|
|
Stranica: 345/389.
|
[ 9713 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 20:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Dzonika, javi se! Dacemo ti azil u Šeheru! Budale ginu za ideale!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 20:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Izuzetno raspoložena Sarajka danas!
Srpske suze njen su eliksir mladosti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 20:56 |
|
|
Fali joj Džoni na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 20:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gdje mi je Robi i njegove teorije kako ce Srbi dobiti mini šumsku na sjeveru? LOL Pa realno, sve je išlo u tom smjeru. Kad je izbilo ovo sranje, 100% sam bio uvjeren da je false flag od strane Albanaca. Nevjerojatan mi je ovaj rasplet na kraju, u rangu sa Prigožinom. Totalno neočekivano i kontra razuma ponašanje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 20:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nisu moje teorije ono na čemu je Amerika inzistirala.
Sad ćemo vidjeti je li se ista promijenilo.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:01 |
|
|
dunno je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gdje mi je Robi i njegove teorije kako ce Srbi dobiti mini šumsku na sjeveru? LOL Pa realno, sve je išlo u tom smjeru. Kad je izbilo ovo sranje, 100% sam bio uvjeren da je false flag od strane Albanaca. Nevjerojatan mi je ovaj rasplet na kraju, u rangu sa Prigožinom. Totalno neočekivano i kontra razuma ponašanje. Nisu Albanci budale. Krhali se sa Srbima prije mog rodjenja. Dok su nasi glumatali bratstvo i jedinstvo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nisu moje teorije ono na čemu je Amerika inzistirala.
Sad ćemo vidjeti je li se ista promijenilo. Bice Kosovo Republika do Niša! Akobogda!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:06 |
|
|
Ona majmunica sto je sklepao Arkan krvolok, objavljuje storije herojima. P.ti materina gdje ti bato Veljko da „oslobadja“ kolevku! https://www.vijesti.ba/clanak/613665/an ... -na-kosovuBaticu posalji, hebo storij!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:14 |
|
|
Mene zanima kako bi akcija izgledala da je bila uspješna.
Recimo njih 30 pobije 5 albanskih policajaca, recimo sve ih pobije u Banjskoj.
Kako dalje ide taj povoljni razvoj događaja za Srbe?
Bježe u Srbiju?
Narod se pridružuje pobuni?
KFOR dolazi na Sjever i zamjenjuje Rosu?
Srbija ulazi?
Nitko ne analizira koja je bila ideja ovog napada uopće. Ovako izolirano izgleda kao kamikaze napad.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nitko ne analizira koja je bila ideja ovog napada uopće. Ovako izolirano izgleda kao kamikaze napad. Misliš strategija?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nitko ne analizira koja je bila ideja ovog napada uopće. Ovako izolirano izgleda kao kamikaze napad. Misliš strategija? Pa koji je bio optimalni razvoj dogadjaja. Recimo, Srbi dobiju tu lokalnu seosku bitku. Šta onda? Albanci u svakom slučaju šalju 1000 policajaca u roku par sati, kako god ta seoska bitka završila, Srbi će šta? To su neke lude pretpostavke ko u slučaju Fenix?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Misliš strategija? Pa koji je bio optimalni razvoj dogadjaja. Recimo, Srbi dobiju tu lokalnu seosku bitku. Šta onda? Albanci u svakom slučaju šalju 1000 policajaca, kako god ta seoska bitka završila, Srbi će šta? To su neke lude pretpostavke ko u slučaju Fenix? Nu..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa koji je bio optimalni razvoj dogadjaja.
Recimo, Srbi dobiju tu lokalnu seosku bitku.
Šta onda?
Albanci u svakom slučaju šalju 1000 policajaca, kako god ta seoska bitka završila, Srbi će šta?
To su neke lude pretpostavke ko u slučaju Fenix?
Nu..
Sto s tim? Ne daje odgovor…
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mene zanima kako bi akcija izgledala da je bila uspješna.
Bježe u Srbiju?
Srbija ulazi?
Nitko ne analizira koja je bila ideja ovog napada uopće. Ovako izolirano izgleda kao kamikaze napad. Srbi na sjeveru imaju ilizije o svojoj vrijednosti Vučiću i Srbiji koju on vodi. Pokusali su izazvati incident koji bi rezultirao bilo čime što si naveo iznad. Jbg. Preracunali su se. I jedino sto su dobili je nekoliko tugaljivih storija srpske mladezi onjihovom „erojstvu“. Nego, jesi razocaran?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:30 |
|
|
Nisu valjda mislili sa 30 ljudi stavit pod kontrolom 4 općine? Valjda 7 ljudi po općini.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mene zanima kako bi akcija izgledala da je bila uspješna.
Bježe u Srbiju?
Srbija ulazi?
Nitko ne analizira koja je bila ideja ovog napada uopće. Ovako izolirano izgleda kao kamikaze napad. Srbi na sjeveru imaju ilizije o svojoj vrijednosti Vučiću i Srbiji koju on vodi. Pokusali su izazvati incident koji bi rezultirao bilo čime što si naveo iznad. Jbg. Preracunali su se. I jedino sto su dobili je nekoliko tugaljivih storija srpske mladezi onjihovom „erojstvu“. Nego, jesi razocaran? Nisam. Raduju me bilo kakva politička dešavanja, od Karabaha do ovog. Analiziram, bez navijanja, zanimaju me samo lekcije i pouke.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:33 |
|
|
30 ljudi imalo je iluziju da ce njihovu mini mi šumsku zastiti Srbija. Ili da ce reagirati MZ. Dobili su kao i oni iz RSK!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38927 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Misliš strategija? Pa koji je bio optimalni razvoj dogadjaja. Recimo, Srbi dobiju tu lokalnu seosku bitku. Šta onda? Albanci u svakom slučaju šalju 1000 policajaca u roku par sati, kako god ta seoska bitka završila, Srbi će šta? To su neke lude pretpostavke ko u slučaju Fenix? Niti meni nije jasno šta je uopće bio cilj, hajde tipa da je cilj napada bio tipa osvojiti lokalni mup ili tako nešto. Meni na pamet pada da je cilj bio upasti u manastir, utvrditi se i onda isprovocirati muslimane da napadnu manastir i izazvati reakciju Srba na Kosovu. Valjda su htjeli potaknuti pobunu na vjerskoj mržnji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Srbi na sjeveru imaju ilizije o svojoj vrijednosti Vučiću i Srbiji koju on vodi. Pokusali su izazvati incident koji bi rezultirao bilo čime što si naveo iznad. Jbg. Preracunali su se. I jedino sto su dobili je nekoliko tugaljivih storija srpske mladezi onjihovom „erojstvu“.
Nego, jesi razocaran?
Nisam. Raduju me bilo kakva politička dešavanja, od Karabaha do ovog. Analiziram, bez navijanja, zanimaju me samo lekcije i pouke. Cuj raduje te su su Kosovari ukokali srpske teroriste? Pa neki dan si pisao kako ce se postovati zelje velikih na Balkanu. Srba i vas. Ne?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:36 |
|
|
daramo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa koji je bio optimalni razvoj dogadjaja.
Recimo, Srbi dobiju tu lokalnu seosku bitku.
Šta onda?
Albanci u svakom slučaju šalju 1000 policajaca u roku par sati, kako god ta seoska bitka završila, Srbi će šta?
To su neke lude pretpostavke ko u slučaju Fenix?
Niti meni nije jasno šta je uopće bio cilj, hajde tipa da je cilj napada bio tipa osvojiti lokalni mup ili tako nešto. Meni na pamet pada da je cilj bio upasti u manastir, utvrditi se i onda isprovocirati muslimane da napadnu manastir i izazvati reakciju Srba na Kosovu. Valjda su htjeli potaknuti pobunu na vjerskoj mržnji. Zna li se gdje je točno bila tocka napada, gdje su napali albanske policajce? Neki punkt je bio? Regularnu policiju su napali ili Rosu?
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Misliš strategija? Pa koji je bio optimalni razvoj dogadjaja. Recimo, Srbi dobiju tu lokalnu seosku bitku. Šta onda? Albanci u svakom slučaju šalju 1000 policajaca u roku par sati, kako god ta seoska bitka završila, Srbi će šta? To su neke lude pretpostavke ko u slučaju Fenix? Meni je jedino logično, da su očekivali da će vojska Srbije uletjeti sve do Ibra nakon što se učvrste na području Banjske, vjerojatno je planirano i da se pobuna razmaše, ali svejedno Srbi na sjeveru Kosovu čine samo 2% pučanstva Kosova i opet ne bi bilo ništa moguće bez srbijanske vojske. Naravno kad su u pitanju Srbi moguće je da su imali i luđe kalkulacije, možda da naprave toliku strku izauzmu samu Prištinu kao kad su Nijemci 1941. sa sedam vojnika zauzeli Beograd.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nisam. Raduju me bilo kakva politička dešavanja, od Karabaha do ovog.
Analiziram, bez navijanja, zanimaju me samo lekcije i pouke.
Cuj raduje te su su Kosovari ukokali srpske teroriste? Pa neki dan si pisao kako ce se postovati zelje velikih na Balkanu. Srba i vas. Ne? To je nova regionalna politika Amerike oko koje kuka sav tvoj DF.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nu..
Sto s tim? Ne daje odgovor… Amaterizam. Ad hoc akcija, bez cilja, svrhe itd. Svojstveno neracionalnim osobama. Da ne uporabim teže riječi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:38 |
|
|
Evodentno je da MZ boli K za ovu akciju kosovara protiv srpskih terorista. Tako da ostatak se moze komfornp iseliti. Sta im drugo preostaje nakon ovoga?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 ruj 2023, 21:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Cuj raduje te su su Kosovari ukokali srpske teroriste? Pa neki dan si pisao kako ce se postovati zelje velikih na Balkanu. Srba i vas. Ne?
To je nova regionalna politika Amerike oko koje kuka sav tvoj DF. Ja nesto ne bi bila pretjerano optimisticna na tvom mjestu. Mislim nakon ove antiteroristicke akcije Kosovara. Ako ste vi po „bitnosti“ u njihovom rangu. Ne? Mislim rangu Srba.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|