|
|
Stranica: 8/14.
|
[ 336 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:17 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 10070 Lokacija: since 1878
|
Robbie MO je napisao/la: Nebula je napisao/la:
Da, ja ocekujem da je Hrvatskoj vaznija cjelovita BIH nego hrvatski clan predsjednistva.
Ja očekujem da je vama važnija cjelovita BiH nego hrvatski član predsjedništva. Zasto to ocekujes? Davno je otac nacije rekao: BiH je samo sredstvo a ne cilj. A njegov sin: bice nasa Bosna fina custa.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Čuj to, da je cjelovita BiH važnija nama nego Muslimanima, a ujedno da je naš član predjedništva potrebniji Muslimanima nego nama.  Pa ti mene samo nasmijavaš danas.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
|
|
|
Praktički je Hrvatska sada u EU glede BiH, ono što je svojevremeno bila Njemačka 1991. kad se raspadala YU. Motor i glavni faktor, koja sve vuče za sobom. Pa i one koji se ne slažu, ali zbog jedinstva u EU, šute i koračaju, jer to ne vide kao smetnju vlastitom interesu. Uz to dodatni pečat je NATO članstvo, s kojim se pojačava angažman. Hrvatsku se gleda kao partnera koji će sve učiniti da se spuste tenzije, zavlada pravo i spriječi nova disolucija zemlje, jer su mnogima još u glavi slike ratnih zbivanja i trauma.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:20 |
|
|
|
ako sam dobro shvatio, nebula prijeti Hrvatima - Vucicem.
Jer, Hrvatska nece uvesti sankcije Dodiku, ergo, bosnjaci se trebaju okrenuti Dodiku i suradjivati sa njim.
Cini mi se da Hrvatskoj preostaje jedino uvesti sankcije - bosnjacima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Čuj to, da je cjelovita BiH važnija nama nego Muslimanima, a ujedno da je naš član predjedništva potrebniji Muslimanima nego nama.  Upravo sam ti objasnio zasto je vazno (zejedno sa Srbima) imati sva 3 clana predsjednistva. To omogucava da u slucaju istorijskog dogovora sa Srbima, Bosnjaci i Srbi kontrolisu: -100% predsjednistva -100% vijeca ministara -100% drzavnih agencija A nakon sto otjeramo strane suce iz US (sto podrzavas) i nakon sto otjeramo turistu iz OHR mozemo sve.
_________________ Sporazumom potpisanim 1878 (1995), Austro-Ugarskoj (USA) je dato pravo da upravlja Bosnom i Hercegovinom, uz zadržavanje nominalnog osmanskog (bosanskog) suvereniteta https://demografija.blogger.ba/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:21 |
|
|
|
Nedavno me čovjek na ovom forumu uvjeri da je Dodiku sužen krug kretanja, odnosno da se može kretati samo unutar Republike Srpske. Kada je Dodik otišao u Izrael, onda je okrenuo priču da su mu rizična putovanja. Koliko sam uspjela pročitati za sada mu sankcije uvele Austrija i Njemačka(možda još neka zemlja, ne znam). Plenković ne želi uvoditi sankcije Dodiku, i automatizmom Hrvatska neprijateljska zemlja. Ljudi nije u redu zamjerit Plenkoviću(nije moj politički odabir), no ovdje ga zbilja podržavam. Privođenje Dodika bi trebale odraditi bosanskohercegovačke institucije koje provode odluke bosanskohercegovačkog pravosuđa. Dodik se ne skriva, zna se gdje je. Nekako imam osjećaj da bi zaposlenici bosanskohercegovačkog pravosuđa i agencije koja treba privesti Dodika bili najsretniji kada bi se ova priča oko Dodika nekako zaboravila. Možda čak i neki političari
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10398 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Nebula je napisao/la: Ocigledno neprijateljska zemlja. Grijesio sam kada sam govorio da treba mijenjati IZ. Bio bi to kraj BiH jer Hrvatska vidimo nije prijatelj.
Ide rahat patnja zivotom. De nemoj tako, deder da se pomirimo..! Hajd izaberite Miletića, da se ne ljutite, uzmite i još kojeg halal hrvata, po svojoj volji. Slobodno birajte, nećemo se ljutit. Nama je bitno da je Dodiku dobro jer nam je prijatelj, a vi se naplatite na ove druge načine. Nemojte samo pričat da smo vam neprijatelji, evo i luka Ploče, uvozite šta hoćete, nećemo vas dirat.
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:23 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ali ako nisu ovo je jedini ispravan put. Prvo moraju da se sastanu medjusobno Trojka i SDA (ako nisu ucjenjeni vec se sastaju tajno).
Zatim treba organizivati za Acom sastanak kod Erdogana. Bez Dodika za pocetak.....
Bez Dodika ali sa Komišićem? 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:23 |
|
|
Nebula je napisao/la: Izetbegovic, Niksic, Vucic, Dodik. Domacin Erdogan. Lets go.
Za pocetak BiH se pridruzuje vojnom savezu Srbije i Madjarske. Sva 3 clana predsjednistva su za. Eto vidiš da i vi možete sa Dodikom, hajmo mi njega održati u vlasti, dobro za zemlju, za sve nas. Gdje drugdje naći takog deliju kao Milorad Dodik?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:24 |
|
|
Jedino ostaje nejasno zasto njih sve ovo sokira, sta su ocekivali od Plenkovica, da zrtvuje Hrvate za nezavisnu Bosnu?  Jesmo li vam lijepo rekli, nema Hrvata ni 100 ni 500 tisuca, vec 4 milijuna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Čuj to, da je cjelovita BiH važnija nama nego Muslimanima, a ujedno da je naš član predjedništva potrebniji Muslimanima nego nama.  Pa ti mene samo nasmijavaš danas. Muslimani prijete samoubojstvom. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:28 |
|
|
|
Koji zakon treba poništiti da bi Hrvati "vratili" člana predsjedništva? Što je to dodato a nije bilo u orginalnom dejtonu šgo nam je omogucilo izbor Komšića?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Čuj to, da je cjelovita BiH važnija nama nego Muslimanima, a ujedno da je naš član predjedništva potrebniji Muslimanima nego nama.  Pa ti mene samo nasmijavaš danas. Muslimani prijete samoubojstvom.  Prijete da će i dalje da ostanu vjerska skupina. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: Koji zakon treba poništiti da bi Hrvati "vratili" člana predsjedništva? Što je to dodato a nije bilo u orginalnom dejtonu šgo nam je omogucilo izbor Komšića? Izborni zakon OESCa iz 1996, kojim je precizirano kako se biraju hrvatski i bošnjački član
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:30 |
|
|
Pretpostavljam da ce ih jednako sokirati saznanje, koje trenutno nemaju ocigledno, da ih Dodik ne voli vise od Plenkovica  Razuman covjek zna da takijati mozes jednom, eventualno dva puta, ali ne mozes uvijek. Zasto bi Dodik vjerovao muslimanima, dace mu 49%? zasto njemu treba njihovo dopustenje i "davanje", nakon sto ih recimo prevesla i OHR povuce svoje zakone npr. Zasto bi itko vjerovao nekome ko te jucer pokusao ubiti, a danas ti pruza ruku. Vise li bosnjaci suludost svoje va bank politike, uopce jesu li svjesni sto rade. Stvaras si neprijatelje godinama, a onda kao nudis neprijatelju pogodbu da on tebi pomogne, da uklonih neprijatelja broj 2. A onda trci dan nudis neprijatelju broj 2, pogodbu da on tebi pomogne, da unistis neprijatelja broj jedan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:31 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Muslimani prijete samoubojstvom.  Prijete da će i dalje da ostanu vjerska skupina.  Prijete da će postat srpsko cvijeće, ako Komšić ne dobije 5. i 6. mandat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:33 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Pretpostavljam da ce ih jednako sokirati saznanje, koje trenutno nemaju ocigledno, da ih Dodik ne voli vise od Plenkovica  Razuman covjek zna da takijati mozes jednom, eventualno dva puta, ali ne mozes uvijek. Zasto bi Dodik vjerovao muslimanima, dace mu 49%? zasto njemu treba njihovo dopustenje i "davanje", nakon sto ih recimo prevesla i OHR povuce svoje zakone npr. Zasto bi itko vjerovao nekome ko te jucer pokusao ubiti, a danas ti pruza ruku. Vise li bosnjaci suludost svoje va bank politike, uopce jesu li svjesni sto rade. Stvaras si neprijatelje godinama, a onda kao nudis neprijatelju pogodbu da on tebi pomogne, da uklonih neprijatelja broj 2. A onda trci dan nudis neprijatelju broj 2, pogodbu da on tebi pomogne, da unistis neprijatelja broj jedan. Zato ja cijelo vrijeme govorim da su patološki kockari, koji stalno gube i misle da će jednim potezom sve izgubljeno vratiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Koji zakon treba poništiti da bi Hrvati "vratili" člana predsjedništva? Što je to dodato a nije bilo u orginalnom dejtonu šgo nam je omogucilo izbor Komšića? Izborni zakon OESCa iz 1996, kojim je precizirano kako se biraju hrvatski i bošnjački član Znaci u dejtonu je dogovoren izborni zakon kojeg sad predlaže HDZ? Teško mi je povjerovati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NekoIme
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:37 |
|
|
|
Evo pročitao sam upravo ove pizdarije koje je Nebula ispisao i odbijam povjerovati da bi netko mogao biti toliko suicidalan.
Pa jebote, da Srbi i Muslimani krenu u neko udruživanje, imali biste doslovno cijeli hrvatski narod protiv sebe. Ja mislim da bi u tom slučaju i jebeni Možemo bio za Herceg-Bosnu i intervenciju u BiH.
Dobro je što Srbi nisu toliko glupi da imaju ikakvog posla sa vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Koji zakon treba poništiti da bi Hrvati "vratili" člana predsjedništva? Što je to dodato a nije bilo u orginalnom dejtonu šgo nam je omogucilo izbor Komšića? Izborni zakon OESCa iz 1996, kojim je precizirano kako se biraju hrvatski i bošnjački član A u Daytonu je dogovoreno da ce OSCE napraviti Izborni zakon. i OSCE ga napravio na osnovu Ustava (kako bi drugacije). Sve po dogovoru
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Izborni zakon OESCa iz 1996, kojim je precizirano kako se biraju hrvatski i bošnjački član
Znaci u dejtonu je dogovoren izborni zakon kojeg sad predlaže HDZ? Teško mi je povjerovati Naravno da nije. U Daytonu je dogovoreno da ce biti CIK (centralna izborna komisija) a da ce OSCE napraviti izborni zakon. I napravio je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:40 |
|
|
Nebula je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Izborni zakon OESCa iz 1996, kojim je precizirano kako se biraju hrvatski i bošnjački član
A u Daytonu je dogovoreno da ce OSCE napraviti Izborni zakon. i OSCE ga napravio na osnovu Ustava (kako bi drugacije). Sve po dogovoru Zakoni se ne prave po osnovu Ustava nego u okviru Ustava. Što znači da ima više opcija a ne samo jedna.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:41 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 4884 Lokacija: Dridska Župa
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Saveznici Ruski poslušni psi rata, topovsko meso. E tako cemo i mi biti Srpski. Sta nam vi nudite? Nestanak? Zadnjih par dana kada sam predlagao bosnjacki entitet na 33,3% (sto je postotak medjunarodno priznat 94-te) bilo je "ne moze vama nista" Vidjecemo sta Nemanjici nude. Plenki bi vam sigurno barem Županijicu dao, razuman je to čovik makar je govno 
_________________ Be radical, have principles, be absolute, be that which the bourgeoisie calls an extremist: give yourself without counting or calculating, don't accept what they call ‘the reality of life'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:50 |
|
|
|
Povlačim se iz diskusije, ubija vrijeme.
Naši uvjeti su jasni, kao cijena obješena na proizvod. Sve tranaparentno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Plenković s Čovićem: Hrvatska neće uvoditi sankcije Dodiku, pozivamo na dijalog Postano: 08 tra 2025, 00:51 |
|
|
Nebula je napisao/la: Hahaha pa Srbi ni sad ne govore da ce da se osamostale vec samo da hoce da vrate nadleznosti. To cemo im i omoguciti. Ali prvo izbacujemo NATO agresore iz svih institucija. Zatim strane sudije iz US. Ulazimo u vojni savez sa Srbijom. E onda postepeno vracamo nadleznosti entitetima dok ne dodjemo na stanje originalnog Daytona. Ukljucujuci i da svaki entitet ima svoju vojsku. Onda nekoliko godina bildamo vojsku FBIH. Tada dogovaramo ceska-slovacka model uz garanciju Srbije da ce pomagati FBIH oruzjem, hranom i ljekovima.  Jooj, molim vas nemojte NATO izbacivat, sve ćemo vam dati! Evo, neka se promijeni Izborni zakon tako da Komšić može neograničeno puta se kandidirat, samo nemojte da izbacujete NATO. I nemojte da mi trebamo i moramo sankcionirati Dodika. Sve po starom, može? Dodik po svom, vi po svom, mi po svačijem, samo da se ne puca, jel važi?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 76 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|