|
|
Stranica: 34/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I šta na ovo kaže onaj naš glupan Jelinić? Super je pomirio narode u BiH, sad njegovo glupiranje po BiH islamisti koriste da sutra mogu klanjati na Križevcu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:15 |
|
|
|
Jelinić mi ne djeluje pretjerano regularan iskreno, momak je zaglibio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Koliko stranica oko priglupih provokacija nekog osobenjaka. Naletio nam na volej... jbg... E ja jakog voleja, ukopali se zbog 2 fb statusa
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63129 Lokacija: DAZP HQ
|
Eno ga, proglasio je sinoć pobjedu i zaključao sve komentare. Usput mu je neki lik poslao poruku u pm da mu sve po spisku jer će zbog takvih sad imati problema u zapadnoj Hercegovini.  vlasnik neke autoškole.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63129 Lokacija: DAZP HQ
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Naletio nam na volej... jbg...
E ja jakog voleja, ukopali se zbog 2 fb statusa Znamo da ste se usrali s reakcijom, mi smo prosto spremni za odlučne bitke, ne samo spremni nego i gorimo za njima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:36 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3911 Lokacija: Dridska Župa
|
dudu je napisao/la: Eno ga, proglasio je sinoć pobjedu i zaključao sve komentare. Usput mu je neki lik poslao poruku u pm da mu sve po spisku jer će zbog takvih sad imati problema u zapadnoj Hercegovini.  vlasnik neke autoškole. Bošnjaci što god bude pobijede, makar ih 99% izginulo pobjeda je što nije 100%
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:46 |
|
|
Taj Musa ne može u Sarajevu skupiti 20 ljudi. Čudak neki koga svi ignorišu. I takav se najavi da će doći u ZHK a vi se navlažili 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Lijepo iskoristili budalu da vas izreklamiramo po Hrvatskoj.
Uostalom kakve to ima veze, 20 ljudi je dovoljno da izazovu nered ako provociraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 09:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Lijepo iskoristili budalu da vas izreklamiramo po Hrvatskoj.
Uostalom kakve to ima veze, 20 ljudi je dovoljno da izazovu nered ako provociraju. Čak su se na r/croatia naložili moj komentar o tome na jedva povezanoj temi je skupia skoro 60 lajkova. A tamo vise 80% ljevoliberalni likovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:08 |
|
|
|
Ðihadistickoj krmadi koja je provocirala na Pjescari zabranjen ulazak i prolazak kroz Hrvatsku.
Krmad gazirana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Naletio nam na volej... jbg...
E ja jakog voleja, ukopali se zbog 2 fb statusa Malo više od dva statusa. Vijest prenijeli svi portali u Hrvatskoj. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Lijepo iskoristili budalu da vas izreklamiramo po Hrvatskoj.
Uostalom kakve to ima veze, 20 ljudi je dovoljno da izazovu nered ako provociraju. Jest, eto ljudi nemaju mozga i zdrave pameti da prosude kako je ovaj provokator i da nema nikakve veze sa bh turistima i njihovim stavovima. Jel se koga nalupalo zbog onog navijačkog obračuna? Koje su najave bile, očekivao sam da bude par 5 slučajeva za CUM-a. To samo pokazuje kako veze nemate sa stvarnim dešavanjima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: E ja jakog voleja, ukopali se zbog 2 fb statusa Malo više od dva statusa. Vijest prenijeli svi portali u Hrvatskoj.  1200 komentara na Indexu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:18 |
|
|
Šporet je napisao/la: Ðihadistickoj krmadi koja je provocirala na Pjescari zabranjen ulazak i prolazak kroz Hrvatsku.
Krmad gazirana. Odakle ti taj info?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:18 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1001 Lokacija: Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: I šta na ovo kaže onaj naš glupan Jelinić? Super je pomirio narode u BiH, sad njegovo glupiranje po BiH islamisti koriste da sutra mogu klanjati na Križevcu. Koriste još kao argument, on nosio križ kroz cijeli BiH, svi ga toplo dočekali. Idiot glupi
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:19 |
|
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la: Lijepo iskoristili budalu da vas izreklamiramo po Hrvatskoj.
Uostalom kakve to ima veze, 20 ljudi je dovoljno da izazovu nered ako provociraju. Jest, eto ljudi nemaju mozga i zdrave pameti da prosude kako je ovaj provokator i da nema nikakve veze sa bh turistima i njihovim stavovima. Jel se koga nalupalo zbog onog navijačkog obračuna? Koje su najave bile, očekivao sam da bude par 5 slučajeva za CUM-a. To samo pokazuje kako veze nemate sa stvarnim dešavanjima. Neće nitko nikoga lupat, ali ispadate primitivni i potencijalno opasni, recimo moj otac koji vas stvarno ne mrzi je bia u šoku kako đihadirate i prokomentira je to bez da sam ja išta reka, projicirate sliku sebe kao primitivne muslimančadi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:20 |
|
|
|
Provokatori sa Pješčare – prolazak i ulazak u RH nije im dopušten jer su gazili po časti Hrvatskih branitelja!
Dotični što su prošlog mjeseca došli klanjati i provocirati na svetom mjestu, spomen-obilježju Pješčara u Novoj Biloj, pokušali su u nedjelju ući u Hrvatsku.
Hrvatska policija ih je na granici zaustavila i vratila natrag – zabranjen im prolazak i ulazak u RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:22 |
|
|
|
Lijepo, sada to treba primijeniti na sve članove Vjera.Narod.Država.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:25 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Machak je napisao/la: Jest, eto ljudi nemaju mozga i zdrave pameti da prosude kako je ovaj provokator i da nema nikakve veze sa bh turistima i njihovim stavovima.
Jel se koga nalupalo zbog onog navijačkog obračuna? Koje su najave bile, očekivao sam da bude par 5 slučajeva za CUM-a. To samo pokazuje kako veze nemate sa stvarnim dešavanjima.
Neće nitko nikoga lupat, ali ispadate primitivni i potencijalno opasni, recimo moj otac koji vas stvarno ne mrzi je bia u šoku kako đihadirate i prokomentira je to bez da sam ja išta reka, projicirate sliku sebe kao primitivne muslimančadi. Pa ja se ne slažem s ovim, ovaj provokator treba biti uhapšen zbog izazivanja nacionalne netrepeljivosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:25 |
|
|
|
Još da im Srbija zabrani ulazak morat će avionom izbosne u beč
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Provokatori sa Pješčare – prolazak i ulazak u RH nije im dopušten jer su gazili po časti Hrvatskih branitelja!
Dotični što su prošlog mjeseca došli klanjati i provocirati na svetom mjestu, spomen-obilježju Pješčara u Novoj Biloj, pokušali su u nedjelju ući u Hrvatsku.
Hrvatska policija ih je na granici zaustavila i vratila natrag – zabranjen im prolazak i ulazak u RH. Tako i treba! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:26 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Mar-kan je napisao/la: Provokatori sa Pješčare – prolazak i ulazak u RH nije im dopušten jer su gazili po časti Hrvatskih branitelja!
Hrvatska policija ih je na granici zaustavila i vratila natrag – zabranjen im prolazak i ulazak u RH. Tako treba djelovati, Hrvatska mi lagano vraća povjerenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:32 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Još da im Srbija zabrani ulazak morat će avionom izbosne u beč Takvi ne bi trebali moći nigdje. Pa izvoli, pravi se ti nekakav gazija ili šta već.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:35 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Još da im Srbija zabrani ulazak morat će avionom izbosne u beč Musi je zabranila 2022. sad treba i Hrvatska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 10:39 |
|
|
Hrvatska policija ih je na granici zaustavila i vratila natrag – zabranjen im prolazak i ulazak u RH. Gdje se to može provjeriti? Vidim da je netko to objavio na FB, ali zvanično nigdje.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 72 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|