|
|
Stranica: 7/456.
|
[ 11382 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Wind
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 16:34 |
|
|
emt je napisao/la: Kako li će ovo jadni Vasić preživjeti.Njegov novi slikarski opus pretpostavljam da će biti pun sivila i crnila. Zvat će se "Curetak i beli haljetak". Šalim se.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 17:06 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ceha je napisao/la: Postoci ti baš ne leže. Što će Srbima USK? Pogotovo Cazinska krajina. U suštini radi se o dvije zamjene. Prvo mi mijenjamo USK za ove dijelove RS a onda RS mijenja sa vama. Recimo oni vama sve na lijevoj obali Une a vi njima DGG i ono malo posavine. Ili tako nešto. To već vama ostavljam. Ceha je napisao/la: Prema Europi i ZG-u E pa eto. Tako bi i bilo Što će RH cazinska krajina? Ako će neki babini htjet nama, dobrodošli su, ali inače? Ti ozbiljno misliš da bi neki hrv. političar mjenjao Orašje za Cazin= Svašta. Kao što neko reče i zapadno Sarajevo vam je previše
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 17:09 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ceha je napisao/la: Što imaš protiv trećeg entiteta ? Granica iz 95 Nemam ništa protiv. To sam već nekoliko puta napisao. Bilo bi i pošteno i logično. Preferiram da se ukine sve podjele u BiH, dakle i entiteti ali ako ostaju entiteti nemam ništa protiv da i Hrvati imaju entitet u diskontinuitetu po linijama razgraničenja iz 95-e. Ali tema nisu moje ili tvoje želje nego ŠTA AKO DOĐE DO RASPADA koji dio da pripadne Bošnjacima. Dakle da još jednom ponovim jer očigledno mnogi ne razumiju. Ja želim jedinstvenu BiH bez ikakvih podjela iznutra. Ako to već nije moguće i ako ostaje RS onda želim i da Hrvati imaju svoj entitet i da se ukinu skupi kantoni. Ali ako ni to nije moguće i ako mora doći do podjele ONDA želim da dođe do razmjene teritorija i za taj ZADNJI zlučaj sam otvorio ovu temu. Kapish? U slučaju raspada, bošnjacima će za državu ostati Sarajevski pašaluk. Ako se malo potrude možda i cijeli trokut, ali nekako to već sumnjam. U slučaju raspada, USK nije dio Bošnjakistana. Da ste radili nešto s autocestama (a ne gledali da sjebete Hrvate) bila bi veća šansa da dobijete trokut (autocesta Zenica-SA), ovako.... U slučaju raspada Srbija bi dobila istočnu BH, hrvatska modificiranu banovinu i Cazin, a SA i BL bi postale 2 nove države. Kratko jasno.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 19:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 19:57 |
|
|
stvarno ne znam odakle crpite inspiraciju o raspadu BiH. Nije Bosna i Hercegovina Srbija da se svako malo raspadne ili razdruzi.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 19:58 |
|
|
Ceha je napisao/la: U slučaju raspada, bošnjacima će za državu ostati Sarajevski pašaluk. Ako se malo potrude možda i cijeli trokut, ali nekako to već sumnjam. U slučaju raspada, USK nije dio Bošnjakistana. Da ste radili nešto s autocestama (a ne gledali da sjebete Hrvate) bila bi veća šansa da dobijete trokut (autocesta Zenica-SA), ovako.... U slučaju raspada Srbija bi dobila istočnu BH, hrvatska modificiranu banovinu i Cazin, a SA i BL bi postale 2 nove države. Kratko jasno. Jesi ti zajeban
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 21:44 |
|
|
sarajevizacija je odavno uhvatila maha
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 22:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 22:14 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9952 Lokacija: Banja Luka
|
teranova je napisao/la: Da li ste odgledali filmčić iz mog prethodnog posta? To da propustite nikako ne biste smeli. http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-min ... video.htmlJesam . Edit Mucno mi je i komentarisati , al reci cu o cemu razmisljam kada to gledam.. Mislim da se ne varam (grjeh na moju dusu ) primjetio sam i kod shiptara, BiH muslimana ,palestinaca ... kod muslimana uopste (ista je to skola),da vrlo cesto zlupotrebljavaju rodjenu djecu ,zarad kojekakvih politickih i drugih interesa... Tesko ces vidjeti bilo kakve nemire , demonstracije, pa i ratne situacije, bez djece ...i to u prvim redovima . To je kod nas , pa ruku na srce i kod Hrvata, rjetko i gotovo nikako . Kad su bilo kakva sranja, mi djecu sklanjamo u stranu . Evo , prvi primjer za to..barikade na Kosovu ...Da li je neko vidio djete ? Al , sta ces...nek idu kud su krenuli ...meni se cini ..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:04 |
|
|
Čije i kakve su ovo kape ? Ovo ne da je zloupotreba nego bi na zapadu zatvora zaglavio ko je ovo slikao.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
kumanlar
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:06 |
|
|
emt je napisao/la: Čije i kakve su ovo kape ? Ovo ne da je zloupotreba nego bi na zapadu zatvora zaglavio ko je ovo slikao. joj kad sam ja ovo apslolviral,pa sahare u obliku svjece bacio u smece.pa dero zastave,najgori su sa Romanije
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59524 Lokacija: DAZP HQ
|
to su kape Austro-ugarske vojske koje se nisu dopale caru, pa su kompletnu narudžbu proslijedili Srbiji, nakon toga to postaje "narodna" kapa u Srbiji. sve se događa u 19. stoljeću. Citat: Istorija šajkače se proteže u sredinu 19. veka. Austrougarska vojska, kao i druge evropske vojske, shvatila je da šarene, nakinđurene uniforme nisu praktične za poljske uslove, loše se uklapaju u okolinu i blato ih brzo učini pohabanim. Pored toga, neprijatelj ih lako uoči na daljini. Zato je u austrougarskoj armiji dizajnirana nova uniforma i odmah sašivena u količini od 100.000 kompleta. Kapa je bila šajkača. Nova uniforma se nije dopala vladaru Francu Ferdinandu te je urađeno novo rešenje a postojeće već sašivene unifrome je kupila Srbija u četvrt cene.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
kumanlar
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:10 |
|
|
dudu je napisao/la: to su kape Austro-ugarske vojske koje se nisu dopale caru, pa su kompletnu narudžbu proslijedili Srbiji, nakon toga to postaje "narodna" kapa u Srbiji. sve se događa u 19. stoljeću. Citat: Istorija šajkače se proteže u sredinu 19. veka. Austrougarska vojska, kao i druge evropske vojske, shvatila je da šarene, nakinđurene uniforme nisu praktične za poljske uslove, loše se uklapaju u okolinu i blato ih brzo učini pohabanim. Pored toga, neprijatelj ih lako uoči na daljini. Zato je u austrougarskoj armiji dizajnirana nova uniforma i odmah sašivena u količini od 100.000 kompleta. Kapa je bila šajkača. Nova uniforma se nije dopala vladaru Francu Ferdinandu te je urađeno novo rešenje a postojeće već sašivene unifrome je kupila Srbija u četvrt cene. znas onu drma mi se na subari cvet? NEMoze nam nista celi svet!Aaaaaaaaaaa
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:11 |
|
|
Ma ne opravdavam ja Arape ni musliće.No, ovaj lažni moral mi kod pojedinaca ide ne nerve.A ovo dijete je beba.Samo bolestan čovjek bi ovo slikao.A vidjela sam na onim protestima kad su Mladića isporučili Hagu sigurno 20-toro djece sa šajkačama i kokardama.
|
|
Vrh |
|
|
kumanlar
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:13 |
|
|
emt je napisao/la: Ma ne opravdavam ja Arape ni musliće.No, ovaj lažni moral mi kod pojedinaca ide ne nerve.A ovo dijete je beba.Samo bolestan čovjek bi ovo slikao. srbi su budale bolan!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:16 |
|
|
emt je napisao/la: Ma ne opravdavam ja Arape ni musliće.No, ovaj lažni moral mi kod pojedinaca ide ne nerve.A ovo dijete je beba.Samo bolestan čovjek bi ovo slikao.A vidjela sam na onim protestima kad su Mladića isporučili Hagu sigurno 20-toro djece sa šajkačama i kokardama. pa to su njihove kape, kao da na albanskoj bebi vidiš bijelu kapicu. druga je stvar što se tebi sami simboli Srba gade, ali štaš, takvi su kakvi su.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:17 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ma ne opravdavam ja Arape ni musliće.No, ovaj lažni moral mi kod pojedinaca ide ne nerve.A ovo dijete je beba.Samo bolestan čovjek bi ovo slikao.A vidjela sam na onim protestima kad su Mladića isporučili Hagu sigurno 20-toro djece sa šajkačama i kokardama. pa to su njihove kape, kao da na albanskoj bebi vidiš bijelu kapicu. druga je stvar što se tebi sami simboli Srba gade, ali štaš, takvi su kakvi su. A ovaj na majci bradonja je vilenjak pretpostavljam ? :)
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:18 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9952 Lokacija: Banja Luka
|
emt je napisao/la: Čije i kakve su ovo kape ? Ovo ne da je zloupotreba nego bi na zapadu zatvora zaglavio ko je ovo slikao. Zatvor !? Zasto ? Ma daj..ja znam da si ti prilicno guglala da nadjes tog klinca sa sprskom sajkacom i dvoglavim orlom inace srpskim simbolom , jos od Nemanjica (1166-1371)..i to porediti ..?! Necu dalje o tome.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:19 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: pa to su njihove kape, kao da na albanskoj bebi vidiš bijelu kapicu. druga je stvar što se tebi sami simboli Srba gade, ali štaš, takvi su kakvi su. A ovaj na majci je bradonja je vilenjak pretpostavljam ? :) šajkača je narodna kapa u Srbiji od 19. stoljeća, nosi ju sva srpska vojska kroz ratove od sredine 19. stoljeća, pa nadalje.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:23 |
|
|
Citat: Zatvor !? Zasto ? Ma daj..ja znam da si ti prilicno guglala da nadjes tog klinca sa sprskom sajkacom i dvoglavim orlom inace srpskim simbolom , jos od Nemanjica (1166-1371)..i to porediti ..?! Necu dalje o tome.
Pa eto vidi vrijeme kad si ti postao, a kad ja, lako je provjeriti.Isto kao i one priče vaše o NDH. "Priča se da je osumnjičeni za ratni zločin Petar Brzica na "navodnom" takmičenju u "klanju Srba" u logoru Jasenovac za jedan dan zaklao 1360 Srba i proglašen "kraljem Srboklanja". Tiče se onog noža zakrivljenog Srbosjeka o kojem smo raspravljali jednom. Uglavnom ovo je matematički nemoguće.Taman da je Brzica radio u tri smjene.A zašto.Zato što dan ima 24 sata, pomnoži sa 60 minuta i podijeli sa 1360.pa ćeš da vidiš da dobiješ nešto preko minute.tako da sve lažete.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:28 |
|
|
Citat: šajkača je narodna kapa u Srbiji od 19. stoljeća, nosi ju sva srpska vojska kroz ratove od sredine 19. stoljeća, pa nadalje. Takođe su je nosili četnici, te meni ne prestavlja simbol srpstva, nego zločina.I taj na majci kod tog tinejdžera je zločinac takođe.Zgražavaju se nad ustašama i hamašom molim lijepo, a "svoje" sve smatraju čojstvom i herojstvom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:30 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: šajkača je narodna kapa u Srbiji od 19. stoljeća, nosi ju sva srpska vojska kroz ratove od sredine 19. stoljeća, pa nadalje. Takođe su je nosili četnici, te meni ne prestavlja simbol srpstva, nego zločina.I taj na majci kod tog tinejdžera je zločinac takođe.Zgražavaju se nad ustašama i hamašom molim lijepo, a "svoje" sve smatraju čojstvom i herojstvom. slažem se, ali malo što možeš, slabo se tko odriče svojih simbola makar ne znam koliko ogrizli u neke zločinačke ideologije.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:31 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Takođe su je nosili četnici, te meni ne prestavlja simbol srpstva, nego zločina.I taj na majci kod tog tinejdžera je zločinac takođe.Zgražavaju se nad ustašama i hamašom molim lijepo, a "svoje" sve smatraju čojstvom i herojstvom.
slažem se, ali malo što možeš, slabo se tko odriče svojih simbola makar ne znam koliko ogrizle u neke zločinačke ideologije. Meni je dudu nevažno hoće se on odreći, to je njegovo pravo, ali mi je glupo da izigrava moralnu vertikalu i kritikuje ovdje nekog.Doduše ne samo on, kod njih svih inače su lovačke priče o NOB i herojima iz redova najbližih srodnika.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:37 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: slažem se, ali malo što možeš, slabo se tko odriče svojih simbola makar ne znam koliko ogrizle u neke zločinačke ideologije.
Meni je dudu nevažno hoće se on odreći, to je njegovo pravo, ali mi je glupo da izigrava moralnu vertikalu i kritikuje ovdje nekog.Doduše ne samo on, kod njih svih inače su lovačke priče o NOB i herojima iz redova najbližih srodnika. njima su četnici i partizani isti, doslovno pred zakonom i jedni i drugi su antifašisti. doduše, to donekle i je točno, partizani iz 45. su zapravo četnici do 43. i 44. u velikoj mjeri.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 18 stu 2011, 23:39 |
|
|
Ma da, samo kokarde zamijenili petokrakama, i onda opet 92' , kokarde ustupili svom potomstvu.Logično, antifašisti.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|