HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 sij 2025, 00:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8622 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 341, 342, 343, 344, 345  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ukrajina
PostPostano: 17 kol 2023, 20:01 

https://narod.hr/svijet/americki-transs ... zane-snage

Citat:
Američki ‘transseksualac’ postaje glasnogovornik za Ukrajinske oružane snage

Prema dostupnim podacima, osoba je u braku i ima dijete. No, prije nekoliko godina bio je podvrgnut hormonalnoj terapiji i medicinskom zahvatu promjene spola. U Ukrajinu je stigao u ožujku 2022. kako bi izvještavao o ratu za LGBTQ portal u San Franciscu i vodio intervjue s ukrajinskim homoseksualcima koji su bili angažirani u vojsci. U jesen te godine počeo je raditi kao terenski bolničar u ukrajinskoj vojsci. Ova osoba sada ima vojni čin narednika, a ranjena je u veljači 2023.

S jedne strane ti priete s fizičkim nestankom, a s druge strane uništavanje kršćanskih i ljudskih/prirodnih vriednosti. Mi Hrvati smo ipak imali sreće da nam se to nije događalo istovremeno...

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 21:02 

dane-croatia je napisao/la:

S jedne strane ti priete s fizičkim nestankom, a s druge strane uništavanje kršćanskih i ljudskih/prirodnih vriednosti..

sve to dolazi s iste strane, samo bi i ti i Ukrajinci trebali otvoriti uči i oni prestati ginuti za zlo koje ih proždire.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 21:04 

divizija je napisao/la:
sve to dolazi s iste strane, samo bi i ti i Ukrajinci trebali otvoriti uči i oni prestati ginuti za zlo koje ih proždire.

Rašire ruke i zagrle Ruse? :sega

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 21:06 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
slika

Ukrainians who fled Ukraine in EU

Nismo se baš pomogli.

Hvala Bogu, taman nam fali pola milijuna ukrajinaca da spucaju ionako nisku cjenu rada u rh

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 21:44 

Mar-kan je napisao/la:
Rašire ruke i zagrle Ruse? :sega

za to je sad kasno, ali to bi im nekada bilo najpametnije

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 21:52 

https://narod.hr/svijet/americki-transseksualac-postaje-glasnogovornik-za-ukrajinske-oruzane-snage

Citat:
Američki ‘transseksualac’ postaje glasnogovornik za Ukrajinske oružane snage

Prema dostupnim podacima, osoba je u braku i ima dijete. No, prije nekoliko godina bio je podvrgnut hormonalnoj terapiji i medicinskom zahvatu promjene spola. U Ukrajinu je stigao u ožujku 2022. kako bi izvještavao o ratu za LGBTQ portal u San Franciscu i vodio intervjue s ukrajinskim homoseksualcima koji su bili angažirani u vojsci. U jesen te godine počeo je raditi kao terenski bolničar u ukrajinskoj vojsci. Ova osoba sada ima vojni čin narednika, a ranjena je u veljači 2023.

S jedne strane ti priete s fizičkim nestankom, a s druge strane uništavanje kršćanskih i ljudskih/prirodnih vriednosti. Mi Hrvati smo ipak imali sreće da nam se to nije događalo istovremeno...
6

Gluposti. Ne mogu vjerovati da je i tebi mozak toliko ispran globo-homo medijima pa da vjeruješ da Rusi žele istrijebiti Ukrajince. Pogledaj gradove koje su osvojili prvih dana. Tamo civilima koji ne rade protiv Rusa ne fali dlaka s glave.
U nekom povjesnom smislu analogija odnosa prema stanovništvu bi se mogla postaviti sa invazijom Rusa na Mađarsku.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 22:38 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Definitvno, sta su Rusi uradili od Mariupola zadnjih godinu dana je nevjerojatno. Znam da je to PR i pokazivanje Rusa svijetu, ali obnovise grad nevjerojatnom brzinom.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2023, 22:48 

lider30 je napisao/la:
Definitvno, sta su Rusi uradili od Mariupola zadnjih godinu dana je nevjerojatno. Znam da je to PR i pokazivanje Rusa svijetu, ali obnovise grad nevjerojatnom brzinom.

Imas li kakve slike ili clanak?

Edit: nasao na YT

Vrh

PostPostano: 18 kol 2023, 10:41 

Bobovac je napisao/la:

Zanimljivo koliko ima vas lažnih desničara, konzervativaca na baterije, prividnih suverenista i tobožnjih nacionalista, koji u biti svakim svojim postupkom služe onima protiv kojih se nominalno bore.

Ukrajina je sjajan lakmus papir za folklorne nacionaliste.

Od Giorgie Meloni do Zlatka Hasanbegovića i PISa....nacionalistički folklor sotonističko-sodomistička svrha.

Vrh

PostPostano: 18 kol 2023, 13:06 

Ti biš svakog svog neistomišljenika trpao u neke svoje zamišljene ormare. Tvoja je logika, ako nisi za ovo, onda moraš biti za ono... Ovo kako se izruguješ oko ovih Amerikanaca koji vjeruju u US Army, tako i ti vjeruješ da komunjara i KGBovac Putin štiti kršćanstvo. Koja je razlika između vas?

Evo ga. Još jedan post u kojemu tobožnni neutralac napada samo jednu stranu. Ti si ko JNA u kolovozu 1991.
Odista jedni korisno oružje establišmenta, ili što bi Lošo rekao "anglosaksonske okultne oligarhije". :)

Vrh

PostPostano: 18 kol 2023, 13:19 

Zašto nekima od vas idu na živce paralele sa Srbima? Pa ne ću raditi paralele s nekim ratom u Tunguziji o kojem ni približno nemam pojma... Nisam ja kriv što je većina paralela i više nego očita.

U redu, Rusi ne žele uništiti Ukrajince, već samo žele uništiti i protjerati sve Ukrajince koji misle drugčije. Kano što rekoh ni Tatarima nije bio cilj razturiti i pobiti druge narode, ali su ipak većinu njih na kraju pobili... To što su se Ukrajinci odlučili ići braniti protiv Rusa i pod moguću cienu nestanka, vama prorusima nimalo ne govori o tomu koliki su očajno odnos oduviek (najmanje 100 godina) morali imati s njima, ter koliko žele pobjeći od njihove čizme...
Priče o demografiji ne drže vodu, jerbo i mi Hrvati bi po tomu morali biti zaljubljeni u Jugoslaviju...

Ovo kad govoriš da je oko Ukrajine sve fake, kano da čitam index ili Jutarnji kad se govori o Domovinskom ratu ili Tuđmanu, te kako je rat bio samo zato da se tajkuni i HDZ obogate.
Zapad ima sigurno licemjeran stav spram Ukrajine, ali mene zanimaju sami Ukrajinci koji većinom pod svaku cienu žele slobodu od Rusa i to dokazuju na terenu. Ukrajinci ginu za to što ti nazivaš FAKE, a brigu Zapada oko demokracije i slobode u Ukrajini možeš nazvati FAKE. Unatoč tomu što želim ravnotežu između Rusa i Zapada na svjetskoj razini, nikako ne želim po tom pitanju žrtvovati jedan Hrvatima prijateljski narod poput Ukrajinaca. Zato iskreno želim da se rat što prije završi, da Ukrajinci prežive i obrane se, a da Rusi ipak ne propadnu. Želja je težko ostvariva, ali drugo je sve dugoročno loše.

Postoje slučajevi kad Rusima dajem veću podržku nego Zapadu (Sirija, gay, možda i Afrika...), ali po pitanju Ukrajine, ne dajem Rusima ni 1%. zato i ponavljam, nisam za propast Rusije.

Ja ne mogu shvatiti kako netko može druge u ime nekih viših interesa tjerat da žive pod ruskom čizmom, a svi susjedni europski narodi bježe od njih kano od kuge... Briga mene za zapadnu propagandu, nisam nepismen pak da ne znam sam kakvi su Rusi uviek bili i bit će... Pogotovo ne daj Bože prevelikog ruskog utjecaja na Balkanu, jerbo to znači obću opasnost za hrvatske interese. Ne mrze nas Rusi, ali Srbi će im uviek biti prvi.

Koji Ukrajinci žele slobodu od Rusa?
Kako su prošli na izborima zadnjim legalnim i legitimnim ti Ukrajinci koji žele slobodu od Rusa?
Da li 100 000 ljudi na Majdanu predsatvlja Ukrajince ili je Ukrajina broji nekoliko desetina miliona ljudi?
Ukrajinci su se branili 2013. godine, branili su Ustav zemlje, branili su se na istoku zemlje ...to su Ukrajinci...sve poslije majdana i napada Ukra na Ukrajince na istoku nema veze sa Ukrajinom...

To je kolonija zapada u kojoj se prije svega bajden imao brutalno afere sa energetikom, da ne ulazimo u dalje price.
Ukrajina je već odavno izgubila, jer nikada više neće biti ista ...
Ostaje da se vidi da li će biti kao balknaski kolonijalne zemljice koji imaju pravo da dreče zivjela nezavisna Hrvatska , Srbija, BiH a u suštini kolonije čiste, kojim upravljaju evropske, svijestkse banke, koorpacije , FEDovi i slično , ali nema veze bitna je sloboda govora, sminka, svi junaci, sve generali, lijepe zemlje nema sta.

I ova šuplja priča ruska čizma svij bježe od rusa ...šta je sa hrvatskom čizmom, gde ispari hrvatski narod? Po Irskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Austriji ...zašto?

Rus privlači jeftiniu radnu snagu, milioni pakisatnaca i iz okoklnih zemalja i slilčni dolaze u Rusiju, isto tako Rusi odlaze za boljim platama, kao što i Hrvat ide za boljim platama, zakon tršžišta , ponude cijene i potražnje.
Nema to veze nikakve sa ruskom čizmom.

U suština tvog pogrešnog razmišljanja se ogleda u zadnjoj rečenici. Boli Ruse neka stvar da li si Srbin, Hrvat pakistanac...ti si za njega partner i gleda svoje interese ...Rus prodaje Gas, ako mu Hrvat plati najbolju cijenu gasa i najvišemu proda biće mu Hrvata najveći brat koji postoji na ovoj planeti.
Priče braća, religija ovo ono ...to je za budale i manipulacije širokih masa...samo interes u obliku saradanje ...

Vrh

PostPostano: 18 kol 2023, 15:46 

kontrasvijeta je napisao/la:

Zašto nekima od vas idu na živce paralele sa Srbima? Pa ne ću raditi paralele s nekim ratom u Tunguziji o kojem ni približno nemam pojma... Nisam ja kriv što je većina paralela i više nego očita.

U redu, Rusi ne žele uništiti Ukrajince, već samo žele uništiti i protjerati sve Ukrajince koji misle drugčije. Kano što rekoh ni Tatarima nije bio cilj razturiti i pobiti druge narode, ali su ipak većinu njih na kraju pobili... To što su se Ukrajinci odlučili ići braniti protiv Rusa i pod moguću cienu nestanka, vama prorusima nimalo ne govori o tomu koliki su očajno odnos oduviek (najmanje 100 godina) morali imati s njima, ter koliko žele pobjeći od njihove čizme...
Priče o demografiji ne drže vodu, jerbo i mi Hrvati bi po tomu morali biti zaljubljeni u Jugoslaviju...

Ovo kad govoriš da je oko Ukrajine sve fake, kano da čitam index ili Jutarnji kad se govori o Domovinskom ratu ili Tuđmanu, te kako je rat bio samo zato da se tajkuni i HDZ obogate.
Zapad ima sigurno licemjeran stav spram Ukrajine, ali mene zanimaju sami Ukrajinci koji većinom pod svaku cienu žele slobodu od Rusa i to dokazuju na terenu. Ukrajinci ginu za to što ti nazivaš FAKE, a brigu Zapada oko demokracije i slobode u Ukrajini možeš nazvati FAKE. Unatoč tomu što želim ravnotežu između Rusa i Zapada na svjetskoj razini, nikako ne želim po tom pitanju žrtvovati jedan Hrvatima prijateljski narod poput Ukrajinaca. Zato iskreno želim da se rat što prije završi, da Ukrajinci prežive i obrane se, a da Rusi ipak ne propadnu. Želja je težko ostvariva, ali drugo je sve dugoročno loše.

Postoje slučajevi kad Rusima dajem veću podržku nego Zapadu (Sirija, gay, možda i Afrika...), ali po pitanju Ukrajine, ne dajem Rusima ni 1%. zato i ponavljam, nisam za propast Rusije.

Ja ne mogu shvatiti kako netko može druge u ime nekih viših interesa tjerat da žive pod ruskom čizmom, a svi susjedni europski narodi bježe od njih kano od kuge... Briga mene za zapadnu propagandu, nisam nepismen pak da ne znam sam kakvi su Rusi uviek bili i bit će... Pogotovo ne daj Bože prevelikog ruskog utjecaja na Balkanu, jerbo to znači obću opasnost za hrvatske interese. Ne mrze nas Rusi, ali Srbi će im uviek biti prvi.

Koji Ukrajinci žele slobodu od Rusa?
Kako su prošli na izborima zadnjim legalnim i legitimnim ti Ukrajinci koji žele slobodu od Rusa?
Da li 100 000 ljudi na Majdanu predsatvlja Ukrajince ili je Ukrajina broji nekoliko desetina miliona ljudi?
Ukrajinci su se branili 2013. godine, branili su Ustav zemlje, branili su se na istoku zemlje ...to su Ukrajinci...sve poslije majdana i napada Ukra na Ukrajince na istoku nema veze sa Ukrajinom...

To je kolonija zapada u kojoj se prije svega bajden imao brutalno afere sa energetikom, da ne ulazimo u dalje price.
Ukrajina je već odavno izgubila, jer nikada više neće biti ista ...
Ostaje da se vidi da li će biti kao balknaski kolonijalne zemljice koji imaju pravo da dreče zivjela nezavisna Hrvatska , Srbija, BiH a u suštini kolonije čiste, kojim upravljaju evropske, svijestkse banke, koorpacije , FEDovi i slično , ali nema veze bitna je sloboda govora, sminka, svi junaci, sve generali, lijepe zemlje nema sta.

I ova šuplja priča ruska čizma svij bježe od rusa ...šta je sa hrvatskom čizmom, gde ispari hrvatski narod? Po Irskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Austriji ...zašto?

Rus privlači jeftiniu radnu snagu, milioni pakisatnaca i iz okoklnih zemalja i slilčni dolaze u Rusiju, isto tako Rusi odlaze za boljim platama, kao što i Hrvat ide za boljim platama, zakon tršžišta , ponude cijene i potražnje.
Nema to veze nikakve sa ruskom čizmom.

U suština tvog pogrešnog razmišljanja se ogleda u zadnjoj rečenici. Boli Ruse neka stvar da li si Srbin, Hrvat pakistanac...ti si za njega partner i gleda svoje interese ...Rus prodaje Gas, ako mu Hrvat plati najbolju cijenu gasa i najvišemu proda biće mu Hrvata najveći brat koji postoji na ovoj planeti.
Priče braća, religija ovo ono ...to je za budale i manipulacije širokih masa...samo interes u obliku saradanje ...

Kako to da je samo iztok Donbasa imao snage i volje suprotstaviti se prozapadnoj Ukrajini? Prorusi su 2014.te imali prevlast i u vojsci, kako to da su pukli, a po tebi imali silnu podržku ukrajinskog naroda? Crtate silne karte o proruskoj većini, a na terenu debela manjina. Ako ćemo se zasnivat na Janukoviću, onda i mi Hrvati kad smo 2000.te izabrali SDP, smo po tebi izabrali želju da budemo skupa s Srbima? Ista je logika...

Govoriš o Ukrajini kano nekoj zapadnoj koloniji, a valjda je bolje biti ruska kolonija? Za tebe je očito aksiom da biti ruska kolonija znači biti slobodan...

Rusi u nas Hrvate ne mogu imati niti teoretski povjerenja kano u Srbe. Mi smo druga vjera, drugi mentalitet. Rus zna težnju Hrvata i težnju Srba. Ponavljam, znam da nas Rus ne mrzi, ali ako će uvodit pravdu na Balkanu između Srba i Hrvata, zna se da će krojit pravdu da više udobrovolji Srbe. To je prirodno i razumljivo i mi tu možemo očekivati samo potop.

Vrh

PostPostano: 18 kol 2023, 16:02 

divizija je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Zanimljivo koliko ima vas lažnih desničara, konzervativaca na baterije, prividnih suverenista i tobožnjih nacionalista, koji u biti svakim svojim postupkom služe onima protiv kojih se nominalno bore.

Ukrajina je sjajan lakmus papir za folklorne nacionaliste.

Od Giorgie Meloni do Zlatka Hasanbegovića i PISa....nacionalistički folklor sotonističko-sodomistička svrha.

Da na kraju sotona dođe po tvoj konzervatizam i anti imigracionu priču .
Čim praviš kompromise tako završiš .

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 10:25 

Bobovac je napisao/la:

Ti Dane ne samo da si podlegao zapadnoj propagandi. Ti ne znaš izgleda ni čitati.

Mene ne dira niti jedna propaganda i svaku viest uzimam s rezervom. Ali spram Ukrajinaca kano naroda sam jednostavno i na objektivan i na subjektivan način uz njih, ter je hrvatski stratežki interes ostat s njima blizak i imat će moju podporu i protiv krvoločnih Rusa, a poslije, a i moguće već sad i protiv razboljelog Zapada. Da ih danas sutra Poljaci mučki napadnu s leđa (kako to lamentira i zaziva sam Putin), opet bih bio uz njih, makar su mi Poljaci jako drag narod.
Ti ne da nisi podlegao ruskoj propagandi, nego si im se jednostavno dao bez odpora, ili bolje reći dao si im se bez da ćeš vjerojatno ikad išta dobiti...

Ja jesam na strani Rusije i to nikada nisam krio.

Ti si na strani Zapada protiv Rusije i to pokušavaš skriti. Zašto to kriješ? Lupi rukom o stol i reci: - Jesam, za prozapadnu sam Ukrajinu a kontra Rusa!!

Budi muško. A ne nešto vamo "piškiću-kakiću"

Čega se bojiš? Da će ti netko zamjeriti što podupireš scenarij lgbt parada, beskrajnih kolona imigranata, zatiranja kršćanstva, zamjenu stanovništva, reduciranje suverenisti, gušenja nacija i monoetničkih država...?
Ne razumiju oni da ti to moraš zbog Srba. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 10:36 

Bobovac je napisao/la:

Mene ne dira niti jedna propaganda i svaku viest uzimam s rezervom. Ali spram Ukrajinaca kano naroda sam jednostavno i na objektivan i na subjektivan način uz njih, ter je hrvatski stratežki interes ostat s njima blizak i imat će moju podporu i protiv krvoločnih Rusa, a poslije, a i moguće već sad i protiv razboljelog Zapada. Da ih danas sutra Poljaci mučki napadnu s leđa (kako to lamentira i zaziva sam Putin), opet bih bio uz njih, makar su mi Poljaci jako drag narod.
Ti ne da nisi podlegao ruskoj propagandi, nego si im se jednostavno dao bez odpora, ili bolje reći dao si im se bez da ćeš vjerojatno ikad išta dobiti...

Ti si na strani Zapada protiv Rusije i to pokušavaš skriti. Zašto to kriješ? Lupi rukom o stol i reci: - Jesam, za prozapadnu sam Ukrajinu a kontra Rusa!!

Čega se bojiš? Da će ti netko zamjeriti što podupireš scenarij lgbt parada, beskrajnih kolona imigranata, zatiranja kršćanstva, zamjenu stanovništva, reduciranje suverenisti, gušenja nacija i monoetničkih država...?

Podupiranje Ukrajine ne znači podupiranje ovog što si naveo i ne samo to sve osim možda prvog imaš i u Rusiju možda još u većem opsegu nego na Zapadu. No možeš i dalje živjeti u snovima kako toga u Rusiji nema i da tamo teče med i mlijeko.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 10:42 

Dutch01 je napisao/la:
Podupiranje Ukrajine ne znači podupiranje ovog što si naveo..

Njima očigledno znači. To je otprilike kao da se hr proruse optuži da podupiru četnike, indirektno. Ili proukrajince da podupiru isil. Milijun poređenja. Koja nikako ne mogu oprati i opravdati rusku brutalnu agresiju.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 12:08 

Dutch01 je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Podupiranje Ukrajine ne znači podupiranje ovog što si naveo i ne samo to sve osim možda prvog imaš i u Rusiju možda još u većem opsegu nego na Zapadu. No možeš i dalje živjeti u snovima kako toga u Rusiji nema i da tamo teče med i mlijeko.

Gde je u Rusiji wokeizam?
Rusija je na zdraviji postavkam , na kojima je bio i zapad pre 50 godina .

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 14:35 

Dutch01 je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Dakako da i u Rusiji ima zla, ali razlika je u tomu što se ono ne promovira kao društvena vrijednost, već naprotiv. Drugo, Rusija nikoga ne sili da prihvaća njene vrijednosti, za razliku od Zapada.
Onda imaš i onaj fenomen ravnoteže - zapadne sile zla trebaju imati neku kontra silu zbog balansa. Uništenjem Rusije (a slučaj Ukrajina je korak u tom pravcu), ili njenim potonućem, Europa gubi i ostatke ostataka bipolarnosti i postaje totalitarni woke feud.

Drugim riječima, za moj ukus previše je Amerika zagrabila. Neka odmori malo.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:22 

Bobovac je napisao/la:

Opet me želiš trpat u neke svoje ormare. Meni je logičnije da ti ako želiš biti pravi podupiratelj Rusa, trebaš podupirati i najvjerniju rusku filijalu na Balkanu, a to su četnici i SPC...
Kad smo kod zatiranja kršćanstva, što misliš kakav je odnos imao Putin s kršćanstvom dok je bio KGBovac? Je li moguće istovremeno volit Staljina i Lenjina ter biti kršćanin?

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:28 

Kako ljudi tradicionalnog svetonazora, poput Daneta i Markana, u slicaju rata u Ukrajini podrzavaju stranu sa antitradicionalnom ideologijom, da ne kazem agendom?
Kod Bobovca se sve uklapa, a od ovih bih voleo da cujem objasnjenje. :neznam

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:29 

aleksije radicevic je napisao/la:
Kako ljudi tradicionalnog svetonazora, poput Daneta i Markana, u slicaju rata u Ukrajini podrzavaju stranu sa antitradicionalnom ideologijom, da ne kazem agendom?
Kod Bobovca se sve uklapa, a od ovih bih voleo da cujem objasnjenje. :neznam

jer vjeruju da je ovo nacionalni sukob u kojem Ukrajinci brne svoju naciju od ruske.

iz te pogrešne premise proizlaz pogrešni stavovi

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:32 

Opet me želiš trpat u neke svoje ormare. Meni je logičnije da ti ako želiš biti pravi podupiratelj Rusa, trebaš podupirati i najvjerniju rusku filijalu na Balkanu, a to su četnici i SPC...

četnici su bili i ostali filijala anglomasončina, i kod njih se šepure na vojnim paradama (a ne u Moskvi), a Ruse za Srbe živo zaboli qrac u realpolitičkom smislu.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:36 

Bobovac je napisao/la:

Kad smo kod zatiranja kršćanstva, što misliš kakav je odnos imao Putin s kršćanstvom dok je bio KGBovac? Je li moguće istovremeno volit Staljina i Lenjina ter biti kršćanin?

Strpao si ti sebe davno kad si vezao zastave sa onima koji su Hrvate klali. Imaš koju fotku sa marša mira od ove godine?
Koja komedija, lik kritizira Putina zbog "sumnjivog" kršćanstva a sam se slizao sa koljačima kršćana. Jbg, dobri mu dok tamane Srbe, nema veze što Hrvate tamane i više.

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:49 

Reći da su Srbi ruska , ili bilo čija filijala je , apsolutno netačno .
A bogami i potpuni nedostatak samokritike :zubati
Ponekad pomislim da bi nam možda bilo bolje da jesmo ( ko neki ) al me brzo prođe .
Što bi reko Bora Đorđević - ja ratujem sam .

Vrh

PostPostano: 19 kol 2023, 21:51 

Svarog je napisao/la:
Reći da su Srbi ruska , ili bilo čija filijala je , apsolutno netačno .
A bogami i potpuni nedostatak samokritike :zubati
Ponekad pomislim da bi možda bilo da jesmo ( ko neki ) al me brzo prođe .
Što bi reko Bora Đorđević - ja ratujem sam .

Pa ne moze gosn divizija da ima drugaciju logiku od logike sredine u kojoj obitava - Hrvatska.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8622 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 341, 342, 343, 344, 345  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: