|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 01:33 |
|
|
Paraga je tužio RH za izgon Srba. Mislim da od toga ne možeš biti gluplji.
No svejedno, ja bih glasao i za takvog kretena, Možemovci mi zbilja idu na jetra.
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 01:38 |
|
|
Ceha je napisao/la: Paraga je tužio RH za izgon Srba. Mislim da od toga ne možeš biti gluplji.
No svejedno, ja bih glasao i za takvog kretena, Možemovci mi zbilja idu na jetra. Ne govorim o izdajništvu samo o gluposti i nedostatku ikakvih kvalitetnih osobina koje bi političar trebao posjedovati.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 02:09 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ceha je napisao/la: Paraga je tužio RH za izgon Srba. Mislim da od toga ne možeš biti gluplji.
No svejedno, ja bih glasao i za takvog kretena, Možemovci mi zbilja idu na jetra. Ne govorim o izdajništvu samo o gluposti i nedostatku ikakvih kvalitetnih osobina koje bi političar trebao posjedovati. Poprilično je mala šansa da će dobiti izbore, pogotovo što se obračunava s ovim idiotom na taj način, ali... Umjesto ovih izdajnika bi i panj bio bolji gradonačelnik. Tak da...
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 16:49 |
|
|
Citat: Marija Selak Raspudić izjavila je u srijedu da će joj, ako dobije povjerenje građana, prioritet biti ulaganje u obrazovanje Selak ima preslabu ekipu oko sebe što se i vidi, ljude za koje nitko nije čuo, Bero ima 5 kandidata koji su mu se pridružili i odustali od vlastitih kandidatura. Slušo sam Nineta na N1 di reče Zagreb treba gradonačelnika koji je kulturan, obrazovan, zna jezike i koji nas neće sramotit kad ode u Pariz, Rim, Berlin i dr. 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 17:13 |
|
|
Brane, jesi li ti postao Bernardićev ćaci za pare ili si se iskreno preobratio na druga Tita, partizane i tekovine antifašističke borbe?
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 18:31 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Brane, jesi li ti postao Bernardićev ćaci za pare ili si se iskreno preobratio na druga Tita, partizane i tekovine antifašističke borbe? Sumnjam da Bero ima para  kad se rastao sa ženom, živio je kod brata. Inače uvijek sam mrzio Školu, pa kad sam pitao rođu tko je izmislio Školu, on mi je reko Drug Tito! Tako da se "ljubav" prema Školi prelila i na Titu. Šalu na stranu... Nisam još odlučio za koga glasat, a na zadnjim izborima DP nas je dobro izradio, tako da je pitanje kome uopće možeš vjerovat, iako smo "unisano" zaključili tu na HBF-u da je Penava loš šef stranke, možda je to već bila indicija koju se trebalo uzet u obzir. Uostalom izbor je jednostavan! Tomašević - ne vidim se tu EX-Bandićevci - nisam nikad glaso za Bandića Bero - čovjek je svake Nedjelje na Sv. Misi (dok je bio u SDP-u, ne znam sad) Selakica - simpatiziram Selakicu inteligenta, elokventna, zgodna, nemeš joj nać neku manu Herman - Herman mi je misterija, ima iza sebe najveću stranku HDZ hrpu novaca i ljudi i logistike, a djeluje kao kandidat HSP-a koji se kandidiraju RR (radi-reda) E da Jonjić je tu isto
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 07 svi 2025, 18:41 |
|
|
Brane je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Brane, jesi li ti postao Bernardićev ćaci za pare ili si se iskreno preobratio na druga Tita, partizane i tekovine antifašističke borbe? Sumnjam da Bero ima para  kad se rastao sa ženom, živio je kod brata. Inače uvijek sam mrzio Školu, pa kad sam pitao rođu tko je izmislio Školu, on mi je reko Drug Tito! Tako da se "ljubav" prema Školi prelila i na Titu. Šalu na stranu... Nisam još odlučio za koga glasat, a na zadnjim izborima DP nas je dobro izradio, tako da je pitanje kome uopće možeš vjerovat, iako smo "unisano" zaključili tu na HBF-u da je Penava loš šef stranke, možda je to već bila indicija koju se trebalo uzet u obzir. Uostalom izbor je jednostavan! Tomašević - ne vidim se tu EX-Bandićevci - nisam nikad glaso za Bandića Bero - čovjek je svake Nedjelje na Sv. Misi (dok je bio u SDP-u, ne znam sad) Selakica - simpatiziram Selakicu inteligenta, elokventna, zgodna, nemeš joj nać neku manu Herman - Herman mi je misterija, ima iza sebe najveću stranku HDZ hrpu novaca i ljudi i logistike, a djeluje kao kandidat HSP-a koji se kandidiraju RR (radi-reda) E da Jonjić je tu isto Meni je zagonetka Most - zašto nisu istaknuli niti podržali nekog kandidata. Ne mislim da bi pobijedio, ali nakon žetonizacije DP-a trenutno je Most jedina poluozbiljna desna oporba, treća ili četvrta stranka u državi. Na ovim izborima se kandidiraju razni padobranci: Selakica i Jonjić koji bi bili i predsjednik i gradonačelnik i što god se nudi, te bandićevske karikature kao Lovrić, Pavle Kalinić i Bero. Most bi htio vladati državom (ili bar zauvijek biti u parlamentarnoj oporbi), a ne mogu naći kandidata koji bi osvojio desetak posto glasova?
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 08:14 |
|
|
Tomašević daje detaljne informacije medijima kad je riječ o njegovim protukandidatima.  Citat: Snaha Ivice Lovrića s računa vrtića prebacila 140.000 eura, više od pola otišlo suprugu Citat: Iz Grada tvrde da je isplatila ukupno 138.550 eura na poslovne bankovne račune dvaju trgovačkih društava. Citat: Vijest koju sam upravo pročitao na jednom portalu, duboko me iznenadila i potresla jer o toj informaciji nisam imao nikakva saznanja. Ako je točna, naravno da će konsekvence snositi članica moje obitelji, no, još jednom napominjem, o tom slučaju nemam nikakva saznanja. Nažalost, kao što sam već komunicirao u javnosti, moj sin ima problem ovisnosti o kocki što je tragedija koja uz moju, zahvaća i tisuće zagrebačkih obitelji. Ono što jedino kao otac mogu, a i činim, jest biti sinu potpora u liječenju koje je u tijeku.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 08:26 |
|
|
Tomašević napravio aplikaciju Zvizdač, da mu javite kad ste otkrili njegove muljaže Citat: Davor Bernardić, kandidat za gradonačelnika Zagreb United na današnjoj je konferenciji za medije ponovio još jednom optužbe na račun gradske vlasti na čelu s Tomislavom Tomaševićem optužujući je za nezakonite radnje koje su uključivale nestanak dva milijuna eura u aferi Hipodrom. Bernardić je istaknuo kako je novac nestao dok je Grad plaćao čak 165 naoružanih zaštitara svakodnevno tijekom deset mjeseci, a da ti zaštitari nikada nisu bili viđeni. Citat: Petek: najaktivniji gradski zastupnik je istaknuo kako su očekivanja od nove vlasti bila mala, no da nisu ni sanjali da će biti suočeni s aferama sličnim onima iz vremena Milana Bandića. Petek je podsjetio da su 2023. godine zaprimili prijave zaposlenika Hipodroma koji su ukazivali na sumnje u vezi sa zapošljavanjem, izmjenama statuta i zakonitošću ugovora, na što vlast nije reagirala. Citat: Dina Dogan. Kritizirala je nefunkcioniranje platformi koje su trebale spriječiti korupciju i afere unutar gradske vlasti. Dogan je podsjetila kako je još od početka svog mandata pratila financije gradonačelnika Tomaševića, ističući kako nijedna od ključnih mjera, poput uspostave Riznice i platforme Zviždač, nije zaživjela. Citat: Testirala sam osobno Zviždača i sustav ne funkcionira. Prijave završavaju u ladicama, izvan sustava Centrix, tako da gradonačelnik formalno nije upoznat, rekla je Dogan, naglašavajući kako odgovore na prijave građani mogu čekati mjesecima, a mnoge prijave ostaju bez odgovora. Citat: Dogan je ukazala na web-stranicu afere.net, koja građanima omogućuje anonimno prijavljivanje sumnjivih aktivnosti te otkriva povezanost aktera, udruga i iznosa. Kao primjer, navela je udrugu Bijeli Val i iznos od 182.550 eura koji je, kako tvrdi Dogan, izvučen preko Nikole Devčića, člana stranke Nova Ljevica Ivane Kekin.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 09:41 |
|
|
Brane je napisao/la: Tomašević napravio aplikaciju Zvizdač, da mu javite kad ste otkrili njegove muljaže Citat: Davor Bernardić, kandidat za gradonačelnika Zagreb United na današnjoj je konferenciji za medije ponovio još jednom optužbe na račun gradske vlasti na čelu s Tomislavom Tomaševićem optužujući je za nezakonite radnje koje su uključivale nestanak dva milijuna eura u aferi Hipodrom. Bernardić je istaknuo kako je novac nestao dok je Grad plaćao čak 165 naoružanih zaštitara svakodnevno tijekom deset mjeseci, a da ti zaštitari nikada nisu bili viđeni. Citat: Petek: najaktivniji gradski zastupnik je istaknuo kako su očekivanja od nove vlasti bila mala, no da nisu ni sanjali da će biti suočeni s aferama sličnim onima iz vremena Milana Bandića. Petek je podsjetio da su 2023. godine zaprimili prijave zaposlenika Hipodroma koji su ukazivali na sumnje u vezi sa zapošljavanjem, izmjenama statuta i zakonitošću ugovora, na što vlast nije reagirala. Citat: Dina Dogan. Kritizirala je nefunkcioniranje platformi koje su trebale spriječiti korupciju i afere unutar gradske vlasti. Dogan je podsjetila kako je još od početka svog mandata pratila financije gradonačelnika Tomaševića, ističući kako nijedna od ključnih mjera, poput uspostave Riznice i platforme Zviždač, nije zaživjela. Citat: Testirala sam osobno Zviždača i sustav ne funkcionira. Prijave završavaju u ladicama, izvan sustava Centrix, tako da gradonačelnik formalno nije upoznat, rekla je Dogan, naglašavajući kako odgovore na prijave građani mogu čekati mjesecima, a mnoge prijave ostaju bez odgovora. Citat: Dogan je ukazala na web-stranicu afere.net, koja građanima omogućuje anonimno prijavljivanje sumnjivih aktivnosti te otkriva povezanost aktera, udruga i iznosa. Kao primjer, navela je udrugu Bijeli Val i iznos od 182.550 eura koji je, kako tvrdi Dogan, izvučen preko Nikole Devčića, člana stranke Nova Ljevica Ivane Kekin. Ma daj ajde, ti Možemovci su besramna gamad. Mislim, prijavit ćeš s*anje osobi koja je odgovorna za njega. I što će ova napraviti, prekriti tragove.... Bez trunke srama. Jedino što nam je problem kaj imamo idiote koji biraju te budale.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 20:47 |
|
|
Nova anketa "Promocija Plus" 800 ljudi (to baš i nije relavantna brojka)
GRADONAČELNIK
43,8 % Tomašević 14,5 % Selak 12,6 % Herman 6,1 % Kalinić 5,4 % Bernardić 5,2 % Lovrić 5,1 % Jonjić
7,3 Neodlučno
ZG SKUPŠTINA
41,7 % SDP-MOŽEMO 13,9 % HDZ 9,7 % Selak 4,7 % Kalinić 4,3 % Jonjić 4,1 % GLAS-ORAH 3,9 % Zagreb United 3,5 % Plavi Grad
11,2 % Neodlučnih
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 21:32 |
|
|
Otvoreno u 22:05 na Prvom programu HTV-a
Večeras sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Zagreba (Tomašević odustao)
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 22:33 |
|
|
Brane je napisao/la: Nova anketa "Promocija Plus" 800 ljudi (to baš i nije relavantna brojka)
GRADONAČELNIK
43,8 % Tomašević 14,5 % Selak 12,6 % Herman 6,1 % Kalinić 5,4 % Bernardić 5,2 % Lovrić 5,1 % Jonjić
7,3 Neodlučno
800 je relevantna brojka. Plus, nisi spomenuo drugi krug, Tomašević malo preko 50%, MSR na 40% ZG SKUPŠTINA
41,7 % SDP-MOŽEMO 13,9 % HDZ 9,7 % Selak 4,7 % Kalinić 4,3 % Jonjić 4,1 % GLAS-ORAH 3,9 % Zagreb United 3,5 % Plavi Grad
11,2 % Neodlučnih
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 08 svi 2025, 22:38 |
|
|
Ovaj bi mogao i popušiti u drugom krugu, iako je sramota što osvaja toliki postotak.
|
|
Vrh |
|
 |
eurotrad
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 08:44 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ovaj bi mogao i popušiti u drugom krugu, iako je sramota što osvaja toliki postotak. Naprotiv, pobijedit će u prvom krugu (ili će mu faliti malo kao Milanoviću) i još u skupštini osvojit dvotrećinsku, Oporba je dezorijentirana, dezorganizirana i posvađana. A pola ih se sjetilo Zagreba mjesec dana prije izbora. HDZ je donedavno uzgajao Možemo. Pomest će lakše nego prošli put.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 09:44 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Selakica i Jonjić koji bi bili i predsjednik i gradonačelnik i što god se nudi, To je zanimljiva pojava koja je počela sa Škorom : "Biti ću bilo što samo da pobijedim na nekim izborima". I to birači ne kažnjavaju, izabrali su je u parlament a ona bi otišla pa bi malo bila predsjednica a ako to ne ide, može i gradonačelnica.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 02:08 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Selakica i Jonjić koji bi bili i predsjednik i gradonačelnik i što god se nudi, To je zanimljiva pojava koja je počela sa Škorom : "Biti ću bilo što samo da pobijedim na nekim izborima". I to birači ne kažnjavaju, izabrali su je u parlament a ona bi otišla pa bi malo bila predsjednica a ako to ne ide, može i gradonačelnica. Ne bih se složila, u ostalom što ima loše u tome? Normalno, svi žele biti nešto na nacionalnoj razini, zato i imaju nacionalnu stranku, pa i pokojni Bandić se svojedobno kandidirao za predsjednika. To mi je ona mantra: Kandidira se za sve, htjela bi biti sve, stalno se kandidira i stalno gubi na izborima, vječiti kandidat....A zaboravlja se da je Tomašević također izgubio svoje prve izbore za gradonačelnika, odnosno skupštinu, zašto se njemu tako nešto nikad nije govorilo... Samo neki centar može doći nakon Tomaševića, klatno je sada u potpuno lijevom kutu, zanjihat će se eventualno do centra, lijevog ili desnog, luk mu neće ići skroz do desne strane, to bi bilo previše, prevelik prijelaz, iz ekstrema u ekstrem... P.S. Jedino što Marija ima zajedničko sa Škorom jest to da je ušla u ovu utrku zato što ankete pokazivale da bi jedino ona mogla pobijediti Tomaševića, Škoro je bio u političkoj mirovini kada je jedna (vjerojatno namještena) anketa pokazala da ljudi baš njega žele za predsjednika. I eto ti njega u trci. MSR je obrazovanija i puno mlađa od njega, a vjerujem da bi bila puno bolja gradonačelnica. P.P.S. Ne vjerujem anketama uopće, a kamoli kadli, kao slučajno, izvuku nekog lijevog kandidata iz političke mirovine ili iz rukava... Baš pravi mađioničarski trikovi. S tim da se ovo oko vječnih kandidatura ne govori ni Jonjiću, a on je kandidat otkad je MSR bila u pelenama. Plediram za jednake kriterije za sve.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 13:07 |
|
|
eurotrad je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ovaj bi mogao i popušiti u drugom krugu, iako je sramota što osvaja toliki postotak. Naprotiv, pobijedit će u prvom krugu (ili će mu faliti malo kao Milanoviću) i još u skupštini osvojit dvotrećinsku, Oporba je dezorijentirana, dezorganizirana i posvađana. A pola ih se sjetilo Zagreba mjesec dana prije izbora. HDZ je donedavno uzgajao Možemo. Pomest će lakše nego prošli put. Oporba je i heterogena. Što je ok, neki ljudi baš i nejdu skupa, nema tu sinergije. HDZ još uvijek uzgaja Možemo, a za 2/3... iskreno sumnjam. Pitanje hoće li imati i 1/3.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 13:10 |
|
|
snowflake je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: To je zanimljiva pojava koja je počela sa Škorom : "Biti ću bilo što samo da pobijedim na nekim izborima". I to birači ne kažnjavaju, izabrali su je u parlament a ona bi otišla pa bi malo bila predsjednica a ako to ne ide, može i gradonačelnica.
Ne bih se složila, u ostalom što ima loše u tome? Normalno, svi žele biti nešto na nacionalnoj razini, zato i imaju nacionalnu stranku, pa i pokojni Bandić se svojedobno kandidirao za predsjednika. To mi je ona mantra: Kandidira se za sve, htjela bi biti sve, stalno se kandidira i stalno gubi na izborima, vječiti kandidat....A zaboravlja se da je Tomašević također izgubio svoje prve izbore za gradonačelnika, odnosno skupštinu, zašto se njemu tako nešto nikad nije govorilo... Samo neki centar može doći nakon Tomaševića, klatno je sada u potpuno lijevom kutu, zanjihat će se eventualno do centra, lijevog ili desnog, luk mu neće ići skroz do desne strane, to bi bilo previše, prevelik prijelaz, iz ekstrema u ekstrem... P.S. Jedino što Marija ima zajedničko sa Škorom jest to da je ušla u ovu utrku zato što ankete pokazivale da bi jedino ona mogla pobijediti Tomaševića, Škoro je bio u političkoj mirovini kada je jedna (vjerojatno namještena) anketa pokazala da ljudi baš njega žele za predsjednika. I eto ti njega u trci. MSR je obrazovanija i puno mlađa od njega, a vjerujem da bi bila puno bolja gradonačelnica. P.P.S. Ne vjerujem anketama uopće, a kamoli kadli, kao slučajno, izvuku nekog lijevog kandidata iz političke mirovine ili iz rukava... Baš pravi mađioničarski trikovi. S tim da se ovo oko vječnih kandidatura ne govori ni Jonjiću, a on je kandidat otkad je MSR bila u pelenama. Plediram za jednake kriterije za sve. Mene iskreno baš briga tko će dobiti, samo da ovi odu. Jer to su teško viđene klošarčine, oni će napraviti puno više štete nego Bandić. Razdjelili su gomilu novaca svojim udrugama (a njih je još Banderas uzgajao) i zagadili su medijski prostor sve u šesnaest. A samo mi trebaju malo malo priče o odrastu, starim partizančinama i homo-zajednici. Dok se grad guši u smeću.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 15:31 |
|
|
Tomašević nedavno kaže da u Gradu radi 24.000 zaposlenih u hrpu tih ureda, vezano za Hipodrom aferu.
Jel to moguće ??
Uzmimo da prosječna bruto plaća iznosi 2000€ sa svim bonusima
24.000 x 2000€ = 48.000.000 €
To je skoro 600 mil.€ svake godine za plaće u Gradu.
Zagreb je jednostavno totalna enigma, di toliki novci završe, govorimo o 3 milijarde € svake godine. Po gradu se ne radi ništa, ja mislim da na istoku Zagreba 25 godina nije napravljen neki značajan projekt! Zadnje što mi pada na pamet je Tramvaj od Dubrave do Dubca potkraj '99i al to je za vrijeme HDZ-a u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 15:39 |
|
|
Brane je napisao/la: Tomašević nedavno kaže da u Gradu radi 24.000 zaposlenih u hrpu tih ureda, vezano za Hipodrom aferu.
Jel to moguće ??
Zagreb je jednostavno totalna enigma, di toliki novci završe, govorimo o 3 milijarde € svake godine. Po gradu se ne radi ništa, ja mislim da na istoku Zagreba 25 godina nije napravljen neki značajan projekt! Zadnje što mi pada na pamet je Tramvaj od Dubrave do Dubca potkraj '99i al to je za vrijeme HDZ-a u Zagrebu. Da, masovna krađa. Što misliš zašto ni HDZ ni SDP ne žele imati gradonačelnika tu i tu ulogu obavljaju ovakve "udruge" i slične sekte? Ali ja krivim ljude koji su toliko glupi da mogu glasati za takve sektaše.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 16:00 |
|
|
Ceha je napisao/la: Brane je napisao/la: Tomašević nedavno kaže da u Gradu radi 24.000 zaposlenih u hrpu tih ureda, vezano za Hipodrom aferu.
Jel to moguće ??
Zagreb je jednostavno totalna enigma, di toliki novci završe, govorimo o 3 milijarde € svake godine. Po gradu se ne radi ništa, ja mislim da na istoku Zagreba 25 godina nije napravljen neki značajan projekt! Zadnje što mi pada na pamet je Tramvaj od Dubrave do Dubca potkraj '99i al to je za vrijeme HDZ-a u Zagrebu. Da, masovna krađa. Što misliš zašto ni HDZ ni SDP ne žele imati gradonačelnika tu i tu ulogu obavljaju ovakve "udruge" i slične sekte? Ali ja krivim ljude koji su toliko glupi da mogu glasati za takve sektaše. Ne znam totalna mi je enigma sve to kad gledam ove financije, jedino što mi pada na pamet da su u talu HDZ-SDP i da im paše da Grad vode neki "pikzibneri" Herman ako je mislio dobit, pazi on je doktor! 1. Trebo se otić poslikat ispred parkinga u bolnicama - npr Dubrava to je kaos ono zakon džungle, ko to nije vidio ne može razumijet - ista stvar Petrova 3 Zavod za transfuziju/darivanje krvi ne da nema parkinga nego izgleda ko neki čardak, rodilište su obnovili ali parkinga nema - Rockfellerova gore ne znam šta je to infektivne bolesti ili tako nešto doslovce ne možeš proć s autom - Rebro iako ima garažu, parkinga nema, taksisti redovito blokiraju Rotor, eventualno onaj parking gore desno preko puta zgrada ali i on je premali - Sestre Milosrdnice onaj parking na Brijegu, doslovce šibica ne stane - Merkur uopće neću spominjat parkinga NEMA ono preko puta je smješno mali parking Zamisli sad da si doktor ili sestra imaš operaciju u 8:30h a ti 15 minuta okolo tražiš parking. Ja ne znam di to ima, da zaposlenici bolnice nemaju svoj personalizirani parking A32 doktor Ivan, B16 sestra Sanja, nego se moraju gurat s pacijentima i posjetom
|
|
Vrh |
|
 |
iprodano
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 16:25 |
|
|
Meni je nevjerojatno da obični ljudi mogu glasovati za ove ljevičarske fanatike.
Još i mogu shvatiti 2021. ali sad nakon četiri godine propasti opet za isto glasovati je nevjerojatno.
To samo potvrđuje moć medija i kako se stvari prezentiraju tj. ispiranje mozga.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 16:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61148 Lokacija: DAZP HQ
|
Zagrepčani su fah-idioti, toliko godina birati oporbu državnoj vlasti je suludo, Zagreb je sad već 26, a bit će i 30 godina oporba državi. HDZ na čelu Zagreba bi preporodio grad, to bi se čuda gradila.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Danas, , 17:20 |
|
|
Vidili mi u Splitu svaki put šta je sprega lokalno - državno HDZ. Zadnji put dobili kancerogenog buljoprimača koji je otvorio metro, prvi u državi. Nije da se to napravilo za Mediteranske igre pa HDZ upalio naslov "Split metro" na vlaku koji vozi tu trasu preko 4 banke  Bože sačuvaj Obećao nam most Split-Kaštela  Dobili smo "metro", ništa više 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|