|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:07 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15081 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Licno me zaboli za tvoj dozivljaj. Pregledaj vladinu temu kad je bio po amidzinim pokroviteljstvom kako se izasravao, pa onda prije banovima i upozorenjima. Kad sam ja posrijedi. Znaci coporanje mu nije strano kad ima podrsku. Ma mrs. Aaa ova tema. "Sarajka udaj se za mene". 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:20 |
|
|
Mulac, ne prodaji šuplju, nitko te nije pitao može li šerijat uspjeti u BiH. Sve one stvari što sam naveo su tvoje riječi, ne moje. Nisam htio to tako reći jer sam novi kolač na forumu, no ova Sarajka je probila led, ti si jedna jako glupa i podla osoba, jako loša kombinacija. Kani se internet džihada i idi radi nešto u životu.
I u pravu si, tema je Skype, moje isprike. Stoga, Skype je haram, odmah ga pobriši i nećeš imati nikakvih problema.
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:22 |
|
|
Korisnik heroj, a ne zločinac! 
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne dam na korisnika i kvit, lik u sebi nema ni 0% pokvarenosti.
Skype me nervira, evo taman sam ga ugasio.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne dam na korisnika i kvit, lik u sebi nema ni 0% pokvarenosti.
Skype me nervira, evo taman sam ga ugasio. Skype vrti i vrti, ali radi.... uredno mi obavijesti iz firme dolaze 
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Radi samo za svaku poruku morate restartati Skype da bi je poslali i restartati za svaku novu da bi je dobili. Nije toliko velik problem ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21974 Lokacija: među zvijezdama
|
Za odredjenu kolicinu pokvarenosti i podlosti potreban je trocifren broj kad je IQ u pitanju. Ovi sa koji imaju IQ u visini sobne temperature logicno je da ne mogu biti pokvareni ni podli. No zato mogu biti glupi i podvodljivi.  To pravilo vazi i za vrsne manipulatore. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Kruskha
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Radi samo za svaku poruku morate restartati Skype da bi je poslali i restartati za svaku novu da bi je dobili. Nije toliko velik problem ? Nije istina.... šaljem i primam normalno iako vrti i nije kao prijavljeno 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:32 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15081 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Sation je napisao/la: Mulac, ne prodaji šuplju, nitko te nije pitao može li šerijat uspjeti u BiH. Sve one stvari što sam naveo su tvoje riječi, ne moje. Nisam htio to tako reći jer sam novi kolač na forumu, no ova Sarajka je probila led, ti si jedna jako glupa i podla osoba, jako loša kombinacija. Kani se internet džihada i idi radi nešto u životu.
I u pravu si, tema je Skype, moje isprike. Stoga, Skype je haram, odmah ga pobriši i nećeš imati nikakvih problema. Haram je i Kompijuter haram je i forum. Skype je haram je li što ima fotografije i slike a i videosnimke. Dobro onda treba ovako komunicirati sa kutijom na glavi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 15:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Za odredjenu kolicinu pokvarenosti i podlosti potreban je trocifren broj kad je IQ u pitanju. Ovi sa koji imaju IQ u visini sobne temperature logicno je da ne mogu biti pokvareni ni podli. No zato mogu biti glupi i podvodljivi.  To pravilo vazi i za vrsne manipulatore.  Ma ja ba svi smo mi glupi ti si pametna. Dobro sad čeka te Vlado na temi vašoj.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 16:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministre bogati ne rise. Nije on nikakav dobrica nego Bosnjo umanjenih mentalnih sposobnosti, koji se uklapa dobro u tvoju neku zamisljenu prestavu kako bi ta nacija u BiH po tvom trebala izgledati da bi Hrvati bili superirorniji. Meni licno mali je pokvarenjak koji kad je u talu Amidzom podvodljiv je i pokvaren do bola za jednog lafo neiskvarenog djecacica i istinskog vjernika, kakvim ga prestavljas. Dobro se nasro na Vladekovoj temi. Al to se nisi nasao pozvanim reagirati. Niko ne valja, samo ti valjaš. Rekao sam ti, ne stavljaj moje ime u svoje žvalje šugave.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Sation
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 16:21 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Sation je napisao/la: Mulac, ne prodaji šuplju, nitko te nije pitao može li šerijat uspjeti u BiH. Sve one stvari što sam naveo su tvoje riječi, ne moje. Nisam htio to tako reći jer sam novi kolač na forumu, no ova Sarajka je probila led, ti si jedna jako glupa i podla osoba, jako loša kombinacija. Kani se internet džihada i idi radi nešto u životu.
I u pravu si, tema je Skype, moje isprike. Stoga, Skype je haram, odmah ga pobriši i nećeš imati nikakvih problema. Haram je i Kompijuter haram je i forum. Skype je haram je li što ima fotografije i slike a i videosnimke. Dobro onda treba ovako komunicirati sa kutijom na glavi. Tako nekako, samo bez kutije. Naravno, ako se bojiš da te sateliti ne snime, onda staviš kutiju za svaki slučaj.Možeš to nazvati modnim dodatkom U slučaju da koristiš i mobitele (iako ne bi trebao, haram haram haram), onda moraš ovako postupiti
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 16:23 |
|
|
Ma ja ba šejh haram.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 21 ruj 2015, 17:23 |
|
|
NAJNOVIJA VEST: Evo zašto je od jutros, ljudima širom sveta onemogućeno da koriste Skajp! U prethodnih nekoliko sati verovatno ste primetili da ne možete promeniti status prisutnosti na Skajpu, kao i da je komunikacija putem ove aplikacije onemogućena. Mnogi su videli porku: ”Trenutno smo preopterećeni… molimo Vas pokušajte kasnije, ili skinite Skajp za korišćenje u bilo koje vreme”. Centar za korisničku podršku je saopštio da je dobio dojavu o novonastalim problemima, i da ubrzano rade na njihovom uklanjanju. Izgleda ćemo morati da se oslonimo na neki drugi vid komunikacije, ili pak, da se uživo vidimo sa nekom osobom, i ispričamo se oči u oči. http://new.likemag.com/sr/najnovija-ves ... stcron.com
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 22 ruj 2015, 14:06 |
|
|
Sredili su to. NSA zabrljala stvar i obećala da će paziti ubuduće.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 22 ruj 2015, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ali svejedno nisu uspjeli dešifrirati korespondenciju Martina Raguža, lik ih jebe uzduž i popreko.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 22 ruj 2015, 14:10 |
|
|
Probali su uzeti algoritam iz govora sekretara UN-a, ali nije pomoglo. Sasvim drugi tip kriptiranja.
Sa algoritmom Inzkovih govora su postigli djelomične rezultate.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 22 ruj 2015, 16:09 |
|
|
Juče Facebook, danas Skype....ko je sljedeći? 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 28 vel 2025, 17:56 |
|
|
SKYPE je najavio da će prestati s radom u svibnju ove godine.
Ova popularna internetska chat i telefonska usluga, koja je u vlasništvu Microsofta, obavijestila je korisnike da se gasi. "Počevši od svibnja 2025. godine, Skype više neće biti dostupan. U narednim danima moći ćete se prijaviti u Microsoft Teams Free koristeći svoj Skype račun kako biste ostali povezani sa svim svojim razgovorima i kontaktima. Hvala vam što ste bili dio nas i Skypea", objavio je Microsoft.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 28 vel 2025, 18:21 |
|
|
1998. ga prvi put koristio. Dial-up, 56KB modem i funkcioniralo.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 28 vel 2025, 22:46 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5508 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Skype je nekada bio glagol za videokomunikaciju, kao guglanje za traženje.
Ove korporacije šta gutaju to i unište.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 28 vel 2025, 22:48 |
|
|
potocnj je napisao/la: Skype je nekada bio glagol za videokomunikaciju, kao guglanje za traženje.
Ove korporacije šta gutaju to i unište. Microsoft pod vodstvom onog indijskog cigana je uništio hrpu stvari, kao na pr Windows Phone/mobile OS, Lumia mobitele i što šta još...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 28 vel 2025, 22:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27139 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nije mi to drago. Ja sam redovit na Skype. Kako li ću sada održavati rusko-ukrajinske room-sesije? Gdje da se preselimo??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 01 ožu 2025, 00:53 |
|
|
Niau napravili pošćeni alat za backupirat razgovore i privitke.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Skype hakovan Postano: 03 ožu 2025, 14:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83066 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Skype = Tamagoči
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|