|
|
Stranica: 5/36.
|
[ 886 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:39 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Imaš tri pokušaja za pogađanje . Znam,provjeravam da nema još koji Mario... Cuj koji, pa ti :) Zato pripreme neka pocnu
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:41 |
|
|
moja malenkost (u boljim danima)
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 00:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Vrbosna HR je napisao/la: moja malenkost (u boljim danima) Kladim se da si mogo dići i Jaquesa Houdeka .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 11:43 |
|
|
I, onda se ćudite, zašto nema ženskih na forumu,kreteni.To se odnosi na osobe, koje ne znaju komunicirati bez da spomenu određene intimne dijelove tijela. Muškarci koji na taj način komuniciraju otkrivaju karakter-(nesigurni i neodgojeni),što većinu suprotnog spola odbija.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 15:26 |
|
|
isprićavam se za ovo...kreteni
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 15:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Isprika uvažena. Više smo moroni.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 15:31 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: isprićavam se za ovo...kreteni No problem .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 18:22 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: I, onda se ćudite, zašto nema ženskih na forumu,kreteni.To se odnosi na osobe, koje ne znaju komunicirati bez da spomenu određene intimne dijelove tijela. Muškarci koji na taj način komuniciraju otkrivaju karakter-(nesigurni i neodgojeni),što većinu suprotnog spola odbija. zanimljivo........ali netočno
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 20:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Crvena Sonja je napisao/la: I, onda se ćudite, zašto nema ženskih na forumu,kreteni.To se odnosi na osobe, koje ne znaju komunicirati bez da spomenu određene intimne dijelove tijela. Muškarci koji na taj način komuniciraju otkrivaju karakter-(nesigurni i neodgojeni),što većinu suprotnog spola odbija. Ja se slazem s tobom. Samo, di ti u ovom konkretnom slucaju vidis da neki spominje te dijelove.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 23 sij 2012, 20:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: I, onda se ćudite, zašto nema ženskih na forumu,kreteni.To se odnosi na osobe, koje ne znaju komunicirati bez da spomenu određene intimne dijelove tijela. Muškarci koji na taj način komuniciraju otkrivaju karakter-(nesigurni i neodgojeni),što većinu suprotnog spola odbija. Ja se slazem s tobom. Samo, di ti u ovom konkretnom slucaju vidis da neki spominje te dijelove. Metla je radila, pomela je bar 20 krkanskih postova. Krajnje neprimjerenih i vulgarnih.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 09:21 |
|
|
Aaaa bobovac. Po tvom, bilu gatesu ne bi smjeli dvije nacrtane ovce dat da čuva dok bi Neven ciganovic mogao biti čuvar svetog grala. Glede frizure jelte
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 10:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tulkas je napisao/la: Aaaa bobovac. Po tvom, bilu gatesu ne bi smjeli dvije nacrtane ovce dat da čuva dok bi Neven ciganovic mogao biti čuvar svetog grala. Glede frizure jelte Što fali frizuri Billa Gatesa? Ima sasvim uobičajenu i pristojnu frizuru poslovnog čovjeka u godinama. 1970-ih kada je počinjao karijeru nosio je tada sasvim uobičajenu frizuru mladih toga vremena koja mu je lijepo stajala i nije bila nimalo nemarno održavana već brižljivo uređivana. Za razliku od Ciganovića kojega bi se čovjek prepao u mračnoj ulici...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 10:40 |
|
|
E vidiš da je zurka stvar ukusa
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 11:07 |
|
|
Aztec je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: I, onda se ćudite, zašto nema ženskih na forumu,kreteni.To se odnosi na osobe, koje ne znaju komunicirati bez da spomenu određene intimne dijelove tijela. Muškarci koji na taj način komuniciraju otkrivaju karakter-(nesigurni i neodgojeni),što većinu suprotnog spola odbija. Ja se slazem s tobom. Samo, di ti u ovom konkretnom slucaju vidis da neki spominje te dijelove. nestalo.. Jedan mali,malecki savjet dećkima(znam ih.. odrasla sam s takvima) -> muške razgovore... sex... (ko ,kada, s kim,s čim,)..i To.......toplo preporučam.... da ih drže skrivene daleko,daleko... od ženskih oćiju...i ušesa...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 11:49 |
|
|
Dvije stvari trebate imati na umu. Zenu na pravi nacin zadovoljit u krevetu i uvjek biti u stanju da je nasmijes i raspolozis. To je to.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 11:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Crvena Sonja je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ja se slazem s tobom. Samo, di ti u ovom konkretnom slucaju vidis da neki spominje te dijelove. nestalo.. Jedan mali,malecki savjet dećkima(znam ih.. odrasla sam s takvima) -> muške razgovore... sex... (ko ,kada, s kim,s čim,)..i To.......toplo preporučam.... da ih drže skrivene daleko,daleko... od ženskih oćiju...i ušesa... Hm, , iz mog iskustva mogu ti reci da uvelike zavisi. Ja sam recimo cesto znao biti zrtva tih razgovora od strane zenskih osoba. Ovisi od osobe, kako je dobro poznajes, koliko ste bliski, i naravno kako se ta prica "upakira", a ne ko zadnji coban "ej mala, ej maco" i sl.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 12:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
Tulkas je napisao/la: Dvije stvari trebate imati na umu. Zenu na pravi nacin zadovoljit u krevetu i uvjek biti u stanju da je nasmijes i raspolozis. To je to. ovo je definitivno precjenjeno, najmanje 1/3 žena su frigidne ili imaju takve sklonosti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 12:17 |
|
|
Jebaji ga onda Nacrtat ću. U krevetu zadovoljiti one koje nisu frigidne. Frigidnima kupovat dijamantni nakit.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 16:58 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebaji ga onda Nacrtat ću. U krevetu zadovoljiti one koje nisu frigidne. Frigidnima kupovat dijamantni nakit. Pa da nakon mjesec dana proglasim osobni bankrot ?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 17:51 |
|
|
Il da nadjes neku koja nije frigid Hehehe. Jeftinije je
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 24 sij 2012, 18:14 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Il da nadjes neku koja nije frigid Hehehe. Jeftinije je U svemu trebaš biti ekonomičan .
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 25 sij 2012, 10:20 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: moja malenkost (u boljim danima) ti bokca ko od brda odvaljen, jesi ti siguran da ti nisi Hercegovac
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 25 sij 2012, 12:17 |
|
|
Aztec je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: nestalo.. Jedan mali,malecki savjet dećkima(znam ih.. odrasla sam s takvima) -> muške razgovore... sex... (ko ,kada, s kim,s čim,)..i To.......toplo preporučam.... da ih drže skrivene daleko,daleko... od ženskih oćiju...i ušesa... Hm, , iz mog iskustva mogu ti reci da uvelike zavisi. Ja sam recimo cesto znao biti zrtva tih razgovora od strane zenskih osoba. Ovisi od osobe, kako je dobro poznajes, koliko ste bliski, i naravno kako se ta prica "upakira", a ne ko zadnji coban "ej mala, ej maco" i sl. neee tooooo,mislim baš na... muško- muške razgovore,kada se opustite.. itd.. stvarno je bolje da ih ženske ..ne čuju....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 25 sij 2012, 12:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne kužim. Kakvi muškarci pričaju ženskim prijateljima o svom seksualnom životu ? Takvo nešto ne postoji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Savršen muškarac Postano: 25 sij 2012, 12:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Dvije stvari trebate imati na umu. Zenu na pravi nacin zadovoljit u krevetu i uvjek biti u stanju da je nasmijes i raspolozis. To je to. ovo je definitivno precjenjeno, najmanje 1/3 žena su frigidne ili imaju takve sklonosti. Kako dokazuješ ovu tvrdnju... iz iskustva.. ili ..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|