|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 18:15 |
|
|
Citat: Kakva su to sjajila za lice... ? Kremu za samotamnjenje,koristila je moja sestra...Znam dal pred maturu..telo je mazala s tim... Prvi put je ispalo uzas..ono baca na neku bolesnu narandzastu.. Posle se uhodala...i nije izgledalo tako lose.. Uvijac trepavica nikad nisam probala,nit ga imam... Sto se tice eye-linera...kad neko zna lepo, tanko izvuci na gornji kapak ok... I odvratno mi je videti one trepavice pune maskare,jos one zgrudvane neke..:bljak: Hehe to zato sto sam rekla da s tim izgledas mladje 3-4 god Vjeruj mi na rijec, stvarno nekako osvjezi ten, samo ima i njih svakakvih. Ja sam cak nekad koristila one masne sjene koje super ispadnu na jagodicama:)) I ja nevolim kad neko natraska maskaru, ja to radim drugacije. I da imas onih shimmer sto su 3 in 1, sjenilo, rumenilo i lip gloss.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 18:18 |
|
|
Urbana je napisao/la: Irma je napisao/la: Uf za slike to ce ti Snezana najbolje.
Vec Irma da te pitam kako si ih ono uspela isfolirati da to nije BS na avataru... ? Zato sto sam bila ubjedjena da nije Britney, ali Rajvosa je bio uporan da me razotkrije Ode sada mrtva -gladna...caos
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 18:19 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
Irma je napisao/la: Citat: Kakva su to sjajila za lice... ? Kremu za samotamnjenje,koristila je moja sestra...Znam dal pred maturu..telo je mazala s tim... Prvi put je ispalo uzas..ono baca na neku bolesnu narandzastu.. Posle se uhodala...i nije izgledalo tako lose.. Uvijac trepavica nikad nisam probala,nit ga imam... Sto se tice eye-linera...kad neko zna lepo, tanko izvuci na gornji kapak ok... I odvratno mi je videti one trepavice pune maskare,jos one zgrudvane neke..:bljak: Hehe to zato sto sam rekla da s tim izgledas mladje 3-4 god Vjeruj mi na rijec, stvarno nekako osvjezi ten, samo ima i njih svakakvih. Ja sam cak nekad koristila one masne sjene koje super ispadnu na jagodicama:)) I ja nevolim kad neko natraska maskaru, ja to radim drugacije. I da imas onih shimmer sto su 3 in 1, sjenilo, rumenilo i lip gloss. Irma BRE ja sam u naboljim godinama (vec 10 godina )..sta ce mi da izgledam jos mladje... Tek ce mi....30..... .... Sve u svoje vreme... Mada bi mogle o kremicama caskati kad opet budemo online u isto vreme... Pozdrav devojke... Ipak sam ja zenturaca...
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 20:25 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Jesam,ta sam, Snežana od 7 patuljaka,najmorbidnija priča za mene Jao ..pa ti si onda prelepa devojka... Jel te vec vestica otrovala ili si vec odjahala s princom na belom *********... ? Cosmiiiii, ne postoje prinčevi, samo su konji ostAli
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 20:28 |
|
|
Urbana je napisao/la: Irma je napisao/la: Hehe to zato sto sam rekla da s tim izgledas mladje 3-4 god Vjeruj mi na rijec, stvarno nekako osvjezi ten, samo ima i njih svakakvih. Ja sam cak nekad koristila one masne sjene koje super ispadnu na jagodicama:)) I ja nevolim kad neko natraska maskaru, ja to radim drugacije. I da imas onih shimmer sto su 3 in 1, sjenilo, rumenilo i lip gloss. Irma BRE ja sam u naboljim godinama (vec 10 godina )..sta ce mi da izgledam jos mladje... Tek ce mi....30..... .... Sve u svoje vreme... Mada bi mogle o kremicama caskati kad opet budemo online u isto vreme... Pozdrav devojke... Ipak sam ja zenturaca... E sad sam se i ja slatko nasmejao, pa valjda sam ja u najboljim godinama
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 20:37 |
|
|
Koja je ovo promašena tema za mene. Devojke, šta mislite o temi stova, koju sam vam predložio? Nema smisla da ignorišete, recite šta mislite, da ili ne
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 16 pro 2009, 23:35 |
|
|
MISO je napisao/la: Urbana je napisao/la: Irma BRE ja sam u naboljim godinama (vec 10 godina )..sta ce mi da izgledam jos mladje... Tek ce mi....30..... .... Sve u svoje vreme... Mada bi mogle o kremicama caskati kad opet budemo online u isto vreme... Pozdrav devojke... Ipak sam ja zenturaca... E sad sam se i ja slatko nasmejao, pa valjda sam ja u najboljim godinama Naravno da jesi... E sad sam se i ja slatko nasmijao.... Nego Miso... znaci li to da cu ja za 20 godina jos biti u najboljim godinama...
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:14 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: E sad sam se i ja slatko nasmejao, pa valjda sam ja u najboljim godinama Naravno da jesi... E sad sam se i ja slatko nasmijao.... Nego Miso... znaci li to da cu ja za 20 godina jos biti u najboljim godinama... Sory, koliko sam te upoznao, tvoje najbolje godine su bile dok si bio u PELENAMA. Nemaš se čemu nadati burazeru
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:22 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Naravno da jesi... E sad sam se i ja slatko nasmijao.... Nego Miso... znaci li to da cu ja za 20 godina jos biti u najboljim godinama... Sory, koliko sam te upoznao, tvoje najbolje godine su bile dok si bio u PELENAMA. Nemaš se čemu nadati burazeru Je mozda... ustvari tako je... onda nam je sve lako kad drugi brinu o nama... ali ja sam to prosao... a ti ces uskoro ponovo kroz sve to... Naravno ako te prije toga ne lapotiraju...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:23 |
|
|
Lucky..si tu ili ne? Kad ste ovo svrljali?
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:29 |
|
|
Urbana je napisao/la: Lucky..si tu ili ne? Kad ste ovo svrljali? Tu sam... Pitaj Miska... Ja ga ozbiljno pitao... a on...
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:29 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Sory, koliko sam te upoznao, tvoje najbolje godine su bile dok si bio u PELENAMA. Nemaš se čemu nadati burazeru Je mozda... ustvari tako je... onda nam je sve lako kad drugi brinu o nama... ali ja sam to prosao... a ti ces uskoro ponovo kroz sve to... Naravno ako te prije toga ne lapotiraju... Ne beri ti brigu za mene, misli kako sebe da popraviš, ni na pivo u Skopje nisi smeo doći,a nije mi bio cilj da te zasenim, već da te upoznam
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:32 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Urbana je napisao/la: Lucky..si tu ili ne? Kad ste ovo svrljali? Tu sam... Pitaj Miska... Ja ga ozbiljno pitao... a on... Odgovorio, znaš da sam uvek bio ozbiljan, od vremena kad sam tebe i Snežu čuvao od Grka i Bugara. Ja otišao iz MK , a jedni vam ne priznaju ime , a drugi naciju. Umesto da me zamolite da se vratim i rešim vam probleme, vi se zezate....... a vreme ide, pa ide
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:34 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Je mozda... ustvari tako je... onda nam je sve lako kad drugi brinu o nama... ali ja sam to prosao... a ti ces uskoro ponovo kroz sve to... Naravno ako te prije toga ne lapotiraju... Ne beri ti brigu za mene, misli kako sebe da popraviš, ni na pivo u Skopje nisi smeo doći,a nije mi bio cilj da te zasenim, već da te upoznam Je... tu si potpuno u pravo... priznajem bila je moja krivica... ali mislim da smo o tome vec pricali....
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:38 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Tu sam... Pitaj Miska... Ja ga ozbiljno pitao... a on... Odgovorio, znaš da sam uvek bio ozbiljan, od vremena kad sam tebe i Snežu čuvao od Grka i Bugara. Ja otišao iz MK , a jedni vam ne priznaju ime , a drugi naciju. Umesto da me zamolite da se vratim i rešim vam probleme, vi se zezate....... a vreme ide, pa ide Ehee... mene nisi cuvao... ja jos nisam onda bio ni rodjen... a mislim da ni Sneza nije... Mozda da pitam baku... mozda se ona sjeca nekakvog Ramboa...upss... ovaj Miska iz NS...
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:44 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Ne beri ti brigu za mene, misli kako sebe da popraviš, ni na pivo u Skopje nisi smeo doći,a nije mi bio cilj da te zasenim, već da te upoznam Je... tu si potpuno u pravo... priznajem bila je moja krivica... ali mislim da smo o tome vec pricali.... Nikakav problem vidimo se u NS ili BGD
|
|
Vrh |
|
|
MISO
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:46 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: MISO je napisao/la: Ne beri ti brigu za mene, misli kako sebe da popraviš, ni na pivo u Skopje nisi smeo doći,a nije mi bio cilj da te zasenim, već da te upoznam Je... tu si potpuno u pravo... priznajem bila je moja krivica... ali mislim da smo o tome vec pricali.... Pa koliko godina imaš, nije to bilo toliko davno, a i ti i Sneža zaposleni. Šta ste vi vunderkidovi? Sa 8 godina završili i školu i fax a sa 9 se zaposlili?
|
|
Vrh |
|
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 17 pro 2009, 01:53 |
|
|
MISO je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Je... tu si potpuno u pravo... priznajem bila je moja krivica... ali mislim da smo o tome vec pricali.... Pa koliko godina imaš, nije to bilo toliko davno, a i ti i Sneža zaposleni. Šta ste vi vunderkidovi? Sa 8 godina završili i školu i fax a sa 9 se zaposlili? Ne... ja sam malo zabusavao pa tek sam na 11 zavrsio fax... a i nisam bas bio ambiciozan pa sam se tek sa 13 zaposlio... Sto ces... djecacka pamet... vise mi prijalo jurcati i loptati se sa drugovima... Nego... kad si ti to sluzio vojsku...
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 19 pro 2009, 18:45 |
|
|
Urbana je napisao/la: Irma je napisao/la: Hehe to zato sto sam rekla da s tim izgledas mladje 3-4 god Vjeruj mi na rijec, stvarno nekako osvjezi ten, samo ima i njih svakakvih. Ja sam cak nekad koristila one masne sjene koje super ispadnu na jagodicama:)) I ja nevolim kad neko natraska maskaru, ja to radim drugacije. I da imas onih shimmer sto su 3 in 1, sjenilo, rumenilo i lip gloss. Irma BRE ja sam u naboljim godinama (vec 10 godina )..sta ce mi da izgledam jos mladje... Tek ce mi....30..... .... Sve u svoje vreme... Mada bi mogle o kremicama caskati kad opet budemo online u isto vreme... Pozdrav devojke... Ipak sam ja zenturaca... Hoces da kazes da se nisi puno promjenila od 25-e?:)) E to je vec nesto.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 20 pro 2009, 16:15 |
|
|
MISO je napisao/la: Koja je ovo promašena tema za mene. Devojke, šta mislite o temi stova, koju sam vam predložio? Nema smisla da ignorišete, recite šta mislite, da ili ne Koju si temu predlagao?
|
|
Vrh |
|
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 08 srp 2011, 16:37 |
|
|
Kako izgleda lice ako ne skidate šminku godinu dana.
|
|
Vrh |
|
|
anitamartic
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 13 ruj 2011, 12:44 |
|
Pridružen/a: 13 ruj 2011, 12:40 Postovi: 2 Lokacija: Magazinvjencanja.hr
|
Ove slike mi baš i nisu nešto lijepe, ali one su modeli i moraju ih šminkat, neće ih valjda takve poslat na pistu ili stavit u časopis. Svatko je lijep na svoj način...
_________________ Magazinvjencanja.hr
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|