|
|
Stranica: 68/69.
|
[ 1722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dreamteam
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 18:14 |
|
|
Jbt Hajduk, u glavnoj utakmici sezone ovako chokat. Ako niko neće titulu, onda će Dinamo.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 18:24 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2003 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Kakav prelijep dan! Dinamo pobijedio na Poljudu i vratio se na prvo mjesto, a Zrinjski hladnotuširao muslimane u sudačkoj nadoknadi. Prelijepo!
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 18:53 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8598 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 18:58 |
|
|
U zadnjih pet utakmica osvojiti dva boda i to na sreću.
Ne može se tako do titule.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 19:50 |
|
|
dinamo jače DINAMO jače DINAMO 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 20:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61119 Lokacija: DAZP HQ
|
Boysi kao Spartanci, okruženi, ali ne mogu im pera odbit.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
pajac
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 03 svi 2025, 23:00 |
|
|
dudu je napisao/la:
Zasto nisu organizirali tucnjavu na livadi? Ovako netko moze udariti glavom o beton I tesko se ozlijediti
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 00:05 |
|
|
Boysi izdominirali, Dinamo izdominirao. BRAVO!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 00:28 |
|
|
pajac je napisao/la: dudu je napisao/la:
Zasto nisu organizirali tucnjavu na livadi? Ovako netko moze udariti glavom o beton I tesko se ozlijediti Navodno da još nisu dorasli livadi.  I jedni i drugi treniraju boks, imaju dogovor o kodeksu, Torcida trenira s Poljacima, Boysi s Ukrajincima, Torcida ima i svoj boksački klub. Koliko sam upratio, oboji žele biti najjači u Europi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 08:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Isuse, Lučić nije više ni za šta. Ovakve je balune pri s lakoćon brania. Danas je primia takva dva komada... užas. Čvaknia je on onda od Galešićeva mae gerija potres mozga ili kakvu ozlidu leđne moždine. Nisu mi više refleksi kako triba. To više nije isti čovik!!!! Čovjek je truba cijelu sezonu, vjerojatno najgori golman ikad u HNLu, ne brani ništa. Sjećam se kad si ga zazivao u reprezentaciju.  Je, i stojin iza svojih ričih. Ovo je tuga gledat. Puno je putih spasia Hajduka. Šupja obrana, ali zato je on tu bia. S razlogon je ima gotovo najviše utakmic a da ni primia gol. To je bia čovik za kojeg je Hajduk mora imat spremne novce za ga zadržat.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 08:50 |
|
|
PCM je napisao/la: Boysi izdominirali, Dinamo izdominirao. BRAVO! Izdominirali....a moj čoviče, nemojte virovat u svoje laži. Nosite Lučiću cviće za onin hat-trick šta van je darova.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 09:00 |
|
|
i_jopet je napisao/la: U zadnjih pet utakmica osvojiti dva boda i to na sreću.
Ne može se tako do titule. Pet uzastopnih bez pobidit, jasno. No nije se izvuka Hajduk na sriću. Naprotiv, nije ima sriće. Vidia si u Osijeku. Od vratarevih leđa u gol. Protiv Istre Hajduk 60 puta dodaje, nabacuje ili utrčava u 16erac, Istra ako je prišla 15 i to je puno reć. Hajdukovci izradidu akciju pa pucadu nebu pod oblake ili falijedu branku 10 metara. Ka' razredni nerdovi a ne profesionalni nogometaši koji su prošli sve odabire i imali desetke tisuća sati treninga i utakmic. O sudcima ću samo reć da mi se gadi toleriranje simulantskih izležavanja (Lokomotiva), što ne sankcioniradu prikršaje nad igračiman koji se ne izmotavadu ali lako padnu jer nisu čvrsti ni snažni (Krovinović - taj se ne svađa sa sudcen, a ne išće faul ako nije) za izdržat nasrtaj, što Livaja cile utakmice igra u Nelsonu, underhooku ili prid-supleksu a nikoji karton, što Hajduk ima više naslova od 2005. nego sviranih slobodnih udaraca na 16 – 20 m od protivničke branke (jučer triput oko 18.min), što je igra igrač Galešić koji je triba bit pod polugodišnjon suspenzijon, a ne da spašava s gol-crte baš protiv Hajduka (onaj start je moga rizultirat ubojstvon ili kvadriplegijon Lučića, to nije "samo" lom noge koji okonča karijeru) a još se posprdno smija nakon isključenja (civilno sudstvo kaže: di je kajanje na licu mista!?)...i da, zli jezici brojidu Hajduku penale, a sad u 5 utakmic četiri crvena Hajduku (Lučićev opravdan).
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 09:24 |
|
|
Mi smo kao djeca imali izraz za onakve kao Lučić, čim ga vidiš da potrči odmah vidiš da je sakat. A kako smo mi bili non stop u nogometu takvih nije bilo puno, tek ako netko sa strane dođe. Uglavnom ona vrsta sakatih poput Lučića bi bila odmah prepoznata od nas djece da od toga nema ništa i niko ga ne bira u ekipu. Kad bi se netko pojavio kao dobar, govorili smo dobar mali samo nije za Hajduka jer nemoš stranca dizat previše. Ali kad bi se pojavio netko ko Lučić, takvom bi također govorili dobar mali samo nije za Hajduka, ali u tom slučaju je to bilo popraćeno smijehom, tapšanjem i ruganjem.
Moram priznati da sam poslije utakmice bio malo frustriran i da sam u nekom dijelu mozga zazivao nerede, tako poslije utakmice jedem ćevape sa stadiona koje obavezno jedem i svakome preporučujem i promatram nerede u nastajanju, ali sve je to slabo, mali govori ajmo, a ja kako rekoh malo frustriran kažem neka. I krenu specijalci za ovima, ovi bježe, a ja i mali jedemo ćevape na stepenicama, a oni prolaze pored nas. Interesantno, valjda je to nova škola , nisu nas pomeli, jedan dođe i kaže kulturno prođite vi okolo. Reko kulturne li policije i odmah me prođe žar za izbijanjem nereda.
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 14:08 |
|
|
Nisam gledao utakmicu jer nazalost nisam mogao ali pogledao sam reportazu. Moji utisci:
1. Livaja je zabio velemajstorski gol. On je remek-djelo, ne moze bolje. Steta sto ne igra za reprezentaciju. 2. Galesic je spasio cisti gol, malo cudo se dogodilo u tom trenutku. Ocistit onako u trku visoku loptu koja ide u gol... 3. Onaj kontakt pred sam kraj utakmice mi se cini da je bio za penal (kad je igrac Hajduka pao, cini se da su ga sapleli s ledja?).
Ali generalno, zaista je nevjerojatno da je Hajduk u zadnjih 5 utakmica osvojio manje bodova od Sibenika. Ne mozes tako do naslova.
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 17:12 |
|
|
Poluvrime i Osijek u zadnjih 20 minutih prvega dila zabije Slavenu na njegoven terenu tri komada??? Ma tko tu koga pravi budalon? Slaven koga ni vodeći trojac nije dobija... Osijek koji je bia skroz potonia... deboto bia u zoni ispadanja... ma daj.
Smrdi, smrdi, užasno smrdi. Kladionice... sad mi se čak čini da bi zbog ovi redikulada od rizultata i Hajduk moga postat prvak. J*ba takvo prvenstvo i takvi naslov.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 17:33 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2514 Lokacija: United States Of Balkan
|
Ne bi gledala jer mi nogomet dosadan, a i da hoću gledati nemam gdje. Horor. Kako god 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 18:10 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Poluvrime i Osijek u zadnjih 20 minutih prvega dila zabije Slavenu na njegoven terenu tri komada??? Ma tko tu koga pravi budalon? Slaven koga ni vodeći trojac nije dobija... Osijek koji je bia skroz potonia... deboto bia u zoni ispadanja... ma daj.
Smrdi, smrdi, užasno smrdi. Kladionice... sad mi se čak čini da bi zbog ovi redikulada od rizultata i Hajduk moga postat prvak. J*ba takvo prvenstvo i takvi naslov. Belupo igra s drugom postavom, valjda Kovačević čuva igrače za finale Kupa protiv Rijeke.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 20:23 |
|
|
A možda čuva igrače za Dinamo. Ne bi bilo čudno obzirom na ovu sezonu da Slaven uzme bodove u ZG, Kovacevic upravo kaže da moraju izvuc pouke i maksimalno se pripremit za Dinamo. A kad smo već kod Dinama, mislim da je Dinamo jedini klub u svijetu koji najviše utakmica igra u takozvanom trećem dresu . Čini se da se i Bobanu takav najviše sviđa, već sam reko da prema njemu nisam objektivan pa neću dodatno komentirati njegovu sklonost trećem dresu.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 20:31 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: A možda čuva igrače za Dinamo. Ne bi bilo čudno obzirom na ovu sezonu da Slaven uzme bodove u ZG, Kovacevic upravo kaže da moraju izvuc pouke i maksimalno se pripremit za Dinamo. A kad smo već kod Dinama, mislim da je Dinamo jedini klub u svijetu koji najviše utakmica igra u takozvanom trećem dresu . Čini se da se i Bobanu takav najviše sviđa, već sam reko da prema njemu nisam objektivan pa neću dodatno komentirati njegovu sklonost trećem dresu. Ovako na prvu Bosec, onaj rumunj, Dolček, onaj visoki crnja Agabar ili tako nešto, Jaga, to je već 5 igrača koji inače igraju. Makar sam sad vidio da je Kup tek sljedeći tjedan 
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 21:12 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: A kad smo već kod Dinama, mislim da je Dinamo jedini klub u svijetu koji najviše utakmica igra u takozvanom trećem dresu . Zahvaljujem nebesima sto su jucer igrali u toj garnituri. Pa i da je gej roza boje, samo da nije plava majica i bijele hlace. Najiritantnija stvar nasih derbija je uvijek bila odabir boja: Hajduk bi igrao u bijelo-plavoj a Dinamo u plavo-bijeloj kombinaciji. Totalno kretenski i ne mozes razlikovat jedne od drugih preko TV-a.
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 04 svi 2025, 21:32 |
|
|
Nije problem u boji dresa, nego u sve ucestalijoj prisutnosti novog grba, kojega čini se i Boban najviše šmeka, interesantno. Ne razumijem tu pojavu, čitavu se generaciju boriš za povratak imena i onda dođu neki maloumnici u klub i preko noći promijene glavni dinamov simbol zbog kojega dinamo I je to sto je. I nitko ni da to spomene, evo i ovdje to nikoga ne dira niti to itko osim mene spominje .
|
|
Vrh |
|
 |
pajac
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 05 svi 2025, 13:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Čvrsnik
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 05 svi 2025, 19:25 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 15:43 Postovi: 45 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
zaba1111 je napisao/la: Nije problem u boji dresa, nego u sve ucestalijoj prisutnosti novog grba, kojega čini se i Boban najviše šmeka, interesantno. Ne razumijem tu pojavu, čitavu se generaciju boriš za povratak imena i onda dođu neki maloumnici u klub i preko noći promijene glavni dinamov simbol zbog kojega dinamo I je to sto je. I nitko ni da to spomene, evo i ovdje to nikoga ne dira niti to itko osim mene spominje . Stručnjače za Dinamo, sadašnju garnituru dresova je ugovorila i dizajn odabrala bivša uprava kluba. Grb Dinama je isti kao prije. Vrati se navijanju za Hajduk.
_________________ Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 05 svi 2025, 20:15 |
|
|
Što, nisi ti valjda prešao za Dinamo?
Vidjet ćeš nekad ako budeš gledao utakmicu dinama, bude i na tv , ali nažalost samo na programima koji se plaćaju, na području dresa oko srca nije više onaj grb koji je krasio Dinamo od 71. pa sve dok nije došla navodno Možemovska uprava, nego je tamo sve češće stilizirani grb iz 45.
Čekaj jel ti hoćeš reći da su i tvoji pobijedili 45.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 05 svi 2025, 20:25 |
|
|
Čudan rasplet za Dinamo, ako smo prvaci krećemo iz 2. pretkola kvalifikacija LP, nemamo garanciju ni za Konferenciju. Ako pak završimo drugi iza Rijeke i Rijeka osvoji i kup, onda smo nekih 95% direktno u Europskoj ligi jer bi imali najveći koeficijent ako se posloži još nekih 4-5 situacija koje su već izvjesne (tipa Porto u top 3 Portugala, Betis ili Chelsea kao osvajači Lige konferencije, Club Brugee u top 2 Belgije i Feyenoord u top 3 Nizozemske). Skoro da navijam za ovaj scenarij. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|