|
|
Stranica: 11/18.
|
[ 432 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:05 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: Sami Izrael kaže da je uvreda uspoređivati 8000 streljanih odraslih muških vojnih zarobljenika s Holokaustom. Hebe nam se sta kaze Izrael. Bitno je da svijet nije poceo „mijenjati“ i mijesati uloge zrtve i krvnika.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:07 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3216 Lokacija: Gora Romanija
|
|
Nebi sjalaaa ovako jakooo,ova nasa lijepa protektorinaaaaa,ja bi svijetlo zvao mrakom, DA TE NIJEEEEE ALIJAAAAA
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Šmit je nehotice to rekao kao što sam ja nehotice napisao ovaj naslov.  Bas smo mi bitni kao Zidovi, pa da imamo kredit i da nam se pravda OHR! Moras preboliti to. I promjeniti naslov! Alija mirotvorac! Reci to Nizozemcima. Oni su vas doslovice ismijali s presudama glede odštete.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Patriota
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:08 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 3216 Lokacija: Gora Romanija
|
Ko sto bi rekli u Sirokom, “Hocemo Aliju” 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86969 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Znači opet ćete jesti Šmitu iz ruke? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:11 |
|
|
Patriota je napisao/la: Recimo,da je Silajdzic npr bio na Alijinom mjestu,vjerovatno bi odbio Dayton. Alija mi nikad nije bio nesto drag. Ali sta je tu je,mi Bosnjaci moramo paziti svoje. Je, lepi Hari je izgleda više gledao neke trebe kako da p. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:11 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bas smo mi bitni kao Zidovi, pa da imamo kredit i da nam se pravda OHR! Moras preboliti to. I promjeniti naslov! Alija mirotvorac!
Reci to Nizozemcima. Oni su vas doslovice ismijali s presudama glede odštete. Pa šta si očekivao? Da će presuditi? Ja od kurve EU nisam ništa ocekivala. Ni presudu za Srebrenicu. MZ je dozvolila precutno Srbima sranja. I nad vama i nad nama. Sto su Srbi retardi pa se nisu mogli obuzdati, da agresiju malo “civiliziranije” sprovedu to je njihova greška. I nastavak sranja na Kosovu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86969 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Patriota je napisao/la: Recimo,da je Silajdzic npr bio na Alijinom mjestu,vjerovatno bi odbio Dayton. Alija mi nikad nije bio nesto drag. Ali sta je tu je,mi Bosnjaci moramo paziti svoje. Je, lepi Hari je izgleda više gledao neke trebe kako da p.  Haris je po kazivanju Samanthe Powers gol hodao hodnicima NY hotela.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Reci to Nizozemcima. Oni su vas doslovice ismijali s presudama glede odštete.
Pa šta si očekivao? Da će presuditi? Ja od kurve EU nisam ništa ocekivala. Ni presudu za Srebrenicu. MZ je dozvolila precutno Srbima sranja. I nad vama i nad nama. Sto su Srbi retardi pa se nisu mogli obuzdati, da agresiju malo “civiliziranije” sprovedu to je njihova greška. I nastavak sranja na Kosovu. Ja nisam ništa očekivao. Vi ste očekivali. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Znači opet ćete jesti Šmitu iz ruke?  Zakon o državnoj imovini. I imate fore još jesno nametanje? Za presjedništvo?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Reci to Nizozemcima. Oni su vas doslovice ismijali s presudama glede odštete.
Pa šta si očekivao? Da će presuditi? Ja od kurve EU nisam ništa ocekivala. Ni presudu za Srebrenicu. MZ je dozvolila precutno Srbima sranja. I nad vama i nad nama. Sto su Srbi retardi pa se nisu mogli obuzdati, da agresiju malo “civiliziranije” sprovedu to je njihova greška. I nastavak sranja na Kosovu. Dozvolili su Srbima da vam smanje broj za 50%, zatim otvorili Haag i osudili Srbe da zametnu trag, i konačno stavili vas pod zajedništvo odnosno kontrolu Hrvata. Sve čisto. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:14 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa šta si očekivao? Da će presuditi? Ja od kurve EU nisam ništa ocekivala. Ni presudu za Srebrenicu. MZ je dozvolila precutno Srbima sranja. I nad vama i nad nama. Sto su Srbi retardi pa se nisu mogli obuzdati, da agresiju malo “civiliziranije” sprovedu to je njihova greška. I nastavak sranja na Kosovu.
Ja nisam ništa očekivao. Vi ste očekivali.  Srbi su sami si krivi sto su genocidasi. Neobuzdan i lud narod. Mogli su puno vise postići da su imali kontrole. Ovako do sudnjeg dana su bolesnici.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pa šta si očekivao? Da će presuditi? Ja od kurve EU nisam ništa ocekivala. Ni presudu za Srebrenicu. MZ je dozvolila precutno Srbima sranja. I nad vama i nad nama. Sto su Srbi retardi pa se nisu mogli obuzdati, da agresiju malo “civiliziranije” sprovedu to je njihova greška. I nastavak sranja na Kosovu.
Dozvolili su Srbima da vam smanje broj za 50%, zatim otvorili Haag i osudili Srbe da zametnu trag, i konačno stavili vas pod zajedništvo odnosno kontrolu Hrvata. Sve čisto.  Ti kad pišeš to “kontrola” “zagrljaj HR” i ja čitam, meni to zvuci tako lično. I ne mogu se oteti tom dojmu! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:18 |
|
|
|
I kako sutra biti ogorčen na prosvjedu? Kako?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Čovjek je zaslužan za rat s Hrvatima, za dovođenje mudžahedina, za mnoštvo logora i stratišta, za ideju izbijanja Muslimanske vojske na more, za prodaju istočne Bosne. Žrtvovao bi on i Bihać da mi nismo uletili.
K tome se usrao kad je bio zarobljen, došao na poziciju predsjednika predsjedništva Babinim glasovima. Pogrešno procjenjivao i gubio na ave strane, odbijao mirovne planove jer je bio ekstremist. Prevrtljivi ljigavac kojem nitko nije vjerovao.
Da je Hrvat, ne bi se znalo gdje mu je grob. Francek je za njega gromada.
I vi umjesto da ga zgazite još mu sina slušate jer ste na dobrom putu.
A onda čuđenje i kme-kme iz dana u dan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dozvolili su Srbima da vam smanje broj za 50%, zatim otvorili Haag i osudili Srbe da zametnu trag, i konačno stavili vas pod zajedništvo odnosno kontrolu Hrvata. Sve čisto.  Pa kad je osnivan sud to je bila primarna stvar. Nije osnovan 1991. kad je rat počeo, nego 1993. kad su muslimani počeli masovno stradavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:20 |
|
|
|
Meni je najkrivlji sto je bio beskičmenjak i prodao Republiku. Osudila bi ga prvo zbog toga.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Dozvolili su Srbima da vam smanje broj za 50%, zatim otvorili Haag i osudili Srbe da zametnu trag, i konačno stavili vas pod zajedništvo odnosno kontrolu Hrvata. Sve čisto.  Ti kad pišeš to “kontrola” “zagrljaj HR” i ja čitam, meni to zvuci tako lično. I ne mogu se oteti tom dojmu!  Ne zamjerim ti, prirodno isijavam napetu energiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:21 |
|
|
|
Sarajka upravo izjavila da želi da ju kontrolišem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:22 |
|
|
|
Ali kul je sto svijet drži da mirotvorac. Ne želim cetaljskoj zgadiji a ni ostalim neprijateljima da svijet bilo kada pruzi zadovoljstvo i da pokušaju relativizirati. Zna se ko je bio genocidan. I zašto su presude.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je najkrivlji sto je bio beskičmenjak i prodao Republiku. Osudila bi ga prvo zbog toga. Sjetih se naslova iz tadašnjih novina: Draža mu džamija nego država. 
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sarajka upravo izjavila da želi da ju kontrolišem. Dogovorite se. Za kumstvo se ne brinite. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čovjek je zaslužan za rat s Hrvatima, za dovođenje mudžahedina, za mnoštvo logora i stratišta, za ideju izbijanja Muslimanske vojske na more, za prodaju istočne Bosne. Žrtvovao bi on i Bihać da mi nismo uletili.
K tome se usrao kad je bio zarobljen, došao na poziciju predsjednika predsjedništva Babinim glasovima. Pogrešno procjenjivao i gubio na ave strane, odbijao mirovne planove jer je bio ekstremist. Prevrtljivi ljigavac kojem nitko nije vjerovao.
Da je Hrvat, ne bi se znalo gdje mu je grob. Francek je za njega gromada.
I vi umjesto da ga zgazite još mu sina slušate jer ste na dobrom putu.
A onda čuđenje i kme-kme iz dana u dan. Ukratko tipični izdanak lojavih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sarajka upravo izjavila da želi da ju kontrolišem. Ne smiješ PP pročitati pet dana! Kako bi me tek kontrolirao? Ajde da cujem javno! Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hambasada: Alija je islamski terorista kojeg smo nekad koristili kao talibane ali nam više ne tr Postano: 16 lis 2024, 19:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sarajka upravo izjavila da želi da ju kontrolišem. Sasvim prirodno žensko ponašanje, nemoj sada pokvariti dojam. 
1416 of 2558 - 55.36%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|