|
|
Stranica: 5/36.
|
[ 877 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
OzCroat
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 14:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 15:04 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
OzCroat je napisao/la: Zapovjedniče i generale kapa do poda. Ovako se ponaša i govori istinski Hrvatski Vitez,a svi koji misle da ovo nije suđenje nama svima neka pogledaju završnu riječ. Ukoliko ne promjenu mišljenje meni ih je iskreno žao. 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mate Boban
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 15:48 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: OzCroat je napisao/la: Zapovjedniče i generale kapa do poda. Ovako se ponaša i govori istinski Hrvatski Vitez,a svi koji misle da ovo nije suđenje nama svima neka pogledaju završnu riječ. Ukoliko ne promjenu mišljenje meni ih je iskreno žao.  Svaka budala koja je pratila sudjenje u Hagu zna da su optuzbe lazne ali kako ce sud presuditi to samo Bog zna. Samo Antonetti realno prosudjuje a ona 2 druga su antihrvatski nastrojeni, nebi se zacudio da svaki od njih dobije dugogodisnje zatvorske kazne, jer je sudjenje obicna farsa
_________________ velikog mi Alaha Suljo Tihic je Srpski agent- neki forumas s Dnevnog avaza
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MaMo
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 16:46 |
|
|
|
Na žalost ovo je puno više politički sud nego neki obični koji će presuditi isključivo na osnovu činjenica. Bilo je zločina i od tga se ne može pobjeći ali ih je bilo na svim stranama i Armija je protjerala 3 puta više Hrvata nego HVO Bošnjaka ali ne znam da je itko za to odgovarao ili da je makar optužen!!! Nažalost, ovoaj će sud odrediti povijest i ostat ćemo vjerojatno zapisani kao agresoru i vlastitoj zemjli :(
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 18:19 |
|
|
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 18:45 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Višnja Starešina je ono što ja zovem hrvatskim integralistom. Naravno, teza da je HB spasila Hrvatsku može funkcionirati jedino ako prihvatimo da je srpski cilj 1992. bio izlaz na more i zatvaranje BiH i Dalmacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 18:49 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Praljak je legenda koji je svih ovih godina u Haagu branio ne samo sebe osobno, nego i Hrvatsku povijest, Tuđmana, Šuška, HVO...sramota je kako su tzv. "hrvatski" mediji ignorirali suđenje 6orici BIH Hrvata, ako već nisu htjeli prenositi zbog "zli Hercegovaca", mogli su to učiniti barem radi RH koja je optužena za ZZP u BIH. A i to ne čudi, s obzirom na to ko drži medije u RH. Da je imalo pravde i logike, na licu mjesta bi se na slobodu pustilo 9 Hrvata koji su u Haagu, a sudilo bi se onima koji su napisali ove optužnicu + muslimanski vrh i vrh JNA bi sjedio u Haagu. Praljak, čovjek koji je štitio Muslimanke od četničkog snajpera se uspoređuje s Goeringom, a Muslimani=Židovi  gdje je tu logika Pošto Britanci i još neke sile nisu željeli samostalnu RH, Hrvati sjede u Haagu, a oni koji su "branili" Šugu od "separatista" i "ustaša" su na slobodi, a onima kojima se sude, sude se za individualnu krivnju, dok Hrvatima možeš nabiti komplekse kolektivne krivnje, već iskušan recept iz WW2. Pošto je ovo politički sud, ne vjerujem u oslobađajuću presudu, iako mi Antonetti djeluje kao razuman i mislim da se vodi logikom i pravom, ali nije on jedini koji će donositi presudu, tu su Treschel i Prandler, a oni misle kao naši levičari  Kada bi mogle biti otprilike donešene presude?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ili
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 19:55 |
|
|
mateb je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Višnja Starešina je ono što ja zovem hrvatskim integralistom. Naravno, teza da je HB spasila Hrvatsku može funkcionirati jedino ako prihvatimo da je srpski cilj 1992. bio izlaz na more i zatvaranje BiH i Dalmacije. a šta je to bio Srpski cilj? Da li možda donijeti cvijeće pa posaditi diljem HB i Dalmacije? Kako se tako pametna osoba uopće može pitati što je bio srpski cilj 90-ih? Osobno mi se gadi ovo perecijsko preseravanje sa 10 godina zaostatka, danas dolaze kao pameti da je trebalo to medijski popratiti, i kako reče ova gđa tek nakon MZ intervencije se hrvatska politika počinje uključivati vezano uz BiH i Hrvate u njoj. Uostalom sve više i više se vidi da je Zriki imao pravo u svojim stavovima i osiguravanja zaleđa za perece, bolje požar gasiti u tuđoj kući nego u svojoj jelte i naravno na kraju se oprat od svega i što više medijski diskreditirati HB kao i Hrvate koji žive u njoj. Jadno, jadno da jadnije ne može biti. P.S. Pozdrav istinskim herojima koji se nepravedno nalaze u Hagu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 19:59 |
|
|
Ili je napisao/la: mateb je napisao/la:
Višnja Starešina je ono što ja zovem hrvatskim integralistom. Naravno, teza da je HB spasila Hrvatsku može funkcionirati jedino ako prihvatimo da je srpski cilj 1992. bio izlaz na more i zatvaranje BiH i Dalmacije.
a šta je to bio Srpski cilj? Da li možda donijeti cvijeće pa posaditi diljem HB i Dalmacije? Kako se tako pametna osoba uopće može pitati što je bio srpski cilj 90-ih? Osobno mi se gadi ovo perecijsko preseravanje sa 10 godina zaostatka, danas dolaze kao pameti da je trebalo to medijski popratiti, i kako reče ova gđa tek nakon MZ intervencije se hrvatska politika počinje uključivati vezano uz BiH i Hrvate u njoj. Uostalom sve više i više se vidi da je Zriki imao pravo u svojim stavovima i osiguravanja zaleđa za perece, bolje požar gasiti u tuđoj kući nego u svojoj jelte i naravno na kraju se oprat od svega i što više medijski diskreditirati HB kao i Hrvate koji žive u njoj. Jadno, jadno da jadnije ne može biti. P.S. Pozdrav istinskim herojima koji se nepravedno nalaze u Hagu  Pita se zrikavac indirektno na drugoj temi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 20:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
Pročitao sam čitavo Praljkovo izlaganje i sve što mogu reći je svaka čast na iskrenosti i dosljednosti!
Višnja Starešina, po običaju vrlo dobar nastup imala. Jedna od rijetkih javnih osoba u RH koja kuži stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ili
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 20:10 |
|
|
Ne listam sve teme, niti želim ulaziti u nekakve djelove/teorije zavjere i sl. pa i ne znam tko kako razmišlja u detalje, golom i prostom oku je jasno što su Srbi željeli 90-ih, isto kao i što su muslimani željeli u srednjoj bosni pa kasnije u BiH, ne treba naglasak biti na tome to je jasno svakome naglasak treba biti na hrvatskoj i njenom djelovanju 10 godina koje je negativno po BH Hrvate ali ako me išta veseli negativno će biti i po samo RH jer ako optuže ove nevine ljude koji su branili svoj narod i Hrvatska gubi, eto još onda 10 godina maltretiranja od strane EU i sličnih pizdarija, jerbo ako je HB fašistička tvorevina onda je i RH koja ju je pomagala u tom periodu kaj ne? Ali opet žalosnije od najžalosnijeg je da se Hrvatska pere od te politike i zaboravila je dobar dio naroda ali džaba ako sud optuži ove nevine heroje nemož`š pobjeć od stigme fašizma ni ti Mateb ni nitko ostali na kraju niti Mesić jerbo je i on Hrvat  pitanje je zašto se dopustilo ovih deset godina koji će imati dalekosežne posljedice po samu Hrvatsku a za HB i njene stanovnike je svejedno već odavno svima kako stvari stoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 20:19 |
|
|
|
Bravo Višnja ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 21:32 |
|
|
Ili je napisao/la: Osobno mi se gadi ovo perecijsko preseravanje sa 10 godina zaostatka, danas dolaze kao pameti da je trebalo to medijski popratiti, i kako reče ova gđa tek nakon MZ intervencije se hrvatska politika počinje uključivati vezano uz BiH i Hrvate u njoj. Uostalom sve više i više se vidi da je Zriki imao pravo u svojim stavovima i osiguravanja zaleđa za perece, bolje požar gasiti u tuđoj kući nego u svojoj jelte i naravno na kraju se oprat od svega i što više medijski diskreditirati HB kao i Hrvate koji žive u njoj. Jadno, jadno da jadnije ne može biti.
Zato se isti taj Zriki veseli ka malo dite kad Josipović samo namigne bilo kojem Hrvatu Herceg-Bosne, a kamoli da još i prozbori nešto dobro o njima. Zato istom tom Zrikiju pobigne u gaće od sriće kad god se Perecija oglasi u korist BH Hrvata. Na svom portalu čak i brani perecijanske dužnosnike nakon "rezolucije" premijerke i predsjednika RH od napada sarajevske čaršije. Principijelna osoba bi odjebala Pereciju i ne željela uopće čuti što ista ima za reći po pitanju BH Hrvata, odjebala bi i liječenje u ustanovama koje je Perecija izgradila, ne bi studirala u Pereciji niti na perecijanskim sveučilištima, ne bi ušla ni u obnovljene kuće koje je Perecija financirala, a ne bi ni stavljala clipove s Perecijske radiotelevizije o suđenju "šestorci" nego opsežne analize i stavove podrške s Dodikove televizije ili neke ruske.
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 21:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Zrikavi je već pojasnio razlike između Hrvatske i Perecije, dvije zemlje koje koegzistiraju na teritoriju Republike Hrvatske.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 21:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zrikavi je već pojasnio razlike između Hrvatske i Perecije, dvije zemlje koje koegzistiraju na teritoriju Republike Hrvatske. Zanimljivo, radi se o istoj državi koju kad iskorištava onda je ona Hrvatska i njegova domovina, a kad mu nešto ne paše onda je Perecija. Sve je to OK, samo što tu nema principa. Tako i ovi urbani fašisti mogu reći da postoje i Bauštelci i Bosanci u tijelima istih ljudi. Kad im donesu meze iz Bosne onda su Bosanci, kad odu ća postanu Bauštelci.
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 21:54 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zrikavi je već pojasnio razlike između Hrvatske i Perecije, dvije zemlje koje koegzistiraju na teritoriju Republike Hrvatske. Zanimljivo, radi se o istoj državi koju kad iskorištava onda je ona Hrvatska i njegova domovina, a kad mu nešto ne paše onda je Perecija. Sve je to OK, samo što tu nema principa. Istina. Ali kad je sama Hrvatska takva - neprincipijelna. A o prosječnom vulgaris perecijaneru neću trošiti riječi.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 21:57 |
|
|
pjosip je napisao/la: Istina. Ali kad je sama Hrvatska takva - neprincipijelna. Prijatelju, s ovim ću se uvik složiti. To je tako i nema smisla poricati. Ali politika je rijetko kad principijelna i poistovjećivati narod s politikom može biti jako opasno kad generira duboke podjele. A nama se upravo to događa...
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 22:03 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: pjosip je napisao/la: Istina. Ali kad je sama Hrvatska takva - neprincipijelna. Prijatelju, s ovim ću se uvik složiti. To je tako i nema smisla poricati. Ali politika je rijetko kad principijelna i poistovjećivati narod s politikom može biti jako opasno kad generira duboke podjele. A nama se upravo to događa... Sve je to tako, ali se ti ne možeš ponašati prema onome koji ti daje punu podršku, kupuje tvoje proizvode, hvali te na svakom koraku i izjašnjava se kao ti - kao prema govnetu. E to je nama Hrvatska napravila. Svo ovo govno sa Lijanovićm i Jurišićem što se dešava - to ti je sve rezultat toga što oni vide da prohrvatska struja u HB nema podršku niti u Hrvatskoj. Svi nam se smiju. Hvala ti Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ili
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 22 vel 2011, 23:53 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ili je napisao/la: Osobno mi se gadi ovo perecijsko preseravanje sa 10 godina zaostatka, danas dolaze kao pameti da je trebalo to medijski popratiti, i kako reče ova gđa tek nakon MZ intervencije se hrvatska politika počinje uključivati vezano uz BiH i Hrvate u njoj. Uostalom sve više i više se vidi da je Zriki imao pravo u svojim stavovima i osiguravanja zaleđa za perece, bolje požar gasiti u tuđoj kući nego u svojoj jelte i naravno na kraju se oprat od svega i što više medijski diskreditirati HB kao i Hrvate koji žive u njoj. Jadno, jadno da jadnije ne može biti.
Zato se isti taj Zriki veseli ka malo dite kad Josipović samo namigne bilo kojem Hrvatu Herceg-Bosne, a kamoli da još i prozbori nešto dobro o njima. Zato istom tom Zrikiju pobigne u gaće od sriće kad god se Perecija oglasi u korist BH Hrvata. Na svom portalu čak i brani perecijanske dužnosnike nakon "rezolucije" premijerke i predsjednika RH od napada sarajevske čaršije. Principijelna osoba bi odjebala Pereciju i ne željela uopće čuti što ista ima za reći po pitanju BH Hrvata, odjebala bi i liječenje u ustanovama koje je Perecija izgradila, ne bi studirala u Pereciji niti na perecijanskim sveučilištima, ne bi ušla ni u obnovljene kuće koje je Perecija financirala, a ne bi ni stavljala clipove s Perecijske radiotelevizije o suđenju "šestorci" nego opsežne analize i stavove podrške s Dodikove televizije ili neke ruske. Pretpostavljam da se veseli se jer je Hrvat i jer ipak želi neki nagovještaj kohezije kao svi mi (pretpostavljam), da te pitam da li bi ti želio da svi mi budemo principijelni i odjebemo "pereciju"? Ili provokativnim načinom pokušati koliko toliko probuditi svijest u "perecima" da su zasrali momački?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 23 vel 2011, 01:34 |
|
|
Ili je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Zato se isti taj Zriki veseli ka malo dite kad Josipović samo namigne bilo kojem Hrvatu Herceg-Bosne, a kamoli da još i prozbori nešto dobro o njima. Zato istom tom Zrikiju pobigne u gaće od sriće kad god se Perecija oglasi u korist BH Hrvata. Na svom portalu čak i brani perecijanske dužnosnike nakon "rezolucije" premijerke i predsjednika RH od napada sarajevske čaršije.
Principijelna osoba bi odjebala Pereciju i ne željela uopće čuti što ista ima za reći po pitanju BH Hrvata, odjebala bi i liječenje u ustanovama koje je Perecija izgradila, ne bi studirala u Pereciji niti na perecijanskim sveučilištima, ne bi ušla ni u obnovljene kuće koje je Perecija financirala, a ne bi ni stavljala clipove s Perecijske radiotelevizije o suđenju "šestorci" nego opsežne analize i stavove podrške s Dodikove televizije ili neke ruske.
Pretpostavljam da se veseli se jer je Hrvat i jer ipak želi neki nagovještaj kohezije kao svi mi (pretpostavljam), da te pitam da li bi ti želio da svi mi budemo principijelni i odjebemo "pereciju"? Ili provokativnim načinom pokušati koliko toliko probuditi svijest u "perecima" da su zasrali momački? Ja bi želija da oni koji iznose čak i laži o Domovinskom ratu u svrhu nekih svojih konstrukcija i zakulisnih igara budu principijelni. Nema to veze s većinom Hrvata Herceg-Bosne za koje želin da im Hrvatska i dalje obnavlja kuće, gradi bolnice i sveučilišta, te u njih ulaže na sve moguće načine. Ali onaj ko kaže da ga je Hrvatska izdala, prodala, da ga postkolonijalno iskorištava itd. odjednom šprica u gaće kad se ta Hrvatska izjasni pozitivno o BH Hrvatima. Po Zrikijevim stavovima koji su iznešeni više puta, a čak je nebitno jesu li iskreni ili služe nekom političkom igrokazu, Hrvatska je višestruko oštetila Hrvate Herceg-Bosne baš ka što je Srbija oštetila Hrvatsku. Samo se nije radilo o granatama, ali ih je prodala, izdala, a time je odgovorna i za izgubljene živote Hrvata Herceg-Bosne. Meni ne pada na pamet živiti u Srbiji, školovati se u Srbiji, liječiti se u bolnici koju je Srbija izgradila. Dapače, ja nisam u životu izdvojia kune za pogledati neki srpski film u kinu niti sam ikad kupija CD nekog srpskog izvođača. A Zriki je od Hrvatske uzea što je moga. Ja od agresora na svoj narod, od onoga koji me je izda i proda, ne bi nikad uzea ni čašu vode 
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 23 vel 2011, 01:53 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
pjosip je napisao/la: E to je nama Hrvatska napravila.
Svo ovo govno sa Lijanovićm i Jurišićem što se dešava - to ti je sve rezultat toga što oni vide da prohrvatska struja u HB nema podršku niti u Hrvatskoj.
Svi nam se smiju.
Hvala ti Hrvatska!
Perecija nema baš nikakve veze s tim što su neke hrvatske stranke odlučile koalirati s SDP-om. Kako bi izgledalo da Perecija poručuje Hrvatima u BIH za koga da glasaju? Ili da određuju strankama s kime da koaliraju? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ili
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 23 vel 2011, 02:04 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ili je napisao/la:
Pretpostavljam da se veseli se jer je Hrvat i jer ipak želi neki nagovještaj kohezije kao svi mi (pretpostavljam), da te pitam da li bi ti želio da svi mi budemo principijelni i odjebemo "pereciju"? Ili provokativnim načinom pokušati koliko toliko probuditi svijest u "perecima" da su zasrali momački?
Ja bi želija da oni koji iznose čak i laži o Domovinskom ratu u svrhu nekih svojih konstrukcija i zakulisnih igara budu principijelni. Nema to veze s većinom Hrvata Herceg-Bosne za koje želin da im Hrvatska i dalje obnavlja kuće, gradi bolnice i sveučilišta, te u njih ulaže na sve moguće načine. Ali onaj ko kaže da ga je Hrvatska izdala, prodala, da ga postkolonijalno iskorištava itd. odjednom šprica u gaće kad se ta Hrvatska izjasni pozitivno o BH Hrvatima. Po Zrikijevim stavovima koji su iznešeni više puta, a čak je nebitno jesu li iskreni ili služe nekom političkom igrokazu, Hrvatska je višestruko oštetila Hrvate Herceg-Bosne baš ka što je Srbija oštetila Hrvatsku. Samo se nije radilo o granatama, ali ih je prodala, izdala, a time je odgovorna i za izgubljene živote Hrvata Herceg-Bosne. Meni ne pada na pamet živiti u Srbiji, školovati se u Srbiji, liječiti se u bolnici koju je Srbija izgradila. Dapače, ja nisam u životu izdvojia kune za pogledati neki srpski film u kinu niti sam ikad kupija CD nekog srpskog izvođača. A Zriki je od Hrvatske uzea što je moga. Ja od agresora na svoj narod, od onoga koji me je izda i proda, ne bi nikad uzea ni čašu vode  Uđi sa Zrikijem u diskusiju nemoj se previše na nj pozivati on ima svoje stavove svaki čovjek ima svoje stavove, mislim da nema potrebe tolika pljuvačina po RH tu se slažem, mišljenja sam da se više treba okrenuti sebi i ignorirati negativne hrvatske vjetrove (koji ipak posustaju dojma sam, s obzirom kako je bilo) Domovinski rat također ne treba previše dirati, kao ni prodaju HB jer je očito tako moralo biti, fokus treba biti 2000god+ kuiš da ne nabrajamo šta se sve od 2000 na ovamo događalo... dakle hladne glave prema Hrvatskoj pokušati ako se može izgraditi zajedništvo ukoliko ne ide onda treba nastupiti ignoriranje, iako sam sada malo kontradiktoran ali ipak je bolji put ignoriranje nego provokacija ali da bi ignorirao mora se steći stupanj dolaska do ignoriranja koji se može postići sa provokacijom, ali ide to pogotovo kod mlađih generacija, što je Lider navodio i slažem se ovi stariji ja mislim 50+ još misle da žive u Hrvatskoj tako da su nepopravljivi ali vrijeme ide za 5-10 godina to će biti realnost i sada je dobrim dijelom. Uvijek treba napomenuti da Bh hrvati nikada nisu počeli nikakve podjele niti stigmatiziranja "velike braće" u RH što se za braću baš ne može tvrditi, ali da ne duljimo moglo bi se o ovome cijeli dan. Što se tiče opravka kuća, sveučilišta itd.. za to uvijek postoji i druga strana: od oduzimanja ljudstva u HB, od suficita, od na kraju krajeva strateške važnosti 400.000 Hrvata uz granicu s obzirom kakve druge susjede imate to bi vam trebao biti razlog da podržavate Hrvate u apsolutno svim zahtjevima... itd.. itd... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 23 vel 2011, 02:13 |
|
|
|
Opet ti politiku uspoređuješ s narodom i tu si isti Zriki. Politika je kurva koja dovodi do toga da se dvi susjedne općine kolju radi različitih interesa. Oćeš reći da između Mostara i Širokog nije bilo trzavica? Širokog i Ljubuškog?
To da vi prema nama niste vodili pičkastu politiku ka mi prema vama, to je istina. A kako bi bilo da su uloge obrnute, da ste vi veći, jači i razvijeniji? Moreš li staviti ruku u vatru da vaša politika ne bi bila i gora prema nama nego što je politika RH bila prema vama od 2000. na ovamo? Moreš li staviti ruku u vatru da Čova, zubar, teleća glava, "Neću izdat ja", Zubak itd. ne bi prema nama bili i gori nego što je Mesić ili Sanader bija prema vama?! Pogledaj kakvi su bili prema vama, zamisli da su moćniji i da su uloge obrnute kakvi bi bili prema nama...
Ono što želin reći je da je to politika i da je u stanju podiliti dva brata, a kamoli ne dva nacionalna korpusa puna individua s različitom percepcijom i svita i političkih zbivanja. Izjednačavati hrvatsku politiku s hrvatskim narodom je zabijanje autogola, a neka Zriki samo nastavi, neman ja ništa protiv njega, dapače simpa je čovik, samo neka kasnije ne kuka kad ga bumerang opizdi po glavi.
P.S. Mrzim ove mi-vi spike jer tu nema nas i vas, ali tako su stvari postavljene radi lakše komunikacije, da se lakše razumimo.
| Vrh |
|
 |
|
Ili
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 23 vel 2011, 02:20 |
|
|
|
Politiku ne poistovjećujem sa narodom i sve izrečeno se odnosi na politiku zar treba napominjati? Iako je doduše politika produkt naroda, ali tu se može olakotna okolnost uzeti medijska ofenziva koja kroji pozitivnu sliku o pojedinim političarima a druge diskreditira... Ima tu svega... zadržavam se na tome da politika ipak nije = narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sta ce biti u Haagu? Postano: 23 vel 2011, 07:36 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: pjosip je napisao/la: E to je nama Hrvatska napravila.
Svo ovo govno sa Lijanovićm i Jurišićem što se dešava - to ti je sve rezultat toga što oni vide da prohrvatska struja u HB nema podršku niti u Hrvatskoj.
Svi nam se smiju.
Hvala ti Hrvatska!
Perecija nema baš nikakve veze s tim što su neke hrvatske stranke odlučile koalirati s SDP-om. Kako bi izgledalo da Perecija poručuje Hrvatima u BIH za koga da glasaju? Ili da određuju strankama s kime da koaliraju?  Ajde zamisli 2002. ili 1999. da je neko od Hrvata išao koalirati sa SDP-om? Nemoguće, jel tako? E pa šta se promijenilo? Što se tiče "naređivanja za koga će glasati" - ne manipuliraj. Oni su sa SDP-om zato što im je poručeno da si partnera traže u Sarajevu i da na Zagreb zaborave.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], mrnjav i 114 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|