Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb!
Postano: 25 sij 2012, 13:14
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
Gledao sam ja njega kad je tek izašao, nekako ja završio u weird part of youtube opet i gledam ga i čitam komentare, što je najgore publika misli da je istina što ovaj priča. On je odnekud iz Hercegovine ako se ne varam. Bilo je i makedonskih "povjesničara" koji tvrde da su izraelsko pleme, pa imamo i iranskih potomaka na forumu, ima svašta
Naslov: Re: Jovan Deretić: Ime Germania je srpsko i znači - seoski naseljeni deo! Grm i vrb!
Postano: 25 sij 2012, 13:17
Ernani je napisao/la:
Gledao sam ja njega kad je tek izašao, nekako ja završio u weird part of youtube opet i gledam ga i čitam komentare, što je najgore publika misli da je istina što ovaj priča. On je odnekud iz Hercegovine ako se ne varam. Bilo je i makedonskih "povjesničara" koji tvrde da su izraelsko pleme, pa imamo i iranskih potomaka na forumu, ima svašta
Ja sam kasnije pronasla ove ostale video uratke, jer me zbilja lik nasmijao.Ima more toga, u pravu si.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Postano: 25 sij 2012, 13:22
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
Ma to su oni quicky-wiki povjesničari, spomene im se ime negdje ili im situacija tog naroda u povijesti koincidira sa njihovim i brže-bolje imamo instant povjesničare, donosioce revolucionarnih istina, a ono budale. Gdje ovaj smije otići u inozemstvo na neku katedru i ispričati ovo, dobio bi nogom u guzicu za sva vremena, ovako samo pričaj po selu i nepismenjacima kojima dobro dođu ovakve priče.
Postano: 25 sij 2012, 17:50
Rijec German kod nas Srba, a i kod drugih Slovena uopste ne oznacava nikakvu povezanost sa Germanskom rasom. Kao sto kod vas Bosnjaka cesto ime je Vedran (sudeci po imenu covjek bi pomislio da je rijec o Hrvatu ili Srbinu), stoga ko bih rekao da ima puno Bosnjaka koje nose ime Vedran, a da pritom nisu ni Srbi ni Hrvati. To sto neko nosi ime koje je neobicno za njegovo podnevlje to neznaci da je on te nacije i da je u tom fazonu.
Evo ja nosim ime koje je vise tipicno za jednu, meni najdrazu zemlju na svijetu (necu vam reci koju neka to ostane tajna ), drazu i od Bosne i Hercegovine, ali to sto ja nosim ime Vladimir to ne znaci da sam ja odatle.
Postano: 25 sij 2012, 18:06
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Vladimir RUS je napisao/la:
Rijec German kod nas Srba, a i kod drugih Slovena uopste ne oznacava nikakvu povezanost sa Germanskom rasom. Kao sto kod vas Bosnjaka cesto ime je Vedran (sudeci po imenu covjek bi pomislio da je rijec o Hrvatu ili Srbinu), stoga ko bih rekao da ima puno Bosnjaka koje nose ime Vedran, a da pritom nisu ni Srbi ni Hrvati. To sto neko nosi ime koje je neobicno za njegovo podnevlje to neznaci da je on te nacije i da je u tom fazonu.
Evo ja nosim ime koje je vise tipicno za jednu, meni najdrazu zemlju na svijetu (necu vam reci koju neka to ostane tajna ), drazu i od Bosne i Hercegovine, ali to sto ja nosim ime Vladimir to ne znaci da sam ja odatle.
Da pogodim, koja ti je zemlja draža od jedne i jedine...
Rusija ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Postano: 25 sij 2012, 18:09
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26965 Lokacija: Heartbreak Hotel
Zadar1993 je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Da pogodim, koja ti je zemlja draža od jedne i jedine...
Rusija ?
Ma jok more, on se zove Srboljub!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.