Mene je toga i bio strah, ne zbog 50 milijuna, imamo mi to, nego jel treba da trošimo na razvratnost?
Cilj toga je da potakne turizam, ali ovaj eurovision više može da rastjera.
U biti, ako će nam turisti biti iz tog miljea a onda bolje što manje takvih, pa neka se manje i uprihoduje.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82528 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
A sad zaozbiljno.
Pjesma Švicarske je dobra, ali ništa posebno, kao soundtrack za James Bond, ili neka pozadinska muzika u predvorju hotela.
Irska vještica fantastičan horror nastup realno, žena pjeva, savija kičmu i hoda unazad kao opsjednuta demonom, mislim ajde ti to napravi ako je tako lako. Fascinantna gimnastika, vokal 10/10.
No, turnir realno ima tek 20% udio glazbe.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pjesma Švicarske je dobra, ali ništa posebno, kao soundtrack za James Bond, ili neka pozadinska muzika u predvorju hotela.
Irska vještica fantastičan horror nastup realno, žena pjeva, savija kičmu i hoda unazad kao opsjednuta demonom, mislim ajde ti to napravi ako je tako lako. Fascinantna gimnastika, vokal 10/10.
No, turnir realno ima tek 20% udio glazbe.
dobro si ocijenio. Meni krivo što Srbiji nismo dali koji bod. Ti žiriji su katastrofa.
_________________ 🇭🇷🇧🇦 - Spreman, vjeran, zauvijek Domu svome! - Kad zapjevam partija mi sudi, Neka sudi, pjevat ćemo ljudi
Ja bih volio da iskoristimo priliku i napustimo to natjecanje za sva vremena.
Skupa s Nizozemskom možda.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Drago mi što irci i španjolci ne dobiše više od nas.
Elem ovako, Francuzima vratiti Rafale i naplatiti penale, Ukrajincima naplatiti oružje, Slovencima uvesti vize, Italiji oduzeti Jadran, Albance odjebat. Srbe i Kiprane proglasiti strateškim partnerima.
Srbi moradu i možedu boje. Ne znan šta in je. Narod nevirojatno nadaren za glazbu, a na Pismu Eurovizije šajedu one koje na fruli ne znadu pogodit rupe. Isto vridi za BiH. Za svaki narod ondi. Znadu i dobro pivat, svirat i skladat, a slabo šavadu glazbenike.
Zbilja je da triba (zlo)porabit postojeće sićanje i kulturne sveze koje su ostale s ostatkon bivše države. To vridi za sve narode. Ove godine nisu bili Makedonci, Crnogorci, Kosovo i BiH. Eto, Hrvatska, Slovenije i Srbija su prošle. Da je u završnici proša još tko, dobila bi RH još od koga 12 bodih. Stoga, makar Hrvati, Srbi i Slovenci organizirali lokalna natjecanja za Pismu Eurovizije u drugin republikaman bivše države. Pa neka naši koji nisu uspili priko matične države pokušadu ka' pridstavnici drugih država plasirat se na Pismu Eurovizije. Tako je ekipa i činila u bivšoj SFRJ, recimo hrvatski glazbenici su pridstavjali RTV kuće drugih republika i pokrajina na Jugoviziji. Eurovizija poznaje slučaje da su stranci pivali za druge države. U svaken slučaju, osigurat ćemo si dodatne visoke bodove međusobno a izravnoj konkurenciji dat manje. A Europi Vidite kako je Izrael pametan, najviše bodova nije da ni jednen od izravnih takmaca, nego tamo niken šestemu, Luksemburgu. Taman posla da dadu puno bodih izravnen takmacu i za širinu svog glasa ostanedu bez pobide.
Glede Cipra, mislin da su to glasovali Srbi šta su na Cipru . Dobri judi oti Srbi
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.