Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78354 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
A sad zaozbiljno.
Pjesma Švicarske je dobra, ali ništa posebno, kao soundtrack za James Bond, ili neka pozadinska muzika u predvorju hotela.
Irska vještica fantastičan horror nastup realno, žena pjeva, savija kičmu i hoda unazad kao opsjednuta demonom, mislim ajde ti to napravi ako je tako lako. Fascinantna gimnastika, vokal 10/10.
No, turnir realno ima tek 20% udio glazbe.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17510 Lokacija: Drina je na granici!
Robbie MO je napisao/la:
A sad zaozbiljno.
Pjesma Švicarske je dobra, ali ništa posebno, kao soundtrack za James Bond, ili neka pozadinska muzika u predvorju hotela.
Irska vještica fantastičan horror nastup realno, žena pjeva, savija kičmu i hoda unazad kao opsjednuta demonom, mislim ajde ti to napravi ako je tako lako. Fascinantna gimnastika, vokal 10/10.
No, turnir realno ima tek 20% udio glazbe.
dobro si ocijenio. Meni krivo što Srbiji nismo dali koji bod. Ti žiriji su katastrofa.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17510 Lokacija: Drina je na granici!
Drago mi što irci i španjolci ne dobiše više od nas.
Elem ovako, Francuzima vratiti Rafale i naplatiti penale, Ukrajincima naplatiti oružje, Slovencima uvesti vize, Italiji oduzeti Jadran, Albance odjebat. Srbe i Kiprane proglasiti strateškim partnerima.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Drago mi što irci i španjolci ne dobiše više od nas.
Elem ovako, Francuzima vratiti Rafale i naplatiti penale, Ukrajincima naplatiti oružje, Slovencima uvesti vize, Italiji oduzeti Jadran, Albance odjebat. Srbe i Kiprane proglasiti strateškim partnerima.
Srbi moradu i možedu boje. Ne znan šta in je. Narod nevirojatno nadaren za glazbu, a na Pismu Eurovizije šajedu one koje na fruli ne znadu pogodit rupe. Isto vridi za BiH. Za svaki narod ondi. Znadu i dobro pivat, svirat i skladat, a slabo šavadu glazbenike.
Zbilja je da triba (zlo)porabit postojeće sićanje i kulturne sveze koje su ostale s ostatkon bivše države. To vridi za sve narode. Ove godine nisu bili Makedonci, Crnogorci, Kosovo i BiH. Eto, Hrvatska, Slovenije i Srbija su prošle. Da je u završnici proša još tko, dobila bi RH još od koga 12 bodih. Stoga, makar Hrvati, Srbi i Slovenci organizirali lokalna natjecanja za Pismu Eurovizije u drugin republikaman bivše države. Pa neka naši koji nisu uspili priko matične države pokušadu ka' pridstavnici drugih država plasirat se na Pismu Eurovizije. Tako je ekipa i činila u bivšoj SFRJ, recimo hrvatski glazbenici su pridstavjali RTV kuće drugih republika i pokrajina na Jugoviziji. Eurovizija poznaje slučaje da su stranci pivali za druge države. U svaken slučaju, osigurat ćemo si dodatne visoke bodove međusobno a izravnoj konkurenciji dat manje. A Europi Vidite kako je Izrael pametan, najviše bodova nije da ni jednen od izravnih takmaca, nego tamo niken šestemu, Luksemburgu. Taman posla da dadu puno bodih izravnen takmacu i za širinu svog glasa ostanedu bez pobide.
Glede Cipra, mislin da su to glasovali Srbi šta su na Cipru . Dobri judi oti Srbi
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.