj priča o hrvatima u bih Njoj je pravo prezime Vuković, mamino je Pokos. Vuković iz sela Sokolovac između Križevaca i Koprivnice gdje je bilo pun k Srba. Ma drolja želja pažnje. Da joj platiš, ta bi Aboridžinka bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 07:22 |
|
|
|
četnikuša u svom prirodnom habitatu ribanja wc-a, za više ni nije niti je ikad bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63096 Lokacija: DAZP HQ
|
Vladana Dada Vuković poznatija kao Vlatka Pokos. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86379 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Nekadašnju lizačicu sijedih jaja, i sama sijeda danas, kaznio Instagram onemogućavanjem poruka, zbog širenja mržnje.
Prijave su upalile.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:20 |
|
|
Toliko o slobdi misljenja i govora. Pokosici svaka cast na hrabrosti 
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86379 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Radnica u raznim buticima (glavni skill da ti nađe majicu M ili L), u zadnjih 20 godina, pročitala je muslimanske komentare i gadarije, i to podijelila sa svog Instagrama.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:28 |
|
|
|
Financijski nepismena, udavala se bogato pa ulagala u krznene bunde i slične stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:29 |
|
|
|
Penzionisana sponzoruša. Primjerak za muzej, fosil s ekstenzijama. Za izložiti u Mimari parasita domestica vulgaris.
Kod Hrvata se više ne može udžabit, za Srbe je matora, ostale su joj b. Biće joj neki mali do srednji poduzetnik iz trokuta uvali oguljenog i 500 maraka mjesečno i rekne: zvali su iz džamije, de malo piskaraj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:29 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Penzionisana sponzoruša. Primjerak za muzej, fosil s ekstenzijama. Za izložiti u Mimari parasita domestica vulgaris.
Kod Hrvata se više ne može udžabit, za Srbe je matora, ostale su joj b. Biće joj neki mali do srednji poduzetnik iz trokuta uvali oguljenog i 500 maraka mjesečno i rekne: zvali su iz džamije, de malo piskaraj U 55. godini ona živi kao student.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:33 |
|
|
Citat: "Nije se pojavila jer je na kratkom kursu dilanja kako bi se pripremila za budući život", izjavio je Dikan na prošlom ročištu na kojem se Vlatka nije pojavila, te nadodao kako je s "Vlatkom završio onog dana kada ju je izbacio iz stana". Citat: "On je stari perverznjak, naravno da je puno moje odjeće ostalo i u stanovima u Supetru, u Splitu, u Zagrebu... Zamislite, on to čuva i onda ih spominje u trenutku kad me treba diskreditirati", objašnjava Vlatka navodne gaćice koje je poslao Vlatki preko prijateljice Renate Vučić s kojom voditeljica i pjevačica ne razgovara već godinu dana. Citat: Pravomoćna presuda Županijskog suda u Zagrebu prema kojoj Vlatka Pokos sinu svog bivšeg supruga Josipa Radeljaka mora s kamatama od listopada 2005. godine vratiti 306.190 kuna što ih je podigla s njegovog računa, iznimno je polemična. Nakon što ju je bivša pjevačica potvrdila u javnosti, Telegram je došao do obje presude dosad donesene u ovom slučaju, te detaljno analizirao ono što su sudovi utvrdili u sporu kojeg je protiv nje pokrenuo Leo Radeljak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 23 kol 2025, 09:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Penzionisana sponzoruša. Primjerak za muzej, fosil s ekstenzijama. Za izložiti u Mimari parasita domestica vulgaris.
Kod Hrvata se više ne može udžabit, za Srbe je matora, ostale su joj b. Biće joj neki mali do srednji poduzetnik iz trokuta uvali oguljenog i 500 maraka mjesečno i rekne: zvali su iz džamije, de malo piskaraj U 55. godini ona živi kao student. Kad je vidim, vidim garsonjeru. Sve što piše, piše iz spavaće sobe koja je i dnevni boravak i kuhinja.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|