Licno me zaboli za tvoj dozivljaj. Pregledaj vladinu temu kad je bio po amidzinim pokroviteljstvom kako se izasravao, pa onda prije banovima i upozorenjima. Kad sam ja posrijedi. Znaci coporanje mu nije strano kad ima podrsku. Ma mrs.
Aaa ova tema. "Sarajka udaj se za mene".
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Mulac, ne prodaji šuplju, nitko te nije pitao može li šerijat uspjeti u BiH. Sve one stvari što sam naveo su tvoje riječi, ne moje. Nisam htio to tako reći jer sam novi kolač na forumu, no ova Sarajka je probila led, ti si jedna jako glupa i podla osoba, jako loša kombinacija. Kani se internet džihada i idi radi nešto u životu.
I u pravu si, tema je Skype, moje isprike. Stoga, Skype je haram, odmah ga pobriši i nećeš imati nikakvih problema.
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21707 Lokacija: među zvijezdama
Za odredjenu kolicinu pokvarenosti i podlosti potreban je trocifren broj kad je IQ u pitanju. Ovi sa koji imaju IQ u visini sobne temperature logicno je da ne mogu biti pokvareni ni podli. No zato mogu biti glupi i podvodljivi. To pravilo vazi i za vrsne manipulatore.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Mulac, ne prodaji šuplju, nitko te nije pitao može li šerijat uspjeti u BiH. Sve one stvari što sam naveo su tvoje riječi, ne moje. Nisam htio to tako reći jer sam novi kolač na forumu, no ova Sarajka je probila led, ti si jedna jako glupa i podla osoba, jako loša kombinacija. Kani se internet džihada i idi radi nešto u životu.
I u pravu si, tema je Skype, moje isprike. Stoga, Skype je haram, odmah ga pobriši i nećeš imati nikakvih problema.
Haram je i Kompijuter haram je i forum. Skype je haram je li što ima fotografije i slike a i videosnimke. Dobro onda treba ovako komunicirati sa kutijom na glavi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Za odredjenu kolicinu pokvarenosti i podlosti potreban je trocifren broj kad je IQ u pitanju. Ovi sa koji imaju IQ u visini sobne temperature logicno je da ne mogu biti pokvareni ni podli. No zato mogu biti glupi i podvodljivi. To pravilo vazi i za vrsne manipulatore.
Ma ja ba svi smo mi glupi ti si pametna. Dobro sad čeka te Vlado na temi vašoj.
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ministre bogati ne rise. Nije on nikakav dobrica nego Bosnjo umanjenih mentalnih sposobnosti, koji se uklapa dobro u tvoju neku zamisljenu prestavu kako bi ta nacija u BiH po tvom trebala izgledati da bi Hrvati bili superirorniji. Meni licno mali je pokvarenjak koji kad je u talu Amidzom podvodljiv je i pokvaren do bola za jednog lafo neiskvarenog djecacica i istinskog vjernika, kakvim ga prestavljas. Dobro se nasro na Vladekovoj temi. Al to se nisi nasao pozvanim reagirati.
Niko ne valja, samo ti valjaš. Rekao sam ti, ne stavljaj moje ime u svoje žvalje šugave.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
Haram je i Kompijuter haram je i forum. Skype je haram je li što ima fotografije i slike a i videosnimke. Dobro onda treba ovako komunicirati sa kutijom na glavi.
Tako nekako, samo bez kutije. Naravno, ako se bojiš da te sateliti ne snime, onda staviš kutiju za svaki slučaj.Možeš to nazvati modnim dodatkom
U slučaju da koristiš i mobitele (iako ne bi trebao, haram haram haram), onda moraš ovako postupiti
_________________ I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existence
NAJNOVIJA VEST: Evo zašto je od jutros, ljudima širom sveta onemogućeno da koriste Skajp! U prethodnih nekoliko sati verovatno ste primetili da ne možete promeniti status prisutnosti na Skajpu, kao i da je komunikacija putem ove aplikacije onemogućena. Mnogi su videli porku: ”Trenutno smo preopterećeni… molimo Vas pokušajte kasnije, ili skinite Skajp za korišćenje u bilo koje vreme”. Centar za korisničku podršku je saopštio da je dobio dojavu o novonastalim problemima, i da ubrzano rade na njihovom uklanjanju.
SKYPE je najavio da će prestati s radom u svibnju ove godine.
Ova popularna internetska chat i telefonska usluga, koja je u vlasništvu Microsofta, obavijestila je korisnike da se gasi. "Počevši od svibnja 2025. godine, Skype više neće biti dostupan. U narednim danima moći ćete se prijaviti u Microsoft Teams Free koristeći svoj Skype račun kako biste ostali povezani sa svim svojim razgovorima i kontaktima. Hvala vam što ste bili dio nas i Skypea", objavio je Microsoft.
_________________ 🇭🇷🇧🇦 - Spreman, vjeran, zauvijek Domu svome! - Kad zapjevam partija mi sudi, Neka sudi, pjevat ćemo ljudi
1998. ga prvi put koristio. Dial-up, 56KB modem i funkcioniralo.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Skype je nekada bio glagol za videokomunikaciju, kao guglanje za traženje.
Ove korporacije šta gutaju to i unište.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.