|
|
Stranica: 4/49.
|
[ 1223 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ceha je napisao/la: Explain to me ? Bermude=kratke hlače A tko je poznat po nošenju kratkih hlača u Sarajevu? cure sa lijepim nogama :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne valja taj naziv. Kako će ga Mujo onda skužiti. Mujo mora biti ponosan 100% patriot i naziv nove bošnjačke države mora biti jednostavan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:14 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9957 Lokacija: Banja Luka
|
Anadolija A ne moze ... ima vec pokrajina u Turskoj...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:16 |
|
|
Svarog je napisao/la: Anadolija A ne moze ... ima vec pokrajina u Turskoj... Ako krenem da ti RS- rešetam ostaće ti samo Paprikovac od Banjaluke
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:16 |
|
|
Treba se svim srcem boriti da se Bošnjaci odvoje od četnika i ustaša i naprave svoju državu u kojoj ih neće drugi narodi moći blokirati.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ceha je napisao/la: Explain to me ? Bermude=kratke hlače A tko je poznat po nošenju kratkih hlača u Sarajevu? Jbg. nisam bio u islamabadu Wannabe borg cube ?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:21 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Anadolija A ne moze ... ima vec pokrajina u Turskoj... Ako krenem da ti RS- rešetam ostaće ti samo Paprikovac od Banjaluke Hej,pa djes ti Otkud ti znas za Paprikovac? PS. OK, ajde da cujem tvoj prijedlog ...Kada se BiH raspadne (a prije da hoce, nego da nece ) kako ce se zvati muslimanska drzava ? Imas ideju?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:21 |
|
|
Evo i nove zastave za naše susjede. Sve ima, Kuran, Tita i Bakirove 100%.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Treba se svim srcem boriti da se Bošnjaci odvoje od četnika i ustaša i naprave svoju državu u kojoj ih neće drugi narodi moći blokirati. Država koja će bit manja čak i od Zlovenije?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Evo i nove zastave za naše susjede. Sve ima, Kuran, Tita i Bakirove 100%. Stavi jedno U prekriženo s dva suncokreta. Da ih podsjeća na babe i amidže
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:23 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Ako krenem da ti RS- rešetam ostaće ti samo Paprikovac od Banjaluke Hej,pa djes ti Otkud ti znas za Paprikovac? Pa znam od nekih poznanika.Tamo vam je bolnica valjda.Zato se popni na brdo i ćuti, ako te izdaju prekodrinaši ko kosovske Srbe, moraš biti dobar sa mnom
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: BBC je napisao/la: Treba se svim srcem boriti da se Bošnjaci odvoje od četnika i ustaša i naprave svoju državu u kojoj ih neće drugi narodi moći blokirati. Država koja će bit manja čak i od Zlovenije? Nema to veze. FTV i AVAZ će ih ubijediti da imaju veliku državu. I da su pobjednici onog rata 1991-1995.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Ceha je napisao/la: Država koja će bit manja čak i od Zlovenije? Nema to veze. FTV i AVAZ će ih ubijediti da imaju veliku državu. I da su pobjednici onog rata 1991-1995. Vidi ove dvojce, jesu se navadili zafrkavat.BBC, nemoj da te ja smirujem, neće ti ni pet flaša vina pomoći ako počnem :)
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:27 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Hej,pa djes ti Otkud ti znas za Paprikovac? Pa znam od nekih poznanika.Tamo vam je bolnica valjda.Zato se popni na brdo i ćuti, ako te izdaju prekodrinaši ko kosovske Srbe, moraš biti dobar sa mnom Ma ne brini , mozemo mi izaci na kraj sa tvojim i bez njih...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Evo i nove zastave za naše susjede. Sve ima, Kuran, Tita i Bakirove 100%. Nadahnuto, nema sta..
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:29 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Pa znam od nekih poznanika.Tamo vam je bolnica valjda.Zato se popni na brdo i ćuti, ako te izdaju prekodrinaši ko kosovske Srbe, moraš biti dobar sa mnom Ma ne brini , mozemo mi izaci na kraj sa tvojim i bez njih... Bogami teško.Imaj u vidu da nema JNA više za leđima.Ni onih vikendaša.Samo bi vam se posmijavali, rekla sam ti već.Bolje se lati nekog provoda i kakve zgodne cure i radi na proširenju potomstva :)
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Ceha je napisao/la: Država koja će bit manja čak i od Zlovenije? Nema to veze. FTV i AVAZ će ih ubijediti da imaju veliku državu. I da su pobjednici onog rata 1991-1995. Malo je veliko? Al to je već ona spika iz vica kad Mujo izjavi da je mali, al da je tehničar To su vjerojatno već savladali
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:35 |
|
|
Bakirovi na obuci.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:35 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ma ne brini , mozemo mi izaci na kraj sa tvojim i bez njih... Bogami teško.Imaj u vidu da nema JNA više za leđima.Ni onih vikendaša.Samo bi vam se posmijavali, rekla sam ti već.Bolje se lati nekog provoda i kakve zgodne cure i radi na proširenju potomstva :) Ko o cemu , vi o 'JNA za ledjima '...Kako vas to ne smara vise ? Pa dosta , oslobodili smo pola BiH . Sta smo trebali , osloboditi citavu , pa onda opet zivjeti sa vama ..Pu,pu, pu (pljujem protiv uroka ) ...daleko bilo..Upravo gledamo kako Hrvati uzivaju sa vama u zajednici..
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Bogami teško.Imaj u vidu da nema JNA više za leđima.Ni onih vikendaša.Samo bi vam se posmijavali, rekla sam ti već.Bolje se lati nekog provoda i kakve zgodne cure i radi na proširenju potomstva :)
Ko o cemu , vi o 'JNA za ledjima '...Kako vas to ne smara vise ? Pa dosta , oslobodili smo pola BiH . Sta smo trebali , osloboditi citavu , pa onda opet zivjeti sa vama ..Pu,pu, pu (pljujem protiv uroka ) ...daleko bilo..Upravo gledamo kako Hrvati uzivaju sa vama u zajednici.. Ako Ameri kažu nema RS-a uživaćeš i ti ne brini.Možda barikada koja tamo ovamo, ali nećeš puno moći promijeniti.Precjednik će u ilegalu ili u Begeš, a ti možeš u rov jedino ili na barikadu se smrzavati.To znaš i sam.Zato se ne diži previše :)
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:39 |
|
|
BBC je napisao/la: Bakirovi na obuci. Ostavi djecu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:39 |
|
|
Čemu se vi nadate. Da će Ameri vojno tjerati sve Srbe iz BiH ? Jer 90% Srba su ti "RS".
Nema više naivnih Hrvata i Oluje, ostali ste nasamo.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:41 |
|
|
Ceha je napisao/la: BBC je napisao/la: Nema to veze. FTV i AVAZ će ih ubijediti da imaju veliku državu. I da su pobjednici onog rata 1991-1995. Malo je veliko? Al to je već ona spika iz vica kad Mujo izjavi da je mali, al da je tehničar To su vjerojatno već savladali Velicina zna ponekad biti i problematicna..
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 01:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Čemu se vi nadate. Da će Ameri vojno tjerati sve Srbe iz BiH ? Jer 90% Srba su ti "RS".
Nema više naivnih Hrvata i Oluje, ostali ste nasamo. Ne nadam se ja ničemu.Što bi ih tjerali ?Ja nisam zato da se ikoga tjera.Rekla sam ti milion puta nismo mi Bošnjaci Židovi pa da naša politika može imati nekog uticaja na odluke USA.Njima ne odgovara destabilizacija Evrope.A znamo svi dobro zašto i to je kraj priče.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|