|
|
Stranica: 199/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 tra 2024, 10:53 |
|
|
Jos jedna iz rubrike "to je nama nasa borba dala": U BRD-u svaki peti siromasan. Sto znaci da ima MANJE od 1300 eura mjesecno na raspolaganju. Za porodice vrijedi granica od 2700 i kusur ukoliko se radi o cetvoroclanoj porodici. https://www.jungewelt.de/artikel/473087 ... e-arm.htmlU medjuvremenu su im bogatasi cak bogatiji nego prije korone - mislim na onaj 1 % najbogatijih, ali ni oni ispod nisu osiromasili.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 11 tra 2024, 10:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Jos jedna iz rubrike "to je nama nasa borba dala": U BRD-u svaki peti siromasan. Sto znaci da ima MANJE od 1300 eura mjesecno na raspolaganju. Za porodice vrijedi granica od 2700 i kusur ukoliko se radi o cetvoroclanoj porodici. https://www.jungewelt.de/artikel/473087 ... e-arm.htmlU medjuvremenu su im bogatasi cak bogatiji nego prije korone - mislim na onaj 1 % najbogatijih, ali ni oni ispod nisu osiromasili. U Bugarskoj je ova kvota najveca - cak 30 posto ljudi spada u tu kategoriju, dakle nesto manje od trecine ukupne populacije, dok je u Ceskoj najznizi sa 12 posto.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 16 tra 2024, 09:22 |
|
|
Pocelo je, vezite se..
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 18 tra 2024, 16:07 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10502 Lokacija: Banja Luka
|
Njemački kancelar Olaf Šolc je prije par dana boravio u Kini , u trodnevnoj posjeti . Iz Njemačke je doletio u kineski grad Čongking. Na aerodromu ga je dočekao zamjenik gradonačelnika tog grada . PS . Da je Mile otišao tamo , dočekao bi ga makar neki ministar .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 18 tra 2024, 21:19 |
|
|
Svarog je napisao/la: Njemački kancelar Olaf Šolc je prije par dana boravio u Kini , u trodnevnoj posjeti . Iz Njemačke je doletio u kineski grad Čongking. Na aerodromu ga je dočekao zamjenik gradonačelnika tog grada . PS . Da je Mile otišao tamo , dočekao bi ga makar neki ministar . Nije to svabi bed, uvuci ce se on i u kinesku guzicu ako zatreba njemackoj privredi. Znas li ti samo koliko se puta ovde dnevno kaze DANKE? Pa na kasi samo po pet-sest puta svaki put kad kupis zvaku. danke danke danke ... danke danke danke..danke Ali tu je gazda u pozadini...koji motri pazljivo..
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 18 tra 2024, 21:22 |
|
|
A "entschuldigung" - "izvini" je takodjer jako rasprostranjeno. Prijateljica mi, Tirolka, naucila nash jezik jer ga je studirala a bila i u Sarajevu pola godine, tj. jedan semestar. Prica mi da ju je dosao posjetiti prijatelj iz Sarajeva. I on joj jednom rece: Sta mi se koji kuras izvinjavas stalno?!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 18 tra 2024, 21:24 |
|
|
Kad rece vec, ova austrijska rap grupa se takodjer djelimicno ismijava tome. Ili je na neki nacin cak i ogledalo toga... Ko zna.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 tra 2024, 07:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60928 Lokacija: DAZP HQ
|
Haram je napisao/la: A "entschuldigung" - "izvini" je takodjer jako rasprostranjeno. Prijateljica mi, Tirolka, naucila nash jezik jer ga je studirala a bila i u Sarajevu pola godine, tj. jedan semestar. Prica mi da ju je dosao posjetiti prijatelj iz Sarajeva. I on joj jednom rece: Sta mi se koji kuras izvinjavas stalno?! Zaboravio si još bitte, trpaju te tri riječi di treba i ne treba.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 tra 2024, 08:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ma nije u tome stvar, nego je Masai ratnik. Nije otišla zbog Masai knjigovođe. Haha
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 tra 2024, 08:23 |
|
|
Svarog je napisao/la: Njemački kancelar Olaf Šolc je prije par dana boravio u Kini , u trodnevnoj posjeti . Iz Njemačke je doletio u kineski grad Čongking. Na aerodromu ga je dočekao zamjenik gradonačelnika tog grada . PS . Da je Mile otišao tamo , dočekao bi ga makar neki ministar . Koji blam. Kad su izbori u Njemačkoj?
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 19 tra 2024, 19:36 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1971 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Dalmaherc je napisao/la: Koji blam. Kad su izbori u Njemačkoj?
U rujnu sljedeće godine.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 22 tra 2024, 11:37 |
|
|
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 25 tra 2024, 12:25 |
|
|
Ma nisu oni takvi , to je zbog Palestine ha ja .
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 14:20 |
|
|
Bavarska Ali, molim vas, djecak je samo "genderovao" jer je bio totalno napusen!
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 14:59 |
|
|
Harame daj koju sliku iz Hamburga sad zadnji vikend. Kako je bilo?
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:19 |
|
|
Kronos je napisao/la: Harame daj koju sliku iz Hamburga sad zadnji vikend. Kako je bilo? Nisam bio u Hamburgu vec sam se u subotu unistio s jednom "Yugo-rajom", i tako smo se razvalili rakijom, pivom, i prokletom spidarom, da smo se skidali do pasa i slikali i divljali. Cisti i stopostotni testosteron i NY Hardcore. Zato sam danas u kurtzu al bash. U Hamburgu inace nikad nisam bio, kazu da je lijep grad. Ima dosta kurava.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:21 |
|
|
Da se razumijemo, ne volim ja gejprajdashe, gade mi se, ali mi se nekako takodjer gadi i konzerva desnicizam. Ono..zamislis situaciju kad skontas npr. da si na istoj strani s Rikom Sv Vidom (Rusija/Ukrajina), tacno ti bude krivo i stid te bude. Al stash, takva su vremena.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:26 |
|
|
Haram je napisao/la: Kronos je napisao/la: Harame daj koju sliku iz Hamburga sad zadnji vikend. Kako je bilo? Nisam bio u Hamburgu vec sam se u subotu unistio s jednom "Yugo-rajom", i tako smo se razvalili rakijom, pivom, i prokletom spidarom, da smo se skidali do pasa i slikali i divljali. Cisti i stopostotni testosteron i NY Hardcore. Zato sam danas u kurtzu al bash. U Hamburgu inace nikad nisam bio, kazu da je lijep grad. Ima dosta kurava. Jedno pitanje. Spidara? Jel mislis na speed
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:34 |
|
|
Haram je napisao/la: Kronos je napisao/la: Harame daj koju sliku iz Hamburga sad zadnji vikend. Kako je bilo? Nisam bio u Hamburgu vec sam se u subotu unistio s jednom "Yugo-rajom", i tako smo se razvalili rakijom, pivom, i prokletom spidarom, da smo se skidali do pasa i slikali i divljali. Cisti i stopostotni testosteron i NY Hardcore. Zato sam danas u kurtzu al bash. U Hamburgu inace nikad nisam bio, kazu da je lijep grad. Ima dosta kurava. Znači još si u pubertetu
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:36 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Nisam bio u Hamburgu vec sam se u subotu unistio s jednom "Yugo-rajom", i tako smo se razvalili rakijom, pivom, i prokletom spidarom, da smo se skidali do pasa i slikali i divljali. Cisti i stopostotni testosteron i NY Hardcore.
Zato sam danas u kurtzu al bash.
U Hamburgu inace nikad nisam bio, kazu da je lijep grad. Ima dosta kurava.
Jedno pitanje. Spidara? Jel mislis na speed Da, gofna, kako narod veli.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:36 |
|
|
Kronos je napisao/la: Haram je napisao/la: Nisam bio u Hamburgu vec sam se u subotu unistio s jednom "Yugo-rajom", i tako smo se razvalili rakijom, pivom, i prokletom spidarom, da smo se skidali do pasa i slikali i divljali. Cisti i stopostotni testosteron i NY Hardcore.
Zato sam danas u kurtzu al bash.
U Hamburgu inace nikad nisam bio, kazu da je lijep grad. Ima dosta kurava.
Znači još si u pubertetu Ponekad samo. Trudim se da ostane sto vise od toga u meni. Kad odrastes, ko da si umro.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:37 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Jedno pitanje. Spidara? Jel mislis na speed
Da, gofna, kako narod veli. Jel mozes objasnit kako se uzima, u kojoj formi mislim i kako djeluje
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Da, gofna, kako narod veli.
Jel mozes objasnit kako se uzima, u kojoj formi mislim i kako djeluje "Nanos" Srranje obicno ba, to sam zadnji put s dvaest i kusur uzimo. Pogotovo sad kad se ima i para i svega pa se moze kupovati bijelo. A bijelog ovde na bacanje - dakle poziv i toe to. Amfitamin. Dize te. Ubrzava te. I nekako je ustvari bezveze to uz rakijestinu uzimati posto ti se ustvari u glavi bori supstanca protiv supstance. Rastrijezni te pa mozes jos piti.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:50 |
|
|
Uglavnom, ne bih nikome preporucio. Sto pitas?
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 29 tra 2024, 15:52 |
|
|
Haram je napisao/la: Uglavnom, ne bih nikome preporucio. Sto pitas? Aha Ma nako
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|