Ovdje se ne radi samo o jednom vicu, nego to Dobrila radi svih 55 min. neprestano!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Uopće nije smiješno. Vi suradnici UDBE nema smisla za humor.
Sreća, imamo "dežurnog udbaša", koje će nam objasniti, šta je to humar, a šta nije! Neka si ti prežalio svoga Staljina, pa makar!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Sreli se Djokovic i Mile nakon ,,incidenta,,! Kaže Djokovic Mili: ,,Tako ti meni, a? Djokovici Ciganija teška?! Mile: Ma pusti te novinare, vidiš da hoću da im zabranim da zinu. Nisam ja tako mislio. Pita mene voditelj: Hajde Mile prije nego odemo u etar da mi kažeš koliko si težak? Ko? Ja? Nole? Hehe, Ja I Nole Ciganija teška! Pa ti izračunaj.
To je jedan avangardni vic. Moraš ići korak, dva ispred vremena.
Evo da pojednostavim.
Hvalisu se Mujo I Suljo svojim bogatstvom. Kaže Mujo: Ja imam toliko novca da mogu kupiti ovaj teniski teren. Suljo će na to: Izvini brate, nije na prodaju
To je jedan avangardni vic. Moraš ići korak, dva ispred vremena.
Evo da pojednostavim.
Hvalisu se Mujo I Suljo svojim bogatstvom. Kaže Mujo: Ja imam toliko novca da mogu kupiti ovaj teniski teren. Suljo će na to: Izvini brate, nije na prodaju
evo jedan moj
Šetali se Mujo i Suljo Vracama i pričaju o dnevnoj politici
"Ha ja ovi ćetnici umetnula im Hamerika, a i ovi UZPovci glupani gotovi su u Srednjoj Bosni hehe"
"Dobro bolan, samo malo uspori sa pričom, jer ako produžimo ovako da šetamo ima da naletimo na tablu Sratka Mladića"
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.