|
|
Stranica: 20/22.
|
[ 547 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 17:16 |
|
|
OPA je napisao/la: Drug Kvaka Druže haram jeste li to vi ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
OPA
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 17:39 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: OPA je napisao/la: Drug Kvaka Druže haram jeste li to vi ? Haram je jaro, jaran. Ti si drug, kao i Kvaka. Markan je prijatelj. Laganini je gospodin. Ostali su raja.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 17:56 |
|
|
OPA je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Druže haram jeste li to vi ? Haram je jaro, jaran. Ti si drug, kao i Kvaka. Markan je prijatelj. Laganini je gospodin. Ostali su raja. A Aleksa ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 18:42 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 251 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
Jel netko zna na području Mostara/Hercegovine/Kraljevine Hrvatske gdje se mogu napraviti dobri stickeri tipa 12x8 cm ili 10x8 ca? Neka knjižara ili web stranica ili nešto? Da su baš kvalitetni, da trpi i vodu i sunce, da može na sve površine i da se ne može odljepiti itd... hvala svima na info ako zna!
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
OPA
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 19:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: OPA je napisao/la: Haram je jaro, jaran. Ti si drug, kao i Kvaka. Markan je prijatelj. Laganini je gospodin. Ostali su raja. A Aleksa ? Aleksa je poštovani.
|
|
Vrh |
|
|
OPA
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 20:01 |
|
|
D. Zvonimir je napisao/la: Jel netko zna na području Mostara/Hercegovine/Kraljevine Hrvatske gdje se mogu napraviti dobri stickeri tipa 12x8 cm ili 10x8 ca? Neka knjižara ili web stranica ili nešto? Da su baš kvalitetni, da trpi i vodu i sunce, da može na sve površine i da se ne može odljepiti itd... hvala svima na info ako zna! Ima kod Muje u Mostaru. Print centar GREEN, Mostar. 2342 likes · 1 ... Print centar GREEN Mujo Ajanovic. ...
|
|
Vrh |
|
|
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 20:12 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 251 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
OPA je napisao/la: Ima kod Muje u Mostaru. Print centar GREEN, Mostar. 2342 likes · 1 ... Print centar GREEN Mujo Ajanovic. ... Ne bi se njemu svidio sticker, a treba mi za pocetak 2000 komada
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
Vrh |
|
|
OPA
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 17 svi 2024, 20:13 |
|
|
D. Zvonimir je napisao/la: OPA je napisao/la: Ima kod Muje u Mostaru. Print centar GREEN, Mostar. 2342 likes · 1 ... Print centar GREEN Mujo Ajanovic. ... Ne bi se njemu svidio sticker, a treba mi za pocetak 2000 komada Pokušaj. Možda je cvijetak.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 svi 2024, 17:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: OPA je napisao/la: Ne Ograničavajte se. Pustite mašti i pokažite volju. I masta i volja se daju unovciti. Nego, zašto Vas jedan kolega prati u stopu cijelo vrijeme na forumu? Obožavalac ili omalovažavac? Nikako da dokučim. KJoš samo jedno pitanje. Kakvu i čiju politiku zastupate? Ne znam na kojeg kolegu mislite... Posle propasti Narodne stranke, sve vise razmisljam o POKS-u. Monarhisti, bivsi SPO-ovci, predvodi ih Cicin unuk, ljuta opozicija Avu... Kako komentarieš to što je NADA u NS u kolaciji s Čmarkom ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 svi 2024, 17:38 |
|
|
Sta ti je Cmarak, Cicak?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 svi 2024, 19:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 19 svi 2024, 22:28 |
|
|
Nebitna stvar. Poslanicki klub u Skupstini je sitnica u odnosu na neke velike notorne stvari koje se desavaju u zemlji. Problem je ako Canak radi za Ava, a DSS se druzi s njim.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 svi 2024, 19:41 |
|
|
Nego Aco ko je po tebi bolji novinar Dujmović , Bujanec ili Jurič ? I da li nešto ceniš kod njih?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 30 svi 2024, 21:24 |
|
|
Revizija je napisao/la: Nego Aco ko je po tebi bolji novinar Dujmović , Bujanec ili Jurič ? I da li nešto ceniš kod njih? Marko Juric je najmanje los medju njima. On ugoscava i ljude sa kojima se ne slaze: Tomislava Sunica, Nina Raspudica, Domazeta Losa. Postavlja manje sugestivna pitanja i daje vremena sagovorniku da odgovori kako zeli. Dujmovic je mozda najpismeniji medju njima, ali je propagandista i licemer. Buki je pak i nepismen i prpoagandista.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 31 svi 2024, 10:11 |
|
|
Ko ti je od njih najdesnije tj najcrnje . Kod Bukija me nervira što pravi oe montaže s Pupije i Stanimirovićem i to u svakoj epizodi . Jurič i Dujomvić paranoidna šizofrenija . Kamo sreće da smo stvarno tako jaki tj takva aždaja .
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 11 lip 2024, 20:22 |
|
|
Hrvati, imam jedno zanimljivo pitanje za vas...
Zamislimo da nastane nova konstelacija odnosa u svetu koja ide jako na ruku Srbima, tako da mogu na prostoru ex-yu da cine manje vise sve sto im je u interesu. Pitanje je, imaju li Srbi ikakav razlog da budu milostivi prema vama kao sto su npr. bili 1918?
(Znaci, nije pitanje oce li ili nece nastupiti takav situacija u svetu, tako da bilo cije misljenje o tome nije vazno. Zamislili smo da ce biti takva situacija, pa odgovaramo na pitanje.)
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 11 lip 2024, 20:41 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4043 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Impliciraš genocid nad Hrvatima.
Izbrisati njegov post i banirati *** ravnogorsko.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 12 lip 2024, 07:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: OPA je napisao/la: Drug Kvaka bi odbio i milion eura. Stalno ističe da je ženjen. Što bi se izlagao modricama, ucjenom, prednjim smrću i alimentacijom. Ima ljudi koji ne vole bljesak blica. Markan bi se slikao samo za Koncil. Graničar, e to bi se dala nagovoriti. I Playboy i Optimist. Ih, milion evra. Pa zena bi ga sama naćerala da se slika za te pare. Je li tako, Kvaksone? Povrijeđen sam jer misliš meni nedostaje novca. Čime sam to zaslužio. Glede slikanja, ne bih naravno promovirao nemoral. Opet sam iznenađen i uvrijeđen, pošlo me jutros.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 12 lip 2024, 07:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, imam jedno zanimljivo pitanje za vas...
Zamislimo da nastane nova konstelacija odnosa u svetu koja ide jako na ruku Srbima, tako da mogu na prostoru ex-yu da cine manje vise sve sto im je u interesu. Pitanje je, imaju li Srbi ikakav razlog da budu milostivi prema vama kao sto su npr. bili 1918?
(Znaci, nije pitanje oce li ili nece nastupiti takav situacija u svetu, tako da bilo cije misljenje o tome nije vazno. Zamislili smo da ce biti takva situacija, pa odgovaramo na pitanje.) Nije mi jasno zašto si stalno ufuran u tu priču Hrvati i Srbi su neprijatelji. Jesmo vas možda nekad uvrijedili?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 13 lip 2024, 10:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, imam jedno zanimljivo pitanje za vas...
(Znaci, nije pitanje oce li ili nece nastupiti takav situacija u svetu, tako da bilo cije misljenje o tome nije vazno. Zamislili smo da ce biti takva situacija, pa odgovaramo na pitanje.) Nije mi jasno zašto si stalno ufuran u tu priču Hrvati i Srbi su neprijatelji. Jesmo vas možda nekad uvrijedili? Aleksu i Bujanca koda isti ćaća pravio.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 13 lip 2024, 11:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije mi jasno zašto si stalno ufuran u tu priču Hrvati i Srbi su neprijatelji. Jesmo vas možda nekad uvrijedili?
Aleksu i Bujanca koda isti ćaća pravio. Nešto mi je jako čudno s Aleksom, s jedne strane živi stereotip Srbina monarhista i antikomunista. S druge strane muslimani ga potjerali iz rodnog sela, za njih uvijek ima razumijevanja, a na Hrvate nabrušen. S tim da u životu nije imao nikakvog posla s Hrvatima, ponekog Hrvata bi vidio nekoliko puta godišnje kad bi silazio na stočni sajam i teferič u Tuzlu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 13 lip 2024, 11:48 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aleksu i Bujanca koda isti ćaća pravio. Nešto mi je jako čudno s Aleksom, s jedne strane živi stereotip Srbina monarhista i antikomunista. S druge strane muslimani ga potjerali iz rodnog sela, za njih uvijek ima razumijevanja, a na Hrvate nabrušen. S tim da u životu nije imao nikakvog posla s Hrvatima, ponekog Hrvata bi vidio nekoliko puta godišnje kad bi silazio na stočni sajam i teferič u Tuzlu. Pa zato sam i napiso.Njegova sličnost s Bujancom je fatalna. Bujanac opterećen Srbima, Aleksa Hrvatima,al ni jedan ni drugi nisu opterećeni muslimanima.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 13 lip 2024, 11:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nisam ga nešto pratio posebno, naporan mi je. No, dosadašnji dojam je da je Deen u pitanju. Američki musliman homos.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 13 lip 2024, 12:16 |
|
|
Jedino logično objašnjenje zašto je nabrušen na Hrvate je što mu je Inkvizitor uzeo titulu doglavnika na njegovom forumu i izbacio ga s foruma. Mislim da otad kreće netrpeljivost prema Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: AMA (Ask Me Anything): Sve o forumu, bilo čemu Postano: 13 lip 2024, 12:22 |
|
|
Sta je s BBC-em?
Dugo sam vjerovao u to da je moderatorski fejk, tj. da se tim accountom koriste mnogi, ali zasto nestade odjednom kao da ga nikad nije ni bilo a nakucao postova preko 100 milja?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|