|
|
Stranica: 20/456.
|
[ 11385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Da vam pita prisjedne. Kakve veze ti imas sa ovim? Jel to imas komples sto i ti nemas entitet. Ne samo sto nemas, nego sto nikad neces dobiti. Tvoje pisanje i tvoje ponasanje ti samo govori zasto se nikad nece pristati na entitet gdje bi takvi kao ti bili politicki faktor.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:03 |
|
|
Eh, periguz koji misli da guzicu opere u dva decija vode će mi to reći.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:04 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9955 Lokacija: Banja Luka
|
Bosnensis je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pa rekoh ti maloprije , nema sa vama napretka .Prevelike ste prokletinje . Devedesetih smo je makar dobro načeli i odradili veći dio posla. Vidjet ćeš, da je preostao manji, tehnički dio posla. Vrlo moguće i bez nepotrebnih žrtava. Pa pratiš li ti trendove? Vidiš ,da je u zadnjim decenijama razvaljivanje multinacionalnih država IN ? Naročito ako su slovenske Svarože jedino sto je naceto pocetkom devedesetih jeste Srbija. Ipak mislim da su Srbi oni sa kojima nema napretka ali, sta je tu je ,posto su konstitutivan narod u BiH red je da ih uputimo na pravi put. Put je prihvatanje Bosne i Hercegovine kao svoje drzave i rad na njenom napredovanju. Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Kosovo sutra vjerovatno Vojvodina a prekosutra Sandzak... i ti kazes da sa nama nema napretka a od vas svi bjeze ko da ste sugavi. Razvljajivanje multinacionalnih drzava juznih slavena jeste in, indikativno je da su to sve drzave u kojima su Srbi bili vecina. Mozda se zbog toga i raspadose. SFRJ. SRJ, SCG pa evo i Srbija se raspade itd.. Ko da nas uputi ? Srbija koliko znam , postoji, i nije se raspala . Doduše ,NATO joj je oteo i okupirao Kosovo, upravo onako kako je i sačuvao BiH ... bombardovanjem Srba . Ili misliš da su ga 'oslobodili' šiptari , a vi sačuvali BiH ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Eh, periguz koji misli da guzicu opere u dva decija vode će mi to reći. ne moram ja reci ce ti Komsic.
|
|
Vrh |
|
|
mudonja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Da vam pita prisjedne. dobro srpče, sad postavi ŠTA JE BIO CILJ ono Šešeljevo Kavlobag-Kavlovac-Vivovitica, ne znajući jado kao i mnoga srpčad da su to bile granice Bosanskog pašaluka, u okviru kojih su turci i Bošnjaci dovodili pravoslavne vlahe kao KMETOVE, ovo ste planirali,
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:08 |
|
|
Srbi su za vas ljudine. Koja stoka ste vi postali. Teško povjerovati, ali tako je.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:10 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
|
mudonja je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pročitaj taj svoj post dva puta ? Zvuči li ti poznato?
vaši pokušaji izjednačavanja SISTEMATSKI PLANIRANIH ratnih zločina sa INCIDENTIMA s bošnjačke strane, i traženje malobrojnih krivaca za to, s pram čitavog "stroja" srpskih ratnih zločinaca, bi se moglo uporediti kao da su Njemci tražili poslije II svjetskog rata da se sudi saveznicima što su pobili na 10tine hiljada civila nemilosrdno bombardujući njemalke gradove 1945...samo što nije ostao Hitler i fašisti na vlasti u Njemačkoj da bi mogli tako nešto "tražiti" za razliku od fašistilke tvorevine RS koju ostaviše u Bosni isti ti saveznici, Jasno mi je sta zeliš reči..Opet se poredite sa Jevrejima ? Pa dokle... ? Kako vas više nije sramota ? Uostalom saveznici su pobjedili, , pa im se moglo ' zaboraviti' na neke 'sitnice'..A vi niste... i najbolji dokaz za to je od svijeta PRIZNATA Republika Srpska... I naravno... sad polako..pričekat ćemo malo..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:12 |
|
|
Croat je napisao/la: Jeli ovo tvoj san ili?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:12 |
|
|
Sad se tamo sa Emt dopisuju na PP.
"Pa nemj, okrenuo si ih protiv nas"...."vidiš da su sa Srbima zajedno".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:13 |
|
|
Kad će "Vlada" ?
Ah da....ne možete sami. Bujrum.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:13 |
|
|
BBC je napisao/la: A Komsic?
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Kad će "Vlada" ?
Ah da....ne možete sami. Bujrum. Koja vlada?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:14 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: A Komsic? Muje....potroše toliko vremena na prodavanje magle i laganje. I sa par postova iz njih izvučeš što stvarno misle.
|
|
Vrh |
|
|
mudonja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:15 |
|
|
Svarog je napisao/la: mudonja je napisao/la: vaši pokušaji izjednačavanja SISTEMATSKI PLANIRANIH ratnih zločina sa INCIDENTIMA s bošnjačke strane, i traženje malobrojnih krivaca za to, s pram čitavog "stroja" srpskih ratnih zločinaca, bi se moglo uporediti kao da su Njemci tražili poslije II svjetskog rata da se sudi saveznicima što su pobili na 10tine hiljada civila nemilosrdno bombardujući njemalke gradove 1945...samo što nije ostao Hitler i fašisti na vlasti u Njemačkoj da bi mogli tako nešto "tražiti" za razliku od fašistilke tvorevine RS koju ostaviše u Bosni isti ti saveznici,
Uostalom saveznici su pobjedili, , pa im se moglo ' zaboraviti' na neke 'sitnice'..A vi niste... i najbolji dokaz za to je od svijeta PRIZNATA Republika Srpska... I naravno... sad polako..pričekat ćemo malo.. pa u tome i jeste fol što su šupci iz MZ ostavili fašističku tvorevinu i fašiste na vlasti koji i dan danas propagiraju fašizam kao da su npr. u granicama istočne Njemačke ostali Hitler i 3.rajh, ali NISU SEBI OSTAVILI tako nešto šupci, nego nama ovdje u Bosni
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
|
|
Ne dopisujem se ni sa kim.Iskreno nije me briga.Ja vaše krive Drine u glavama ne mogu ispraviti.Ako želiš BBC, da ti dijete smatra RS (gdje je uzgred pobijen i hrvatski narod i etnički očišćen) nekom državom i garancijom za bolje sutra Hrvata u BiH, to je tvoje pravo.
Ne bih da o tome glavu razbijam.Ja znam svoje.A vi nastavite i gložite se.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
Bosnensis je napisao/la: A Komsic? Muje....potroše toliko vremena na prodavanje magle i laganje. I sa par postova iz njih izvučeš što stvarno misle.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:17 |
|
|
emt je napisao/la: Ne dopisujem se ni sa kim.Iskreno nije me briga.Ja vaše krive Drine u glavama ne mogu ispraviti.Ako želiš BBC, da ti dijete smatra RS (gdje je uzgred pobijen i hrvatski narod i etnički očišćen) nekom državom i garancijom za bolje sutra Hrvata u BiH, to je tvoje pravo.
Srbe treba pustiti da se odvoje neovisno kako će se to odraziti na Hrvate. Muslimani patološki mrze Srbe, Srbi mrze njih. Sve osim razlaza je nakaradna bolest.
|
|
Vrh |
|
|
mudonja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:18 |
|
|
Croat je napisao/la: ovo je EXTRA bit će ako bogda i više, opet za 60 godina jer vidi kako je bilo samo 60 godina ranije1939. nigdje ni Bosne ni Bošnjaka
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:19 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Ne dopisujem se ni sa kim.Iskreno nije me briga.Ja vaše krive Drine u glavama ne mogu ispraviti.Ako želiš BBC, da ti dijete smatra RS (gdje je uzgred pobijen i hrvatski narod i etnički očišćen) nekom državom i garancijom za bolje sutra Hrvata u BiH, to je tvoje pravo.
Srbe treba pustiti da se odvoje neovisno kako će se to odraziti na Hrvate. Muslimani patološki mrze Srbe, Srbi mrze njih. Sve osim razlaza je nakaradna bolest. Ja ne mrzim nikog ko je normalan.Ali radikalne budale da, njih ne podnosim.I ove lafo manje radikalne, koji prodaju neka m... pod bubrege.Namirišem ih jednostavno.Uglavnom Đole je Srbin pa mi je drag.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
mudonja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:22 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Ne dopisujem se ni sa kim.Iskreno nije me briga.Ja vaše krive Drine u glavama ne mogu ispraviti.Ako želiš BBC, da ti dijete smatra RS (gdje je uzgred pobijen i hrvatski narod i etnički očišćen) nekom državom i garancijom za bolje sutra Hrvata u BiH, to je tvoje pravo.
Srbe treba pustiti da se odvoje neovisno kako će se to odraziti na Hrvate. Muslimani patološki mrze Srbe, Srbi mrze njih. Sve osim razlaza je nakaradna bolest. samo se ti nadaj srpče,ustvari pušteni ste što zbog nataliteta što zbog iseljavanja vratit će te se tamo odakle su vas turci doveli kad su osvojili bosnu 1530.Kuripešić kaže: srbi od Smedereva, a mi ih zovemo i CIGANI se DOSELJAVAJU u Bosnu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:22 |
|
|
emt je napisao/la: Ja ne mrzim nikog ko je normalan.i
95% Srba ti je radikalno kad im dirneš RS. Kao što je 95% Bošnjaka radikalno kad im dirneš dominaciju u federaciji. Poanta ? 95% Srba i Bošnjaka mrzi jedne druge. Mržnja je preblaga riječ.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 17:24 |
|
|
mudonja je napisao/la: Svarog je napisao/la: Uostalom saveznici su pobjedili, , pa im se moglo ' zaboraviti' na neke 'sitnice'..A vi niste... i najbolji dokaz za to je od svijeta PRIZNATA Republika Srpska... I naravno... sad polako..pričekat ćemo malo.. pa u tome i jeste fol što su šupci iz MZ ostavili fašističku tvorevinu i fašiste na vlasti koji i dan danas propagiraju fašizam kao da su npr. u granicama istočne Njemačke ostali Hitler i 3.rajh, ali NISU SEBI OSTAVILI tako nešto šupci, nego nama ovdje u Bosni Tipićna muslimanska zahvalnost... Ja znam da je vama krivo , što nas za vas nisu uradili posao i ovdje napravili jednu finu 'Dzamahirijicu'..ali , majka mu stara, gdje je zahvalnost što su vas spasili od potpunog sloma ovdje ? Jbte , mi smo do neba zahvalni Grcima na humanitarnoj pomoći i ljudskoj podršci u našem nastojanju da vas skinemo s grbe..tada kada niko od USA nije smio da nas na ' ulici pozdravi'...A vi...Kakvi ste to ljudi ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|