|
|
Stranica: 14/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zepceboy
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 19:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nabraja Čosić transparente: Uskoplje, Poreč, Orašje, Posušje... ej a jeli žepče spomenuo, imali smo 3 transparenta
_________________ BAD BLUE BOYS ŽEPČE
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:10 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Zepceboy je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nabraja Čosić transparente: Uskoplje, Poreč, Orašje, Posušje... ej a jeli žepče spomenuo, imali smo 3 transparenta Bio sam ja s njegovim burazom na tribini, nije ni svoj rodni kraj spomenuo, bili su trasparenti Studenci-Teslić, Teslić-Komušina...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:19 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
MRSHO je napisao/la: Zepceboy je napisao/la: ej a jeli žepče spomenuo, imali smo 3 transparenta Bio sam ja s njegovim burazom na tribini, nije ni svoj rodni kraj spomenuo, bili su trasparenti Studenci-Teslić, Teslić-Komušina... Zastave Teslić i Žepče su čini mi se bile tamo na onom uglu gdje su kafići prema Ekonomskom faksu, kada se ide prema sjevernoj tribini Maksimirskom. Taman prolazim tamo i ulazim u pekaru po neki zalogaj prije utakmice, kad ono ekipa vani u elementu, taman kresnili baklju...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:30 |
|
|
Al Susec nabraja sva ta mjesta (Orasje, Siroki, Posusje, Uskoplje..).. i na kraju veli " iz svih djelova Hrvatske"
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:33 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Bio sam ja s njegovim burazom na tribini, nije ni svoj rodni kraj spomenuo, bili su trasparenti Studenci-Teslić, Teslić-Komušina...
Zastave Teslić i Žepče su čini mi se bile tamo na onom uglu gdje su kafići prema Ekonomskom faksu, kada se ide prema sjevernoj tribini Maksimirskom. Taman prolazim tamo i ulazim u pekaru po neki zalogaj prije utakmice, kad ono ekipa vani u elementu, taman kresnili baklju... Mogo si nam se pridružit
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tulkas je napisao/la: Al Susec nabraja sva ta mjesta (Orasje, Siroki, Posusje, Uskoplje..).. i na kraju veli " iz svih djelova Hrvatske"
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
MRSHO je napisao/la: E, jebiga, kad vas ne znam nikog. P.S. To je ta pekara na slici iza. Odradio sam svoju dužnost i odskakutao na putu do nje na ono "Da sam Turčin ubio bi se, ubio bi se, ubio bi se..."
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 21:44 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: P.S. To je ta pekara na slici iza. Odradio sam svoju dužnost i odskakutao na putu do nje na ono "Da sam Turčin ubio bi se, ubio bi se, ubio bi se..." Svaka čast... dobro samo da se nisi udavio kiflom skakajući
|
|
Vrh |
|
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 23:16 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Bio sam ja s njegovim burazom na tribini, nije ni svoj rodni kraj spomenuo, bili su trasparenti Studenci-Teslić, Teslić-Komušina...
Zastave Teslić i Žepče su čini mi se bile tamo na onom uglu gdje su kafići prema Ekonomskom faksu, kada se ide prema sjevernoj tribini Maksimirskom. Taman prolazim tamo i ulazim u pekaru po neki zalogaj prije utakmice, kad ono ekipa vani u elementu, taman kresnili baklju... hehehe samo za ovu priliku rodila se i nova pjesma: da sam turčin krstio bi se krstio bi se.... a pjevali smo i gazi gazi ******
|
|
Vrh |
|
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 23:19 |
|
|
Zepceboy je napisao/la: a pjevali smo i gazi gazi ****** napisao sam onu pogrdnu riječ za muslimane ali mi cenzuriralo, nisam znao da je ovako moderan ovaj forum svaka čast
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 17 stu 2011, 23:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59841 Lokacija: DAZP HQ
|
Zepceboy je napisao/la: Zepceboy je napisao/la: a pjevali smo i gazi gazi ****** napisao sam onu pogrdnu riječ za muslimane ali mi cenzuriralo, nisam znao da je ovako moderan ovaj forum svaka čast na šta misli? jel možda ******? ili ******? uf, moderirana je i uvećanica.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 18 stu 2011, 01:02 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 vel 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Večeras škola nogometa od Švedske. Mogli su danas malo učiti, kako se igra lopte. Može li netko Slavenu Biliću reći, da on više ne može motivirati i osvježiti u bilo kakvom smislu ovu reprezentaciju? Njemu još to nije jasno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 vel 2012, 23:38 |
|
|
poderali nas kao stare kante, ne znam koji *** igraju ovakve utakmice, kad igraju preko kurca.....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 vel 2012, 23:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
osa je napisao/la: poderali nas kao stare kante, ne znam koji *** igraju ovakve utakmice, kad igraju preko kurca..... Nemotivirano, nemotivirano i nemotivirano. K'o da su ih puškom dotjerali na teren.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 vel 2012, 23:41 |
|
|
dobro ovo dođe, ovako su nas i Nizozemci 2008. u isto ovo vrijeme pred Euro u Splitu spustili na zemlju s 3-0. za naš mentalitet je bolje spušit, nego dobit, jbg.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 vel 2012, 23:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25662 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: dobro ovo dođe, ovako su nas i Nizozemci 2008. u isto ovo vrijeme pred Euro u Splitu spustili na zemlju s 3-0. za naš mentalitet je bolje spušit, nego dobit, jbg. E baš tako. Neka malo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 29 vel 2012, 23:51 |
|
|
Nisam ni znao da igraju.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 01 ožu 2012, 00:12 |
|
|
lider30 je napisao/la: osa je napisao/la: poderali nas kao stare kante, ne znam koji *** igraju ovakve utakmice, kad igraju preko kurca..... Nemotivirano, nemotivirano i nemotivirano. K'o da su ih puškom dotjerali na teren. dođu reda radi, čuvaju noge i gledaju da se previše ne umore, a šveđani se izranjavali na treningu, a kamoli na utakmici, i onda mi pričamo o europskom mentalitetu, ma kakav europski, mentalitet "lako ćemo", nama je ipak primjereniji...
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 01 ožu 2012, 00:13 |
|
|
dudu je napisao/la: dobro ovo dođe, ovako su nas i Nizozemci 2008. u isto ovo vrijeme pred Euro u Splitu spustili na zemlju s 3-0. za naš mentalitet je bolje spušit, nego dobit, jbg. ti kao ekipa koja pokušava dokazati da je zlajoglu, napravio dobar potez odlazeći u banja luku....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 01 ožu 2012, 00:15 |
|
|
osa je napisao/la: dudu je napisao/la: dobro ovo dođe, ovako su nas i Nizozemci 2008. u isto ovo vrijeme pred Euro u Splitu spustili na zemlju s 3-0. za naš mentalitet je bolje spušit, nego dobit, jbg. ti kao ekipa koja pokušava dokazati da je zlajoglu, napravio dobar potez odlazeći u banja luku.... bolan, pa već sad svaki navijač naše repke zna da će s Ircima biti guravo i bog zna kako će završit i da ćemo im hebat nanu na igri, ako ne i na rezultatu, a da nas protiv Talijana čeka rapsodija i "utakmica desetljeća".
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 01 ožu 2012, 17:15 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7382 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
I onda ćemo protiv Španjolske časno pasti kao protiv Ekvadora,Francuske i Australije.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
k.josip
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 ožu 2012, 18:28 |
|
|
Sramota kako su igrali protiv Švedske, uz to jos poluprazne tribine i Bilic koji je trebao otici kada se nismo plasirali na svjetsko prvenstvo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 ožu 2012, 19:54 |
|
|
Bilić je sa svime bio zadovoljan, osim igrom i rezultatom.
Kažu da je poslije prijateljima rekao da je zadovoljan izgledom dresova.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 12 tra 2012, 09:38 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Evo Hrvatsku digli na fifinoj ljestvici sada je 8 ako se ne varam .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|