|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sokolić
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 31 srp 2023, 03:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 31 srp 2023, 03:26 |
|
|
Ne daj se, Vlatko, ustaše skrivaju ustaške oznake na najskrovitijin mistiman.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 31 srp 2023, 13:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Trebalo bi zbog preglednosti foruma, njene obje teme spojiti u jednu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vlatka Pokos Postano: 01 kol 2023, 13:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ekskluzivni ulomci iz knjige Dine Bubičića: "Vlatka je usnama pokupila svaku moju kap"
...Scene seksa sa Vlatkom Pokos, koju je u knjizi nazvao Vladica Kokos, Dino je opisao do najsitnijih detalja, kako publika ne bi ostala zakinuta za sočne pojedinosti: "Povukla je moju majicu preko glave i ostao sam samo u trapericama. Počela me ljubiti, zavlačila jezik u moj pupak, lickala i grizla bradavice. Dugim noktima prolazila je po mojem vratu, grebući me kao maca koja se želi igrati. Nestašne prste uvlačila je u moje Fox bokserice sve dublje i dublje. Kvrga koja je sve više rasla među mojim nogama, sve ju je više uzbuđivala. Iskoristio sam priliku i skinuo joj bluzu, nije se bunila... Brzo je bila na koljenima".
"Osjetio sam kako ga uzima u ruke i kako polako nestaje u njezinim ustima. Pušila mi ga je dugo i savršeno, stalno je bio vlažan. Propinjao sam se da što dublje prodrem u njezina usta, a onda više nisam mogao izdržati. Zgrabio sam njezino tijelo Venere i zakrenuo ga. Prvo što sam osjetio, bio je opojni miris koji se širio iz mokrih gaćica. Nekoliko puta duboko sam udahnuo, dok je ona gutala i masirala moje tvrdo veliko meso. Prstima sam pomaknuo gaćice i njezina je maca zablistala preda mnom u svoj svojoj ljepoti. Poludio sam od strasti i želje. Predivna, potpuno glatka, već otvorena, željna pič... s isto tako glatkom guzom nalazila se pred mojim licem. Zario sam usne, jezik i prste u nju, bez imalo razmišljanja o tome što i kako radim, sav sam se prepustio i izgubio u labirintu njezinog tijela... Na kraju, kada sam počeo dolaziti do kraja po treći put, sama se maknula s njega, gurnula me na trosjed na kojem smo našu divnu igru počeli, uzela ga je u ruke i dovela do kraja, i usnama pokupila svaku moju kap...“, opisao je Bubičić u knjizi.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|