Nekad je zabavno gledati dvorsku ludu kako klizi sve više u deluzije. Ali bez brige, našu pöturicu će opet potpuno opsjednuti islam poput demona, pa će za nagradu dobiti novi ban.
Čisto informativno, nitko iz tih krugova ga ne vidi kao svoga, nego turčina/arapa.
Samo da se pozdravim od foruma u potpunosti. Nakon 19667 postova, dobio sam ovu poruku prilikom pokušaja logovanja.
Citat:
Iskoristio/la si maksimalan broj pokušaja prijavljivanja. Da bi se mogao/la prijaviti, sada uz korisničko ime i zaporku, moraš unijeti (i) potvrdni kod koji bi trebao biti prikazan na slici ispod.
To sve uradim, upišem korisničko ime, lozinku i odgovorim na automatsko pitanje i opet ne mogu da se ulogujem.
U prijevodu shadow ban. Pitao sam moderatore šta je u pitanju. Oni kažu da nema ništa i da sve je u redu. Očigledno da nije tako, čim odjednom iznenada više ne mogu pristupiti svom profilu, koji mi je uz to prijethodno lišen nekih funkcija, a koliko sam primjetio uz to blokiran sam kada je u pitanju slanje mailova administraciji.
Kako bilo i šta god bilo. Svako dobro i sve najbolje. Vidim da nema ni Agatonikosa, BBC-ja, Aleksija, lapo-lapo i mnogo drugih zvučnih forumaša, čiji profili su poplavili, te stoga, zamolio bih administraciju i moderaciju, da poplavi i moj.
Znači nema razloga zbog kojeg sam banovan? Ok i to je odgovor.
novem je napisao/la:
novovrijeme je dobar poznavatelj komšija. Treba ga pustiti da nastavi pisati.
Čuj "pustiti me"?
Pozdrav svim dobrim ljudima sa ovog foruma, red je da se odjavim i ne bih više smatao. Srećno vam bilo otopljavanje odnosa sa Muslimanima, odmah da znate, nema vam od toga ništa.
Vidim opet ne volite Muslimane. Opet vas zajebali Muslimani. A onomad kad su vam Konakovic i ostala liberana islamistička braća samo malo mahnuli repom, odmah ste poletili da otjerate i banujete sve Srbe sa foruma.
Po cijeli dan bistrite politiku a očigledne stvari ne vidite.
Aj sad opet zdravo i pripazite da vas Muslimani 2026. ne izbrišu sa političke scene.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11266 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
Veličanje silovanja i prijetnja silovanjem mojoj majci. Svakodnevno sijanje mržnje na forumu daje posljedice. Nemojte misliti da je vaše pisanje ovdje bezazleno i da ne može doprinjeti stvaranju budućih silovatelja ubica i zločinaca. Ovo je bas dekutantno. Zahtjevam trajni ban korisnika zbog ovog, u protivnom cu biti primoran da mirno napustim ovaj forum. Hvala
hoblatopla je napisao/la:
Mislim da je Karabaja potomak muslimanke i nekog četnika. To bi dosta toga objasnilo.
P.S. Nadam se da te je dobila u Ajšlinim godinama, pa da ima vremena da dobijes jednog polubrata s hrvatskom krvlju. :moli
Znači nema razloga zbog kojeg sam banovan? Ok i to je odgovor.
Čuj "pustiti me"?
Pozdrav svim dobrim ljudima sa ovog foruma, red je da se odjavim i ne bih više smatao. Srećno vam bilo otopljavanje odnosa sa Muslimanima, odmah da znate, nema vam od toga ništa.
Vidim opet ne volite Muslimane. Opet vas zajebali Muslimani. A onomad kad su vam Konakovic i ostala liberana islamistička braća samo malo mahnuli repom, odmah ste poletili da otjerate i banujete sve Srbe sa foruma.
Po cijeli dan bistrite politiku a očigledne stvari ne vidite.
Aj sad opet zdravo i pripazite da vas Muslimani 2026. ne izbrišu sa političke scene.
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Stranica popisa članstva je korištena za nedozvoljene radnje i ta opcija je isključena skoro dvije godine. PP korisniku možeš poslati ako klikneš na ikonu pp ispod njegovog posta.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Zasto se dopusta otvaranje bzveznih tema? Tipa tema Sena Uzunovic. Sasvim nepotrebna tema koja se moze obraditi pod naslovom Presuda Dodiku
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Zasto se dopusta otvaranje bzveznih tema? Tipa tema Sena Uzunovic. Sasvim nepotrebna tema koja se moze obraditi pod naslovom Presuda Dodiku
10 imbecilnih tema otvorenih na istu temu od vonjavih lojavaca.
Upravo sam opet protestirao jer lojavci unistavaju forum otvaranjem tema na svaku mogucu izjavu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.