|
|
Stranica: 6/18.
|
[ 435 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 12 svi 2024, 22:37 |
|
|
Na statističkoj razini je konzerva u pravu Što bilo bilo kad bi sve savršeno bilo Ali biologija je ta koja uvjetuje stanje, ne naše želje ili ciljevi
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 12 svi 2024, 22:53 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Jedina poveznica je novac, više novca manje djece.
Sve drugo je prdimahovina. Gradovi - danas većina živi u gradovima, u malom stanu je teško imati 3-5 djece. Potrebe - prije 50 ili 30 godina i sada. Danas djeca moraju imati sve najnovije i posljednji krik mode. Od mobitela, preko laptopa do najnovijih bicikla. Sve je to teško financijski ispratiti. Nesigurnost - kada ste zadnji put vidjeli neku pozitivnu vijest na portalima ili TV? Na ljudsku podsvjest se djeluje hraneći ga konstantno strahom i nesigurnošću, u takvim uvjetima teže se odlučiti za djecu. Želja za komforom / sebičnost- dolaskom djece gubi se zona komfora u potpunosti. Itd. Itd... Ja bih zaključio s time gdje su ljudi manje obrazovani i nisu zatrovani "civilizacijskim" načinom života ima i djece. Iako obrazovanost ne znači manje djece to se isto po medijima protura kao normalno. Neobrazovani = više, obrazovani = manje nema smisla ako znamo da bez djece izumiremo onda nam izobrazba nije ni za šta.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To je velika istina. Mnogi ne razumiju da ženskog "kvalitetnog materijala" jednostavno nema, da je otišao. Proporcionalno više nego muškog. To je jedan od razloga zašto npr po Hercegovini ili dalmatinskoj Zagori imamo toliko starih momaka. Daljnja posljedica toga je da mnogi moraju ići vani da se žene.
Ima evo Filipinki u Zg.  baš ima lijepih. Ali treba bit muško i preuzet odgovornost, radit i borit se. Neće dečki. I onda žene krive. Ne znam baš. Jebale te nizerasne filipinke Da te jebale Bljak 
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Eno Šveđanima žene utekle u grad Muškarci ostali sami u rudarskim gradićima Pa se sjetili uvozit mladenke iz Vijetnama, Filipina, Rusije itd Imaju sad 500k viška žena iz tih zemalja naspram muškaraca Kakve Filipinke i Vijetnamke... bolje oženiti Fatu iz Kalesije. Znao sam jednu Vijetnamku, preklinjala me da je dovedem u "Europu, da ju spasim". Šta ona zna o BiH..  Kaže da bih joj mogao raditi što god hoću, kad god hoću, koliko puta hoću... Samo je tražila da ne ustaje rano ujutro... voli spavati. Jedini uvjet. I zamisli koji je to ljudski i muški odron koji tako nešto dovodi. Fuj. Vrsta pedofilije. Jel imaju one crne bradavice?
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:16 |
|
|
konzerva je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kratko i jasno.  Opet odbijate stvari gledati na generalnoj razini. Nije samo njen problem. Jer kad ih ima 30% koje se ne žele udati onda je to problem zajednice. Uopce nije sa se muskicima zeni!!! Kome se da zeniti?
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:20 |
|
|
Revizija je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Na topicu je pisalo desetak muškaraca od 30 do 50 godina, od toga možda 2 ili 3 imaju djecu. Ali kriv je Soroš. Namerno se žene pujdaju na muškarce . Manje poznanstava = manje brakova=manje dece=majak rade snage =uzvoz iste =proemna etničke i rasne strukute stanovništva . Ako ih napadno pogledaš , tožete za silovanje pogledom . Kad mušakar malo glasnije prića , žena ga prijavi za nasilje u porodici . A ženama se mora verovati . Femimarksizam je kancer svakog društva . Ako hoće da budu ravnopravne , zašto ne idu u rudnik. Di to? U SAD u? Uopce nije tako kod nas,jednostavno parovi nece djecu ili nece puno. Neda se nikome pravit male luzere da ih HDZ jasi. Djeca se ovdje ovdje vjencavaju pa sutradan sele u njemacku.you
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zajednica više ne postoji. Postojimo mi i oni. To su dva odvojena paralelna društva. To bi bilo točno kad bi ta društva bila efektivno odvojena, kao recimo Amiši ili Haredi Židovi. Ali nisu, već jedno od tih društava "krade" biološki potencijal drugog. Također, TFR opada posvuda, i kod "nas" i kod "njih", samo je kod njih gore. Jer ista smo vrsta. Biologija utječe na sve.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:47 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 3810 Lokacija: Herceg-Bosna
|
konzerva je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Potpuno pogrešno.
Tvoja teorija polazi od pretpostavke da su žene u stanju donositi odluke.
Odakle ona može znati da je emancipirana ili nije? Sama ne može donijeti zaključak. Dakle jedino ako joj netko to kaže. E tko joj to govori, u tom grmu leži i zec.
Moraš paziti tko ti priča sa ženom.
Nema joj ko šta govoriti, govore joj njeni geni, unutarnji instinkti, nagoni i hormoni. Potpuno je svjedno ko ženi što priča, ona se (isto ko i muško btw) ponaša uglavnom prema unutarnjim porivima. Kako zna jel emancipirana? Pa tako što si može kupiti stan, auto, hranu, cipele i šminku, ili ne može. Ako može, njeni unutarnji porivi osjete da je emancipirana. I njen pristup muškarcima i majčinstvu se drastično mjenja. Ti gotovo da ideš od marksističke teze o tabula rasi, gdje je eto bitno kako će čovjeka educirati pa će on biti ovakav i onakav. Čovjek je većim djelom uvjetovan svojom biologijom. PA tako i žena. A biologija nije predviđena za okolnosti gdje žene imaju materijalnu i fizičku sigurnost. Nismo napravljeni za takav svijet. Možeš ti ženi pričat što god hoće. Bitno je treba li te ona ili ne. Kad kažem treba, mislim na to treba li te za materijalnu i fizičku sigurnost. Ako te ne treba, njen se pristup drastično mjera u smjeru toga da ćeš još biti manje privlačan i manje sklona rađanju. Ima iznimki, ali ovo je opći trend. Možeš ti ženama pričati što god hoćeš, žena se 90% ponaša prema unutarnjim porivima. Zato imaš isti slom fertiliteta kod Europljaki, Kineskinja, Japanki, Iranki, Turkinja, američkih crnkinja, Latinoamerikanki, a evo i Indijki. Svima njima svašta pričaju, džabe. Možeš ti ženama pričati što god hoćeš, one su 90% uvjetovane biologijom. Slažem se u dobrom dijelu s tobom, ali se mogu i muškarci uključiti u tu priču. I nama ženidba sve manje djeluje kao svrha života, i biti alfa nekog svog čoporčića. Kad si se nekada, kao muško, ženio, pretpostavljalo se da postaješ glava obitelji, može se o svemu raspravljati sa ženom, i treba, ali kad je presjeć muško je donosilo konačnu odluku i bilo je tako. Mnogi su to zlorabili, naravno, ali mislim da je vjekovno tako funkcioniralo, i općenito je društvo napredovalo. Danas, ako se oženiš, a da si pošten čovjek, zaposlen, s dobrom plaćom i predan svojoj obitelji, imaš ogroman rizik. Najprije ne odlučuješ ti nego moraš stalno praviti nekakav kompromis. U redu, da je to sav rizik. Imaš i rizik da ženi jednostavno dosadiš, gleda sapunice i hoće drame u životu, i u trenutku kad odluči da joj je tebe dosta nikakvu društvenu sankciju više ne snosi. Ona je ta kojoj je dosadio vaš dogovor, a ima pravo i da uzme djecu i da ih ti uzdržavaš, i da nađe nekoga drugoga a sve uz pomoć zakona i prisile. I naravno, ako si financijski bio bolje stojeći i dosta toga pripadne njoj. A mogao si mijenjati ženske s tindera i biti bezbrižan, osim poneke panike zbog moguće spolno prenosive bolesti, nemaš nekih težiš problema u životu. Također, muškarci su, po svojoj prirodi, sposobniji i prilagođeniji za život van obiteljske zajednice. Nije to nužno bolji život, ali je alternativa koju mnogi koriste. Ovo što si rekao za žene da zbog emancipacije postaju izbirljivije također stoji. Žene ne žele ići ispod svog standarda, nego uvijek žele da udajom ili osiguraju veći standard, ili barem zadrže isti. Iako im priroda govori da se ne bi trebale zadovoljiti istim, nego od partnera očekivati da im uzdigne standard. Kako sad da ga uzdigne ako već ima dosta visok standard? Neki će reći pa to je jer se današnji muškarci ne znaju ophoditi sa ženama, izgubili su muževnost, ovo ono, ali realno, evolucijski nismo mogli toliko propast za tri generacije. Okolnosti su se promijenile. Neću reći da je mom djedu bio život bolji ni lakši, ali ću reći da je bilo lakše zbariti curu koja je u kući s desetoro djece, bez izlaza i osjeća pritisak okoline da se uda čim prije, pa i sama želi da ode u "svoje" što prije, makar u daščaru kuću u kojoj se noću spava na slami, samo da nije u istoj takvoj sa svojom mlađom braćom i sestrama i da joj baba i dalje komanduje. Sada, da bi zbario curu trebaš nuditi mnogo više, i također, zbog društvenih mreža i svega, ona dnevno ima po nekoliko ponuda. Za zasnivanje obitelji treba mnogo više. Tu dolazimo do one situacije u kojoj muškraci kažu "Hebeš to!" i idu svojim putem. A distrakcija ima mnogo, video igre, sportovi, provodi, itd. svašta da ti ispuni dan i da nekakvu svrhu u životu, koja možda i nije nešto svrhovita, ali dovoljna da se ne osjeća pritisak da se postane muž, otac. Jer patrijarh više nećeš biti, to je postalo ružna riječ.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 08:56 |
|
|
konzerva je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zajednica više ne postoji. Postojimo mi i oni. To su dva odvojena paralelna društva. To bi bilo točno kad bi ta društva bila efektivno odvojena, kao recimo Amiši ili Haredi Židovi. Ali nisu, već jedno od tih društava "krade" biološki potencijal drugog. Također, TFR opada posvuda, i kod "nas" i kod "njih", samo je kod njih gore. Jer ista smo vrsta. Biologija utječe na sve. Nisu zaista potpuno odvojena ali odvajaju se sve više. Toga nije bilo prije 20-30 godina. U Americi se danas skoro otvoreno mrze. To je naravno samo moje predviđanje, ali predviđam društvo će se nastaviti raslojavati. Mislim zapravo da je već preko 50% raslojeno na psihičkoj razini. Većini ljudi je jasno što se događa, nije to više avangarda ni nešto nepoznato, nije to više teorija urote. Recimo ne znam nikoga tko nije imao mišljenje o korumpiranom i usmjerenom žiriju na Euroviziji koji gura ideologiju. Pitanje je vremena kada će se psihičko raslojavanje pretočiti i u fizičko. Car je gol. Kakva će Europa biti za 20 godina to je pitanje, ali ovakva kakva je sada sigurno neće biti. Ovako dalje ne može dugo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 09:06 |
|
|
Na kraju, najviše mi je žao naše dice i unučadi Oni nisu ovo zaslužili, barem ovakvo ponašanje našeg društva Ostavit ćemo im probleme, zato što smo se mi htjeli zadovoljit instant dopaminom koji nas ne može dulje od 6 mjeseci zadovoljavat Plakat ćemo i plakat, mislit ćemo i mislit, a budućnost će nas se proći
Mislim da će u budućnosti doć do zabrana ili ograničenja socijalnih mreža i televizije U većini slučajeva služe samo za zadovoljavanje i traženje komfora od nesnosnosti stvarnog svijeta Ideš na Instagram i vidiš drugu curu da partija na Bora Bori i ti umireš od ljubomore što ti nisi na Bora Bora. Pa kažeš: "Šta će meni ovaj moj šonjo, kad je ona na Bora Bori" Isto mene zna uhvatit kad odem na Twitter, vidim kako ovaj ovo ono radi pa prođe me pravo gnjev što to isto ne radim
Te društvene mreže nemaju što smetati nas u našem svakodnevnom životu Posveti se sebi, sjeti se kakav si bio od djetinjstva, što te zanima, što te ne zanima i idi korak po korak
A ne da si ljestvicu postaviš na Tahitima, a da se nisi ni probrudio
Čuj rođeni, triba netko živit na Glamočkom polju, hoš neš Svijet: "J* tu vukoj*" Instagram trend dođe na Glamočko polje Svijet: "Ajmo svi na Glamočko polje"
Cili svit je jedna farsa postao i svi love neke apsolutno nedostižne ciljeve, koje će svi za 20 minuta zaboravit Dok nam budućnost prolazi, mi mislimo o Logan Paulu
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 09:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nisu zaista potpuno odvojena ali odvajaju se sve više. Toga nije bilo prije 20-30 godina. U Americi se danas skoro otvoreno mrze.
To je naravno samo moje predviđanje, ali predviđam društvo će se nastaviti raslojavati. Mislim zapravo da je već preko 50% raslojeno na psihičkoj razini. Većini ljudi je jasno što se događa, nije to više avangarda ni nešto nepoznato, nije to više teorija urote. Recimo ne znam nikoga tko nije imao mišljenje o korumpiranom i usmjerenom žiriju na Euroviziji koji gura ideologiju. Pitanje je vremena kada će se psihičko raslojavanje pretočiti i u fizičko.
Car je gol. Kakva će Europa biti za 20 godina to je pitanje, ali ovakva kakva je sada sigurno neće biti. Ovako dalje ne može dugo. U pravu si po pitanju raslojavanja, samo treba opet ponoviti, TFR opada i kod "nas" i kod "njih", jer isti okolišni faktori uvjetuju biološku reakciju i kod nas i kod njih. Bogate žene = nepokorne i neposlušne žene koje se ne reproduciraju. Taman da je rođena u obitelji katolibana. Jedine zajednice koje imaju visoki TFR i ne gube ga su one gdje žene ne mogu unutar te zajednice same biti ekonomski emancipirane, Amiši, Haredi i sl. Čim žene mogu zarađivati i obrazovati se, a to im dobro ide, nema tu nataliteta. Bez obzira na svjetonazor!
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 09:14 |
|
|
potocnj je napisao/la: Tu dolazimo do one situacije u kojoj muškraci kažu "Hebeš to!" i idu svojim putem. A distrakcija ima mnogo, video igre, sportovi, provodi, itd. svašta da ti ispuni dan i da nekakvu svrhu u životu, koja možda i nije nešto svrhovita, ali dovoljna da se ne osjeća pritisak da se postane muž, otac. Jer patrijarh više nećeš biti, to je postalo ružna riječ. Tu se zapravo radi o tome da se rastući dio muškaraca predao. Društvo i žene su ih odbacile i oni su se okrenuli drugim stvarima. To je kao kod jadnih Ukrajinaca, bolje se predati nego ginuti u ratu koji ne možeš dobiti. Ali je to zapravo i priznanje poraza. Ono što vidim kao moguću točku preokreta je rastući trend porasta cijena muških fizičkih poslova. Jer to će priču o emancipiranosti za većinu žena srušiti. Kad joj popravak perilice rublja bude koštao ko 8 plaća, njena emancipacija je završila. Tad će opet zavoliti i muža i obitelj. Jer će joj trebati. Ključ biologije je da muškarci i žene trebaju jedni drugima. Trenutno muškarci nisu potrebni ženama (kao partneri) jer im civilizacija osigurava sve, A tu civilizaciju opet drže muškarci.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 09:25 |
|
|
konzerva je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisu zaista potpuno odvojena ali odvajaju se sve više. Toga nije bilo prije 20-30 godina. U Americi se danas skoro otvoreno mrze.
To je naravno samo moje predviđanje, ali predviđam društvo će se nastaviti raslojavati. Mislim zapravo da je već preko 50% raslojeno na psihičkoj razini. Većini ljudi je jasno što se događa, nije to više avangarda ni nešto nepoznato, nije to više teorija urote. Recimo ne znam nikoga tko nije imao mišljenje o korumpiranom i usmjerenom žiriju na Euroviziji koji gura ideologiju. Pitanje je vremena kada će se psihičko raslojavanje pretočiti i u fizičko.
Car je gol. Kakva će Europa biti za 20 godina to je pitanje, ali ovakva kakva je sada sigurno neće biti. Ovako dalje ne može dugo. U pravu si po pitanju raslojavanja, samo treba opet ponoviti, TFR opada i kod "nas" i kod "njih", jer isti okolišni faktori uvjetuju biološku reakciju i kod nas i kod njih. Bogate žene = nepokorne i neposlušne žene koje se ne reproduciraju. Taman da je rođena u obitelji katolibana. Jedine zajednice koje imaju visoki TFR i ne gube ga su one gdje žene ne mogu unutar te zajednice same biti ekonomski emancipirane, Amiši, Haredi i sl. Čim žene mogu zarađivati i obrazovati se, a to im dobro ide, nema tu nataliteta. Bez obzira na svjetonazor! A gledaj, ne može unutar zajednice, ali žena nije zatvorenica. Žena može napustiti Amiše ako joj se ne sviđa, nije svezana lancem. Sad sam na brzinu provjerio statistiku, oko 10-20% mladih napusti Amiše, a kasnije tijekom života napusti između 20-30%. Znači prosječno 70-80% Amiša ostane vjerno svom načinu života.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60550 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ceha je napisao/la: Tu nema previše filozofije. U nekim stvarima samo guraš svoje, a žena će ili pristati, ili ne. Ako neće, njen problem. Kratko i jasno.  Žena uvijek popusti na kraju, bitno je nepokolebljivo ustrajati. To vrijedi i za sve drugo u životu, ali specifično i za odnos sa ženama. Blagoslov je imati skromnu, poštenu i tradicionalnu ženu, takve su rijetkost, tu je ipak posao daleko lakši.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Battlefield
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:03 |
|
|
Problem europske desnice ili američke je što podržava Izrael a ne Ukrajinu, umjesto da podrži Ukrajinu i Palestinu.
Desnica je uškopljena
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60550 Lokacija: DAZP HQ
|
Eminencija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ima evo Filipinki u Zg.  baš ima lijepih. Ali treba bit muško i preuzet odgovornost, radit i borit se. Neće dečki. I onda žene krive. Ne znam baš. Jebale te nizerasne filipinke Da te jebale Bljak  S azijatkinjama se petljaju samo najslabiji muškarci po drušvenoj hijerarhiji, o crkinjama da i ne govorim, to je za one s dna kace.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:16 |
|
|
dudu je napisao/la: S azijatkinjama se petljaju samo najslabiji muškarci po drušvenoj hijerarhiji, o crkinjama da i ne govorim, to je za one s dna kace.
Azijatkinje su savršene za ove iznad 35 koji se nisu oženili Kod njih razmak u godinama nije važan, a i dalje su više manje normalne žene Ako ćemo gledat makro sliku, smatram da su bolja opcija nego crnkinje ili prosvijećene zapadnjakinje
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Odgađa školovanje i hedonizam ulazak u brak a kasnije ide sve teže. Koliko god Dudo tvrdio suprotno. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Žena uvijek popusti na kraju, bitno je nepokolebljivo ustrajati.
To vrijedi i za sve drugo u životu, ali specifično i za odnos sa ženama.
Statistika te demantira. Popuste neke žene nekim muškarcima. U prosjeku, sve je više nepopustljivih
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 10:52 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Azijatkinje su savršene za ove iznad 35 koji se nisu oženili Kod njih razmak u godinama nije važan, a i dalje su više manje normalne žene
Ako ćemo gledat makro sliku, smatram da su bolja opcija nego crnkinje ili prosvijećene zapadnjakinje Meni ove Azijke koje viđam sve vuku na pedofiliju. Izgledaju mi neodraslo. Par iznimki sam vidio, no većinom su neodrasle.
|
|
Vrh |
|
 |
Fullback
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 11:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Odgađa školovanje i hedonizam ulazak u brak a kasnije ide sve teže. Koliko god Dudo tvrdio suprotno.  To su opcije likova koji nemaju što ponuditi zgodnim curama 30+ ili mlađim studenticama... ako si uspješan poslovno, imaš karakter i držiš do sebe sa 35 godina možeš birati koju ćeš studenticu od 25 provozati do apartmana. Danas je lakše nego ikad, mene moja više ne pušta samog s kolegama na Yacht week nakon što je skužila australke na instagramu 
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 11:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26136 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Jebale te nizerasne filipinke Da te jebale Bljak  S azijatkinjama se petljaju samo najslabiji muškarci po drušvenoj hijerarhiji, o crkinjama da i ne govorim, to je za one s dna kace. Amen brate. Mada, nisu loše kao faza. Kao bračna opcija je za totalne luzere. Btw, priča mi jedan rođak iz Australije. Sve Azijatkinje koje se udaju za "naše" čim dobiju papire nestaju. I to ne istog dana, već istog sata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Fullback
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 12:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: S azijatkinjama se petljaju samo najslabiji muškarci po drušvenoj hijerarhiji, o crkinjama da i ne govorim, to je za one s dna kace.
Amen brate. Mada, nisu loše kao faza. Kao bračna opcija je za totalne luzere. Btw, priča mi jedan rođak iz Australije. Sve Azijatkinje koje se udaju za "naše" čim dobiju papire nestaju. I to ne istog dana, već istog sata. Mi smo u selu imali lika koji nikada nije imao curu, pricalo se da je peder. Pomorac... nakon 3 godine dovede doma trudnu nigerijku, ponosan kako ima ženu s geometrijom, svima prica kako je odlicna. Sredio joj papire, rodila i sve uredno... pocela uciti hrvatski... nakon 2 godine ostavila maloga i pravac Njemačka. Da stvar bude gora mali tamniji nego sto bi se ocekivalo za mulata,
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 12:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Odlična varijanta, imaš dijete, ne moraš se zaj. sa ženom.  Puno bolja varijanta od toga da si samac. Nama treba netko o kome ćemo brinut, zbog koga ćemo ustat ujutro na pos'o. Ako je to mulat sasvim je o.k. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 13 svi 2024, 12:33 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 3810 Lokacija: Herceg-Bosna
|
konzerva je napisao/la: potocnj je napisao/la: Tu dolazimo do one situacije u kojoj muškraci kažu "Hebeš to!" i idu svojim putem. A distrakcija ima mnogo, video igre, sportovi, provodi, itd. svašta da ti ispuni dan i da nekakvu svrhu u životu, koja možda i nije nešto svrhovita, ali dovoljna da se ne osjeća pritisak da se postane muž, otac. Jer patrijarh više nećeš biti, to je postalo ružna riječ. Tu se zapravo radi o tome da se rastući dio muškaraca predao. Društvo i žene su ih odbacile i oni su se okrenuli drugim stvarima. To je kao kod jadnih Ukrajinaca, bolje se predati nego ginuti u ratu koji ne možeš dobiti. Ali je to zapravo i priznanje poraza. Ono što vidim kao moguću točku preokreta je rastući trend porasta cijena muških fizičkih poslova. Jer to će priču o emancipiranosti za većinu žena srušiti. Kad joj popravak perilice rublja bude koštao ko 8 plaća, njena emancipacija je završila. Tad će opet zavoliti i muža i obitelj. Jer će joj trebati. Ključ biologije je da muškarci i žene trebaju jedni drugima. Trenutno muškarci nisu potrebni ženama (kao partneri) jer im civilizacija osigurava sve, A tu civilizaciju opet drže muškarci. Dobro, a kakav nam je onda standard ako žena radi a treba joj 8 plaća da popravi veš mašinu? Jel bolje onda da ne radi uopće? Istina, raste cijena fizičkih radova, opet zbog ove individualizacije, i mantre "Školujte se djeco!" jer je fizički rad bio promatran kao sirotinjska posla. Manje fizikalaca, znači veća cijena fizičkog rada. Ovo je problem kojeg zapad nikad nije riješio jer su nedostatak fizičkih radnika rješavali tako što su uvozili radnu snagu. Problem je kada više ni uvoz nije isplativ, tj. i uvozni hoće veću plaću. Taj problem nema Njemačka gdje su primanja kudikamo veća, i Hrvatska je podigla primanja, ali recimo u BiH se baš osjeti trend povećavanja cijene fizičkog rada, presiromašni smo za uvoz radne snage u velikoj mjeri. I Nepalcu treba preko 1000 eura da ostvari svoje ciljeve rada u Europi.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|