|
|
Stranica: 445/461.
|
[ 11510 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 15:01 |
|
|
Sad su mučenici za vjeru? Koji bolesnici
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 15:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
A i dalje ni KM-a nisu dali. Klanjaju, zapišavaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 15:23 |
|
|
A i dalje ni KM-a nisu dali. Klanjaju, zapišavaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 15:47 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 789 Lokacija: Republika Srpska
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 16:03 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Reis Kavazović na dženazi u Jablanici: 'Naša trajna obaveza je prema šehidima i njihovim porodicama'Draga braćo i sestre, poštovane porodice. Suvišan je svaki govor. Okupili smo se da ispratimo braću i sestre na bolji svijet, ahiret. Iako je tuga duboka i slamajuća. Isto tako svjesni smo da Bog odlučuje o našim životima. Mi smo smrtni ljudi. Razlikujemo se samo po tome na koji način odlazimo sa ovog svijeta. Utopljenik je šehid. Onaj koji se utopio, on je šehid", kazao je Husein ef. Kavazović. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_2Obdukcija je pokazala da se nitko nije utopio, već su usmrćeni kamenjem i muljem. Reis lukavo odvlači pozornost sa kamenoloma https://www.facebook.com/share/1D8DqTC65x/Nista bez Franjevaca...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 22:43 |
|
|
Imota je napisao/la: Sad su mučenici za vjeru? Koji bolesnici Sad i ako SDA aktivnosti, tipa kamenolom, dovedu do tvoje smrti, možeš biti šehid? Istina, SDA aktivnosti su mnoge muslimane odvele u njihovu smrt i prije, ali ovo je ekstra. Što bi s onih koji su umrli zbog Fadil-respiratora, zašto oni nisu šehidi?
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 22:45 |
|
|
potocnj je napisao/la: Imota je napisao/la: Sad su mučenici za vjeru? Koji bolesnici Sad i ako SDA aktivnosti, tipa kamenolom, dovedu do tvoje smrti, možeš biti šehid? Istina, SDA aktivnosti su mnoge muslimane odvele u njihovu smrt i prije, ali ovo je ekstra. Što bi s onih koji su umrli zbog Fadil-respiratora, zašto oni nisu šehidi? Hoće dobiti 72 hurije?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 15 lis 2024, 23:03 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Reis Kavazović na dženazi u Jablanici: 'Naša trajna obaveza je prema šehidima i njihovim porodicama'Draga braćo i sestre, poštovane porodice. Suvišan je svaki govor. Okupili smo se da ispratimo braću i sestre na bolji svijet, ahiret. Iako je tuga duboka i slamajuća. Isto tako svjesni smo da Bog odlučuje o našim životima. Mi smo smrtni ljudi. Razlikujemo se samo po tome na koji način odlazimo sa ovog svijeta. Utopljenik je šehid. Onaj koji se utopio, on je šehid", kazao je Husein ef. Kavazović. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_2Obdukcija je pokazala da se nitko nije utopio, već su usmrćeni kamenjem i muljem. Reis lukavo odvlači pozornost sa kamenoloma https://www.facebook.com/share/1D8DqTC65x/Nista bez Franjevaca... Ja imame stvarno ne bih htio vidjeti na pogrebu nekom mom. Koliko god došli u dobroj namjeri. Fakat ne znam što izigravaju.
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 12:07 |
|
|
Je li ovo nadgleda VS ili HV? Vaše mišljenje?
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 12:26 |
|
|
Teuton je napisao/la: Je li ovo nadgleda VS ili HV? Vaše mišljenje?
Malo jedni, pa malo drugi, malo amerikanci, pa onda i rusi
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 15:34 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Reis Kavazović na dženazi u Jablanici: 'Naša trajna obaveza je prema šehidima i njihovim porodicama'Draga braćo i sestre, poštovane porodice. Suvišan je svaki govor. Okupili smo se da ispratimo braću i sestre na bolji svijet, ahiret. Iako je tuga duboka i slamajuća. Isto tako svjesni smo da Bog odlučuje o našim životima. Mi smo smrtni ljudi. Razlikujemo se samo po tome na koji način odlazimo sa ovog svijeta. Utopljenik je šehid. Onaj koji se utopio, on je šehid", kazao je Husein ef. Kavazović. https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_2Obdukcija je pokazala da se nitko nije utopio, već su usmrćeni kamenjem i muljem. Reis lukavo odvlači pozornost sa kamenoloma https://www.facebook.com/share/1D8DqTC65x/Nista bez Franjevaca... Ove daidže još ko da je turski vakat Zato politiku vode nacionalne organizacije a ne vjerske. Bogu božije a caru carevo. Nacija smo a ne vjerska skupina. Tako smo dopustili da nam u Fojnici ratnim operacijama upravljaju franjevci (tj. stopiraju iste), lipo je završilo.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 16:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 17:07 |
|
|
Mislim da ni najgori zubarski posao ne bi trebao dovesti do smrtonosne sepse, može biti da je još nešto u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 18:05 |
|
|
Na Klixu je spomenuto da je zub vađen pod upalom. Nisam stručnjak ali mislim da sam čuo da se to ne radi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 18:20 |
|
|
Nije: https://avaz.ba/vijesti/bih/934402/ogla ... o-na-plucaMoglo bi tu bit svašta a i ova cura ne djeluje kao 16-godišnjakinja. Mogao bi zubar tu bit žrtva a ne ubojica.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 19:25 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 20:06 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 20:11 |
|
|
Fenniks je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nije: https://avaz.ba/vijesti/bih/934402/ogla ... o-na-plucaMoglo bi tu bit svašta a i ova cura ne djeluje kao 16-godišnjakinja. Mogao bi zubar tu bit žrtva a ne ubojica. Mislim da je ovaj tvoj post previše lud i opičen, čak i za tebe. Ne znam što ti nije jasno. Kad dijete od 16 g. izgleda kao folk zvijezda i slika se u nekim klubovima sa tetoviranim jalijašima što ti to govori? Nebriga roditelja. Drugo, taj KCUS je koma, nije ona prva koja je preselila tamo. Prije bih posumnjao u bolnicu nego u zubara. Zubar koliko vidim je napravio što je trebalo, u slučaju komplikacija trčiš na hitnu. Tako da, ima tu više stvari, nije samo zubar. Ne treba žurit s osudama.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 20:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nije nemoguće, rijetko je ali poznato je da te zub može doći glave.
Kod vađenja, otvara se praktički ulaz u krvotok i bakterije mogu ući.
No, rizik je minijaturan.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Stomatološka ordinacija “Veseli zubić”
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 20:50 |
|
|
Fenniks je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
Ne znam što ti nije jasno. Kad dijete od 16 g. izgleda kao folk zvijezda i slika se u nekim klubovima sa tetoviranim jalijašima što ti to govori?
Nebriga roditelja.
Drugo, taj KCUS je koma, nije ona prva koja je preselila tamo. Prije bih posumnjao u bolnicu nego u zubara.
Zubar koliko vidim je napravio što je trebalo, u slučaju komplikacija trčiš na hitnu.
Tako da, ima tu više stvari, nije samo zubar.
Ne treba žurit s osudama.
I kakve veze ima kako izgleda za cijeli slučaj i s kim se druži? Današnja djeca ionako izgledaju starije nego što zapravo jesu, posebice kad se dotjeraju. I meni nije normalno da dotični zubar na upit šta se dogodilo odgovori "Ne dirajte mi u egzistenciju" Stvarno to rekao?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 21:03 |
|
|
Fenniks je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
Ne znam što ti nije jasno. Kad dijete od 16 g. izgleda kao folk zvijezda i slika se u nekim klubovima sa tetoviranim jalijašima što ti to govori?
Nebriga roditelja.
Drugo, taj KCUS je koma, nije ona prva koja je preselila tamo. Prije bih posumnjao u bolnicu nego u zubara.
Zubar koliko vidim je napravio što je trebalo, u slučaju komplikacija trčiš na hitnu.
Tako da, ima tu više stvari, nije samo zubar.
Ne treba žurit s osudama.
I kakve veze ima kako izgleda za cijeli slučaj i s kim se druži? Današnja djeca ionako izgledaju starije nego što zapravo jesu, posebice kad se dotjeraju. I meni nije normalno da dotični zubar na upit šta se dogodilo odgovori "Ne dirajte mi u egzistenciju" Bitno je. Ono što naučiš kad dođeš u moje godine je da je sve bitno. I svojoj djeci to govorim stalno mada me slabo čuju. Ako nešto ima šanse 1 % da se dogodi, to je vrlo mala šansa da se nešto dogodi. Slažem se ali ako to ponoviš 100 x. Onda je šansa 100 %. No, moj post je više bio da se ne srlja sa zaključcima. Stalno sa tog KCUS-a skidaju odgovornost.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 21:03 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20873 Lokacija: među zvijezdama
|
Jeste to rekao. Nazalost.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 16 lis 2024, 21:08 |
|
|
Sjetimo se kako je donedavno ravnateljica bila Sebija pa su htjeli lika kojem je najveći + liječenje Alije. https://avaz.ba/vijesti/bih/876349/ovo- ... ora-kcus-aI sad se kao čudite što ljudi umiru tamo?! Zubar kriv. On očito ne misli da jest.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 17 lis 2024, 11:42 |
|
|
Enes i Senad idu pješke iz Viteza ka sarajevskim Kovačima kako bi obilježili 21. godišnjicu smrti Alije IzetbegovićaPatria) -Senad Mujkić (62), ratni vojni invalid, i Enes Đelilović (59) iz Viteza, odlučili su na simboličan način obilježiti 21. godišnjicu smrti prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine, rahmetli Alije Izetbegovića. Pješačkim pohodom od Viteza do mezarja na Kovačima žele još jednom pokazati poštovanje i odaslati poruku očuvanja sjećanja na prvog predsjednika Predsjedništva RBiH. "Ovim pješačkim pohodom želimo iskazati počast našem predsjedniku i svim šehidima Bosne i Hercegovine. U vrijeme kada se našeg predsjednika stavlja u kontekst s presuđenim ratnim zločincem, želimo i na ovaj način iskazati svoj protest protiv skandalozne izjave Christiana Schmidta", izjavio je Enes Đelilović, demobilisani borac Armije Republike Bosne i Hercegovine. Pješačenje su započeli rano jutros, nakon sabah-namaza, sa šehidskog mezarja u Starom Vitezu. Planiraju prvu noć provesti u Kiseljaku, gdje će ih ugostiti članovi Medžlisa Islamske zajednice Kiseljak. Sutradan, u petak, nastavljaju put prema Sarajevu, s planom da u petak navečer odmore u Vogošći. Njihov cilj je da u subotu, 19. oktobra, na dan godišnjice smrti rahmetli Alije Izetbegovića, stignu na mezarje Kovači, gdje će proučiti fatihu i odati počast predsjedniku i svim šehidima Bosne i Hercegovine. Ovo je četvrti put da Senad i Enes pješačenjem obilježavaju godišnjicu smrti prvog predsjednika BiH. Prethodne pohode su realizovali 2020, 2022. i 2023. godine, čime nastavljaju tradiciju koja im je posebno važna. https://nap.ba/qpost/376151Ako pametno rasporede vrijeme,nakon što završe hadž, pardon obiđu deda Aliju, stići će i na prosvjede za Gradžansku a pritom možda i upoznati svog najdražeg “intelektualca” iz Kruga 99. Držim palčeve ovim veselim avanturistima
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|