|
|
Stranica: 3227/3590.
|
[ 89737 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
alh84001
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 24 srp 2023, 20:31 |
|
|
Šporet je napisao/la: Osigurani do 1 godine starosti na dan 30.11.2022. godine: 2.612 Rođeni po FZS-u 2022. godine - 3.038 minus od 426, (-14,02%) Jel to 400+ najmladjih Zenicana umre? Jel to iz zeljezare sarin izlazi?
|
|
Vrh |
|
|
Shchepo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 24 srp 2023, 23:09 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 419 Lokacija: Heronville
|
Dovoljno je usporediti padove u brojevima ZZO s jedne strane i brojeve doseljenih iz BiH u DE, HR, SLO plus prirodni prirastaj s druge strane da se vidi koliko su pouzdani brojevi ZZO.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 09:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37795 Lokacija: Gl. grad regije
|
Novdan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako odaberu biti Hrvati, dobijaju cijelu istočnu jadransku obalu, priliku da grade predivnu i uglednu zemlju, kao i životni standard. Također dobijaju zaštitu.
A što mi dobivamo? Dobivamo gomilu antihrvatski nastrojene sirotinje i još islamskih centara i džamija po RH. Opet napominjem, na ovom forumu upravo su hercegbosanci najveći cvjećari, a ne Hrvati iz RH. Paradoks, ali istina. Nama bi bošnjački faktor bio samo UTEG. Disperzija, da sad raspršimo svih milju muslića, progutali bi ih valjda u 20-30 g. Ovako su usmjereni na Hrvate BiH kojih je 3x manje. RH i Hrvati u cjelini se lako nose sa talibanijom. Odlično čak. No, kad se ostave Hrvati BiH na milost i nemilost islamistima, to i nije tako ugodno. Zajedno smo jači. To se pokazalo 1991. a bome se pokazuje i danas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 09:19 |
|
|
Junuze prikrsti se.
Ajde neki pojedinci mogu proć, obrazovaniji, sportaši, zgodne mlade žene i tako to, par posto stanovništva koji bi se utopio i asimilira jer su uspješni i realizirani ljudi. Krezuba zatucana sirotinja bliskoistočne kulture nam ne treba. Nek se Njemačka jebe s njima.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 09:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Novdan je napisao/la: A što mi dobivamo? Dobivamo gomilu antihrvatski nastrojene sirotinje i još islamskih centara i džamija po RH. Opet napominjem, na ovom forumu upravo su hercegbosanci najveći cvjećari, a ne Hrvati iz RH. Paradoks, ali istina.
Nama bi bošnjački faktor bio samo UTEG.
Disperzija, da sad raspršimo svih milju muslića, progutali bi ih valjda u 20-30 g. Ovako su usmjereni na Hrvate BiH kojih je 3x manje. RH i Hrvati u cjelini se lako nose sa talibanijom. Odlično čak. No, kad se ostave Hrvati BiH na milost i nemilost islamistima, to i nije tako ugodno. Zajedno smo jači. To se pokazalo 1991. a bome se pokazuje i danas. Vi niste normalni, ali ozbiljno. Ja ne znam jel ti trolaš ili si doslovno lud. Pa zajedno smo jači tako što RH stoji iza BH Hrvata ekonomski, politički i vojno, a ne tako što sebe uvlači u ista *** u kojima su BH Hrvati. Zamisli da imaš dva čovjeka. Jedan je u živom blatu i tone, a drugi je na kopnu. Jedini način da se pomogne čovjeku u blatu jest da ga podigne onaj koji nije u blatu, dakle onaj tko nema iste probleme. Umjesto toga, ti predlažeš da i drugi lik skoči u živo blato pa da zajedno umru. Kao što si vidio, u FBiH ne igra ulogu što su Bošnjaci višestruko brojniji. Džabe im. Nema im više majorizacije Hrvata, nema ukidaja doma naroda. Osim toga, FBiH je FEDERACIJA i svaka županija ima svoju policiju, svoje pravosuđe, svoja ministarstva itd. Hrvatska je stavila BH Hrvate kao vanjskopolitički prioritet i Zagreb je to izlobirao. Podržavaju Hrvate u BiH i ekonomski, strateški, zdravstveno itd. Sve po sistemu da onaj koji nije u blatu izvlači onoga tko je, a ne po sistemu valjajmo se zajedno. Opet ponavljam, ne znam jesi li trol ili si totalno nerazuman čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 09:52 |
|
|
Novdan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Disperzija, da sad raspršimo svih milju muslića, progutali bi ih valjda u 20-30 g.
Ovako su usmjereni na Hrvate BiH kojih je 3x manje. RH i Hrvati u cjelini se lako nose sa talibanijom. Odlično čak.
No, kad se ostave Hrvati BiH na milost i nemilost islamistima, to i nije tako ugodno.
Zajedno smo jači. To se pokazalo 1991. a bome se pokazuje i danas.
Vi niste normalni, ali ozbiljno. Ja ne znam jel ti trolaš ili si doslovno lud. Pa zajedno smo jači tako što RH stoji iza BH Hrvata ekonomski, politički i vojno, a ne tako što sebe uvlači u ista *** u kojima su BH Hrvati. Zamisli da imaš dva čovjeka. Jedan je u živom blatu i tone, a drugi je na kopnu. Jedini način da se pomogne čovjeku u blatu jest da ga podigne onaj koji nije u blatu, dakle onaj tko nema iste probleme. Umjesto toga, ti predlažeš da i drugi lik skoči u živo blato pa da zajedno umru. Kao što si vidio, u FBiH ne igra ulogu što su Bošnjaci višestruko brojniji. Džabe im. Nema im više majorizacije Hrvata, nema ukidaja doma naroda. Osim toga, FBiH je FEDERACIJA i svaka županija ima svoju policiju, svoje pravosuđe, svoja ministarstva itd. Hrvatska je stavila BH Hrvate kao vanjskopolitički prioritet i Zagreb je to izlobirao. Podržavaju Hrvate u BiH i ekonomski, strateški, zdravstveno itd. Sve po sistemu da onaj koji nije u blatu izvlači onoga tko je, a ne po sistemu valjajmo se zajedno. Opet ponavljam, ne znam jesi li trol ili si totalno nerazuman čovjek. Ma on je jednostavno samo junuz .
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 10:59 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Vi niste normalni, ali ozbiljno. Ja ne znam jel ti trolaš ili si doslovno lud.
Pa zajedno smo jači tako što RH stoji iza BH Hrvata ekonomski, politički i vojno, a ne tako što sebe uvlači u ista *** u kojima su BH Hrvati.
Zamisli da imaš dva čovjeka. Jedan je u živom blatu i tone, a drugi je na kopnu. Jedini način da se pomogne čovjeku u blatu jest da ga podigne onaj koji nije u blatu, dakle onaj tko nema iste probleme.
Umjesto toga, ti predlažeš da i drugi lik skoči u živo blato pa da zajedno umru.
Kao što si vidio, u FBiH ne igra ulogu što su Bošnjaci višestruko brojniji. Džabe im. Nema im više majorizacije Hrvata, nema ukidaja doma naroda. Osim toga, FBiH je FEDERACIJA i svaka županija ima svoju policiju, svoje pravosuđe, svoja ministarstva itd. Hrvatska je stavila BH Hrvate kao vanjskopolitički prioritet i Zagreb je to izlobirao. Podržavaju Hrvate u BiH i ekonomski, strateški, zdravstveno itd. Sve po sistemu da onaj koji nije u blatu izvlači onoga tko je, a ne po sistemu valjajmo se zajedno.
Opet ponavljam, ne znam jesi li trol ili si totalno nerazuman čovjek.
Ma on je jednostavno samo junuz . Neće čovjek da razmišlja out of the box. Ja se stalno iznenadim kad vidim koliko ljudi ima podrijetlo od nekadašnjih Muslimana, Srba, Makedonaca, Crnogoraca u svojoj okolini. Kd se to pravilno rasprši i odgoji sigurno ide lakše od Pakisatnaca. BiH će se svest na razumnu mjeru, ubrzo svakako. Samo je pitanje, kud će ljudi, Hrvatska je ipak najbolji izbor za sve. Nije to ništa novo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 11:20 |
|
|
Ne možeš raspršit milijun isilovaca. Ne pričamo o normalnim ljudima pričamo o povampirenim islamistima.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 11:32 |
|
|
Imota je napisao/la: Ne možeš raspršit milijun isilovaca. Ne pričamo o normalnim ljudima pričamo o povampirenim islamistima. Ma nisu, velika većina i Srba i Bošnjaka u BiH je O.K. Ja sam stalno među njima. Siromašnija i malo zaostalija verzija nas. Samo što je vrlo lako naletit na neke islamiste, ultranacionaliste, mafiju; nije da nema gamadi... ali ti i neće tako lako u Hrvatsku selit.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 12:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: Ne možeš raspršit milijun isilovaca. Ne pričamo o normalnim ljudima pričamo o povampirenim islamistima. Ma nisu, velika većina i Srba i Bošnjaka u BiH je O.K. Ja sam stalno među njima. Siromašnija i malo zaostalija verzija nas. Samo što je vrlo lako naletit na neke islamiste, ultranacionaliste, mafiju; nije da nema gamadi... ali ti i neće tako lako u Hrvatsku selit. Ne smijete im onda graditi islamske centre. Ti ih hoćeš raspršiti a džamija ih koncentrira.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 12:44 |
|
|
HDZ obožava praviti džamije, u zadnje vrijeme im pišu projekte za svaki veći RH grad. Junuze aktiviraj se dok ima vremena
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 12:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma nisu, velika većina i Srba i Bošnjaka u BiH je O.K.
Ja sam stalno među njima. Siromašnija i malo zaostalija verzija nas.
Samo što je vrlo lako naletit na neke islamiste, ultranacionaliste, mafiju; nije da nema gamadi... ali ti i neće tako lako u Hrvatsku selit.
Ne smijete im onda graditi islamske centre. Ti ih hoćeš raspršiti a džamija ih koncentrira. To lukavi latini rade da ih izvuku na površinu i koncentriraju. Znaju i oni to pa nema tu insana skoro: https://medzlis-rijeka.hr/
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 12:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: Ne možeš raspršit milijun isilovaca. Ne pričamo o normalnim ljudima pričamo o povampirenim islamistima. Ma nisu, velika većina i Srba i Bošnjaka u BiH je O.K. Ja sam stalno među njima. Siromašnija i malo zaostalija verzija nas. Samo što je vrlo lako naletit na neke islamiste, ultranacionaliste, mafiju; nije da nema gamadi... ali ti i neće tako lako u Hrvatsku selit. Nisu ok, nemaju veze s nama. Baš taj obični mali mujo je nagori, najzadrtiji i najkrvoločniji. Takvi su radili ratne zločine. Takvi ti biraju sejdu. To i je tvoj problem šta si stalno među njima, s kim si takav si kaže narodna poslovica. Ta naivnost je jako skupo koštala naše ljude. Morate usvojiti dalmatinsko-dinaroidsku netoleranciju, to kažem i ovim našim dobričinmaa iz međimurja kojima su se đipsiji razmahali po kraju, tako završiš kad si pretolerantan. Ti si skoro spreman za turčit se koliko si mek prema tim palestincima.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 12:58 |
|
|
Junuz ne razmišlja izvan kutije, već izvan zdravog razuma.
Sad sam se sjetio da je to legenda poznata po tome da piše na forumu izmišljene anegdote. Ona sa stranim radnicima i sladoledom mi je odlična.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 13:10 |
|
|
Novdan je napisao/la: Junuz ne razmišlja izvan kutije, već izvan zdravog razuma.
Sad sam se sjetio da je to legenda poznata po tome da piše na forumu izmišljene anegdote. Ona sa stranim radnicima i sladoledom mi je odlična. Što je jelo bez začina? I forum bez junuzarija.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 25 srp 2023, 13:16 |
|
|
Mi šta smo rođeni i odrasli di džamije nema i šta smo potomci turskih krvnika imamo zdraviju sliku. Junuz bi se koleba i pred najgorim isilovcima, nekako si mek na njih u stilu mitomanije o bosanskom suživotu.
Junuze tebe cemo iskoristit na nekom drugom frontu, di nema turaka.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 09:51 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 09:59 |
|
|
Nebula je napisao/la: Uf, avion, i netko bi to zamotavao. Tko zna što joj je Šerif. Baš bih volio da je babo.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 11:44 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5898 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tko zna što joj je Šerif. Baš bih volio da je babo. Šerif, rođen 5. listopada 1967. u Zenici, ima sina Sabira Patkovića. Ne znam ima li kćer. Zerina Patković je rođena 16. rujna 1993. u Zenici. Njoj nisam uspio pronaći ime oca i ima li brata.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 11:58 |
|
|
Vidi junuza odmah bi katoličio
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 13:27 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 18:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Uf, avion, i netko bi to zamotavao. Tko zna što joj je Šerif. Baš bih volio da je babo. Tuzla je jedini koliko - toliko normalan grad u Bošnjačkoj Federaciji, koji se nije napunio arapima, turcima i ostalim islamistima. SDP ga drži u životu, ako im to ode i on je izgubljen slučaj.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 21:53 |
|
|
Nebula je napisao/la: "Bilo bi odlično vidit ove brojke za preostalih 6 kantona, pogotovo za 4 kantona sa hrvatskom većinom" i nastavak moje rečenice koju si isjekao: Šporet je napisao/la: i pogotovo po nekim općinama HNK-a i SBK-a , prije svega za Konjic, Jablanicu i neke općine SBK-a Nebula je napisao/la: Osigurani u ZHK po dobnim skupinama 2021-ve: 0-6......4.592 (rođeni 2015-2021=5.212)(-11,9%) 7-19....11.940 20-64...47.851 65+.....16.625 Stanovništvo ZHK-a je masovno zdravstveno osigurano u Hrvatskoj i koristi zdravstvene usluge u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Nevjerojatno kako je vama iz sarajevske kotline 90% teritorija BiH nepoznato, kao drugi kontinent. Samo virtualna priča, isto kao da se priča o Novom Zelandu, teritorij i stanovništvo potpuna nepoznanica. Nebula je napisao/la: Onda je to i kod ovih u USK. I oni u dobrom broju imaju domovnice zar ne? ZHK kontinuirano oduvijek ima značajan plus u odnosu na rođene 6 godina ranije, za razliku od tih iz USK-a, kao i TK-a, ZDK-a i SK-a koji kontinuirano oduvijek imaju smiješno ogromne minuse između prijavljenih "rođenih" koji očito sadrže fiktivne i onih koji krenu u škole 6 godina kasnije. Ovi podaci o dobnoj skupini od 0-6 godina se savršeno uklapaju u tu realnost i dodatni su dokaz koji potvrđuje činjenicu o fiktivnima u "rođenima" FSZ-a. Nebula je napisao/la: I njima je sigurno hrvatsko zdravstvo popularnije a možda tamo i idu rađat? Jel ti mozak toliko spržen od živčanog sloma zbog potpunog poraza velikomuslimanske politike demografskog oportunizma i propasti muslimanskog ovladavanja federacijom za sva vremena. Dakle ti tvrdiš da je još veći pad između rođenih i prvašića u USK-u ako se idu rađat u Hrvatsku? Nije ti dosta -28%, ti bi -38%? Potpuno pogubljen
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 21:56 |
|
|
Kalesija rođeni 2017: 292 Kalesija prvašići 23/24: 236 (-56) (-19.18%)
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Demografska Santa Barbara Postano: 27 srp 2023, 22:44 |
|
|
KC izbroji 76.000 katolika u ZHK. ZZO ZHK ima 81.000 osiguranih. Ali je kaze stanovnistvo ZHK masovno osigurano u Hrvatskoj. Ne treba ga ignorisat. Konstantni izvor zabave ;)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: dreamteam i 81 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|