Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012
Postano: 17 stu 2011, 21:19
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
MRSHO je napisao/la:
Zepceboy je napisao/la:
ej a jeli žepče spomenuo, imali smo 3 transparenta
Bio sam ja s njegovim burazom na tribini, nije ni svoj rodni kraj spomenuo, bili su trasparenti Studenci-Teslić, Teslić-Komušina...
Zastave Teslić i Žepče su čini mi se bile tamo na onom uglu gdje su kafići prema Ekonomskom faksu, kada se ide prema sjevernoj tribini Maksimirskom. Taman prolazim tamo i ulazim u pekaru po neki zalogaj prije utakmice, kad ono ekipa vani u elementu, taman kresnili baklju...
Postano: 17 stu 2011, 21:30
Al Susec nabraja sva ta mjesta (Orasje, Siroki, Posusje, Uskoplje..).. i na kraju veli " iz svih djelova Hrvatske"
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Postano: 17 stu 2011, 21:33
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
Pessimus dux je napisao/la:
MRSHO je napisao/la:
Bio sam ja s njegovim burazom na tribini, nije ni svoj rodni kraj spomenuo, bili su trasparenti Studenci-Teslić, Teslić-Komušina...
Zastave Teslić i Žepče su čini mi se bile tamo na onom uglu gdje su kafići prema Ekonomskom faksu, kada se ide prema sjevernoj tribini Maksimirskom. Taman prolazim tamo i ulazim u pekaru po neki zalogaj prije utakmice, kad ono ekipa vani u elementu, taman kresnili baklju...
hehehe samo za ovu priliku rodila se i nova pjesma: da sam turčin krstio bi se krstio bi se.... a pjevali smo i gazi gazi balije
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61215 Lokacija: DAZP HQ
dobro ovo dođe, ovako su nas i Nizozemci 2008. u isto ovo vrijeme pred Euro u Splitu spustili na zemlju s 3-0. za naš mentalitet je bolje spušit, nego dobit, jbg.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26543 Lokacija: Heartbreak Hotel
dudu je napisao/la:
dobro ovo dođe, ovako su nas i Nizozemci 2008. u isto ovo vrijeme pred Euro u Splitu spustili na zemlju s 3-0. za naš mentalitet je bolje spušit, nego dobit, jbg.
E baš tako. Neka malo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
lider30 je napisao/la:
osa je napisao/la:
poderali nas kao stare kante, ne znam koji kurac igraju ovakve utakmice, kad igraju preko kurca.....
Nemotivirano, nemotivirano i nemotivirano. K'o da su ih puškom dotjerali na teren.
dođu reda radi, čuvaju noge i gledaju da se previše ne umore, a šveđani se izranjavali na treningu, a kamoli na utakmici, i onda mi pričamo o europskom mentalitetu, ma kakav europski, mentalitet "lako ćemo", nama je ipak primjereniji...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
dudu je napisao/la:
ti kao ekipa koja pokušava dokazati da je zlajoglu, napravio dobar potez odlazeći u banja luku....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61215 Lokacija: DAZP HQ
osa je napisao/la:
dudu je napisao/la:
ti kao ekipa koja pokušava dokazati da je zlajoglu, napravio dobar potez odlazeći u banja luku....
bolan, pa već sad svaki navijač naše repke zna da će s Ircima biti guravo i bog zna kako će završit i da ćemo im hebat nanu na igri, ako ne i na rezultatu, a da nas protiv Talijana čeka rapsodija i "utakmica desetljeća".
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.