|
|
Stranica: 44/44.
|
[ 1093 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 15:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: I ti si ponosan Hrvat,dok ne vidiš ljepote Republike Srpske. Ja sam dodrinaš ali ne u onom ustaškom smislu. Imam Hr i BiH državljanstvo. Sve je to moje. Sudjelovao sam i na jednom sportskom eventu u IS, baš je ljudima bilo drago što im je došao netko iz Hrvatske iako sam ja objašnjavao da sam iz Bosne. Uglavnom, svakako bolje da uživamo u prirodi i sadržajima i gradimo infastrukturu nego da ratujemo. Sad kad naprave tunel od Vogošće će mi bit Jahorina još bliža, posebno Ravna planina koju će valjda povezati s Jahorinom. Gledao sam gdje gondola završava pa primarni cilj cijelog IS bi trebao bit gradnja te gondole do Ogorjelice. https://www.palelive.com/uskoro-pocetak ... -jahorina/Jesi im objasnio kako si posto Hrvat ? PS samo da ti se pohvalim da sam 10 dana odmaro u Istri,Medulin,Pula,Fažana,Brijoni.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 15:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ja sam dodrinaš ali ne u onom ustaškom smislu. Imam Hr i BiH državljanstvo. Sve je to moje. Sudjelovao sam i na jednom sportskom eventu u IS, baš je ljudima bilo drago što im je došao netko iz Hrvatske iako sam ja objašnjavao da sam iz Bosne. Uglavnom, svakako bolje da uživamo u prirodi i sadržajima i gradimo infastrukturu nego da ratujemo. Sad kad naprave tunel od Vogošće će mi bit Jahorina još bliža, posebno Ravna planina koju će valjda povezati s Jahorinom. Gledao sam gdje gondola završava pa primarni cilj cijelog IS bi trebao bit gradnja te gondole do Ogorjelice. https://www.palelive.com/uskoro-pocetak ... -jahorina/Jesi im objasnio kako si posto Hrvat ? PS samo da ti se pohvalim da sam 10 dana odmaro u Istri,Medulin,Pula,Fažana,Brijoni. Ti si ostao Hrvat. Tzv. ostaša. I Srbi nazivaju Brioni a Hrvati Brijuni. Ti si baš nešto između sa Brijonima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 15:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jesi im objasnio kako si posto Hrvat ? PS samo da ti se pohvalim da sam 10 dana odmaro u Istri,Medulin,Pula,Fažana,Brijoni. Ti si ostao Hrvat. Tzv. ostaša. I Srbi nazivaju Brioni a Hrvati Brijuni. Ti si baš nešto između sa Brijonima. A ne znam neko kaže Brijuni,neko Brijoni,neko Brioni. Hrvatski naziv je Brijuni od 90- ih. Ti nemoj bit tol'ko ponosan Hrvat,a stalno ić u Republiku Srpsku.Smanji ponos.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 15:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ti si ostao Hrvat. Tzv. ostaša. I Srbi nazivaju Brioni a Hrvati Brijuni. Ti si baš nešto između sa Brijonima. A ne znam neko kaže Brijuni,neko Brijoni,neko Brioni. Hrvatski naziv je Brijuni od 90- ih. Ti nemoj bit tol'ko ponosan Hrvat,a stalno ić u Republiku Srpsku.Smanji ponos. Vas dvojica ste prototip modernih špijuna, nema više jeftinih odijela, mračnih birtija i zapuštenih kolodvora. Bavite se sportom, kulturom, turizmom, usput stvarate kontakte među lokalcima, svuda zavirite i sve bilježite u svoje mobitele.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 15:55 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: A ne znam neko kaže Brijuni,neko Brijoni,neko Brioni. Hrvatski naziv je Brijuni od 90- ih. Ti nemoj bit tol'ko ponosan Hrvat,a stalno ić u Republiku Srpsku.Smanji ponos. Vas dvojica ste prototip modernih špijuna, nema više jeftinih odijela, mračnih birtija i zapuštenih kolodvora. Bavite se sportom, kulturom, turizmom, usput stvarate kontakte među lokalcima, svuda zavirite i sve bilježite u svoje mobitele. Mi smo na vrijeme shvatili da nam je potrebna reorganizacija i transformacija. https://youtu.be/9DjjieXxzkU?si=NWFJH7d-TqPP56q8
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 18:15 |
|
|
Ovaj G18 je agresor iz RH na našu RS. Uopće ni nema državljanstvo nijednog entiteta BiH. Smije bit max 3 mjeseca u RS-u. Banirajte ga! Nisam nikad bio na Romaniji, planiram nagodinu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 18:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovaj G18 je agresor iz RH na našu RS. Uopće ni nema državljanstvo nijednog entiteta BiH. Smije bit max 3 mjeseca u RS-u. Banirajte ga! Nisam nikad bio na Romaniji, planiram nagodinu. Za Romaniju moraš nabavit janjeću šubaru. Pitaj Aleksu da ti posudi.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 kol 2023, 21:26 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ovaj G18 je agresor iz RH na našu RS. Uopće ni nema državljanstvo nijednog entiteta BiH. Smije bit max 3 mjeseca u RS-u. Banirajte ga! Nisam nikad bio na Romaniji, planiram nagodinu. Za Romaniju moraš nabavit janjeću šubaru. Pitaj Aleksu da ti posudi. Crna šubara,a nekada se nosila crvena čalma oko crne šubare ili se preko glave vezala.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 30 kol 2023, 23:13 |
|
|
Baš dobri kadrovi s MTB maratona u IS. Jahorina je prelijepa planina:
Ništa to nije lošije od Austrije ili Slovenije.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 17 stu 2023, 22:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
sinik
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 17 lip 2024, 23:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 18 lip 2024, 00:37 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5898 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Lutorčina je napisao/la: Crna šubara,a nekada se nosila crvena čalma oko crne šubare ili se preko glave vezala. Je li crvena čalma imala posebno značenje?
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 18 lip 2024, 11:21 |
|
|
Nije, nosena je u citavoj BIH za vrijeme A-U vjerovatno iz razloga sto su krscani napokon mogli boje nositi pa su poceli crvene pasove i calme odnsono salove nositi
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Haso
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 18 lip 2024, 12:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2024, 00:12 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Crna šubara,a nekada se nosila crvena čalma oko crne šubare ili se preko glave vezala. Je li crvena čalma imala posebno značenje? Ne znam nosili su je i Hrvati iz Duvna,Bugojna i Kupresa. Kod Srba je to nošeno od Kalinovika,Trnova pa sve do Sokoca.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 19 kol 2024, 10:03 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 19 kol 2024, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60828 Lokacija: DAZP HQ
|
Zavode vas da se opustite i da ne gledate ovu isturenu vojnu utvrdu kao opasnost po vas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 11 stu 2024, 11:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|