|
|
Stranica: 12/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 23:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Croat je napisao/la: Tokom meča sa Španijom (22:24) Hrvati su Srbe provocirali uzvikujući „Vukovar, Vukovar“ i „Ko ne skače, pravoslavac je“.bogami imaju cojones do poda  karamba 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 23:21 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
cijela BG Arena ustaše Kaubojima 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 23:25 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Croat je napisao/la: cijela BG Arena ustaše Kaubojima  Pobjeda u Zemunu 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 23:50 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Više od ičeg mi je drago da smo dobili te Francuze konačno, na čelu s onim antipatičnim glumatalom od Karabatića. Ne volim ih niti u jednom športu. Dakle, moja druga prognoza pokazala se točnom, kao i prva, da će Srbija vrlo vjerojatno stići do polufinala. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 23:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bila je fer utakmica. Skoro nijedan namjeran prljav potez i udarac. Ne treba mrziti Francuze, nisu zaslužili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:01 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
ja ih mrzim još od 1998. 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:06 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10230 Lokacija: Banja Luka
|
Nema sta ' momacka' pobjeda protivu Francuza . Cujem , da je poslije opet bilo nekakvih incidenata..ruzno,,, Ne opravdavam ,ali red je prisjetiti se.. http://www.balcanicaucaso.org/bhs/zone/ ... rukometasa
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pusti ti ' uzimanje mjere' i te fore.. Vec duze vremena Srbi cine veliki napor da posloze rukomet i traze nacina da se vrate u vrh (gdje im je realno i mjesto ). Mislim da su na korak od toga. A vi ste vec prilicno potoseni i u stagnaciji . šta reče? išamarali pijetlove ko mrtvo magare bez Balića i potrošeni? dabogda tako potrošeni bili i idućih 10 godina. slovenska pobjeda nas vodi u polufinale.  (upropastit cemo vas u finalu)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62630 Lokacija: DAZP HQ
|
- Bilo je užasno. Odjednom su se stvorili pokraj auta. Bili su maskirani s kapuljačama na glavama i medicinskim maskama preko usta i nosa. Odjednom su počeli bacati kamenje i vigle. Uplašila sam se, mislila sam da sam gotova. Jedan kamen me pogodio u vrat. Ubrzali smo do prve benzinske i stali. Srećom, uspjeli smo se izvući bez težih ozljeda, ispričala je Renata Bičanić iz Županje, dok je njezina prijateljica Dragana Majstorović doživjela šok. Pozlilo joj je pa je intervenirala i hitna pomoć koja joj je dala injekciju za smirenje.
U vozilima je bilo 20-ak hrvatskih državljana, od kojih su neki u ovoj klasičnoj sačekuši i lakše ozlijeđeni. Razbijena su tri automobila iz Osijeka, dva iz Zagreba i jedan iz Županje, a jedno vozilo napadnuto je čak i sjekirom. Novosadska policija izašla je na mjesto događaja i obavila očevid.
- Prvo su nas zasuli kamenjem s udaljenosti od 3-4 metra, a onda je jedan prišao do samog automobila i raspalio sjekirom po vjetrobranskom staklu. uspio sam naglo smotati udesno i udariti ga tako da sam ga odbacio od automobila i potom ubrzao što dalje od mjesta napada - rekao nam je napadnuti Osječanin.
Prema prvim informacijama, liječnička pomoć u novosadskoj bolnici pružena je dvojici hrvatskih navijača, a jedan od njih je 34-godišnji Nikola Jozić iz Zagreba, kojega je komad betona promjera 20-tak centimetara pogodio u glavu. Liječnici su mu šivali glavu.
U cijeloj priči oko ovog huliganskog i kukavičkog napada vrijedi istaknuti i gestu vlasnika bezninske postaje Novocom Avia Miloša Jakšića, koji je svim Hrvatima koji se zaustavili na njegovoj psotaji nakon napada ponudio pomoć, te ih počastio pićem.
Prije utakmice, dok su gradskim ulicama tražili dvoranu SPENS, isto se dogodilo još dvojici hrvatskih navijača, čiji je automobil zasut kamenjem. Dvojac je ipak neozlijeđen došao do dvorane i stigao uživo pogledati hrvatsku pobjedu.
Hrvatska će od petka svakako igrati u beogradskoj Areni, i već postoje sumnje i bojazan zbog mogućih novih incidenata i sukoba navijača. Posebice ako se u polufinalu ili finalu sastanu Hrvatska i Srbija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:29 |
|
|
Sa medicinskim maskama preko usta i nosa. To je jedna velika zavera , prvo ti iz hitne pomoći i bolnica ih zaspu kamenjima onda im posle idu šatro pomagati.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:35 |
|
|
Cestitke na pobedi...
Nije to bila brilijantna predstava, ali dovoljno ubedljiva da resi neprepoznatljive Franke. Prvo poluvreme dobro do one rupe od 0-5, posle jako dobro, Gali bezidejni u napadu, busni u odbrani, onaj dugajlija Kopljar kome je majku silovalo 4.5 miliona Hrvata zadnjih dana se pokazao u najboljem svetlu.
Nista, to je to, gledamo se najverovatnije u polufinalu u petak, spremite kokice i semenke, i necu da cujem da se neko pravi pametan - izgubicemo, pa da posle prosipa mudrost...
Neko ce puci evidentno, ali do tada, u dobroj veri da ce to biti prava tekma, i da nece biti propratnih sranja.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:37 |
|
|
Napad na kolonu autobusa s hrvatskim tablicama: Hrvatske navijače policija ispratila iz Srbije! Srbijanski mediji prenose kako je nakon utakmice Hrvatske i Francuske došlo do napada na kolonu automobila i autobusa s hrvatskim tablicama...
Na izlazu iz Novog Sada, prije Veternika, dogodio se težak huliganski izgred. Veća grupa huligana presrela je i kamenjem napala kolonu automobila i autobusa s hrvatskim tablicama koja se kretala prema granici.
Prema policijskim izvještajima stradala su dva hrvatska navijača, koja su s povredama glave prebačena u bolnicu. Policija je blokirala benzinsku pumpu kod koje se zaustavila kolona s hrvatskim vozilima, gdje se očekuje poveća policijska pratnja koja bi ih trebala provesti do hrvatsko-srpske granice, prenosi Telegraf.rs. Prema posljednjim informacijama oštećeno je 50-ak automobila hrvatskih registracija, a ima i dosta privedenih navijača.
Podsjetimo, do prvih incidenata došlo je nakon utakmice Hrvatske i Španije, kada je u centru grada došlo do tučnjave hrvatskih i srpskih navijača u kojoj je najgore prošao jedan Hrvat koji je zbrinut u obližnjoj bolnici.
U ovim trenucima sazvan je hitni sastanak srpske policije i hrvatskih kolega kako bi se spriječilo širenje izgreda, ali i eventualna eskalacija sukoba u Beogradu, gdje će se Hrvatska i Srbija najvjerovatnije susresti u polufinalu Evropskog prvenstva.http://www.24sata.info/sport/rukomet/84 ... rbije.html
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:38 |
|
|
Ti ljudi što su dobili batine morali su biti spremni na to, pripremiti se, a ne sada kukati po novinama, ne ide to tako!!Dobij batine i ćuti, ako ti se već ide na glupomet trošit pare.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24655 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Idu veliki obračuni u polufinalu. Samo je nadam još da će Nijemci ući i to je to.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:40 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Cestitke na pobedi...
Nije to bila brilijantna predstava, ali dovoljno ubedljiva da resi neprepoznatljive Franke. Prvo poluvreme dobro do one rupe od 0-5, posle jako dobro, Gali bezidejni u napadu, busni u odbrani, onaj dugajlija Kopljar kome je majku silovalo 4.5 miliona Hrvata zadnjih dana se pokazao u najboljem svetlu.
Nista, to je to, gledamo se najverovatnije u polufinalu u petak, spremite kokice i semenke, i necu da cujem da se neko pravi pametan - izgubicemo, pa da posle prosipa mudrost...
Neko ce puci evidentno, ali do tada, u dobroj veri da ce to biti prava tekma, i da nece biti propratnih sranja. Oko utakmice Srbija-Hrvatska nema nerviranja, to Hrvati dobijaju na iskustvo i činjenicu da Srbi kao ekipa ne mogu u nizu odigrati toliko kvalitetnih utakmica, to će im biti sedma, tako da će to biti opušteno.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Napad na kolonu autobusa s hrvatskim tablicama: Hrvatske navijače policija ispratila iz Srbije! Srbijanski mediji prenose kako je nakon utakmice Hrvatske i Francuske došlo do napada na kolonu automobila i autobusa s hrvatskim tablicama...
Na izlazu iz Novog Sada, prije Veternika, dogodio se težak huliganski izgred. Veća grupa huligana presrela je i kamenjem napala kolonu automobila i autobusa s hrvatskim tablicama koja se kretala prema granici.
Prema policijskim izvještajima stradala su dva hrvatska navijača, koja su s povredama glave prebačena u bolnicu. Policija je blokirala benzinsku pumpu kod koje se zaustavila kolona s hrvatskim vozilima, gdje se očekuje poveća policijska pratnja koja bi ih trebala provesti do hrvatsko-srpske granice, prenosi Telegraf.rs. Prema posljednjim informacijama oštećeno je 50-ak automobila hrvatskih registracija, a ima i dosta privedenih navijača.
Podsjetimo, do prvih incidenata došlo je nakon utakmice Hrvatske i Španije, kada je u centru grada došlo do tučnjave hrvatskih i srpskih navijača u kojoj je najgore prošao jedan Hrvat koji je zbrinut u obližnjoj bolnici.
U ovim trenucima sazvan je hitni sastanak srpske policije i hrvatskih kolega kako bi se spriječilo širenje izgreda, ali i eventualna eskalacija sukoba u Beogradu, gdje će se Hrvatska i Srbija najvjerovatnije susresti u polufinalu Evropskog prvenstva.http://www.24sata.info/sport/rukomet/84 ... rbije.html kom sa avaza Citat: eto vam covica dudukovom ulizici pase zalite 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:42 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Oko utakmice Srbija-Hrvatska nema nerviranja, to Hrvati dobijaju na iskustvo i činjenicu da Srbi kao ekipa ne mogu u nizu odigrati toliko kvalitetnih utakmica, to će im biti sedma, tako da će to biti opušteno. Polako Pol, trcis pred rudu, niko ne zna ko ce se okameniti pod pritiskom, mozda jedni, mozda drugi, mozda oba tima...dovoljno je da se neko raspuca u pocetku i da ovim drugim udje voda u usi... ko otvori bolje, taj je zavrsio pola posla.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:44 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ti ljudi što su dobili batine morali su biti spremni na to, pripremiti se, a ne sada kukati po novinama, ne ide to tako!!Dobij batine i ćuti, ako ti se već ide na glupomet trošit pare. Hajde i kad se potuku ali ovo bacanje kamenja, cigla i blokova nikako ne mogu shvatiti. Ono baciš komadinu od 2 kg u masu, nakon toga odeš kući na spavanje a čovjeku si možda izbio oko. Odvratno.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:45 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Cestitke na pobedi...
Neko ce puci evidentno, ali do tada, u dobroj veri da ce to biti prava tekma, i da nece biti propratnih sranja. Oko utakmice Srbija-Hrvatska nema nerviranja, to Hrvati dobijaju na iskustvo i činjenicu da Srbi kao ekipa ne mogu u nizu odigrati toliko kvalitetnih utakmica, to će im biti sedma, tako da će to biti opušteno. Mislim da je sazrelo da se preko vasih ledja vratimo u vrh . Ja se nadam ,i volio bih neg ista, da se utakmica odigra u sportskom ambijentu.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:46 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Oko utakmice Srbija-Hrvatska nema nerviranja, to Hrvati dobijaju na iskustvo i činjenicu da Srbi kao ekipa ne mogu u nizu odigrati toliko kvalitetnih utakmica, to će im biti sedma, tako da će to biti opušteno. Polako Pol, trcis pred rudu, niko ne zna ko ce se okameniti pod pritiskom, mozda jedni, mozda drugi, mozda oba tima...dovoljno je da se neko raspuca u pocetku i da ovim drugim udje voda u usi... ko otvori bolje, taj je zavrsio pola posla. Ama to sam bubno, mislio sam da neće ni francuze dobit, neka pobjedi bolji kad već ne igra naša domovina Bosna koja je baj di vej pobjedila grčku i plasirala se u BARAŽ 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:46 |
|
|
poznavajući našu reprezentaciju, jebat će ježa onaj koji na nas naleti u polufinalu. finalist već ima određene šanse.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Hajde i kad se potuku ali ovo bacanje kamenja, cigla i blokova nikako ne mogu shvatiti. Ono baciš komadinu od 2 kg u masu, nakon toga odeš kući na spavanje a čovjeku si možda izbio oko. Odvratno. Ma inferiorci, ne mozes da ih kontrolises jer mogu napasti sa x pozicija, ali zato ih treba prevaspitati u stanici... Bezveze ruze ukupnu sliku, kome to sad treba... za primer ih kazniti, da nikome vise ne padne na pamet.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:48 |
|
|
Svarog je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Oko utakmice Srbija-Hrvatska nema nerviranja, to Hrvati dobijaju na iskustvo i činjenicu da Srbi kao ekipa ne mogu u nizu odigrati toliko kvalitetnih utakmica, to će im biti sedma, tako da će to biti opušteno. Mislim da je sazrelo da se preko vasih ledja vratimo u vrh . Ja se nadam ,i volio bih neg ista, da ce se utakmica odigrati u sportskom ambijentu. Biće zanimljivo u svakom slučaju, a mislim da su te ulaznice za arenu rasprodane, ne znam, možda daju koju hrv.navijačima kojima je bolje da ne dolaze, jer ko će to u dvorani odvojiti, nema mi smisla.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:50 |
|
|
vele da su karte za petak i nedjelju po 100 i 150 eura, malo sutra je već rasprodano.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 00:53 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|