|
|
Stranica: 8/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ernani
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 pro 2011, 21:43 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Da i ja uložim nešto u temu, upozoravao sam prije na ponašanje popušilovića i njihovo čoporativno napadanje nekih forumaša u kojima se služe najnižim oblicima ponašanja, obraćaju se osobi samo u vjerskom ili nacionalnom kontekstu, ne znaju čitati i odgovarati na pitanja i konstantno traže guzici čepa. Da napadaju nekog muškarca nebi rekao nego se saletili na žensku osobu koja ih nije dirala i stalno jašu. Ako se mi možemo adaptirati neka se pokušaju i oni, ako ne pa ok, snaći ćemo se bez njih i bez foruma.
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 pro 2011, 23:13 |
|
|
Najveca primjedba je, sto ja nisan moderator zaduzen za cistku anti-hrvatskih elemenata.koliko kostA takva pozicija?: ):D
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 pro 2011, 01:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Već dva dana glumim voditelja rasprava, natjerali ste me da nakon godinu dana odmora od diskusija ponovno uletim na teren.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 pro 2011, 01:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60063 Lokacija: DAZP HQ
|
zahrdjao si, ljudi te poceli razbucat po temama ko malo dijete, morat cu ti drzat stranu i postat prirodnjak filozof.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 pro 2011, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Već dva dana glumim voditelja rasprava, natjerali ste me da nakon godinu dana odmora od diskusija ponovno uletim na teren. 8.712389/10 Izgubio si bod jer si srezao Šehinu kolekciju Facepalmova prije nego što sam ih sve ubacio na bookmarks
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 pro 2011, 14:23 |
|
|
BABE
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 pro 2011, 16:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 pro 2011, 16:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Već dva dana glumim voditelja rasprava, natjerali ste me da nakon godinu dana odmora od diskusija ponovno uletim na teren. 8.712389/10 Izgubio si bod jer si srezao Šehinu kolekciju Facepalmova prije nego što sam ih sve ubacio na bookmarks Wrong. 9.598765/10 Kad ćeš ti konačno da zaprosiš ovu Šeherzadu...svi smo time na dobitku. Tebi srce na mestu i jedan SDPovac manje u Teheranu
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 pro 2011, 10:14 |
|
|
Zašto je zaključana ova tema: Ukinuti dva entiteta, ustrojiti državu s dvanaest kantona?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 pro 2011, 10:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zato što je postala još jedna tema-svaštara.
A tebi se to sad priča o entitetima i kantonima? Na toj temi nisi napisala nijedan post!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 pro 2011, 10:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zato što je postala još jedna tema-svaštara.
A tebi se to sad priča o entitetima i kantonima? Na toj temi nisi napisala nijedan post! Po meni tema nije postala svaštara nego je dapače postajala sve konkretnija. Meni se čita o entitetima i kantonima i mišljenju ljudi. Nije forum po definiciji interaktivan. A kada ću se ja izjasniti ne treba biti kordinirano od strane moderatora. Jer tako se radi u Sjevernoj Koreji.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 pro 2011, 10:27 |
|
|
Zanovijetaš na svaku dlaku u jajetu.
Eno otvorena ti je tema, idi sad komentiraj.
|
|
Vrh |
|
|
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 sij 2012, 11:57 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 18:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
dobio sam usmeno upozorenje vezano za moj stil pisanja te upozorenje vezano za moj post u temi koja ne postoji..... glede prvoga molim da mi se omogući ovaj stil pisanja u stihovima to je moj zaštitni znak.... glede drugog zamoljevam moderatore da mi pojasne radi čega dobih upozorenje hvala
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 06 sij 2012, 12:23 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: dobio sam usmeno upozorenje vezano za moj stil pisanja te upozorenje vezano za moj post u temi koja ne postoji..... glede prvoga molim da mi se omogući ovaj stil pisanja u stihovima to je moj zaštitni znak.... glede drugog zamoljevam moderatore da mi pojasne radi čega dobih upozorenje hvala Odbija se.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 sij 2012, 03:32 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Gdje vam je podforum sex
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 sij 2012, 14:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Curica je napisao/la: Gdje vam je podforum sex I ja mislim da bi bilo vrijeme. A sta cemo kad smo imali malo zenskica, al evo, ti mozes biti prva da pokrenes projekt. A hocemo li forum nesto tipa veze i sl., ili da odmah predjemo na stvar? P.S. Irma, jesi to ti???
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 sij 2012, 14:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
"Curica" ti je 57-godišnji kamiondžija, nešto tipa Paravinja. Ko voli, nek izvoli.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 sij 2012, 14:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: "Curica" ti je 57-godišnji kamiondžija, nešto tipa Paravinja. Ko voli, nek izvoli. Brrr... Pade mi na pamet da je neko, al da je bas ovo u pitanju... Pa sto ih ne sklanjate odavde...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 sij 2012, 14:31 |
|
|
Curica je napisao/la: Gdje vam je podforum sex nema potrebe za tim, samo prati mene po forumu, neš omašit po tom pitanju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 sij 2012, 11:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: "Curica" ti je 57-godišnji kamiondžija, nešto tipa Paravinja. Ko voli, nek izvoli. Paranoik. Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: "Curica" ti je 57-godišnji kamiondžija, nešto tipa Paravinja. Ko voli, nek izvoli. Brrr... Pade mi na pamet da je neko, al da je bas ovo u pitanju... Pa sto ih ne sklanjate odavde... Naivko dudu je napisao/la: Curica je napisao/la: Gdje vam je podforum sex nema potrebe za tim, samo prati mene po forumu, neš omašit po tom pitanju. Samouvjeren.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 sij 2012, 11:46 |
|
|
Curica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: "Curica" ti je 57-godišnji kamiondžija, nešto tipa Paravinja. Ko voli, nek izvoli. Paranoik. To ti je insajderska zajebancija ovdje na račun svih forumskih cura koje se malo previše nabacuju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 sij 2012, 11:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Curica je napisao/la:
Paranoik.
To ti je insajderska zajebancija ovdje na račun svih forumskih cura koje se malo previše nabacuju. šuti, dobro je, mi smo sretnici s našim ženama na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 sij 2012, 11:50 |
|
|
Ja se nikom nisam nabacivala, nego sam lijepo pitala. Ne znači da bih samo trubila o sexu, nego mi neobično da nema tog podforuma, jer se valjda i domoljubi ponekad seksaju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 sij 2012, 11:51 |
|
|
Curica je napisao/la: Ja se nikom nisam nabacivala, nego sam lijepo pitala. Ne znači da bih samo trubila o sexu, nego mi neobično da nema tog podforuma, jer se valjda i domoljubi ponekad seksaju. s obzirom da nismo baš poveliko društvo i uglavnom provodimo vrijeme na politici, a dosta nas se znamo i u RL, nekako nam je neugodno pisati na tu temu. govorim u ime tihe većine, mene se to ne tiče, ja odavno zagovaram LJES podforum.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 10 sij 2012, 11:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Curica je napisao/la: Ja se nikom nisam nabacivala, nego sam lijepo pitala. Ne znači da bih samo trubila o sexu, nego mi neobično da nema tog podforuma, jer se valjda i domoljubi ponekad seksaju. s obzirom da nismo baš poveliko društvo i uglavnom provodimo vrijeme na politici, a dosta nas se znamo i u RL, nekako nam je neugodno pisati na tu temu. govorim u ime tihe većine, mene se to ne tiče, ja odavno zagovaram LJES podforum. A ne znam, bilo je prijedloga, ali i bez potpore...nekako pomalo ruši "dostojanstvo" Herceg-Bosne, a na forum dolaze i maloljetne osobe.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|