|
|
Stranica: 34/36.
|
[ 900 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 11 vel 2024, 17:22 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Upalit će se ženama alarm kad udare u zid i ostanu same u četrdesetima. A do kraja ima ohoho.
Pun internet takvih što plaču u kameru na mobitelu. Upali joj se u 3 popodne, do 3.15 zaboravi što je mislila Nema se šta od žena očekivat, to da će se opametit same od sebe su gluposti, to što poneka sa 40 i kusur shvati da je sjebala samu sebe živeći taj sex i grad život od toga niko ništa nema niti je mlađe fufice opranog mozga briga šta poneka baba priča niti to utječe na išta. Jednostavno mora cijeli sistem ovakav kakav je puknuti i kad dođe opet da se misliš šta pojest automatski nestaje sav feminizam i ostali degenerluk, traži se muška ruka a muške ruke nema jer se ubijaju okolo. Kao što i bijaše cijelu ljudsku povijest.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 11 vel 2024, 17:57 |
|
|
Planina je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Na kraju krajeva, najviše su zakazali muškarci prethodnih generacija koji nisu vidjeli problem i što su sve puštali da prođe. U krajnju ruku i ja se mogu ubrojit među te muškarce sve dok nisam dobio drukčiji uvid u stvari Da. Di je taj odgoj kršćanski katolički? Zakazalo je davno. Tko je odgojio generaciju kurvi i kurvara? Slušaš starije di nešto pametuju, a još 60ih RH pala ispod 2 TFR. Abortus bio ko dobar dan. Hipi furanje, seks droga rokenrol. O čemu pričamo, nije to sve od instagrama pošlo. Netko je (ne)odgojio ovu nakaradnu generaciju da bude takva. Sve je to nekako u valovima išlo Prvo su svakako bile zahvaćene urbane sredine(ZG, RI pogotovo), zato što su tamo ljudi imali više kontakta sa zapadom, veći standard, komunistički brainwash, sex drugs rnr… Moglo bi se reć da je to još krenulo 60/70-ih u tim sredinama. Zanimljivo mi je kako su u Jugoslaviji 70/80-ih u dosta reklama koristili slike golih žena, kako su ljudi išli u kino gledat erotske filmove itd. K tome je i tada napredni zapad odbacio dosta tradicionalnih vrijednosti te se to uopće iz te perspektive nije činilo lošim Tad se srozavanje moralnih normi nije toliko osjetilo, zato što su stalno stizali ljudi s puno djece sa sela. Koliko znam u mom su kraju sve do rata ašikovali na sijelima, dok su u Zagrebu svi vrištali na Azru Nakon rata se moderni načini i običaji počinju širit i na naše ruralnije krajeve Došlo je čak do toga da gore priče čujem u svom kraju, nego u Zagrebu
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 11 vel 2024, 18:10 |
|
|
Ali općenito mislim da mi imamo manji problem što se tog tiče od recimo Amerike ili Zapadne Europe Amerikanke su sigurno najgore po tom pitanju i tamo su najveći problemi s brojem partnera određene žene, privilegiranosti, ponašanjima i zahtjevima. Napomenuo bih da u Americi postoji velika razlika između velikih gradova i ruralnih krajeva. U američkim gradovima je najgore, zato što postoje najveće prilike. Od tamo i dolazi najviše onog što se vidi na internetu S druge strane u ruralnim krajevima postoje normalne žene, ali je veliki broj samohranih majki i pretilih žena
U Europi svakako ovisi od države do države Neke najpogođenijih zemalja su: UK, Skandinavija, Španjolska… U Istočnoj je Europi nešto bolje zato što žene još uvijek imaju neke tradicionalne vrijednosti(imaju sram od zajednice, možeš pričat s njima da se ne rasplaču za svaku sitnicu…) i još se uvijek može pronać normalna žena. Jedino što me zabrinjava je veliki upliv feminizma(pola pola, girl boss itd). Isto i kod nas postoji razlika između urbane i ruralne žene
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 11 vel 2024, 23:51 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Ali općenito mislim da mi imamo manji problem što se tog tiče od recimo Amerike ili Zapadne Europe Amerikanke su sigurno najgore po tom pitanju i tamo su najveći problemi s brojem partnera određene žene, privilegiranosti, ponašanjima i zahtjevima. Napomenuo bih da u Americi postoji velika razlika između velikih gradova i ruralnih krajeva. U američkim gradovima je najgore, zato što postoje najveće prilike. Od tamo i dolazi najviše onog što se vidi na internetu S druge strane u ruralnim krajevima postoje normalne žene, ali je veliki broj samohranih majki i pretilih žena
U Europi svakako ovisi od države do države Neke najpogođenijih zemalja su: UK, Skandinavija, Španjolska… U Istočnoj je Europi nešto bolje zato što žene još uvijek imaju neke tradicionalne vrijednosti(imaju sram od zajednice, možeš pričat s njima da se ne rasplaču za svaku sitnicu…) i još se uvijek može pronać normalna žena. Jedino što me zabrinjava je veliki upliv feminizma(pola pola, girl boss itd). Isto i kod nas postoji razlika između urbane i ruralne žene Glavni problem mi izgleda egzistencijalni- mogu li žene uopće imati sva prava kao mukarci, a da to ne uništi civilizirano društvo? Pokazalo se da je većina ljudi nesposobna za kritičko mišljenje i samostalno odlučivanje, s tm da su žene iracionalnije, bitno. Izgleda mi očito da zemlje u kojima su žene tetošene propadaju, prije ili kasnije. Opstaju jedino društva u kojima su statistički u podređenom položaju. Naravno, nemoguće je vratiti se na stare priče gdje nsu imale prava, no funkcionalno društvo zahtijeva muško vodstvo i da je to jasno. No ni to nije granacija, gdje vidimo kao u Italiji da Talinani propadaju i pred migrantima i da im je natalitet nikakav, pa se svejedno ništa ne mijenja. Ne idući u metafizičke rasprave o determinizmi, meni sve više izgleda kao da je preodređeno. Nema zakona koji bi mogao promijeniti išta. Moderna društva moraju ženama dati prava više nego pred 150 godina, ond ata društva opadaju zboh kombinacije pada nataliteta i ženske generalne dezorijentiranosti i smušenosti, kod većine; i društvo propadne ili bar veći dio njega jer se ne možepropisati ponašanje ovima i onima. To mi izgleda skoro zadano, samo je tempo propadanja različit. I ne vjerujem da moraliziranje ina ikakav učinak. Sve je samo dio tapiserije svjetskih primjena gdje su se našli u paketu razvijeni i sterilni i fertlln i blesavi, a da bi s eočuvala civilizacija potrebna je neke veća promjena u svjetonazoru za koju se nitko ne usudi reći ni provesti. Prvo- meki patrijarhat za razvijene kao obrazac. Drugo- rasno-civilizacijske jasne hijerahije kolektiva prema trećem svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 04:42 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Ali općenito mislim da mi imamo manji problem što se tog tiče od recimo Amerike ili Zapadne Europe Amerikanke su sigurno najgore po tom pitanju i tamo su najveći problemi s brojem partnera određene žene, privilegiranosti, ponašanjima i zahtjevima. Napomenuo bih da u Americi postoji velika razlika između velikih gradova i ruralnih krajeva. U američkim gradovima je najgore, zato što postoje najveće prilike. Od tamo i dolazi najviše onog što se vidi na internetu S druge strane u ruralnim krajevima postoje normalne žene, ali je veliki broj samohranih majki i pretilih žena
U Europi svakako ovisi od države do države Neke najpogođenijih zemalja su: UK, Skandinavija, Španjolska… U Istočnoj je Europi nešto bolje zato što žene još uvijek imaju neke tradicionalne vrijednosti(imaju sram od zajednice, možeš pričat s njima da se ne rasplaču za svaku sitnicu…) i još se uvijek može pronać normalna žena. Jedino što me zabrinjava je veliki upliv feminizma(pola pola, girl boss itd). Isto i kod nas postoji razlika između urbane i ruralne žene Glavni problem mi izgleda egzistencijalni- mogu li žene uopće imati sva prava kao mukarci, a da to ne uništi civilizirano društvo? Pokazalo se da je većina ljudi nesposobna za kritičko mišljenje i samostalno odlučivanje, s tm da su žene iracionalnije, bitno. Izgleda mi očito da zemlje u kojima su žene tetošene propadaju, prije ili kasnije. Opstaju jedino društva u kojima su statistički u podređenom položaju. Naravno, nemoguće je vratiti se na stare priče gdje nsu imale prava, no funkcionalno društvo zahtijeva muško vodstvo i da je to jasno. No ni to nije granacija, gdje vidimo kao u Italiji da Talinani propadaju i pred migrantima i da im je natalitet nikakav, pa se svejedno ništa ne mijenja. Ne idući u metafizičke rasprave o determinizmi, meni sve više izgleda kao da je preodređeno. Nema zakona koji bi mogao promijeniti išta. Moderna društva moraju ženama dati prava više nego pred 150 godina, ond ata društva opadaju zboh kombinacije pada nataliteta i ženske generalne dezorijentiranosti i smušenosti, kod većine; i društvo propadne ili bar veći dio njega jer se ne možepropisati ponašanje ovima i onima. To mi izgleda skoro zadano, samo je tempo propadanja različit. I ne vjerujem da moraliziranje ina ikakav učinak. Sve je samo dio tapiserije svjetskih primjena gdje su se našli u paketu razvijeni i sterilni i fertlln i blesavi, a da bi s eočuvala civilizacija potrebna je neke veća promjena u svjetonazoru za koju se nitko ne usudi reći ni provesti. Prvo- meki patrijarhat za razvijene kao obrazac. Drugo- rasno-civilizacijske jasne hijerahije kolektiva prema trećem svijetu. Muško i žensko nisu isti, nisu stvoreni da budu isti, i jednostavno ne mogu biti isti, po prirodi stvari. Različiti smo po svemu, fizički, psihički, mentalno, emocionalno, karakterno, kako god hoćete. Bog > muškarac > žena > dijete. Svaki sistem koji narušava taj prirodni poredak može rezultirati samo jednim, propasti. Još od Adama i Eve. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame. Gluposti koje sam i sam mlatio oko sela i grada, kvadrature stana, ovoga ili onoga, u svemu ima neke istine ali samo po sebi je nebitno, problem je puno dublji a te stvari poput nabijanja u gradove i stanove su samo manifestacije problema, posljedice, uzrok je taj, narušen je prirodni poredak Bog > muškarac > žena > djeca. Niti je čovjek Bog niti je žena muškarac. Neki red i poredak se mora znati, to kada se izgubi sve ostalo su samo posljedice. A u ovom zapadnom sistemu se potpuno sve pogubilo, potpuni raspašoj. Time je propast zagarantirana.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 08:19 |
|
|
Planina je napisao/la: Hroboatos je napisao/la:
Glavni problem mi izgleda egzistencijalni- mogu li žene uopće imati sva prava kao mukarci, a da to ne uništi civilizirano društvo?
Pokazalo se da je većina ljudi nesposobna za kritičko mišljenje i samostalno odlučivanje, s tm da su žene iracionalnije, bitno.
Izgleda mi očito da zemlje u kojima su žene tetošene propadaju, prije ili kasnije. Opstaju jedino društva u kojima su statistički u podređenom položaju. Naravno, nemoguće je vratiti se na stare priče gdje nsu imale prava, no funkcionalno društvo zahtijeva muško vodstvo i da je to jasno.
No ni to nije granacija, gdje vidimo kao u Italiji da Talinani propadaju i pred migrantima i da im je natalitet nikakav, pa se svejedno ništa ne mijenja.
Ne idući u metafizičke rasprave o determinizmi, meni sve više izgleda kao da je preodređeno. Nema zakona koji bi mogao promijeniti išta.
Moderna društva moraju ženama dati prava više nego pred 150 godina, ond ata društva opadaju zboh kombinacije pada nataliteta i ženske generalne dezorijentiranosti i smušenosti, kod većine; i društvo propadne ili bar veći dio njega jer se ne možepropisati ponašanje ovima i onima.
To mi izgleda skoro zadano, samo je tempo propadanja različit. I ne vjerujem da moraliziranje ina ikakav učinak.
Sve je samo dio tapiserije svjetskih primjena gdje su se našli u paketu razvijeni i sterilni i fertlln i blesavi, a da bi s eočuvala civilizacija potrebna je neke veća promjena u svjetonazoru za koju se nitko ne usudi reći ni provesti.
Prvo- meki patrijarhat za razvijene kao obrazac.
Drugo- rasno-civilizacijske jasne hijerahije kolektiva prema trećem svijetu.
Muško i žensko nisu isti, nisu stvoreni da budu isti, i jednostavno ne mogu biti isti, po prirodi stvari. Različiti smo po svemu, fizički, psihički, mentalno, emocionalno, karakterno, kako god hoćete. Bog > muškarac > žena > dijete. Svaki sistem koji narušava taj prirodni poredak može rezultirati samo jednim, propasti. Još od Adama i Eve. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame. Gluposti koje sam i sam mlatio oko sela i grada, kvadrature stana, ovoga ili onoga, u svemu ima neke istine ali samo po sebi je nebitno, problem je puno dublji a te stvari poput nabijanja u gradove i stanove su samo manifestacije problema, posljedice, uzrok je taj, narušen je prirodni poredak Bog > muškarac > žena > djeca. Niti je čovjek Bog niti je žena muškarac. Neki red i poredak se mora znati, to kada se izgubi sve ostalo su samo posljedice. A u ovom zapadnom sistemu se potpuno sve pogubilo, potpuni raspašoj. Time je propast zagarantirana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 11:06 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Glavni problem mi izgleda egzistencijalni- mogu li žene uopće imati sva prava kao mukarci, a da to ne uništi civilizirano društvo?
To je to. I to pitanje se nitko ne usudi postaviti da ne bi uvrijedio žene. Najviše o tome sam čuo zapravo od engleskogovorećih konzervativnijih žena koje su tu isto uvidjele, a ne sviđa im se perspektiva propasti društva.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 12:08 |
|
|
Planina je napisao/la: Životni put prosječne žene na zapadu u 2024. (balkan, RH, BiH, HB included):
- od malena ispiranje mozga preko TVa mobitela interneta društvenih mreža, pa i škola, pa uglavnom i glupih roditelja (davno se zastranilo, nije to od jučer), sa feminizmom materijalizmom hedonizmom karijerom itd itd. (nitko ne odgaja kćer u stilu budi pobožna čuvaj se za svoga muža pomno ga odaberi i onda se njemu doživotno dadni i služi i rađaj djecu, takvog odgoja nema Boga pitaj od kad) - u djetinjstvu već seksualizacija i izlaganje svemu i normalizacija svega u svezi seksa, već na taj način gubi nevinost u glavi kao dijete - fizički gubi nevinost sa cca 15 (u prvim godinama puberteta) jer eto to je normalno svi to rade pa zašto ne bi i ja? - trpa se u sve rupe okolo do 30te a često i dalje, začarani krug propalih veza, jednonoćnih "avantura", "eksperimentiranja" itd., ukratko najbolje godine potrošene na kurvanje - do trenutka kad se odluči (ako se odluči) na udaju potrošena je u svakom smislu, ne voli samu sebe kamoli koga drugog, niti je to više u stanju, liječi se odlascima psihijatru, xanaxsom, self help knjigama, "mudrim" feminističkim citatima sa instagrama ("ti si boginja koja zaslužuje svemir i sve u njemu"), konzultacijama sa još mudrijim prijateljicama itd., - I tada sa nekih 30 ili koliko već, takva potrošena sa 10% preostalih jajašaca, zahtijeva muškarca koji je po svemu level iznad nje (jer samo takav i dolazi u obzir), koji je tek tada u svojim najboljim godinama (dok je ona svoje potrošila na bezobavezno i besplatno kurvanje sa Jurom Matom i Antom), da se on tada odredi za nju i samo za nju, i da sve svoje resurse vrijeme i energiju usmjeri ka njoj i njenim osjećajima (kojih često svakako više ni nema već gleda čisto materijalnu korist i osiguravanje svoje budućnosti, a ako ih i ima uvijek ostavlja sebi za pravo da se oni promjene preko noći ako slučajno naiđe bolji / zanimljiviji u nekom datom trenutku, ako joj odabrani malo dosadi ili ne bude s njim to nešto što je zamišljala itd itd.) - i dakle uza sav taj nesklad, to licemjerje, jer zna se šta je prava monogamija, kako je to biblijski i zamišljeno, jedan čovjek jedna žena za cijeli život, a ne ja ću svoje najbolje godine potrošit dok me 15 drugih jebe pa ću onda od tebe tražit da ti svoje najbolje godine posvetiš samo i isključivo meni, uza taj nesklad s te strane prošlosti kao što rekoh ide i nesklad i licemjerje sa strane budućnosti, dakle i tu si daju za pravo u svakom budućem trenutku ne samo reći ćao ostavljam te ko te jebe što si bio budala i predao se samo meni (što sam izričito i tražila kao uvjet), nego i uzeti 50% svega što odabrani sretnik ima, da ne spominjemo alimentacije i sve ostalo u slučaju da su tu i djeca. Dakle ovaj trenutni sistem prosječnoj potrošenoj tarabi daje za pravo da odabranog sretnika sjebe u svakom smislu u bilo kojem datom trenutku. Brak je postao ženi investicija u kojoj može dobiti sve a izgubiti ništa, dok je kod muškarca postalo obrnuto, može izgubiti sve a dobiti ništa, jer sve što dotične nude može imati i bez braka. Brak je sa strane muškarca imao smisla u nekim prošlim vremenima dok se 80% žena udavalo nevino i dok je rastava bila nečuvena taman on bio najveći pijanac u selu. Tada je muškarčevo obvezivanje jednoj ženi imalo smisla, i bilo je pošteno obostrano, ona je dobivala nekoga tko će se brinuti o njoj i djeci a on je dobijao nekoga ko je toga vrijedan, ko je s jedne strane nepotrošen i poslušan, a s druge strane nije uvijek jednom nogom vani i na drugom kurcu kao današnja žena, već je imao sigurnost da će ona biti tu i kad malo dosade jedno drugom i sve ostalo. - ali s obzirom da naivčina ne fali, dotična, takva kakva je, nađe sebi pripadajuću naivčinu koja se u svojim najboljim godinama obveže njoj i samo njoj, i to fecera neko vrijeme, ali u suštini tu nema neke ljubavi iz navedenih razloga potrošenosti i nepostojanja pravih vrijednosti, te nakon 3-5-7 godina kada dođe do konačnog zasićenja ili dolazi i ta rastava ako se kojom srećom nađe ijedan drugi zainteresirani da se nešto više bakće oko nje ili ostaje neki pro forme brak čisto na papiru ili radi djece ili radi okoline ili radi vlastite koristi na ovaj ili onaj način, ali njoj se muž u suštini gadi i sa strane će dati i krepanom ********* samo ako naiđe. Uglavnom eto to je rasplet cijele priče, umjesto sretnog i idiličnog braka dobije to što dobije., - dakle iz tog braka ako naiđe neki novi majmun voljan bakćanja oko dotične prebacuje se na njegovu granu, a što se nje tiče ovaj prethodni majmun može sutra crknut jer svakako joj je bio 31. po redu pa neš ti njega (zapravo bolje ne jer tko će onda plaćati alimentacije? nek radi i šalje pare meni i mome novom jebaču) jer na kraju dana bitna je samo ona i njeni trenutni osjećaji, međutim prije ili kasnije dolazi i ta točka kada više nema novog majmuna, nema novog krepanog konja, nema novog jebača, nema ni Jure ni Mate ni Ante, kada je toliko ostarila da je više nitko neće i nikome nije zanimljiva ni u kom smislu, i ta zadnja faza života prosječne današnje zapadne žene i jest najtužnija i najdepresivnija, umjesto u sretnom braku temeljenom na istinskim vrijednostima i sa hrpom unuka završava sa hrpom mačaka i xanaxom i hejtanjem šugavog muškog roda koji je za sve kriv, a zapravo ju je od malena uništio feminizam.
S muške strane najbitnije je biti svjestan ovoga svega i ne dati se navući na tanak led, mada je ovo sve toliko otišlo van kontrole da sam taj čin sklapanja braka je upravo to, otišao si na sred jezera gdje je led toliko tanak da ako se malo jače osloniš jednom nogom propadaš u vodu i teško ćeš se izvući jer kako ti grabiš rukom da se izvučeš tako i taj led puca i sve tako. Eto slikoviti prikaz sklapanja braka danas sa muške strane. Dosta dobro i precizno opisano. Međutim sve to ide polako svom kraju zato što priroda osigurava da preživljava samo onaj sustav i samo one jedinke koje se ponašaju u skladu s prirodnim normama. Žene se mogu ponašati neodgovorno po društvo na ovakav način tok postoje muški da to isto društvo održavaju na aparatima. Radi najteže fizičke poslove, uplačuj u mirovinski zdravstveni i socijalni sustav,brani državu puškom itd itd. Preko 95% žena radi poslove koji u suštini nisu esencijalno bitni po ekonomiju, i koji postoje zbog socijalnog mira. Kako budemo ulazili u sve gora i teža vremena, neće više biti luksuza umjetno održavati takav način života i sve će se to resetirati. I onda će opet muško biti muško u smislu da čuva egzistenciju žene djece i obitelji. Samo mora biti još gore da bi krenulo na bolje...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 19:30 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Glavni problem mi izgleda egzistencijalni- mogu li žene uopće imati sva prava kao mukarci, a da to ne uništi civilizirano društvo?
To je to. I to pitanje se nitko ne usudi postaviti da ne bi uvrijedio žene. Najviše o tome sam čuo zapravo od engleskogovorećih konzervativnijih žena koje su tu isto uvidjele, a ne sviđa im se perspektiva propasti društva. Moje stajalište je bilo kao njemačkih socijalista prije 1. svjetskog rata, no možda sam u krivu- kao možda i oni. A u krivu je bio i Marx, ondje gdje sam se s njim slagao kad sam bio mladac. Naime, svi se oni drže nečega što bi se moglo nazvati idealističko poimanje ljudske naravi. Slika je jasna- ako se ljudi oslobode prisile robovske rutine rada i teških uvjeta, onda će u slobodi procvetati njihova, recimo tako, autentična kreativnost i "viša priroda". Oni su mislili da bi većina ljudi kad bi bili oslobođeni trke za opstankom u materijalnom smislu posvetila se nečem "višem"- znanosti, umjetnosti, kulturi, posvećenom radu...kao što je Michelangelo radio do smrti u 89., a nitko ga nije tjerao. No to je idealistički naivno. Većina ljudi su prasci i poluživotinje i kod njih dominira "niža narav", metaforički rečeno. Slobodu im daj, ali oni će ići na usvinjenje života, na kurveštinu. žderanje, lokanje, eventualno statusne borbe oko položaja, kao članovi organiziranoga kriminala. Nije prosječnik potencijalni Goethe nego potencijalna svinja. Naravno da sam za prava žena kao školovanje i financijska autonomija, no njemački su socijalisti, a i ja sa njima, naivno mislili da će žene uz slobodu htjeti više ispuniti svoju prirodu. Dakle, u romantičnim i obiteljskim odnosima bit će više harmonije zbog slobde, neće biti prisilnih brakova, nasilja od muža tiranskoga kretena, odnosi sa djecom će biti zdraviji i sve će biti ispunjenije zbog veće slobode izbora i manje tlačenja. No u zbilji žene ne znaju što će sa sobom, statistički gledano. Zvrkasto idu u razne erotske avanture, bez pamet; često ni ne žele djecu, a kad ih imaju, idu za nekim bizarnim naputcima; slijede trendove i mode kao da nemaju vlastite pameti. Vidio sam neke rasprave oko pjevačice Taylor Swift i kako će se ona postaviti politički oko ovih izbora. Jedan Amerikanac je točno rekao- a koga vraga briga kako će neka pjevačka zvijezda politički htjeti ovo ili ono? A drugi je isti pametno odvratio- točno, no za smušene djevojke i mlade žene, one će se ponašati kao kokoši, oponašajući što ova kaže. Dakle, imate viši i niži tip ljudi, a kod žena je taj niži- naravno statistički dominantan- takav da skoro nužno dovede društvo u kaos. Doda li se tom da moderna tehnologija dosta mijenja svijet i svijest, dobije se recept za katastrofu.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 23:09 |
|
|
To je ona stara pojist popit poprčit ilitiga use nase i podase. To je dominantni tip. Poluživotnje kao što kažeš. Kod žena pogotovo izraženo na taj njihov način, toliko vođene nekim primitivnim instiktima u odabiru partnera i ponašanju prema njemu, u vlastitim životnim odlukama, toliko podložne najprimitivnijim manipulacijama, lišene logike i zdravog razuma, nekad stvarno imam osjećaj da su razina između majmuna i čovjeka. Uglavnom budućnost će biti sličnija ovome;
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 12 vel 2024, 23:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Hroboatos je napisao/la:
Glavni problem mi izgleda egzistencijalni- mogu li žene uopće imati sva prava kao mukarci, a da to ne uništi civilizirano društvo?
Pokazalo se da je većina ljudi nesposobna za kritičko mišljenje i samostalno odlučivanje, s tm da su žene iracionalnije, bitno.
Izgleda mi očito da zemlje u kojima su žene tetošene propadaju, prije ili kasnije. Opstaju jedino društva u kojima su statistički u podređenom položaju. Naravno, nemoguće je vratiti se na stare priče gdje nsu imale prava, no funkcionalno društvo zahtijeva muško vodstvo i da je to jasno.
No ni to nije granacija, gdje vidimo kao u Italiji da Talinani propadaju i pred migrantima i da im je natalitet nikakav, pa se svejedno ništa ne mijenja.
Ne idući u metafizičke rasprave o determinizmi, meni sve više izgleda kao da je preodređeno. Nema zakona koji bi mogao promijeniti išta.
Moderna društva moraju ženama dati prava više nego pred 150 godina, ond ata društva opadaju zboh kombinacije pada nataliteta i ženske generalne dezorijentiranosti i smušenosti, kod većine; i društvo propadne ili bar veći dio njega jer se ne možepropisati ponašanje ovima i onima.
To mi izgleda skoro zadano, samo je tempo propadanja različit. I ne vjerujem da moraliziranje ina ikakav učinak.
Sve je samo dio tapiserije svjetskih primjena gdje su se našli u paketu razvijeni i sterilni i fertlln i blesavi, a da bi s eočuvala civilizacija potrebna je neke veća promjena u svjetonazoru za koju se nitko ne usudi reći ni provesti.
Prvo- meki patrijarhat za razvijene kao obrazac.
Drugo- rasno-civilizacijske jasne hijerahije kolektiva prema trećem svijetu.
Muško i žensko nisu isti, nisu stvoreni da budu isti, i jednostavno ne mogu biti isti, po prirodi stvari. Različiti smo po svemu, fizički, psihički, mentalno, emocionalno, karakterno, kako god hoćete. Bog > muškarac > žena > dijete. Svaki sistem koji narušava taj prirodni poredak može rezultirati samo jednim, propasti. Još od Adama i Eve. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame. Gluposti koje sam i sam mlatio oko sela i grada, kvadrature stana, ovoga ili onoga, u svemu ima neke istine ali samo po sebi je nebitno, problem je puno dublji a te stvari poput nabijanja u gradove i stanove su samo manifestacije problema, posljedice, uzrok je taj, narušen je prirodni poredak Bog > muškarac > žena > djeca. Niti je čovjek Bog niti je žena muškarac. Neki red i poredak se mora znati, to kada se izgubi sve ostalo su samo posljedice. A u ovom zapadnom sistemu se potpuno sve pogubilo, potpuni raspašoj. Time je propast zagarantirana. ovo si jako dobro napisao, s jedne strane živimo u vremenu koje se kune u zakone fizike i sve moguće materijalne dokaze, ali isto tako zanemaruje jedan prirodan poredak koji je takav kakav je.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 07 sij 2025, 17:20 |
|
|
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
zrnorazuma
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 07 sij 2025, 19:49 |
|
|
Istin je napisao/la: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. Kad društvo odbaci muškarce niskog statusa društvo ide kraju. Ruši se civilizacija, država, nacija i biološki opstanak. Takvi muškrci su stormtruperi svake zajednice bez kojih se ne može. Ratuju, rade najteže i najopasnije poslove koji održavaju sustav bukvalno. Kad ih društvo odbaci i žene prezru, isti sve bojkotiraju ,boli ih džon ili još gore, postanu agresivni i destruktivni. Zato danas zapadno društvo mora uvoziti turbo jadne strane da nam odvezu smeće i zakrpaju rupe na cestama, jer smo takve ljude prezreli, a vojske ostaju bez sastava jer se nitko ne želi priključiti. To je početak kraja, jer će ti stranci prije ili poslije ili postati toliko brojni da će zatući domicilne ili će presušiti njihov bazen. Pitanje uspješnosti sa ženama je potpuno nebitno pitanje iz aspekta civilizacije. Potpuni degenerici i društveni niškoristi su uspješni sa ženama. Ono, rock zvijezde, nogometaši, mafijaši i sl. Naravno da njima feminizam ne smeta, jer su oni sastavni dio iste priče o propasti društva. Feminizam je i stovren da bi djelu muškaraca omogućio da žive raskalašeno na uštrb većine, i time izazvao imploziju društva. Civilizaciju je stvorila i održava kontrola seksualnosti. Kad se to izgubi civilizacija ide u biološku i socijalnu imploziju.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 07 sij 2025, 20:06 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Istin je napisao/la: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. Kad društvo odbaci muškarce niskog statusa društvo ide kraju. Ruši se civilizacija, država, nacija i biološki opstanak. Takvi muškrci su stormtruperi svake zajednice bez kojih se ne može. Ratuju, rade najteže i najopasnije poslove koji održavaju sustav bukvalno. Kad ih društvo odbaci i žene prezru, isti sve bojkotiraju ,boli ih džon ili još gore, postanu agresivni i destruktivni. Zato danas zapadno društvo mora uvoziti turbo jadne strane da nam odvezu smeće i zakrpaju rupe na cestama, jer smo takve ljude prezreli, a vojske ostaju bez sastava jer se nitko ne želi priključiti. To je početak kraja, jer će ti stranci prije ili poslije ili postati toliko brojni da će zatući domicilne ili će presušiti njihov bazen. Pitanje uspješnosti sa ženama je potpuno nebitno pitanje iz aspekta civilizacije. Potpuni degenerici i društveni niškoristi su uspješni sa ženama. Ono, rock zvijezde, nogometaši, mafijaši i sl. Naravno da njima feminizam ne smeta, jer su oni sastavni dio iste priče o propasti društva. Feminizam je i stovren da bi djelu muškaraca omogućio da žive raskalašeno na uštrb većine, i time izazvao imploziju društva. Civilizaciju je stvorila i održava kontrola seksualnosti. Kad se to izgubi civilizacija ide u biološku i socijalnu imploziju. Čak i kod poligamnih društava kao što islamsko ili nekada kinesko kad poligamija dobije veći zamah uvek to društvo ode u haos i nestane.
|
|
Vrh |
|
|
zrnorazuma
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 07 sij 2025, 22:17 |
|
|
joe enter je napisao/la: Čak i kod poligamnih društava kao što islamsko ili nekada kinesko kad poligamija dobije veći zamah uvek to društvo ode u haos i nestane. Odnosno opstaje dok je u ekspanziji, osvaja i bukvlno otima žene drugima, pokorenima. Kad se to zaustavi, ono se okrene unutarnjem sukobu ili naprosto imploziji, raspadu sistema. Odličan primjer su afroameričke zajednice u SADu i Latinska Amerika gdje je stupanj nasilja među muškima nevjerojatan, a socioekonomska situacija porazna. Dpače, poligamija je bila manje loša od ovog danas, jer poligamna društva bar nisu bila biološki propadala. Današnja društva su poliamorna, gdje uspješan muškarac spava s više žena, ali se NE REPRODUCIRA s većinom od njih, nego one ostaju usahle grane. Dakle imamo urušavanje civilizacije, društva i biološko nestajanje u jednom. Tehnološki razvoj i imigracija malo prikriva do koje razine je to došlo, ali neće moći zadugo.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 00:30 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: joe enter je napisao/la: Čak i kod poligamnih društava kao što islamsko ili nekada kinesko kad poligamija dobije veći zamah uvek to društvo ode u haos i nestane. Odnosno opstaje dok je u ekspanziji, osvaja i bukvlno otima žene drugima, pokorenima. Kad se to zaustavi, ono se okrene unutarnjem sukobu ili naprosto imploziji, raspadu sistema. Odličan primjer su afroameričke zajednice u SADu i Latinska Amerika gdje je stupanj nasilja među muškima nevjerojatan, a socioekonomska situacija porazna. Dpače, poligamija je bila manje loša od ovog danas, jer poligamna društva bar nisu bila biološki propadala. Današnja društva su poliamorna, gdje uspješan muškarac spava s više žena, ali se NE REPRODUCIRA s većinom od njih, nego one ostaju usahle grane. Dakle imamo urušavanje civilizacije, društva i biološko nestajanje u jednom. Tehnološki razvoj i imigracija malo prikriva do koje razine je to došlo, ali neće moći zadugo. Tupave feministkinje i ovi soyboyevi ne shvataju da je brak i porodica zadnje utočište slobode za ljude , a pogotovo za žene i decu. Pošto pred našim očima demokratija krepava sa svim svojim degeneričnim slobodama seksulanosti , sledi nam kao po defoltu seksualno ropstvo , gde će žene posle svojih "jakih i nezavisnih" faza umišljene slobode postati seksualno roblje korporacija i država. Ja očekujem da će za 10-ak godina žene svaki svoj prekršaj ili zločin u društvu morati plaćati u "naturi" i to ako budu imale sreće , tipa hoćeš li godinu dana zatvora ili mesec dana jebanja sa onim koji će odplatiti tvoj prekršaj. Ili će biti oružane masovne revolucije koja će prodrmati svet sa velikim žrtvama ne bili se vrtili u normalnu ili će mo s vratiti u neko plemensko pagansko tehnološko distopijsko doba koje ne bi hteo ni da zamislim.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 01:33 |
|
|
S obzirom na uvoz raznoraznih islamista, liberalizam će vrlo brzo krepati, a feminizam ide pod ruku s njim.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 04:32 |
|
|
zrnorazuma je napisao/la: Istin je napisao/la: Uglavnom su muškarci niskog statusa ti koji laprdaju o feminizmu, isti jadnici čine većinu alt-right, teoretičara zavjere i sličnih redikula na internetu. Može li netko zamisliti čovjeka koji je uspiješan sa ženama a da ga uznemiruje tema feminizma? Naravno da ne. Kad društvo odbaci muškarce niskog statusa društvo ide kraju. Ruši se civilizacija, država, nacija i biološki opstanak. Takvi muškrci su stormtruperi svake zajednice bez kojih se ne može. Ratuju, rade najteže i najopasnije poslove koji održavaju sustav bukvalno. Kad ih društvo odbaci i žene prezru, isti sve bojkotiraju ,boli ih džon ili još gore, postanu agresivni i destruktivni. Zato danas zapadno društvo mora uvoziti turbo jadne strane da nam odvezu smeće i zakrpaju rupe na cestama, jer smo takve ljude prezreli, a vojske ostaju bez sastava jer se nitko ne želi priključiti. To je početak kraja, jer će ti stranci prije ili poslije ili postati toliko brojni da će zatući domicilne ili će presušiti njihov bazen. Pitanje uspješnosti sa ženama je potpuno nebitno pitanje iz aspekta civilizacije. Potpuni degenerici i društveni niškoristi su uspješni sa ženama. Ono, rock zvijezde, nogometaši, mafijaši i sl. Naravno da njima feminizam ne smeta, jer su oni sastavni dio iste priče o propasti društva. Feminizam je i stovren da bi djelu muškaraca omogućio da žive raskalašeno na uštrb većine, i time izazvao imploziju društva. Civilizaciju je stvorila i održava kontrola seksualnosti. Kad se to izgubi civilizacija ide u biološku i socijalnu imploziju. Ne bih rekao da je to samo za muškarce niskog statusa već i working class te middle class. Krenulo je od najnizih grana s fizickim radnicima a danas prosjecna štraca nece ni fakultetski obrazovanog muskaraca na nefizickim poslovima , malo im para jelte… Baza se suzava ubrzano kako stanje degenerira, inflacija dodaje ulje na vatru i ostaje samo onih top 10% na vrhu. Ista stvar se dogodila rimljanima, postali su seksualno devijantni, nisu htjeli u vojsku, barbari su se borili za njih, radili sve teze poslove dok se jedan dan nisu sjetili sto ne bi oni vodili rim umjesto samih rimljana. Ako se nesto ne promjeni isto ce se dogodit i nama, moderne civilizacije nema bez bijelog covijeka
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
zrnorazuma
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 18:03 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tupave feministkinje i ovi soyboyevi ne shvataju da je brak i porodica zadnje utočište slobode za ljude , a pogotovo za žene i decu. Pošto pred našim očima demokratija krepava sa svim svojim degeneričnim slobodama seksulanosti , sledi nam kao po defoltu seksualno ropstvo , gde će žene posle svojih "jakih i nezavisnih" faza umišljene slobode postati seksualno roblje korporacija i država. Ja očekujem da će za 10-ak godina žene svaki svoj prekršaj ili zločin u društvu morati plaćati u "naturi" i to ako budu imale sreće , tipa hoćeš li godinu dana zatvora ili mesec dana jebanja sa onim koji će odplatiti tvoj prekršaj.
Ili će biti oružane masovne revolucije koja će prodrmati svet sa velikim žrtvama ne bili se vrtili u normalnu ili će mo s vratiti u neko plemensko pagansko tehnološko distopijsko doba koje ne bi hteo ni da zamislim. Nisu ti feministikinje tupave, nego su one nusprodukt evolucijski neprirodnih uvjeta. Mi muškarci smo stvaranjem napredne civilizacije stvorili društvo u kojem po prvi puta IKADA žene mogu materijalno opstati direktno, bez muškarca koji skrbi o njima. To gotovo nikad nije bio slučaj. I tu je nastao feminizam kao nusprodukt takvih neprirodnih uvjeta. Žene su evoluirale u uvjetima gdje im je muškarac NUŽAN, i kad smo ih maknuli iz tih uvjeta one su prosto pukle jer su za njih to neprirodni uvjeti kojima se one opiru kroz taj svoj bunt. Kroz feminizam one izražavaju prijezir prema običnom mušarcu koji im više nije nužan, jer je ta situacija gdje im muškarac nije nužan zapravo biološki strana. One su ko malo djete kojem roditelji ne određuju granice pa sve više divlja i radi probleme jer traži te granice. Tako i feministica traži muškarca koji će dominirati nad njom, jer obični više ne dominira. Baš zato je svaka feministica pred alfa mužjakom pokornija od ovce pred pastirom. Jer ju on vrati u prirodno stanje mupke dominacije. Isto tako, kad prosječan muškarac ode u siromašniji svijet, vidi da ni najbolja riba nema taj prijezir prema njemu i ne pati od feminizma. Od feminizma pate samo žene koje su postale neovisne od direktne muške skrbi. Rezultat je raspad stabilnih obitelji i put u biološko pripadanje. Ima li izlaza, ne znam. Možda i nema. Žene taj svoj instinkt za dominantim muškarcem ne mogu ugasiti, a muškarci u prosjeku naprosto više nisu dominantni u visokotehnološkom društvu.
|
|
Vrh |
|
|
zrnorazuma
|
Naslov: Re: Feminstička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 18:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne bih rekao da je to samo za muškarce niskog statusa već i working class te middle class.
Krenulo je od najnizih grana s fizickim radnicima a danas prosjecna štraca nece ni fakultetski obrazovanog muskaraca na nefizickim poslovima , malo im para jelte…
Baza se suzava ubrzano kako stanje degenerira, inflacija dodaje ulje na vatru i ostaje samo onih top 10% na vrhu.
Ista stvar se dogodila rimljanima, postali su seksualno devijantni, nisu htjeli u vojsku, barbari su se borili za njih, radili sve teze poslove dok se jedan dan nisu sjetili sto ne bi oni vodili rim umjesto samih rimljana.
Ako se nesto ne promjeni isto ce se dogodit i nama, moderne civilizacije nema bez bijelog covijeka Kao što već rekoh, danas je stvar gora nego nekad, jer nekad je kroz poligamiju barem tih 10% na vrhu natjeralo žene da se reproduciraju. Danas većina žena ganja tih 10%, ali one koje ih ne ulove se ne reproduciraju i to je biološki kraj. Dakle neće propasti samo civilizaicja nego ćemo bukvalno izumrijeti.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 18:18 |
|
|
Nek propadaju, šta će ti pizdeki koji bi prodali vjeru za vrećicu bombona.
|
|
Vrh |
|
|
zrnorazuma
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 18:41 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Nek propadaju, šta će ti pizdeki koji bi prodali vjeru za vrećicu bombona. o čemu ti?
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 08 sij 2025, 18:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 10 sij 2025, 11:43 |
|
|
Mislim da je glupost kako tehnologija pomaže ženama da budu samostalne. Kako će ženi pomoći tehnologija ako ima plaću 1200 eura a najam stana je 700. I danas kao i prije 500 godina lakše je financijski udvoje.
Više su za emancipaciju krivi roditelji tih žena. Prije je žena u svojoj vlastitoj obitelji gdje se rodila bila smeće i samo se čekalo da se uda za prvog kljusinu. Nije bilo govora da se vrati kući ako joj slučajno muž nije valjao. A danas roditelji svoje kćeri odgajaju da budu princeze i da biraju samo najbolje
|
|
Vrh |
|
|
zrnorazuma
|
Naslov: Re: Feministička cista na mozgu Postano: 10 sij 2025, 12:09 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Mislim da je glupost kako tehnologija pomaže ženama da budu samostalne. Kako će ženi pomoći tehnologija ako ima plaću 1200 eura a najam stana je 700. I danas kao i prije 500 godina lakše je financijski udvoje.
Više su za emancipaciju krivi roditelji tih žena. Prije je žena u svojoj vlastitoj obitelji gdje se rodila bila smeće i samo se čekalo da se uda za prvog kljusinu. Nije bilo govora da se vrati kući ako joj slučajno muž nije valjao. A danas roditelji svoje kćeri odgajaju da budu princeze i da biraju samo najbolje U dvoje može značiti i da živi s cimericom. Stvar je u tome da žena teži muškarcu koji je materijalno dominantan nad njom, jer su joj to prirodni uvjeti u kojima je evoluirala i takvi su muškarci ženama omogućavali opstanak. Muškarac koji nema više od tih 1200 eura koje ona ima sama se njoj naprosto gadi i prezire ga. I one si tu ne mogu pomoći, to im je urođeni instinkt. Jednako kao što muškarac ne voli debele ili stare babe, ili kao što ga promisuitetne žene zanimaju samo kratkoroćno, tako i žene na urođenoj razini ne mogu da ne preziru muškarce koji im nisu superiorni. To vam je isto kao da odjednom žene postanu više od muškaraca, pola ljudi ne bi nikad našlo partnera, jer žene vole da su muškarci viši od njih. Nema tu pomoći u ovim okolnostima, moderna civilizacija je u sukobu s milijunima godina ženske evolucije. Ako ona može zaraditi 1200 eura, ti s manje od toga se njoj gadiš. Nisu žene tu ništ akrive, takvima ih je priroda napravila. Nisu krivi ni roditelji, nikakve princeze one nisu kad pred njima stoji lik koji joj je superioran. A i najveća seljača je princeza pred sirotanom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|