|
|
Stranica: 180/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 10:52 |
|
|
anadol je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Evo Filipinke za gospon @primarijusa. On kaže da bi njih radije ženio od "četnikuša". Samo ova je sa mužem iz Egipta. Zato vi selite jer smanjuju plate a dižu cenu m2 na lepim lokacijama Zg i more. Evo ukratko detektovan problem. Vama je i karma, usud što dolaze mnogi. Domaći neće to raditi i ko narkoman samo ih uvozite svake godine po 10-15% više, vrtlog bez kraja. Koji samo isteruje domicilne i usisava ove mučenike. Od dva zla normalno da se bira manje , vi ste barem susjedni europski narod. Nikakvi azijati ne dolaze u obzir kao ni masovni uvoz komšija preko Drine. I za nas i za vas je najbolje da imamo sto manje medusobonog kontakta.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 10:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Ako ti fale srbi i mujo preseli se u Beograd ili koju god drugu rupu u trokutisatnu hoces.
Takvi kao ti ce nam sjebat drzavu s debilnim idejama.
Krvavi rat smo imali radi jedne ratoborne manjine i ti bi sad opet iste navlacio nazad
Demografija se popravlja rađanjem djece a ne uvozom neprijatelja Pa rađaj, evo u par godina sa 36 na 32k godišnje. Kad to riješiš onda se javi. Inače, čim si ti za nešto odmah svi drugi znaju da je to debilna i propala politika. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Tvoja logika je kao da covjek žedan vode krene pit alkohol jel eto nema vode. Svima vama koji zagovarate uvoz smjestio bi imigrante pod nos, ali uvijek drugi najebu od vasih ideja
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Revizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Revizija je napisao/la: Mi smo vam bili banaj za divlju hordu koja će doći . S setom će te se sećati nas . Cicak, poslusaj Jurceviceva dva poslednja gostovanja kod Jurica, nastup u Saboru. Covek ponavlja da je Hrvatska uvucena u ex-yz prostor, da Orjuna i cetnistvo nikad nisu bili jaci. Ergo, poetna izmene stanovnistva nije da se oni secaju nas, nego da se otklone oni koji ugrozavaju Orjunu i cetnistvo. Bilo da se odsele, bilo da se o jadu zabave sa migrantima. A mi ti da uredjujemo stvari na svoju ruku, i na ruku finih Hrvata poput gospodina Junuza, koji je pun konstruktivnih ideja, kao sto je privlacenja Srba da se dosele i sl. To je delirijum ustašimus . Kako zašlrguće zubalom kad spomene ORJUNU imam utisak da će isto da mu ispadne . Ako nisi kao on odmah si Ćetnik -
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Revizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:07 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Hrvatska tu nije nikakav izuzetak, u takvom stanju je skoro čitava Europa. Nema nikakve urote u tome, Azija i Afrika imaju previše ljudi, uglavnom mladih koji žive puno lošije, Europljani nemaju dovoljno djece, a i oni koji imaju iz istočnih dijelova odseljavaju u zapadne. Svijet je danas povezan ekonomski kao crijevima i to što vi neki nazivate urotom je najobičnije niveliranje spojenih posuda. Stvarno ne razumijem što tu nije jasno, jednostavno je da ne može bit jednostavnije. Citat: Ali to se odnosi na na afro-azijate, a ne Dimčeta iz Bitolja i Vesnu iz Prokuplja koji nakon odrađene sezone idu nazad. Loše je i to, ali ipak za više stepenica manje zlo.
Imamo navodno 3 milijuna Hrvata u inozemstvu. Jel im brani netko da se vrate i da oni dođu umjesto tog afro-azijata? Neka ih se od tih 3-4 milijuna vrati 10-20% i svi naši problemi su riješeni. Inače, to katastrofičarsko ksenofobno trkeljanje mi je smiješno, Filipinka mi je 10 puta bolja od srpkinje i prije bi sa njom imao dijete. Sa četnikušom nebi pravio djecu taman da opstanak ljudske vrste ovisi o tome. Zašto se osmuđeni razmnožavaju brzinom amebe ako nemaju uslove .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Revizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:11 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Anadol, više vi imate u ovom trenutku stranaca i migranata od nas. Samo o tome ne pričate, niti ikoga od nas zanima što se kod vas događa. Jedino vi gledate u tuđe dvorište koje je ljepše i bolje uređeno od vašeg svinjca i rugate se boljima od sebe. Srbi koji su demografski totalno ruinirani drugima drže prodike. Citat: Evo Filipinke za gospon @primarijusa.
E i? Našao si tu jednu filipinku (koja btw izgleda užasno) i to je sad reprezentativan uzorak za tisuće drugih? Citat: On kaže da bi njih radije ženio od "četnikuša".
Naravno, bez ikakvog razmišljanja filipinka ili nepalka ispred srpkinje. Eto sve se ne gleda u naše dvorište, a li ero zna se da kod nas plutaju fekalije kao da smo iIdnija . Ima migranata kao pacova . Stranih radnika j rpoše godine bilo53 k . I 10 k migranata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39830 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa rađaj, evo u par godina sa 36 na 32k godišnje. Kad to riješiš onda se javi. Inače, čim si ti za nešto odmah svi drugi znaju da je to debilna i propala politika. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Tvoja logika je kao da covjek žedan vode krene pit alkohol jel eto nema vode. Svima vama koji zagovarate uvoz smjestio bi imigrante pod nos, ali uvijek drugi najebu od vasih ideja To je logika kao da si žedan na brodu pa kreneš piti morsku vodu. Također, sve ovakve bi smjestio s djecom u naselje u kojem su migranti većina da za primjer žive s njima i tako dokažu svoje teze.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
anadol
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:26 |
|
|
weasel je napisao/la: anadol je napisao/la: Evo Filipinke za gospon @primarijusa. On kaže da bi njih radije ženio od "četnikuša".
Samo ova je sa mužem iz Egipta.
Zato vi selite jer smanjuju plate a
dižu cenu m2 na lepim lokacijama Zg i more.
Evo ukratko detektovan problem.
Vama je i karma, usud što dolaze mnogi. Domaći neće to raditi i ko narkoman samo ih uvozite svake godine po 10-15% više, vrtlog bez kraja.
Koji samo isteruje domicilne i usisava ove mučenike. Od dva zla normalno da se bira manje , vi ste barem susjedni europski narod. Nikakvi azijati ne dolaze u obzir kao ni masovni uvoz komšija preko Drine. I za nas i za vas je najbolje da imamo sto manje medusobonog kontakta. Srbi imaginarni nisu "zlo" kako kažeš, već tvoje komšije. Spasioci tvojih H iz protektorata. Komšije ne sele puno kofd vas, jer su nekretnine preskupe, platice bolje, ali 3-4 meseca,da se kući prekrca zima. Ogrev, zimnica i to mahom studenti ili 50+ koji teško ovde nađu posao. @primsrijusa je "četnikuša" gadno povredila pa se srdi. @junuze izvređao si min 4 čoveka na predhodnoj strani. To su te tvoje EU orijentalne vrednosti. Kada si inferioran i izdominiran argumentima vređaš ad hominem. Ti si pobegao iz Zenice, ali ona iz tebe nije, niti će. Zato si 13.to prase u Zg u kružocima liderala i levičara. Ne uklapaš se nikako u njihov narativ jer si "strano orijentalno telo". Znam da je frustrirajuće i da ti je Zenica prirodni, organik habitus. Možeš u penziji doći sam, jer tvoja žena, ako je imaš neće ni u ludilu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vi paranoici ste svi debela manjina. Velika većina Hrvata je poput mene. Nismo protiv imigracije ali jesmo za kontrolu i integraciju. Protiv smo odvojenih društava.
Mislim, i mi smo protiv imigracije načelno, sve dok ne vidiš da nema tko radit na bauštelama i u turizmu, vozit buseve, dok nemaš doktora kod kojeg trebaš ići. Kad toga počne nestajat onda mijenjaš mišljenje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:28 |
|
|
Ne velika vecina Hrvata su tradicionalisti klasicnog tipa, koji ne podrzavaju nikakve moderne zapadne ludosti ali mi smo okupirana drzava kojoj se namecu politike
Ti zivis u nekim svojim iluzijama
Doslovno nitko ne podrzava uvoz kozojeba, cak ni glasaci hdz-a koji glasaju za taj hdz iz njima znanih razloga
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
anadol
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:31 |
|
|
daramo je napisao/la: weasel je napisao/la: Najbolji dokaz da je hdz otisao na kvasinu je to sto ga ti podrzavas.
Tvoji su možemo i ekipa, samo oni mrze bosnu i tebe pa tamo nisi cool Prirodno htjenje migranata, Junuz hoće Zagreb pretvoriti u svoju Zenicu a u Muhamed u Islamabad. X. Čoveka isterali lokalni Islamisti. Propagira da vašu decu-unučad proteraju ovi što navija da ih se dovlači vagonima. Sumanuto.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:32 |
|
|
anadol je napisao/la: weasel je napisao/la: Od dva zla normalno da se bira manje , vi ste barem susjedni europski narod.
Nikakvi azijati ne dolaze u obzir kao ni masovni uvoz komšija preko Drine.
I za nas i za vas je najbolje da imamo sto manje medusobonog kontakta. Srbi imaginarni nisu "zlo" kako kažeš, već tvoje komšije. Spasioci tvojih H iz protektorata. Komšije ne sele puno kofd vas, jer su nekretnine preskupe, platice bolje, ali 3-4 meseca,da se kući prekrca zima. Ogrev, zimnica i to mahom studenti ili 50+ koji teško ovde nađu posao. @primsrijusa je "četnikuša" gadno povredila pa se srdi. @junuze izvređao si min 4 čoveka na predhodnoj strani. To su te tvoje EU orijentalne vrednosti. Kada si inferioran i izdominiran argumentima vređaš ad hominem. Ti si pobegao iz Zenice, ali ona iz tebe nije, niti će. Zato si 13.to prase u Zg u kružocima liderala i levičara. Ne uklapaš se nikako u njihov narativ jer si "strano orijentalno telo". Znam da je frustrirajuće i da ti je Zenica prirodni, organik habitus. Možeš u penziji doći sam, jer tvoja žena, ako je imaš neće ni u ludilu. Nikog vi ne spašavate mani se demagogije. Za nas i vas je najbolje da smo razdvojeni i svako sa svoje strane granice Sto se tice junuza, doticni je odrastao u multikulti đungli i on drugo ne poznaje. Koliko god se pretvarao da je moderan i napredan za ekipu iz zegeja on će ostati bosančeros koji se spustio s planine. Preziru ih iz dna duše
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:40 |
|
|
Sve znate. Osim pravit Hrvate. Ja znam i to. I fizički i imigracijom. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39830 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ti samo znaš pobjeći pred muslimanima, prvo si pobjegao iz Zenice a potom iz BiH, tako bi sutra iz Zagreba kad Muhamedi postanu većina. Tebe su muslimani u BiH pomnožili s nulom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 11:56 |
|
|
daramo je napisao/la: Ti samo znaš pobjeći pred muslimanima, prvo si pobjegao iz Zenice a potom iz BiH, tako bi sutra iz Zagreba kad Muhamedi postanu većina. Tebe su muslimani u BiH pomnožili s nulom. Slusaj me, ako itko ne voli islamiste, ja sam taj. Ako ih itko poznaje, ja ih poznajem. Bolje od tebe. Nego, gdje su sad ti islamisti? Zapad ih je sjeb'o. Podcjenjujete zapad. Ja najmanje njih želim ali ako su ljudi o.k., muslimani, pa imamo ih u Hrvatskoj oduvijek, nije nešto novo. A i 100x sam ponovio da sam najviše za mlade Srbe. Oni bježe iz one svoje močvare, imamo dobra iskustva s integracijom i asimilacijom u velikim gradovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 12:51 |
|
|
Asimilira se tako da ih tjeras da budu Hrvati, dok bi im ti pravio kulturne centre srpske pravoslavne crkve da ostanu Srbi.
Upadas sam sebi u rijec. Ako se vec hoce asimilirat njihove mlade onda ih guras da se drze s hrvatima i napravis im hrvatsku pravoslavnu crkvu da im prota za svaki bozic ne puni mozak sa jasenovcem i ustašama
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 12:57 |
|
|
Ma to je samo da im se ubije strah. Neće ni oni ići u njih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 13:39 |
|
|
Vidjeli smo kako je to zavrsilo na zapadu, umjesto da se asimiliraju postali su zesci nacionalisti/religijski fanatci od svojih rodaka koji zive u maticnoj zemlji
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 13:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25907 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ja se fakat nadam da se @Junuz samo malo zeza, da malo trola, da malo "pretjeruje"...
Jer ako to nije slučaj to bi onda bilo strašno...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 14:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Vidjeli smo kako je to zavrsilo na zapadu, umjesto da se asimiliraju postali su zesci nacionalisti/religijski fanatci od svojih rodaka koji zive u maticnoj zemlji Srbi vjerski fanatici? To je baš rijetkost. Pokoji sa Sandžaka. Samo paranoja, strašenje. Joj samo se vrtimo u krug. Ja kažem nemamo beba, nemamo vozača, bauštelaca, doktora... Vi šutite. Ja kažem ajmo uvlačit Srbe ali moraju se ljudi osjećat dobro u Hrvatskoj. Vi kažete ne Srbi. Onda vam ostaju obojeni. Ajde se odlučite koji k. hoćete, ne zanima me što nećete.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 14:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja se fakat nadam da se @Junuz samo malo zeza, da malo trola, da malo "pretjeruje"...
Jer ako to nije slučaj to bi onda bilo strašno... Ajmo ukratko što bi Bobi: Da ja, ne on, imam jedno 5-6 djece, žrtvujem se podižući ih, ne školujem ih jer nam treba bauštelaca, i ne dam im ići u Njemačku nego isključivo moraju ostat u Hrvatskoj radit za duplo manje. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Koliko se takva djeca razlikuju onda od ovih imigranata što dolaze. Ima njih sigurno školovanijih. Što je strašno, ja školujem inženjere i nemam ništa protiv da odu ako budu imali priliku i potrebu u Njemačku za super lovu radit a mi uvučemo pokojeg Srbina ili Nepalca umjesto njih na bauštelu. A ovima što nemaju djece treba oduzet pravo glasa, oni su nas do ovog i doveli.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 14:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Vidjeli smo kako je to zavrsilo na zapadu, umjesto da se asimiliraju postali su zesci nacionalisti/religijski fanatci od svojih rodaka koji zive u maticnoj zemlji Srbi vjerski fanatici? To je baš rijetkost. Pokoji sa Sandžaka. Samo paranoja, strašenje. Joj samo se vrtimo u krug. Ja kažem nemamo beba, nemamo vozača, bauštelaca, doktora... Vi šutite. Ja kažem ajmo uvlačit Srbe ali moraju se ljudi osjećat dobro u Hrvatskoj. Vi kažete ne Srbi. Onda vam ostaju obojeni. Ajde se odlučite koji k. hoćete, ne zanima me što nećete. I pakistanci su se morali osjecati ugodno u engleskoj pa je sad Birmingham Bliski istok Preuzimas glupe ideje od ljudi koji su uništili zapad. Onaj tko hoce zivjeti u Hrvatskoj ima se prilagodit nama, i da nama bude ugodno u njihovoj okolini a ne obrnuto. Ljudi kao ti ce u svojoj naivonosti gurnut europu u gradanski rat , tj vec su je gurnuli. Nema gore stvari na svijetu od naivnih liberala
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 15:00 |
|
|
Citat: Onaj tko hoce zivjeti u Hrvatskoj ima se prilagodit nama, i da nama bude ugodno u njihovoj okolini a ne obrnuto.
U čemu se ne slažemo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 15:05 |
|
|
Ja bi osnovao Hrvatsku pravoslavnu crkvu i zabranio sve ostale pravoslavne ispostave u Hrvatskoj.
Ti bi uvozio Srbe i slao ih u SPC da se osjecaju “ugodno”
Ja bi ih gurao u isto drustvo s okolinom da se asimiliraju ti i tvoji prave srpske centre da se ponašaju kao da su i dalje u čačku.
Takvo ponašanje je i dovele do pobune zato što se lokalna boranija umislila da im je Knin čačak.
Ako hoce zivjet u RH , mogu nema problema ali zna se sta se ocekuje, minimalno Teslin stav o srpskom rodu i Hrvatskoj domovini.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 15:14 |
|
|
Ostao si u prošlim vremenima, kakve više monoteostičke religije u Hrvatskoj. Onaj koji dođe je u drugoj generaciji Možemo a ne SDSS. Vjerojatno u prvoj SDP. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) U trećoj HDZ. Ne uvlače ih liberali nego konzerve. Vidjet ćemo koliko će DP-u trebat ljudi kroz potrebe Min. gospodarstva.... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
anadol
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 15:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Ja bi osnovao Hrvatsku pravoslavnu crkvu i zabranio sve ostale pravoslavne ispostave u Hrvatskoj.
Ti bi uvozio Srbe i slao ih u SPC da se osjecaju “ugodno”
Ja bi ih gurao u isto drustvo s okolinom da se asimiliraju ti i tvoji prave srpske centre da se ponašaju kao da su i dalje u čačku.
Takvo ponašanje je i dovele do pobune zato što se lokalna boranija umislila da im je Knin čačak.
Ako hoce zivjet u RH , mogu nema problema ali zna se sta se ocekuje, minimalno Teslin stav o srpskom rodu i Hrvatskoj domovini. Bogatstvo je u različitosti. Srb ima 28 manjina, klubova, saveta. Nikog na silu ne tera na ništa. Srba je 83%>>>>Hrvata 93% i preplašeni, utronjanji . ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|