Meni je na forumu od svega najjaci fajt izmedju ultra desnice i radikalne ultra desnice. NE znam da postoji ijedno opciliste na kojem se ta vrsta fenomena da posmatrati iz tako neposredne blizine.
Ultra desnica kaze da su krizari bili andjeli spasioci i da je ok sto su klali muslimane domoroce, dok radikalna ultra desnica kaze da su klali i muslimane i jevreje domoroce i da je to ok.
Sta reci, kakvu posluku porati. Suceljavanje dva velika humanizma i renesanse. Europska uljudba na mikro razini.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
Ultra desnica kaze da su krizari bili andjeli spasioci i da je ok sto su klali muslimane domoroce, dok radikalna ultra desnica kaze da su klali i muslimane i jevreje domoroce i da je to ok.
Sta reci, kakvu posluku porati. Suceljavanje dva velika humanizma i renesanse. Europska uljudba na mikro razini.
ja ne znam čemu se ti isčuđavaš?
a što bi trebali rasrpavljat?
dok je europska uljduba bila popit nas ovdje, vladala je svijetom
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
Nisu mogli biti antisemtski sam si naglasio vjerski karakter, tad sigurno nisu imali ni rasni ni nacionalni koncept, radi se o srednjem vijeku. I tema je povijesna da naglasim nema nikakav ideološki koncept iz modernog doba, mišaš kruške i jabuke.
ako mješam ja, mješa i moderator.
on je meni pobrisao TEOLOŠKU o kršćanskim doktrinama, temu na pdf. religiji, pod optužbom da je antisemitska.
meni su te optužbe sve debilne, no samo sam htio istaknuti nedosljednost moderatora.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
ja ne znam čemu se ti isčuđavaš?
a što bi trebali rasrpavljat?
dok je europska uljduba bila popit nas ovdje, vladala je svijetom
A zasto bi trebala manjina vladati vecinom? Na osnovu koje ideoloske podloge?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
Kako mogu pronaći postove(upise) koje sam napisao jučer, znači kronološki od posljednjeg pa unatrag. Prije sam to mogao kad kliknem na svoj @i_jopet i onda na postovi korisnika.
Sada mi javi - Nemaš dopuštenje za pristup popisu/profilima Članstva.
…žalim se ako netko ima normalan da objasni ovom moderatoru da spominjanje nadimka nije razlog pogotovo ako nije pogrdan npr.senf za Tomaševića il njonjo za Jandrokovica …molim da se ponište opomene ne molim nego zahtjevan tonje u interesu respektabilnosti foruma..hvala..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.