HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 pro 2025, 08:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1862 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 75  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje!
PostPostano: 13 kol 2025, 10:44 

Sumnjam da to Hrvatska javno daje, tako i treba, na granici nek ih dočeka iznenađenje.

Vrh

Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje!
PostPostano: 13 kol 2025, 10:49 

U svemu ovome oko tog Sanina je meni samo jedna stvar zaista zanimljiva: njegova izjava da "dolazi u Siroki Brijeg s NAMJEROM POMIRENJA NARODA u BiH". Kad sam to procitao, rekao sam "to je to". To je ono sto je tako razotkrivajuce, tako tipicno za Bosnjake u BiH - taj fake govor, takija, muljanje, varanje, laganje, valjanje, pretvaranje. Kad sam to procitao, bas sam se razdragano nasmijao, po stoti put se potvrdilo kako Bosnjak razmislja i djeluje.

Sanin je fenomenalan primjer njihovog ponasanja: govori ti jedno a misli i zeli ti drugo. Bosnjaci su tu nauku muljanja ugradili u svoju kolektivnu svijest do savrsenstva: javno govore ono sto formalno i u kontekstu medijskih i drustvenih obrazaca zvuci nepobitno benigno ("pomirenje naroda", "gradjanska drzava", "ljudska prava", "demokracija", "jedan covjek, jedan glas", "dosta je podjela", "pravo na slobodu govora i vjeroispovjesti", "osnovno ljudsko pravo da se bira i da se bude biran", itd.) a privatno su fokusirani na posve drugi cilj: pokazati moc, podciniti, ovladati, prevariti i sjebati drugog na svoju korist i u svoj interes. Pa tako, ode Bosnjak u Strasbourg i sipa pred stranim sucima besjede o potrebi "gradjanske drzave" s "jedan covjek, jedan glas" sistemom nadajuci se da ce ta milozvucna melodija natjerati suce da ushiceno zapljescu i zaplacu nad tuznom sudbom ugnjetavanog naroda, a s druge strane se Bosnjak u sebi smije i misli "blizu sam, imam ih, past ce na foru, evo nam unitarne na vidiku...". Slicno, u istom obrascu ponasanja, ode Bosnjak na twitter i napise "zelim pomirbu izmedju naroda, zelim ljubav i mir u svijetu", nadajuci se da ce to procitati neko iz neke ambasade, da ce njegov tweet iskociti nekoj nizozemskoj parlamentarki i da ce ga ona likeati, uvidjeti njegovu zrtvu, da ce ga mediji prenijeti u naslovu i svjedociti njegovu plemenitu namjeru...A s druge strane, taj isti Bosnjak bi istog trena, da moze nekako, eliminirao taj UZP podstanarski narod u sekundi, eh da ima tu moc, eh kad bi bar mogao nekim carobnim stapicem to napraviti.

Ta prijetvornost Bosnjaka, njihovog narativa i medija mi je najodvratnija njihova karakteristika. Sarajka ima jedno lice ovdje a posve drugo na Klix forumu. Koja prijetvornost i muljanje. Sanin, Slaven, Sarajka, Komsic...svi su isti, stvarno nema razlike. Imaju jedno lice za pokazivanje prema van, za eurposke oci i usi, a posve drugo vlastito istinsko lice koje pokazuju unutar svoja 4 zida i koje tek tu i tamo probije van kad im se omakne.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 10:53 

Karabaja je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Naletio nam na volej... jbg...

E ja jakog voleja, ukopali se zbog 2 fb statusa

Vidiš ti kako nekoliko kretenskih fb objava može dobro doći neprijateljima BiH?
Više to vrijedi nego milijunska PR kampanja.

Mada, možemo se zapitati je li Musa stvarno tolika budaletina ili radi za naše službe?

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 10:55 

MiB je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Provokatori sa Pješčare – prolazak i ulazak u RH nije im dopušten jer su gazili po časti Hrvatskih branitelja!

Dotični što su prošlog mjeseca došli klanjati i provocirati na svetom mjestu, spomen-obilježju Pješčara u Novoj Biloj, pokušali su u nedjelju ući u Hrvatsku.

Hrvatska policija ih je na granici zaustavila i vratila natrag – zabranjen im prolazak i ulazak u RH.

Gdje se to može provjeriti? Vidim da je netko to objavio na FB, ali zvanično nigdje.

Mar-kan se sinoć zapio ispred granapa pa prenosi informacije iz prve ruke :D

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 10:56 

zet je napisao/la:
U svemu ovome oko tog Sanina je meni samo jedna stvar zaista zanimljiva: njegova izjava da "dolazi u Siroki Brijeg s NAMJEROM POMIRENJA NARODA u BiH". Kad sam to procitao, rekao sam "to je to". To je ono sto je tako razotkrivajuce, tako tipicno za Bosnjake u BiH - taj fake govor, takija, muljanje, varanje, laganje, valjanje, pretvaranje. Kad sam to procitao, bas sam se razdragano nasmijao, po stoti put se potvrdilo kako Bosnjak razmislja i djeluje.

Sanin je fenomenalan primjer njihovog ponasanja: govori ti jedno a misli i zeli ti drugo. Bosnjaci su tu nauku muljanja ugradili u svoju kolektivnu svijest do savrsenstva: javno govore ono sto formalno i u kontekstu medijskih i drustvenih obrazaca zvuci nepobitno benigno ("pomirenje naroda", "gradjanska drzava", "ljudska prava", "demokracija", "jedan covjek, jedan glas", "dosta je podjela", "pravo na slobodu govora i vjeroispovjesti", "osnovno ljudsko pravo da se bira i da se bude biran", itd.) a privatno su fokusirani na posve drugi cilj: pokazati moc, podciniti, ovladati, prevariti i sjebati drugog na svoju korist i u svoj interes. Pa tako, ode Bosnjak u Strasbourg i sipa pred stranim sucima besjede o potrebi "gradjanske drzave" s "jedan covjek, jedan glas" sistemom nadajuci se da ce ta milozvucna melodija natjerati suce da ushiceno zapljeskaju i zaplacu nad tuznom sudbom ugnjetavanog naroda, a s druge strane se Bosnjak u sebi smije i misli "blizu sam, imam ih, past ce na foru, evo nam unitarne na vidiku...". Slicno, u istom obrascu ponasanja, ode Bosnjak na twitter i napise "zelim pomirbu izmedju naroda, zelim ljubav i mir u svijetu", nadajuci se da ce to procitati neko iz neke ambasade, da ce njegov tweet iskociti nekoj nizozemskoj parlamentarki i da ce ga ona likeati, uvidjeti njegovu zrtvu, da ce ga mediji prenijeti u naslovu i svjedociti njegovu plemenitu namjeru...A s druge strane, taj isti Bosnjak bi istog trena, da moze nekako, eliminirao taj UZP podstanarski narod u sekundi, eh da ima tu moc, eh kad bi bar mogao nekim carobnim stapicem to napraviti.

Ta prijetvornost Bosnjaka, njihovog narativa i medija mi je najodvratnija njihova karakteristika. Sarajka ima jedno lice ovdje a posve drugo na Klix forumu. Koja prijetvornost i muljanje. Sanin, Slaven, Sarajka, Komsic...svi su isti, stvarno nema razlike. Imaju jedno lice za pokazivanje prema van, za eurposke oci i usi, a posve drugo vlastito istinsko lice koje pokazuju unutar svoja 4 zida i koje tek tu i tamo probije van kad im se omakne.

I ja sam prije tako mislio, ali nisu oni dvolični nego je to pogled iz kuta islama.

Islam je jednostavno druga civilizacija, s kojom ne dijelimo isti način razmišljanja. Kad islamist kaže mir i pomirenje, te riječi nemaju isto značenje kao nama, pa posljedično onda ni zaključci ne mogu biti isti.

Za islamista, mir nije kao što bi mi rekli, npr. međusobno razumijevanje različitih stavova, za njega je islam = mir. Islam je vjera mira. Tko je u islamu on ima mir, van islama je rat. Područje pod vlašću islama je kuća mira. Područje koje nije pod vlašću islama je kuća rata.

E onda kad imaš razlikovni riječnik dalje je sve lako. Kad Sanin kaže želi pomiriti narode, on to iskreno misli. Samo što muslimanska riječ pomiriti kad se prevede na hrvatski znači proširiti islam. Sanin želi na Široki Brijeg donijeti mir tj. islam. Što se njega tiče savršeno je logično. Ti si loš čovjek jer ne prihvataš islamsku vlast koja je pravedna, donosi mir i sreću bla, bla, bla.

1403 of 2558 - 54.85%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 10:58 

Bobovac je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
E ja jakog voleja, ukopali se zbog 2 fb statusa

Vidiš ti kako nekoliko kretenskih fb objava može dobro doći neprijateljima BiH?
Više to vrijedi nego milijunska PR kampanja.

Mada, možemo se zapitati je li Musa stvarno tolika budaletina ili radi za naše službe?

Budaletina. Pa vidio si objave i komentare mase. Onda kao stavljaju onog Josipa, ja sam osobno bio protiv takvog idiotluka, a srušili stotine križeva i spomenika poslije rata. Nikakve službe, jednostavno, pogana krv.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:00 

daramo je napisao/la:
Sumnjam da to Hrvatska javno daje, tako i treba, na granici nek ih dočeka iznenađenje.

Uredno se objavi odbijanje ulazaka osobama koje su poznate javnosti.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:02 

Šporet je napisao/la:
Ðihadistickoj krmadi koja je provocirala na Pjescari zabranjen ulazak i prolazak kroz Hrvatsku.

Krmad gazirana.

Sad nek putuju iz Švicarske preko Mađarske i Srbije.

Efektivno smo ih trajno odvojili od BIH, nakon dva takva putovanja više neće navraćati.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:04 

MiB je napisao/la:
daramo je napisao/la:

Uredno se objavi odbijanje ulazaka osobama koje su poznate javnosti.

Objave za poznate političke osobe, tipa ako se zabrani Vulinu, neće objavljivati za kozojebe.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:19 

https://notra.ba/index.php/vijesti/7427 ... Ju5hxjJ08Q

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:23 

dudu je napisao/la:
Šporet je napisao/la:
Ðihadistickoj krmadi koja je provocirala na Pjescari zabranjen ulazak i prolazak kroz Hrvatsku.

Krmad gazirana.

Sad nek putuju iz Švicarske preko Mađarske i Srbije.

Efektivno smo ih trajno odvojili od BIH, nakon dva takva putovanja više neće navraćati.

Još kad bi Mađarska, Srbija i Hrvatska kordinirano takvim osobama zabranile prolaz preko svog teritorija, tko god pokaže takve terorističke tendencije, ostao bi im samo avionski promet.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:26 

To bi bio super dogovor, koordinirano stavljanje osoba povezanih s islamizmom na listu.
Barem tu možemo surađivati.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:33 

Sve te level pro islamiste treba u BiH vratiti ili ako nisu iz BiH naselitit ih tu. Bar 100k nek ih bude. Za uzvrat neka EU daje drzavi 1 milijardu eura godišnje.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:38 

Bošnjak...007 je napisao/la:
Sve te level pro islamiste treba u BiH vratiti ili ako nisu iz BiH naselitit ih tu. Bar 100k nek ih bude. Za uzvrat neka EU daje drzavi 1 milijardu eura godišnje.

To ti pizda, pa želiš tuđim kurcem gloginje mlatit?

Inače kad budeš imao svoju državu naseljavaj šta hoćeš, do tada zovi HDZ BiH i SNSD

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:39 

Prvo trebate imati Islamsku Državu pa da to možete izglasati.

Ovako kad dođu na listu ti islamisti neće moći lako doći u BiH, niti ti proćuriti iz nje.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:43 

Bošnjak...007 je napisao/la:

Nece se fontane same armirat. Ha ja.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:47 

Naša Kvačica je napisao/la:
zet je napisao/la:

Sanin je fenomenalan primjer njihovog ponasanja: govori ti jedno a misli i zeli ti drugo. Bosnjaci su tu nauku muljanja ugradili u svoju kolektivnu svijest do savrsenstva: javno govore ono sto formalno i u kontekstu medijskih i drustvenih obrazaca zvuci nepobitno benigno ("pomirenje naroda", "gradjanska drzava", "ljudska prava", "demokracija", "jedan covjek, jedan glas", "dosta je podjela", "pravo na slobodu govora i vjeroispovjesti", "osnovno ljudsko pravo da se bira i da se bude biran", itd.) a privatno su fokusirani na posve drugi cilj: pokazati moc, podciniti, ovladati, prevariti i sjebati drugog na svoju korist i u svoj interes. Pa tako, ode Bosnjak u Strasbourg i sipa pred stranim sucima besjede o potrebi "gradjanske drzave" s "jedan covjek, jedan glas" sistemom nadajuci se da ce ta milozvucna melodija natjerati suce da ushiceno zapljeskaju i zaplacu nad tuznom sudbom ugnjetavanog naroda, a s druge strane se Bosnjak u sebi smije i misli "blizu sam, imam ih, past ce na foru, evo nam unitarne na vidiku...". Slicno, u istom obrascu ponasanja, ode Bosnjak na twitter i napise "zelim pomirbu izmedju naroda, zelim ljubav i mir u svijetu", nadajuci se da ce to procitati neko iz neke ambasade, da ce njegov tweet iskociti nekoj nizozemskoj parlamentarki i da ce ga ona likeati, uvidjeti njegovu zrtvu, da ce ga mediji prenijeti u naslovu i svjedociti njegovu plemenitu namjeru...A s druge strane, taj isti Bosnjak bi istog trena, da moze nekako, eliminirao taj UZP podstanarski narod u sekundi, eh da ima tu moc, eh kad bi bar mogao nekim carobnim stapicem to napraviti.

I ja sam prije tako mislio, ali nisu oni dvolični nego je to pogled iz kuta islama.

Islam je jednostavno druga civilizacija, s kojom ne dijelimo isti način razmišljanja. Kad islamist kaže mir i pomirenje, te riječi nemaju isto značenje kao nama, pa posljedično onda ni zaključci ne mogu biti isti.

Za islamista, mir nije kao što bi mi rekli, npr. međusobno razumijevanje različitih stavova, za njega je islam = mir. Islam je vjera mira. Tko je u islamu on ima mir, van islama je rat. Područje pod vlašću islama je kuća mira. Područje koje nije pod vlašću islama je kuća rata.

E onda kad imaš razlikovni riječnik dalje je sve lako. Kad Sanin kaže želi pomiriti narode, on to iskreno misli. Samo što muslimanska riječ pomiriti kad se prevede na hrvatski znači proširiti islam. Sanin želi na Široki Brijeg donijeti mir tj. islam. Što se njega tiče savršeno je logično. Ti si loš čovjek jer ne prihvataš islamsku vlast koja je pravedna, donosi mir i sreću bla, bla, bla.

Znači u biti vi Bošnjake zamišljate kao ovog Sanina.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:48 

Tvrde islamističke glave su dobre samo za jednu stvar, tucati kamen.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:55 

Tip je i postigao svoj cilj, a to je da se promovira.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 11:57 

Machak je napisao/la:

Znači u biti vi Bošnjake zamišljate kao ovog Sanina.

Takvi vam najviše dođu do izražaja a i vi percipirate sve Hrvate po na isti takav način.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 12:04 

Why is this armatura for fontana talking?

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 12:12 

Šporet je napisao/la:
Why is this armatura for fontana talking?

Bolesni ustaša

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 12:15 

Tvoj babo?

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 12:23 

Obračun s islamistima je započeo, on u ovom trenutku nije oružani iako ni takav još nije isključen.

Vrh

PostPostano: 13 kol 2025, 12:31 

Šporet je napisao/la:
Tvoj babo?

Amiđa? :sega

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1862 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 75  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 32 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: